Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:08
- Nahlásit

Neessi
a co mně,ale Bordžínce!

a divíte se jí? dyk to je megastár!

Hele řeknite mi vy vod vlkošechůch - proč je těchhle tak málo? ono teda pro ně zas na jednu stranu dobře, když se nestřihaj jak baťa cvičky, ale já kdybch byla ofčákovej typ, tak jdu do vlkošeda spíš než do Rexe (nic proti Rexům, to ne, ale tenhle pes je prostě jinačejší)

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:19 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

brut
OT - jen poslušně hlásím, že mám zase net (zatím ufona na zkoušku 14 dní, dneska první den a zatím sviští celkem slušně )

PetraK
Hele řeknite mi vy vod vlkošechůch - proč je těchhle tak málo?
tak nejsem od vlkošedůch, ale coby pozorovatel - dokud jsem nekoukala, tak jsem je taky neznala, a můj dědek byl (za mlada) podle mě velikej exot... pak jsem začla koukat jinam a pořádnějc, a už mi přijde, že je jich tak 1/2 na 1/2 (mým laickým odhadem), jenže běžné obyvatelstvo se jich bojí, tož si je pořizujou spíš ti, co ví (nebo si myslí, že ví), co s nima...
ale nelezou na výstavy, tam je jich fakt málo, páč nejsou v kurzu a "líbiví"...

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:28
- Nahlásit

PetraK
proč je těchhle tak málo?
To je na moc dlouhý povídání,ale v podstatě je to o modním trendu,o prachách,o tom,že jsou lidi líní-páč takový vlkošed pracák tu práci potřebuje ,jinak si tu práci najde sám a to je fakt problém !A protože na mistráky IPO potřebují lehké psíky,co lítají na rukávu f povjetří , tak tam cpou rači maliny ....prostě to jde někam jinam.

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:28
- Nahlásit

Mucholabka

kt520..nokie jsou nokie..ale to i htccko je mnohem rychlejsi nez ten lg..nechapu, proc nekdo vyrobi takovejhle telefon.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:29
- Nahlásit

wami
no já fakt krom Muminka, Bordží a Nuný jiný neznám. A v reálu jen Nuný. Jinak kolem samej rex. Výstavy vím, i když tam nechodím, že nejsou mezi oblíbenci, páč maj záda jako normální pes, ale kolem sebe je nevidím fakt vůbec.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:32
- Nahlásit

wami
ale nelezou na výstavy, tam je jich fakt málo, páč nejsou v kurzu a "líbiví"...

asi tak.Tam kde se hodnotí chlupy,váha,míra .....tak tam nejsou v kurzu.Kdyby se hodnotil charakter,tak tam zase ty líbivý moc nemůžou

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:33
- Nahlásit

Neessi
ale v podstatě je to o modním trendu
hm, no já měla módu vždycky ve všem trochu jinde než ostatní, takže asi proto právě moc nechápu,ten módní trend zaměřený na rexe- mně osobně se vlkouššed líbí víc - i když přesně neumím říct v čem. A není to jen o těch zádech- i když ty mě u těch výstavních psů fakt štvou - a to nejsem z oboru, ale vadí mi -krom toho, že mi to přijde hnusný-to, že to ty psy mrší zdravotně.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:34
- Nahlásit

PetraK
nemyslím to zle... jen obrazně ;) - dokud jsem chodila za pejskařema hlavně do parku, tak jsem jich taky moc neviděla... když jsem vyměnila parky za cvičáky, vídávám jich celkem dost...

Neessi
mám jinej dotaz - což o mně, já taky mílovám vobludy hrozný, čím větší kyblíčkoid, tím více srdce mé plesá... ale občas už to jsou fakt poníci ... a když se chtěj teda lehoučký psounci na ípo, copak není kam šáhnout pro ty drobný vlkošky?
znám i pár lehčích v typu, jasně, že nevypadaj tak "hrozivě", ale jsou šikovný, mrštný... taky maj něco do sebe

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:36
- Nahlásit

wami
i pár lehčích v typu
řekni, který?

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:39
- Nahlásit

Ebony
no to víš, že mám teď v hlavě především Marunku... ta se mi pohybově moc líbí, je fakt ohebná, mrštná, šikovná
a namátkou si vzpomenu na pár, co jsem vídala třeba v Brně (co kousali na Zetoru), samo neznám jmenovitě, ale myslím, že i takový prostě jsou

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:39
- Nahlásit

Neessi
jé, ty zuby snad ani nevím kde mám, to je suprová fotka, a můj prstíček

nemethova5
já mám taky velký ráda, ale holt už mám teď strach si něco takovýho pořídit. Když byl Kimovi rok, tak za mnou pořád chodili bachaři, že by ho chtěli, že ten by na ty mukly platil, ale já svoje psy nedávám...

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:40
- Nahlásit

wami
Ebony
a což teprva proužkovaní pejsci

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:40
- Nahlásit

wami
copak není kam šáhnout pro ty drobný vlkošky?
znám i pár lehčích v typu, jasně, že nevypadaj tak "hrozivě", ale jsou šikovný, mrštný... taky maj něco do sebe

ale jo,jsou-jen vídám víc feny než psy. Třeba vloni na výběráku byl jen jeden pes vlkošed a zbytek byly čubiny.
Máma Borgie je taky lehčí -38 kg ,ale tím spojením s tátou Bordžínky vylezly z toho takový telátka.Někde vyhrabu fotku maminy .........

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:42
- Nahlásit

wami
je fakt ohebná, mrštná, šikovná
to je, jen ji nesmí Amála pořád prudit
A Megča je taky trpaslíček šikovnej

ani nevíte všichni, jak mi otrnulo, teď ty tři dny jsem málem umřela....sice mi něco vzadu bliká, neříkej hop.... ale už to nešlo vydržet, trochu radovat se musím

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:43
- Nahlásit

Hyena
proužkatý taky můžu, a moc... akorát jsem zamilovaná do chlupatejch, jenže prej to jsou tak akorát estéti a práce jim nevoní...

Neessi
Máma Borgie je taky lehčí -38 kg
mno, můj mastodontík má 38-40kg, a to bych o něm rozhodně neprohlašovala, že je "lehčí"...
i když je pravda, že na některý ovčouny je to fakt drobeček, ale to už jsou pak pro mě ti poníci...

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:44
- Nahlásit

PetraK
A co Ciroušek???
Mám tu do pondělka rozmazlenýho nevylítanýho desetiměsíčního dobrmana. Nemáte někdo nápad, co se s ním dá dělat, když nemá přivolání a tahá jak blbej?

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:45
- Nahlásit

wami
Tak tady máš malinkou matku a velkou céru

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:47
- Nahlásit

wami
akorát jsem zamilovaná do chlupatejch, jenže prej to jsou tak akorát estéti a práce jim nevoní... No chlupatý už mi moc zaváněj belgičákem. Co bych ale moc ráda viděla, tak to je hrubosrstá varianta. Erája svýho času po nějakém toužila a zjiš´tovala si o nich něco a měly by to být pracovní povahy- te´d je ale otázka zda pracovní ve sportovním či služebním slova smyslu nebo zda to myslela jako pracovní ve smyslu ovčáckých vloh. Ale byla by to prča, kdyby psák honil fika poplace štípaje ho za holeně.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:48
- Nahlásit

Ebony
jé, ty zuby snad ani nevím kde mám, to je suprová fotka, a můj prstíček
To víš,já si "nakradla" všechny Mumínkovo fotečky

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:49
- Nahlásit

Neessi
Ale oči mají stejný

PetraK
Člen
- Nahlásit

wami
nemyslím to zle...
já vím, já to taky nijak zle nechápla.

Ebony
ale už to nešlo vydržet, trochu radovat se musím

no to teda musíte. Máte to jako domácí úkol na víkend.
A přínést podepsaný.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

tak jsem se vrátla ze supr venčeníčka,dkonce si dasty nechce hrát,takže je unavenej,stějně furt lítala sem a tam a sindy už taky chrní a já jdu taky chrnět

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:50
- Nahlásit

wami
můj mastodontík má 38-40kg
ukaž-já vím,že jsi něco měla v péefkách,ale kdo by to tu hledal.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:51
- Nahlásit

Ebony
A Megča je taky trpaslíček šikovnej
no, nevím jestli trpaslíček... čestnej skorovlk zas tak daleko k Lumpovi nemá...

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:51
- Nahlásit

Cir, ale nějak nevíme, kolik váží

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:52
- Nahlásit

kachna_
A co Ciroušek???
ááá hlava má děratá

Neessi

chudák maminka, jak céra přeroste přes hlavu, je to průšvih

LIDI
Fógl se mě právě zeptal: "Děvečko, chceš taky pusu?" Začínám mít obavy, kam se ta jeho schopnost mluvit, bude ubírat nechápu kam na to chodí. Nikdo v rodině nikomu neříká děvečko, tak kde to sebral?

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:53
- Nahlásit

JO a ten postoj není výstavní nýbrž obranně vyčkávací, jen jsem umazala Michala a vodítko

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:54
- Nahlásit

Hyena
Ale oči mají stejný
Nejen voči,ale i profily

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:55
- Nahlásit

Neessi
Nejen voči,ale i profily

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:56
- Nahlásit

kachna_
Cir, ale nějak nevíme, kolik váží
tak ho zvaž,ale těch 42 má ! Jak dopadl v Mělníku?

<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání