Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 08:39
- Nahlásit

Sali
Asi tak nějak. Na každé výstavě vedu s chovatelem Nýny velkou diskuzi. On tvrdí, že je děsně vychrtlá a já, že s těma špekama nemůže vůbec skákat a že hned po výstavě začne hubnout. On má plné kapsy pamlsků a nenápadně jí to pořád strká. Prý jí musí vynahradit to strádání u mě

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 08:44
- Nahlásit

Jedu na canisku, tak moc nepište

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 08:45
- Nahlásit

Alexa
dík
beru i holky,ale holky bez náhubku,takže dastyho v jedné ruce s náhubkem,sindy má vodítko přes krk a je na něm a elis je na flexině,anebo venčím dastyho z vlášt a holky taky,bo ty 3 vodítka se mě dost pletou
Sali
jenom dotaz nebude náhodou kousání na tenhle víkend?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 08:56
- Nahlásit

Brejtro ve spolek, jak se daříte?? Největší dobrej den těm, co museli hnedle po ránu táhnout 5,5 kila kolen na pečení pro náfštěvu z JůKej mám tetkon ruce jak orangután

Fšimli jste si jak krásně se začíná prodlužovat den, nebude to dlouho trvat a bude se chodit venčit za světlááá,lalaláááá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 08:59
- Nahlásit

čus fšicí co sou zmatený páč bud maj tlustýho anebo zas hubenýho psa
uš mám plný žuby,žahnutý nahóru,těch věčnejch trendů co vymejšlej špekatý báby s nadváhou nebo stejně špekatý samečci a snažej se do nich nacpat i ty čokly podle toho co je zrovna v "módě"
A nepište,mám práci

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:05
- Nahlásit

davidkova renata
paní nebudte po ránu šmutná
ušmějte se na chvilku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:06
- Nahlásit

brezen2008
paní nebudte po ránu šmutná
já sem nasraná ,to je rozdíl

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:09
- Nahlásit

davidkova renata
no tak nebudtě nasraná,život je krásnej ,občas

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:14
- Nahlásit

davidkova renata
A nepište,mám práci

tak buďte ráda pani, že ju máte, ne? Kvůlivá tomu, my přece nemusíme držet bobřika nepsaní

Andreany
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:22
- Nahlásit

Tak jsem chtěla ráno cestou do práce napodobit firmu Chyť a nepusť.
Neumím to. U hlavní cesty ležel stočený zlaťák, já trubka otočila auto, vrátila se, čokl se zvedl, zamával ocesem a běžel k plotu, kde měl háravou čubu. A já lama myslela, že budu rescue...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:38
- Nahlásit

Sali
..abych mnel Jurase aspon trochu oplaceneho padne denen cca 600g acany sport....

Tinta76
# Zasláno: 14 Led 2009 09:39
- Nahlásit

Dobré ráno

PetraK
Fšimli jste si jak krásně se začíná prodlužovat den
ano ano! právě včéra jsem si toho fšimla

Andreany
to mi připomnělo historku, co nám vyprávěl jeden známej, jak jeli v noci náklaďákem a uprostřed křižovatky byl velkej chlupatej pes, tak zastavili a koukali na něj a nebyli absolutně schopný poznat, co tam ten pes dělá a kde má hlavu a zadek, nakonec teda usoudili, že ho nejspíš srazilo auto a že "dodělává", tak se začli dohadovat, co s nim, že ho tam takhle nemůžou nechat, jeden, že ho vodvezou na veterinu a druhej, že ho dorazej a jak se tam tak dohadovali, tak pes se najednou sebral a vodešel a uprostřed tý křižovatky po něm zbyla akorát hromádka

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:45
- Nahlásit

Biluška, sali, Bin Ladin
ještě chvíli a "rozmluvíte" mi toho čistýho Holanďana. já mám ráda sportovní kondici a tohle mě dost děsí. Zvláště, když si představím, co to těm zvířátkům dělá s klouby Hyena byla do 1,5 roku dvojrozměrná jak záložka do knihy - nedovedu si představit, co bych jí bývala musela cpát, abych jí " zakulatila" na nějakou výstavu. to by asi seděla v kotci a ¨ven chodila denně jen na 10 min a na vodítku. Že bych na Hyeně začala chovat sportovní verzi Holanďanů, prokládanou občas nějakým NO (samozřejmě pracovním).

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:46
- Nahlásit

Andreany
Tak jsem chtěla ráno cestou do práce napodobit firmu Chyť a nepusť.
Neumím to. U hlavní cesty ležel stočený zlaťák, já trubka otočila auto, vrátila se, čokl se zvedl, zamával ocesem a běžel k plotu, kde měl háravou čubu. A já lama myslela, že budu rescue

nic si z toho nedělej, todle zlaťáci dělaj. Mně to jeden udělal taky. Na dálnici. taky jsme to na nejbližším sjezdu otočili, mastili zpátky a prt reskjů se nekonalo. Maj to asi vchovaný

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:49
- Nahlásit

Tinta76
ano ano! právě včéra jsem si toho fšimla

je to prima, žejo? Paniii, nemáte tam ňákou háskou, zasněženou fotku vašeho kraje? Se mi tady v ´Prahé stejská, tak že bych si vylepčila náladu. Máte? Aspoň jednu, malilinkatůůůůůů.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:54
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, co sme jim zapomněli na svátek - fčera měla svátek PetraK - fšeeeeeeeeeeeeeeecko nejléééééééépči! A Dnes má svátek Alexa! Taky fčééééééééécko nejléééééééééépči!
Tady sou dorty pro hodné holky:

S dovolením bych také ochutnala, dnes mám velký hlat! Jo, takže děcka, fčera sme s Pardálkou vybraly dveře...teda píšu vybraly, abych nevypadala blbě, bo je vybrala Pardálka, budou moc krásný, se sklem u kliky a klikou skoro stejnou jako mám držátka na otvírání dveří v lince. Dnes mi ještě pošle technicky vypsanou informaci, co budu číst pánům z dveřní firmy při objednáfce a žádosti o montáge. Proč na sebe chrstáte opsahy střev mrtvejch lidí? Ste tady normální? Bestak je tu normální jen StaHi, u tý se jedná jen vo nočníky.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:59
- Nahlásit

Hyena
...jo clovece tak to mne mrzy,do idealuslapu hodne nerad....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:01
- Nahlásit

Andreany
napodobit firmu Chyť a nepusť.
Neumím to.

Zásadní chybu vidim!!!! Gde jako máš použití traverzy????????Paxe nedif
Tinta76
po něm zbyla akorát hromádka

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:02
- Nahlásit

Gerda

Díky za dorta- mám na výběr?? Esli jo, tak beru ten čtvercovej, a klidně si vem půlku, snažim se hubnout, každej den rotoprdim a cvičim, tak aby to nepřišlo úplně vniveč.

Dnes mi ještě pošle technicky vypsanou informaci, co budu číst pánům z dveřní firmy při objednáfce

je to i s vobrásky?

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:10
- Nahlásit

Proč na sebe chrstáte opsahy střev mrtvejch lidí?
Gerda
no, víš, tohle jsem zažila opakovaně na operačním sále u lidí živejch...

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:11
- Nahlásit

PetraK
snažim se hubnout, každej den rotoprdim a cvičim, tak aby to nepřišlo úplně vniveč.
No, měla bych si z vás vzít příklat, ale zrovínka tato slova mi připadaj jako nejhorší deprese. Nemoct se pořádně nažrat, to sme to dopracovali.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:12
- Nahlásit

dotaz nebude náhodou kousání na tenhle víkend?
brezen2008
v sobotu určitě ne, jedem s mojí mámou do Budějc,
a v neděli fakt netuším, v jakým stavu budem, po tý sobotní štrapáci, máti chce přestěhovat nějakej nábytek...
krom toho chlap v týhle zimě moc nefunguje.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:13
- Nahlásit

tady máte ti co chtějí větší světlo a delší vycházky
http://www.calendar.sk/sunset-cz.php?hy=2009

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:16
- Nahlásit

Sali
no jasně, v poho

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:16
- Nahlásit

Gerda
No, měla bych si z vás vzít příklat, ale zrovínka tato slova mi připadaj jako nejhorší deprese. Nemoct se pořádně nažrat, to sme to dopracovali

to ste mě špatně pochopila- já cvičim, abych se právě nažrat mohla! a je fakt, že po cvičení má člověk vždycky dobrou náladu (to by se třeba šiklo dneska Davídkojc, kdyby si udělala nějakej ten klik, pár dřepů, zahejbala činkou, hnedle nebude nas*atá ), já si chvilku zarotoprdim, pak vezmu maličkatý činky- sem malinká, tak musím mít maličkatý, že jo, to dá rozuma- párkrát s nima máchnu, lehnu si na zem, několikrát napnu břicho a hned mám dobrej pocit, že jsem udělala všechno pro to, abych se mohla nacpat

Tinta76
# Zasláno: 14 Led 2009 10:17
- Nahlásit

PetraK
je to prima, žejo? Paniii, nemáte tam ňákou háskou, zasněženou fotku vašeho kraje? Se mi tady v ´Prahé stejská, tak že bych si vylepčila náladu. Máte? Aspoň jednu, malilinkatůůůůůů.
Nojo, včera se mi podařilo přijít z práce ještě za světla
A stačí vám něco takovýho? (ale nejni to moje práce)

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Sali
krom toho chlap v týhle zimě moc nefunguje

tak ale to nejni žádná novinka myslim, ne? To voni tak maj jako obecně

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:23
- Nahlásit

Sali
tohle jsem zažila opakovaně na operačním sále u lidí živejch
nemá se přet operací dávat klystýr?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:25
- Nahlásit

PetraK
To voni tak maj jako obecně
jako tchořové ,myslíš jo???
(to by se třeba šiklo dneska Davídkojc, kdyby si udělala nějakej ten klik, pár dřepů, zahejbala činkou, hnedle nebude nas*atá
ses pos*ala ne? Je mi blivno jen to čtu,páč dyš něgdo uklízí denně plochu velikosti 2 fotbalovejch hřišt,navíc f týdle sračce ,bere todle jako provokaci,víme?????
Du ,nepište

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 10:26
- Nahlásit

PetraK
já cvičim, abych se právě nažrat mohla!
Takhle to mám taky, ze žrádla si neubírám, to bych nepřežila, jen si zvedám zátěž. Teď mě moc potěšilo, dyš mistr řikal, že už mám jít do těch menčích kretíénů, jako že už mám cvičit u něj. Eště dneska mě bolej nohy. Dycky nám řikaj, že se máme cejtit, jako dyš ležíme na gauči, ale na gauči přece nemám stehna vodorovně se zemí a fšechnu tu obrofskou zátěž svýho těžiště na nich. No prostě mistr se dycky hejbe jako by nebylo nic jednoduššího a já to jedu ve smrtelný křeči z obrovský námahy.

<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání