Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:34
- Nahlásit

Gerda
Tady sou dorty pro hodné holky:
jééé děkuju, zrovna jsem si udělala kafíčko, tak ho mám i s rotíkem a samo si paní vemte

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:37
- Nahlásit

Neessi

a všude zákazy vstupu do CHKO

to jako ze s temi psy nemuze jit do lesa nebo na louku na prochazku?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:39
- Nahlásit

Alexa
zrovna jsem si udělala kafíčko, tak ho mám i s rotíkem
Pani, sem eště neviděla, že by si někdo ke kafi dával rotvajlera! )))))

Zrovínka dnes večer mi přijedou pro mařenu nové granule - 2kg na zkoušku Canidae Light Platinum a 2dc lososového oleje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:49
- Nahlásit

Tinta76
A stačí vám něco takovýho?

JÉÉÉÉÉ HURÁÁÁÁ DÍKUJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

Nojo, včera se mi podařilo přijít z práce ještě za světla

no já právě taky a byl to naprosto gutovej pocit. Jít domů za světla

Gerda
že se máme cejtit,
neni to ale kapek nehygienický??

a já to jedu ve smrtelný křeči

cvičíme tedy naprosto totožným způsobem
davidkova renata
navíc f týdle sračce
si máte zavolat napřed StaHi a její vodhovňovací služby, ne? A nebo moniku, ta to taky nabízela

jako tchořové ,myslíš jo???

jak to maj tchořové to nevim, ale sem myslela hošíčky obecně

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:51
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek

Tak to nám se nemůže stát, že by jsme museli hubnout...spíš přibrat. Ovšem na výstavách máme taky smůlu protože tam chtějí téměř ve všech případech vykrmené, obtloustlé a líné australáky

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:00
- Nahlásit

PetraK
neni to ale kapek nehygienický??
Je, ale co uš naděláte, nesmíte se přece pořát takhle mýt. Jinak samozřejmě máme zákaz těžkých jídel přet hodinou, abysme to vůbec f tý tělocvičně přežili ))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:13
- Nahlásit

Gerda
někdo ke kafi dával rotvajlera!
pani ste trupka

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:21
- Nahlásit

Gerda
je to s tím klystýrem složitější, když je střevní neprůchodnost, pro uzávěr střeva třeba nádorem, tak se obsah natlakuje nad uzávěrem, a ven ho dostaneš až při operaci, když to střevo zasvorkuješ, vyřešíš nádor, ten horní natlakovanej konec obložíš rouškama, aby se to nemohlo dostat do břicha, a kontrolovaně to odpouštíš do patřičný nádoby...no a to kontrolovaný odpouštění se někdy tak úplně nepovede a zamíří to na operatéra.

Andreany
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:21
- Nahlásit

někdo ke kafi dával rotvajlera!
Já si do kafe zásadně dávám psí chlupy, do poblífky taky a nosím je v opdprdě, heč

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:23
- Nahlásit

to jako ze s temi psy nemuze jit do lesa nebo na louku na prochazku?
argosek
jistě že ne, ofiko nesmíš slízt ze značený cesty. Ta oblast může být chráněná pro unikátní floru.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:25
- Nahlásit

že by si někdo ke kafi dával rotvajlera!
jasně, co s takovým hovadem, na podšálek to neodložíš. Malina ke kafi je lepší.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:26
- Nahlásit

Alexa
pani ste trupka
No jistěěěě, vymáte rotviky jako záklusek, ale jááá sem trupka! Počkejte, zeptejte se Fifi, jesi si taky ke kafi dává rotviky, uvidíte, že vám řekne, že ste trupka )))))

Sali
kontrolovaně to odpouštíš do patřičný nádoby
To je hrozná představa, nejlíp se musej mít neurochirurgové, co operujou mozek, tam snad tolik sraček bejt nemůže a nekontrolovaně je nemůže nic ohodit.

Andreany
Já si do kafe zásadně dávám psí chlupy, do poblífky taky a nosím je v opdprdě, heč
Sem zvědavá, kdo řekne vám, že ste trupka! )))

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:32
- Nahlásit

nejlíp se musej mít neurochirurgové
Gerda
i to je možný, i když u některých lidí bych si s těma sračkama místo mozku docela přisadila...ale v globále se jistě mají líp.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:37
- Nahlásit

Sali
u některých lidí bych si s těma sračkama místo mozku docela přisadila
Přece jen ti z hlavy nevyteče tolik, co ze střef, ne? U mě by si dokonce nemuseli ani brát ty gumový zástěry a mohli u toho svačit rotvíky.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:38
- Nahlásit

Gerda
mozek má tak 1300g, přectav si u někoho místo toho 1300g sraček....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:42
- Nahlásit

Sali
i to je možný, i když u některých lidí bych si s těma sračkama místo mozku docela přisadila...ale v globále se jistě mají líp

tak to je přesný

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:43
- Nahlásit

bodry dopuldne..
dyz ste u tech operacnich vohozu, videli ste minulej tejden House? ja nejakym omylem jo a jsem v soku este ted! tra voko tam vybouchlo, uplne vybouchlo... pak taky varle!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:45
- Nahlásit

Sali
1300g sraček
Přectavim si kilo a kus hrubomletýho z vetamixu ))) A vůbec, jak si řikala, že se na tu 190cm postel vejdu, tak sem se nad tim řádně zamyslela, sjela sem do obchodu, lehla si na tu 190 matraci, zjistila, že máš recht, koupila jí a dyš sem to doma vozkoušela i s Maryjí, v poho se můžem vrtět a převalovat, jak chcem, stačí to )) Futon a krásná na míru postel bude, až bude prachů nazbyt. Bestak tahle je furt asi 1000x lepší než ta, na který spim doteď, a teprve nedávno sem zjistila, že má jen 80 cm!!!!!!!!!!!!!! Takže devadesátka je prostě ooobr postel!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:48
- Nahlásit

StaHi
tra voko tam vybouchlo, uplne vybouchlo... pak taky varle!
To už je starší díl, to už sme viděli )))) Ňák mu vybouhlo násletkem jejich léčby, ne? Jak eště nevěděli, co tomu chlápkovi je... Ale fčera dávali bač kasidy a sandence kit! Se můžu dívat jen do tý chvíle, než skočej ze skály, pak už je to smutný.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:48
- Nahlásit

doma vozkoušela i s Maryjí, v poho se můžem vrtět a převalovat, jak chcem, stačí to
Gerda
takž to já mám horší, neb na válendu 2 m, šíře 90, se s Kirou a Kobrou vejdu jen po pečlivém proskládání se navzájem, a na každý přeskládání se je třeba se kompletně vzbudit a začít novou sestavu.

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:49
- Nahlásit

mam taky 80cm postel (ehm.. na sirku ) ! a buldocci se v ni rozvalujou az jako drze, bych rekla!

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:52
- Nahlásit

Bry den vespolek.
Gerda
Futon
Ten jsme meli, ale tlusta rotvice mu jednu sprusli proslapla. Zbyla z nej jen matrace.

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:52
- Nahlásit

Gerda
ono to hlavne cely byla Houseova ketaminova haluz.. jinac mi bedna nefunguje, takze ji vidim enem na nafstevach a v hospode (tam maj veeelikou plazmu.. a tam -ja neboha- videla vybuchovat to voko )

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:54
- Nahlásit

Sali
na každý přeskládání se je třeba se kompletně vzbudit a začít novou sestavu.
))))))))) cvrnk ))))))))))

StaHi
Pani, taky potřebujete vječí postel! Buldočci sou děsná pakáš! A vůbec, proč si je nedáte pod hlavu jako pohankové válečky? Aspoň se vám ráno neponičí účes - královny takhle přece spaly s těma složitejma účesama jen na válečku.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:55
- Nahlásit

StaHi
Neco pro vas, pani. Ocickaaaaa. (a nebojte se, nevybouchnou)

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:56
- Nahlásit

ketaminova haluz
jo, to mohly bejt dost dobrý věci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:58
- Nahlásit

StaHi
Vybuchovat oko sem neviděla, ale viděla jsem vybuchovat to varle .Akorát už nevím proč vybouchlo, páč jsem pak usla

Přátelé to zase byla dneska caniska Takových klijentů víc a seknu s tím Ke konci už jsem myslela, že si něco udělám.... udělám si kyj a zabiju ty baby

brut
Člen
- Nahlásit

Gerda
PetraK
když pořád musíte mluvit o hubnutí a o jídle, tak si pořiďte tohle

http://www.novinky.cz/clanek/158491-moderni-parni- hrnce-usnadni-vareni-a-pomohou-zhubnout.html

StaHi
jak je?

Gerda
Člen
- Nahlásit

Fifi
tlusta rotvice mu jednu sprusli proslapla
Dá se rotvajler svačit ke kafi? Alexa je děsná, nechce dort na svátek, chce ke kafi rotvíka. Rotvajleři sou bojoví psi a maj bejt venku f kleci.

StaHi
Houseova ketaminova haluz
No teď mu nějak končila, tak si šel zase ukrást recept na vikodyn )) A jestli ste viděla přítele Monka, tak on dostal chudák nějaký prášky od psychiatra, byl úplně nastřelenej, chodil v havajský košili, jedl v bufetu, podával si ruce s ňákejma lidma a koupil si sporťáka, se kterym jel na vyšetřování vraždy ))) Poslali ho pro nový prášky - znáte přítele Monka? Nejlepší seriál!

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 12:00
- Nahlásit

Fifi
očičkáááááá jsou super ... budu muset ukázat doma, aby věděli, jak se správně poulej

<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání