Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:40
- Nahlásit

davidkova renata
za to si můžeš omývat přirození vlažnó vodó
Ty si blbá, to neni možný!!!!!!!!!! )))))))))))))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:40
- Nahlásit

StaHi
ale nesvitej

zas uměj udělat tekoucí prsa na Venuši

.. vozkousim tudle iontovou a pak mam spadeno este na 'krypton', ta sviti upa nejvic a taky magnetickou.. a vubec

dám vědět šéfovi je hračička-máš odkaz?

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
omývat přirození vlažnó vodó

PetraK
podle spisků Žána Baptista
..hnedle jak si na mne nekdo dovoli, okamzite to pouziju!

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:43
- Nahlásit

PetraK
tumate odkaz
..urcite to ale budou mit i jinde

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:49
- Nahlásit

Kolegyně tady dělala v pojišťovně a přišel tam pán jménem Pitlík a sám hlásil, že s měkkým

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:51
- Nahlásit

StaHi
hnedle jak si na mne nekdo dovoli, okamzite to pouziju!

pak dej vědět, jaks dopadla

za odkaz dík

Lucie Kratochvílová
Pitlík a sám hlásil, že s měkkým

byl snaživej a životem poučenej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:52
- Nahlásit

PetraK
ale musí to udělat podle spisků Žána Baptista
no to je jasný,jinak to nebé fungovat!!Dybych se už nevozvala, tak sem pochodila nějak blbě
jakože vás vzal za slovo?
esli mu to může prohrábnout.

Já mám od tý doby kapek rozviklaný žuby, páč sem se musela jít zakousnout do něčeho, abych nevybuchla
sim tě,to je jasný,že myslela papíry,jinak by se ho přece voptala esi ho může vykřapčit
Vykřapčit...hm,to je takový překladatelský oříšek..

monika
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:58
- Nahlásit

Jo mám jednoho zákazníka, staršího pána a ten když volá, tak se vždycky ozve: šprcka jméno mé
Když mi volal poprvé, tak jsem psala do dispečerského seznamu jméno a psala jsem šprc a on mě hrdě opravil. Jsem pak uvažovala, jestli vůbec ví, co to je.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:59
- Nahlásit

monika
šprcka jméno mé

ty vado to snad ani nejni možná!!
davidkova renata

Vykřapčit...hm,to je takový překladatelský oříšek

myslíš, že se mám rovnou taky na to šéfa zeptat? On je dost jazykově vybavenej . Jako přes jazyky cizí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:02
- Nahlásit

monika
šprcka jméno mé
Jsem pak uvažovala, jestli vůbec ví, co to je
Spíš si z toho udělal přednost, co už mu taky jinýho zbejvalo, než se tim trápit celej život ))))))))))) A byl svobodnej přetpokládám, nebo si pani nechala své dífčí méno ))))))
Máš strašný historky ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:02
- Nahlásit

monika
šprcka jméno mé
čéče,ty máš zajímavý povolání ,takový veselý jako
PetraK
On je dost jazykově vybavenej . Jako přes jazyky cizí.

ste se do toho malinko sama zamotala,že jo? ÚPa ve mě hrklo,dyš sem četla,že je jazykově vybavenej,,ale dyš sem si přečetla ,že přes cizí jazyky,došlo mi,že se béte jenom líbat

Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:05
- Nahlásit

Andreany
to jste ještě dopadla dobře, kamarádka našla ráno přimrzlou vlkošedku v příkopu, samozřejmě tam ležela celou dobu a nikdo ani nezastavil, tak jí odvezla k vetovi a měla přeraženou páteř, takž konečná. Nakonec našli i majitele, který už jí hledal v útulku, teď prý tam přijela dopravka a chce ho pokutovat, že způsobila nehodu. Jenže vlastně neví komu a jakou, protože jestli jí někdo srazil, tak ujel. A jestli jí někdo vzal krumpáčem po zádech a vyhodil do příkopu, tak to je nezajímá. Protože dle majitelů prý nikdy neutekla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:10
- Nahlásit

Ebony
kamarádka našla ráno přimrzlou vlkošedku v příkopu, samozřejmě tam ležela celou dobu a nikdo ani nezastavil, tak jí odvezla k vetovi a měla přeraženou páteř, takž konečná
jako nerada to řikám,ale snad se s takovejma humusama ani nelez,to snad neni možný

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:17
- Nahlásit

davidkova renata
tohle znám, taky jsme sbírali psa rozmlácenýho na silnici a vezli na veterinu ukončit, protže jaxi v autě thiopental nevozím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:19
- Nahlásit

Sali
no já měla kliku,my vezli takhle velšku co přejeli před poštou,nikdo nezastavil,hovada akorát čuměli a prej dyš to neni náš pes,tak at se na to vykašlem,né..Naštěstí jí nic moc nebylo a do večera byla doma,Maruška se menovala,si to pamatuju do dneška

Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:20
- Nahlásit

davidkova renata
tak já sem moc nelezu, nemám ani náladu, mám doma nemohoucího Mumina po kontrastu a jedu jen na autopilota...

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:27
- Nahlásit

Ebony
šmarjápano tak už to došlo tak daleko?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:42
- Nahlásit

Ebony
To je ten obřík? Co mu je?

Sali
Psa ti aspoň utratí, my takhle předloňský podzim jezdili se srnou Oba jsme měli horečku jak prase, jeli jsme od doktora a u silnice srna s přejetýma nohama. Otevřená zlomenina na jedné, úplně uražená druhá (držela jenom na kousku kůže) . Naložili jsme ji do auta a valili zpátky do města na veterinu. Vet řek, že jako sorry, ale s tím on nechce nic mít. Podle zákonů ji utratit NESMÍ. To zvíře celou dobu řvalo bolestí (a asi i stresem). Prý ji máme dovézt na myslivecké sdružení v té obci co tam spadá ten katastr kde byla. Jsem se ho zeptala jestli se jako zcvokl, že bych teď jela na katastrální úřad, našla si kam spadá ten les co je přesně na rozhraní dvou vesnic a pak tam začala hledat myslivecké sdružení Odvezli jsme ji k nám a pak bloudili po LIptáni a hledali některého myslivce, který je doma. Všichni byli v práci, krom jednoho co byl v lese na číhané Asi po třech hodinách jsme našli konečně jednoho co byl doma. Sice už vysloužilý děda, ale flintu ještě v rukách udržel a srnku konečně zastřelil Eště teď se mi dělá špatně

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:48
- Nahlásit

Biluška
to je fprdeli...lidi tady to dělají tak, že srnu prostě podříznou a vykrví, jenže jí pak taky upytlačej.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:52
- Nahlásit

pro odlehčení, příběh z paralelní Kanceláře na revizi a analýzu mýtů:
O kořalníku Rumzeissovi
Rumzeiss byl notorik a bývalý švec, kterého vyhnali z Jičína, protože prochlastal všechno včetně bot svěřených mu do opravy továrníkem Carlem von Jena a svým alkoholickým vášním dával průchod takovým stylem, že o něm dokonce zpívala i známá pouťová skupina No No Band. Navíc většinou nebyl schopen trefit vchod do svého krámku a zruinoval tak místní pojišťovnu jičínského starosty pravidelným hlášením škod za prošlápnutou výlohu.

Cestou do lesa způsobil pak další průšvih znečištěním bývalého domu místního knížepána, který emigroval po osmačtyřicátém roce, kdy mu zabavili dům, kočár, les a manželku, omylem považovanou za hrací skříň. Než se na škodu přišlo, zmizel Rumzeiss v lese znásilniv cestou slabomyslnou Manku, která mu byla po vůli za slib desetinásobku vloženého. Když Manka po devíti měsících zjistila, že je v tom, odešla za Rumzeissem, který si mezitím v lese zřídil palírnu žaludového rumu majícího asi 97 % alkoholu, následkem čehož se opilcův poměr krve k alkoholu zmenšil pod 1:120.

Po radostném objevu vlastního otcovství odešel Rumzeiss na žaludy, aby připravil lihovinu na kojeneckou výživu, a než se vrátil, měla Manka syna Cyppiska. Byl k světu a jen co novopečený otec přišel, pokousal ho synek na celém těle v kapse ukrytou krysou, kterou mu matka dala na hraní. Když Cyppisek trochu povyrostl, vyrobil mu Rumzeiss bambitku a začali spolu přepadávat okolojedoucí povozy z nedalekého lihovaru, neboť domácí palírnu zničila Manka, kterou noční bublání destilovaných tekutin uvedlo do mylné představy, že jim do jeskyně vlezl nějaký opilec.

Po dvaceti přepadeních došla radním v Jičíně trpělivost a připravili past. Když pak Rumzeiss s Cyppiskem přepadli další povoz a odvlekli basy vodky do lesa, kde je do sebe v rychlosti nalili, zjistili, že nešlo o vodku, nýbrž o Dobrou vodu. A to byl jejich konec. Nedovedete si představit, co udělá s organismem přivyklým dobrému chlastu Dobrá voda. Oba loupežníci skončili nejprve na záchytce s otravou lihuprostou tekutinou a později taktéž v base.

A jestli neumřeli, sedí dodnes.

Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 15:15
- Nahlásit

Sali
ještě dál, než je mi milé, a to jsem jen chtěla zjistit, jak na tom je

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 15:33
- Nahlásit

Ebony
a zjistila jsi to aspoň?
a co te´d má za problém, zhoršil se po tý perimyelografii?
Máte doma dost vysokou odbornou kvalifikaci na to, abyste věděli, jak dál a proč. Držím palce, kdyby
něco, zavolej.

Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 15:37
- Nahlásit

Sali
zhoršil se šíleně, a má všechno, co se dá na páteři najít...ale tady se mi to nechce rozebírat...

Andreany
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 15:43
- Nahlásit

Ebony
Tady k tomu ani nejsou slova útěchy...hlavně pokud se budeš muset rozhodovat za něj
Sali
No, takový srnčí guláš už jsem jedla, nedokázala bych to udělat, ale určitě podříznout na místě je nejlepší řešení pro to zvíře

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 16:01
- Nahlásit

davidkova renata
ÚPa ve mě hrklo,dyš sem četla,že je jazykově vybavenej,,ale dyš sem si přečetla ,že přes cizí jazyky,došlo mi,že se béte jenom líbat

měl soukr. úču na francouzštin. Tak sem zvědavá

Ebony

je mi to moc líto.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 16:02
- Nahlásit

Ebony
k tom u ti můžu říct jen jedno: stopněte to dřív, než kvalita života toho nádhernýho psa poklesne natolik, že vás bude mrzet, že jste ho to nechali vůbec zakusit. To je totiž to jediný, co pro něj skutečně můžete udělat.

Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 16:03
- Nahlásit

Sali
psala jsem ti na hofy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 16:57
- Nahlásit

Tak jsem sebou poprvé za tuhle zimu jebla o zem, ale naprosto dokonale před delivery boy s mojí drahocennou pizzou. Ještě že tu pizzu jsem neměla v ruce já.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 17:00
- Nahlásit

davidkova renata
jestli to byl ten kladeč, tak si ale dával dost načas
bestak mi to udělal blbě, jako dycky.

no tfuj, s takovýma intimnostma lezete na net, kde si to může každej přečíst?

StaHi
pan Slabý nemá chybu

no este si k ty kombinaci pripocitej, ze pan Slaby vazi -bez nadsazky- bratru 150kg

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 17:07
- Nahlásit

argosek

On může všude i se psema i s koňma,ale tůristi tam nemůžou,což je super,ne?

<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání