Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:56
- Nahlásit

Neessi
Tak tady máš malinkou matku a velkou céru
tak maminka je teda na té fotce opravdu, ale opravdu drobeček...

Hyena
chlupatý už mi moc zaváněj belgičákem
mi se líbí právě že jsou tak hyenovsky strakatý, jinak já prostě chlupatý ksichtíky obecně radši, než hlaďoučký, no...

o drsnosrstejch jsem se teď bavila taky, prý jsou to nejvetší pracanti ze všech variet, jenže si je prej taky cení a ven pustí jen "zbytky", co nejsou tak špičkový...

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:57
- Nahlásit

Neessi
Jak dopadl v Mělníku?
Umrznul a dopad tvrdě. Ale jedno štěně prej bylo horší

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:58
- Nahlásit

PetraK
Nikdo v rodině nikomu neříká děvečko, tak kde to sebral?

No to se zeptej Brtnika,nás se neptej

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:59
- Nahlásit

wami
ale Meginka má na bonitaci zváženo 23 kg! tak je trpaslíček

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:00
- Nahlásit

Neessi
ukaž-já vím,že jsi něco měla v péefkách,ale kdo by to tu hledal
když já s ním nemám moc normálních fotek... ale jestli chvilku počkáš, najdu ti nějakou čerstvější aji s jeho tatíkem, to je taky Bob a Bobek...
tahle je z čekání na coursing...

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:01
- Nahlásit

wami
drsnosrstejch jsem se teď bavila taky, prý jsou to nejvetší pracanti ze všech variet,
A navrch jsou tak úžasně ošklivoučký až se mi moc líbí
Jináč máš pravdu, získat dobrého psa ze zahraničí bez " místních" kontaktů je asi velký problém.

wami
Člen
- Nahlásit

Ebony
ale Meginka má na bonitaci zváženo 23 kg! tak je trpaslíček
jenom?
tak to trpaslíček teda je, páč to má Banuška, ale ta mi tedy přijde podstatně drobnější...
ale šikovná je taky, a moc, taky je to čestnej skorovlk!

Neessi
Člen
- Nahlásit

Ebony
Meginka má na bonitaci zváženo 23 kg!

No to je pírko! To měla Bordžínka na 6 měsících cca

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:04
- Nahlásit

wami

taky slušnej kousík a ta typická lopata místo jazyka pak že má Bordžínka velkej jazyk.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:05
- Nahlásit

Neessi
No to je pírko!
je a jak umí létat...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:10
- Nahlásit

Ebony
Super, ze je psikovi mamutovi lepe!!! Tak at mu to vydrzi co nejdyl.
23 kg?? - to ma perdel, to je tedy NO opravdu "sucha".

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:10
- Nahlásit

Ebony
je a jak umí létat
to jako jo, s touhle váhou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:14
- Nahlásit

Neessi
No to se zeptej Brtnika,nás se neptej

to je fakt, to mě v mojí naivitě jaxi nenapadlo

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:14 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Hyena
získat dobrého psa ze zahraničí bez " místních" kontaktů je asi velký problém
bych řekla, že asi záleží, jak u čeho... nicméně zrovna u těch drsnosrstých HH to problém fakt je, a co jsem pochopila, tak je to problém i s tou znalostí někoho místního, natož bez...
zas na druhou stranu stojí za úvahu, jestli moje schopnosti by nebyly plně vyčerpány i tím "zbytkovým materiálem", ono taky možná, že kdyby to bylo špičkové zvíře, tak maličký čecháček by nakonec ani nevěděl, co s tím... :rolleyes"

Neessi
taky slušnej kousík
no, ale jak to tu tak sleduju, překřtím ho z mastodontíka na drobečka
tady je s tatíkem, lepší fotku nemám, se moc nechtěj nechat fotit spolu ale tady ten 10 kg rozdíl nevypadá tolik, jako ve skutečnosti...

a ta typická lopata místo jazyka
von je lopata celej, nejen jazyk

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:26
- Nahlásit

wami

hele,co ta barva očí?To má fakt tak světlé oči nebo je to souhra světla?Tatík má tmavé oko.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:28
- Nahlásit

wami
ono taky možná, že kdyby to bylo špičkové zvíře, tak maličký čecháček by nakonec ani nevěděl, co s tím... :rolleyes" Za mě mohu říct, že jo, páč nemám na špičkový sportování ambice ani čas
Moje myšlenky se ubíraly spíš obecným směrem jako že přitáhnout papírová zvířata téhle " nové varianty" zanmená, že by pak na nich byl s největší pravděpodobností založený český chov a zvířata z něj by byl jen další důvod, proč mít holanďáky jen jako výstavní plemeno.
Te´d mě ale napadla ještě další záhada k té hrubosrsté variantě, páč jak se tady probírala různá vide a odkazy ohledne sportovních a pracovních výkonů holanďáků a já si pak courala i sama, tak jsem tam nikde hrubosrstého neviděla.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:31
- Nahlásit

Neessi
hele,co ta barva očí? To má fakt tak světlé oči nebo je to souhra světla?
jj, jsou jantarové, po mamince čévéčku
studánky z jantaru jsou moje láska, na ty já fakt ulítávám, a Banuška má asi ještě úžasnější
dědek má oříškový, a když se nasejří, tak jsou kafebraundozelena

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:37
- Nahlásit

Hyena
jako že přitáhnout papírová zvířata téhle " nové varianty" zanmená, že by pak na nich byl s největší pravděpodobností založený český chov
vono taky záleží, kdo by je sem dotáh... já třeba po chovu vůbec netoužím, zato si říkám, jaký by to asi tak bylo, dělat jednou s nějakým psem, kterej by CHTĚL dělat, a nejlíp, co mi na očích vidí... (nemohla bych mít jenom takovýho, páč jedna moje půlka je velmi svobodomyslná a vlastně mě ten machismus čévečkoidů apod. velmi baví - ale na druhou stranu makám se psama ráda a láká mě to konečně zkusit s něčím, co by to taky pořádně ocenilo )

napadla ještě další záhada k té hrubosrsté variantě, páč jak se tady probírala různá vide a odkazy ohledne sportovních a pracovních výkonů holanďáků a já si pak courala i sama, tak jsem tam nikde hrubosrstého neviděla.
nevím, já po tom zas tak nepátrala, ale zase ono záleží, kdo je má v ruce... jestli nějakej frajírek na předvádění, jak donutit psa chodit po střeše, nebo prostě doma na zahrádce si štěňátko hraje... a nebo je maj v rukách fakt lidi, který na tyhle blbiny nemaj čas, třeba...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:49
- Nahlásit

PetraKteda pani a na hajana jste zapomnela nejak,neni to tip REX,ale cerny spalenim a ty na vystave taky bohuzel neuvidite,ja teda nevidela a je normalni,myslim po psovsku.
Ebonyno,i kyz mate pani pravdu,tak ja do exterieraka nejdu!pač to pozde dospiva a nedela to jak pracak,proste tam ta chut chybi,jinak do vlkoseda mam strach jit,protoze nevim,jestli mam utkvelou predstavu,ale kolem me ma kazdy vlkosed panostitidu!na cvicaku to je uz sesty pes!!!!takze mam z toho fakt obavu,ale vim,ze dalsi pes bude zas cerny s palenim,nebo i cerny,ale hlavne musi byt hunaty,medvedy ja muzu

brut
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 23:09
- Nahlásit

wami
že mám zase net (zatím ufona na zkoušku 14 dní, dneska první den a zatím sviští celkem slušně )
hurááááá, zítra písnu mailík, tak se jukni do pošty ( ale dřív jak večer to nebude)... sem zvědavá, jak to zvládáte a Honza se opět těší na nové fotky Lumpíka

brut
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 23:11
- Nahlásit

Neessi
Tak tady máš malinkou matku a velkou céru
céra má úžasně troubovitý výraz

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 23:15
- Nahlásit

brut
céra má úžasně troubovitý výraz

To bylo setkání s maminou po roce,tak byla rozrušená

brut
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 23:19
- Nahlásit

wami
čestnej skorovlk zas tak daleko k Lumpovi nemá...
ta druhá fotka ...

Ebony
je a jak umí létat...
krásně do roviny

brut
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 23:20
- Nahlásit

Neessi
tak to jo, ale spíš bych řekla, že hračka byla důležitější než mamina

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 06:32
- Nahlásit

Bodré ráno fšeéééééém tak rychle něco dobrého,než přinese Gerda ty slatký dorty.Snídat se má pořádně

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 06:55
- Nahlásit

Zdravím všechny,
ten hnědej dobrmaní idiot mi v noci sežral kaktus, vlez do postele (což jsme po třicátém pokusu o vyhození vzdali, neb se oba potřebujeme vyspat) a ráno mě polil čajem.
Když už musej lidi vychovávat ze psů takovýhle debily, tak proč sakra lezou do nemocnice???

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 06:59
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, kterým se tradičně nechce fstávat :zívajícísmajlík:

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 07:15
- Nahlásit

Jo a než jsem poprohazovala psy tak, aby požadované kusy byly venku a požadované byly vevnitř, tak mi Haskyna sežrala zbytek snídaně.
Biluška
Nemáš tam nějakou opravdu účinnou traverzu model "mrtvolák"?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 07:36
- Nahlásit

Dobrý ráno všem přeju

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 07:47
- Nahlásit

dobré ráno všem

<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání