| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:51
- Nahlásit
PetraK
Čokoládolif.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:51
- Nahlásit
Sali
Bezpapírák.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:54
- Nahlásit
Mucholabka
Čokoládolif.
tak jo:
Není nad šťastné manželství:
1. Moje žena a já chodíme dvakrát týdně na večeři do nějaké dobré restaurace.
Nejdřív si dáme nějaký aperitiv a potom obvykle místní specialitu.
Přitom si užíváme příjemné společnosti. Ona chodí v úterý, já pátek.
2. Máme oddělené ložnice. Její je v Brně, moje v Praze.
3. Beru svou ženu všude. Ona však vždycky najde cestu zpátky.
4. Když jsem se ženy zeptal, kam by chtěla jít na výročí naší svatby,
řekla, že někam kde dlouho nebyla. Tak jsem ji navrhl kuchyň.
5. Vždycky se držíme za ruce. Kdybych ji pustil, šla by nakupovat.
6. Má elektricky vyhřívanou postel, elektrický mixér, elektrický opékač topinek, elektrickou kulmu, elektrickou troubu, elektrickou myčku nádobí.
Jednou povídá:
"Všude spousta elektrických vymožeností a já si přitom nemám kde sednout."
Tak jsem jí navrhl, že jí koupím elektrické křeslo. : D
7. Žena řekla, že ji zlobí auto. Prý má vodu v karburátoru.
Vzal jsem tašku s nářadím a zeptal se, kde je auto.
Odpověděla, že v rybníce.
8. Nechala si dát v salonu krásy pleťovou masku z piešťanského bahna.
Dva dny vypadala skvěle. Pak bahno opadalo.
9. Ráno běžela za popelářem a volala:
"Stihla bych ještě odvoz ?"
Popelář se vyklonil z okénka a řekl:
"Ale jo, naskočte si!"
10. Podle statistik je manželství jednoznačně hlavní příčinou rozvodu.
11. Nemluvil jsem se svou ženou dva měsíce.
Nechtěl jsem ji přerušovat.
12. Poslední hádku jsem zavinil já.
Když se mě žena zeptala, co je v televizi, odpověděl jsem, že tištěné spoje, obrazovka a prach.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:55
- Nahlásit
kachna_
10 měsíců, ale už tak hodinu lítal s Májou venku, tak je trošku klidnější, ale cvičil by dobře, kdyby cvičil. Na pytlík s granulema je tam i ÍPO pohled
No je to prdík úžasnej. Bože nedalo by se tý majitelce nějako vysvětlit, že to není až taková práce toho psa usměrnit a zabavit?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:57
- Nahlásit
PetraK12. Poslední hádku jsem zavinil já.
Když se mě žena zeptala, co je v televizi, odpověděl jsem, že tištěné spoje, obrazovka a prach.
ESO!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:59
- Nahlásit
Mucholabka
Pohádka pro všechny ženy
Bylo nebylo, jednoho bílého dne švadlenka šila u řeky a z ničeho nic její náprstek spadl do vody…. Vykřikla... a najednou se objevil Bůh a zeptal se:
"Proč pláčeš, moje dítě?"
"Můj náprstek spadl do vody! Potřebuji ho, abych mohla pomoci manželovi uživit rodinu…."
Bůh neváhal, ponořil svoji ruku do vody a vytáhl náprstek zdobený safíry….
"Je toto tvůj náprstek?" zeptal se Bůh.
A švadlenka odpověděla: "Ne, Bože…."
Tak Bůh vnořil ruku zpět do vody a vytáhl zlatý náprstek bohatě zdobený rubíny….
"Je toto tvůj náprstek?" tázal se.
"Ne," pravila švadlenka….
Bůh znovu ponořil ruku do vody a vytáhl kožený náprstek….
"Je tohle tvůj náprstek?" Zeptal se Bůh….
Švadlenka konečně pravila: "ANO."
Bůh byl potěšen švadlenčinou poctivostí a dal jí všechny tři náprstky. … Švadlenka šla domů přešťastná. …
O několik let později šla švadlenka s manželem na procházku kolem řeky. Vtom muž uklouzl a zmizel pod hladinou…. Švadlenka zoufale křičela a Bůh se znovu objevil. "Proč pláčeš, má dcero?";
"Můj muž spadl do vody, pomoz nám..."
Bůh šel pod vodu a vytáhl George Clooneyho…..
"Je tohle tvůj manžel?" optal se Bůh.
"ANO!"
Švadlenka vykřikla….
Bůh se rozzlobil. …
"LŽEŠ, TO NENÍ PRAVDA….!"
Švadlenka odpověděla.
"Oh, prosím odpusť mi, Bože…. To je nedorozumění…. Víš, kdybych řekla NE Georgi Clooneymu, přišel bys potom s Bradem Pittem…."
"Potom bych řekla NE jemu, a pak bys přišel s mým manželem…. Tomu bych řekla ANO a pak bys mi dal všechny tři… Nemám už na to léta, abych se postarala o všechny tři muže, a proto jsem řekla ANO Georgovi….."
No a tak jí ho Bůh nechal...
Ponaučení z této pohádky:
Kdykoliv žena lže, má pro to svůj oprávněný důvod a je to vždy pro dobro ostatních...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:00
- Nahlásit
Mucholabka
ESO!
svršek, spodek a král!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:05
- Nahlásit
PetraK
si dneska jedla ftipnou kaši,né??
du ven,nepište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:06
- Nahlásit
PetraK
Bože nedalo by se tý majitelce nějako vysvětlit, že to není až taková práce toho psa usměrnit a zabavit?
Já to nechápu. Problém je, že na Barrandově není bez problémů dostupnej cvičák. Tam by chodila (myslím, kdyby nemusela jezdit busem nebo tramvají ) Společný venčení nepřipadá v úvahu, jsme na protisměně.
Z toho co vím od ostatních, by ho nesměla tahat po práci do hospody...
O cvičáku furt mluví, jako jak tam bude chodit. Ono jiný plemeno by to asi rozdejchalo, ale pracovní plemeno? Nechápu to, zejména když vím, že měla před tím dobrmana a malinu - echt pracovní kombinaci. úroveň výcviku nemůžu posoudit, protože dobrmanku jsem znala až jako devítiletou a malinu jako mentálně nemocnou (nevím diagnózu)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
si dneska jedla ftipnou kaši,né??
kaši ne, ale byla tu ta návštěva fčera a zbyly koláčky : D
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:10
- Nahlásit
kachna_
kurňa tak ale může cvičit sama, ne? Na základy určitě. Já jsem s Ešusem taky dělala sama. Jestli už čokla měla, tak základy snad umí a ví co takovej pes potřebuje, tak co se diví? Já měla předtím teriéra, sem těžkej laik a taky jsem zvládla vychovat Ešusa a dát mu, to co jeho potrhlá povaha potřebuje. Není nutný s čoklem dělat bůhví co, ale něco se s ním dělat musí.A pokud chci, nepotřebuju na to ani ten cvičák. Kurníííííííííííííííííííííííík se zas vytáčim. Du si dát další koláček-kvůli takovejmdle budu tlustá, tlustá!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:23
- Nahlásit
Měli jsme doma rodiinou hádku
URL
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:27
- Nahlásit
PetraK
nevytáčej se, mentalitu lidí nezměníš, když tak dlábni eště pár těch ftipnejch koláčků a ono se ti to samo srovná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:28
- Nahlásit
Sali
když tak dlábni eště pár těch ftipnejch koláčků
ale dyš, gdo má pak tahat ty pjoumatiky s sebou
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:32
- Nahlásit
PetraK
tlustá, ale vychehctaná, to je to, co se počítá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:35 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
Ale já se jí nezastávám, jen jsem popsala situaci.
Paradoxně mám kolegyni se mnou na směně taky s mladym dobrmanem (černej, bez PP pro Sali ). Je to její první vlastní pes, sice má divný cvičební metody, ale, ten rozdíl je propastnej, ale těch pár chybek kompenzuje pohybem a fstahem.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:39
- Nahlásit
těch pár chybek kompenzuje pohybem a fstahem.
kachna_
tak tak, to je ono.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:40
- Nahlásit
Teda já píšu děsně, pořád po očku koukám i na psy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:43
- Nahlásit
kachna_
Ale já se jí nezastávám,
já vím, já vím. To vůbec nebylo na Tebe, to byl jen výkřik do tmy. Páč lidi vůbec nepřemejšlí.
Je to její první vlastní pes, sice má divný cvičební metody, ale, ten rozdíl je propastnej, ale těch pár chybek kompenzuje pohybem a fstahem
a tak nás by profík asi taky nepochválil , ale myslím, že pohybu dost, práci v tom smyslu co Ešus potřebuje taky má, není to jen o procházkách, že čokl si lítá a maximálně nosí balónky. A vztah? No to by musel říct von . Vím, že jsem nesežrala všechno moudro světa a nemůžu rozdávat rozumy, ale tyhle do očí bijící věci mě drtěj.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:43
- Nahlásit
kachna_
a co dělaj? bazilišek si v nestřeženém okamžiku přines do pracovny novej ručník z skladu a rozškubal ho, a já te´d tady přesvědčivě tvrdím, že ručník byl starej a zteřelej s díramama a patřil k odpisu...no s primářem se nediskutuje, že, ale myslej si laborantky svý.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:46
- Nahlásit
PetraK
já furt vidím toho našeho neurologa, jak vycvičil čubu na stopařinu dle fstahu a knihy Pachové práce psů,
jak k ní něžně promlouval ták, kasulínko, tady máme tu stopičku, a ty te´d půjdeš a najdeš mi kudy vede a za to budeme mít spolu radost, no a čuba se podívala nosem kolem a šla a našla nášlap a šla až do konce a tam měla paštiku a měli tu radost....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:48
- Nahlásit
Sali
jak k ní něžně promlouval ták, kasulínko, tady máme tu stopičku, a ty te´d půjdeš a najdeš mi kudy vede a za to budeme mít spolu radost, no a čuba se podívala nosem kolem a šla a našla nášlap a šla až do konce a tam měla paštiku a měli tu radost....
to je hááskyýý
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:55
- Nahlásit
PetraK
a tak ono to tak v fázi 1 šlo parádně, udělal tam ten fstah, na jednoduchejch stopách měl automaticky i to docházení,
já mu tam pak pomohla s kontrastem,. když čuba začla přecházet na stopy zvěře, a jeho ale né, kasulinko, to není ta stopička, co máš hledat, jí jaxi nevzrušovalo,
a ve fázi přípravy na vyšší speciální zkoušky už on to měl taky odchytaný, pomalým zyvšováním nároků tam udělal i docházení na těžkejch terénech a v těžkejch podmínkách, protože zatlačit na měkkou čubu se fakt nedalo, a sama od sebe masochistka rozhodně nebyla.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:58
- Nahlásit
Sali
a co dělaj?
Kravěj. Jenže Mája už začíná bejt unavená, tak je nervózní. Přecijen je mrňavá - má cca 12 kg a asi 40 cm v kohoutku. Vlastně celý dopoledne jen prohazuju psy
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:02
- Nahlásit
Bré dopoledne, tak jdu jen tak koelm a přišlo mislušné pozdravit.
Matko Davídkojc, jak je tobě, taky už tě přešla chu´t umírat, bo si zjistila že je ti to houby platné
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:04
- Nahlásit
kachna_
tak tý hnědý sfini řekni, že se bude dělat pinč spinč, a zalez s ním do postele pod peřinu, uvidíš, JAK vytuhne.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:11
- Nahlásit
kachna_
nebo to zvíře vem do hospy, to možná zabere taky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:13
- Nahlásit
Hyena
taky už tě přešla chu´t umírat
prt, jen tak zkoušela upoutat pozornost, znáš to,ne?
Sali
a jeho ale né, kasulinko, to není ta stopička, co máš hledat,
je hoodnej pan neurolog
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:15
- Nahlásit
PetraK
prt, jen tak zkoušela upoutat pozornost, znáš to,ne?
a já to taky vim, že ta představa, jakou bymse z toho měli všici radost by jí zvedla i ze smrtelné postele Jenom předstírám slušné vychování
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:16
- Nahlásit
Sali
nebo to zvíře vem do hospy, to možná zabere taky.
Bych nedoporučovala, poslední hospa, kam vzal kámoš dobrmanku dopadla velmi vesele
|