| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:11
- Nahlásit
davidkova renata
tak to jsem mohla třeba dneska ) Určitě to půjde, jen né v tom příštím týdnu, s tim psíkem se nikam nedostanu a tenhle se ještě připravujeme na závody, ale pak to normálně půjde A třeba zvládnu i ten víkend, taky bych ráda viděla Radku, jen jsme si nedávno psaly, ale neviděla sem jí už taky strašně dlouho :-/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:17
- Nahlásit
Hyena
Gdo říká, že ty? Říkám snad HYENA? Ne, jasně říkám HYJENA Seš snad HYJENA? Nejseš, seš HYENA tak co se vztekáš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:19
- Nahlásit
Erin
Schválně se koukněte, lidi se do nich už obuli. Já jsem tam psala 2x páč furt omílají, že zdr
ty jo! Ale falco je tuším jen na MOravě asi, že jo? Ty do Prahy nejspíš nejezdějí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:20
- Nahlásit
Biluška
Gdo říká, že ty? Říkám snad HYENA? Ne, jasně říkám HYJENA Seš snad HYJENA? Nejseš, seš HYENA tak co se vztekáš
tomu řikám rozbor situace
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:21
- Nahlásit
PetraK
STránky vetamixu mi nejedou Je chyba na mém přijímači, nebo je stáhly?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:23 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ok,tak sem kdyžtak písni co a jak nebo na mail,myslim,že ho máš,ale..
davidkova.renata@seznam.cz
du ven a dřít,nepište!!!!
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:23
- Nahlásit
davidkova renata
Určitě napíšu a ráda Taky jdu ven, zatím pá
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:24 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
PetraK
Falco jsou východní čechy a mají podmínku odběru za min.3000,- zda vozí Prahu nevím,ale do maloobchodů v praze asi vozej.
Biluška
Nejedou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:32
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Určitě napíšu a ráda
to nevim pani jak dopadnete, dyš dala Davídkojc tendle příkaz:
du ven a dřít,nepište!!!!
vona je hrozně steklá dycky,dyš píšem, tak jen abyste byla v obraze
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:33
- Nahlásit
S Vetamixem jsem nějak neposkojená nebyla...i když ty ceny mě nasraly, objednala jsem za stré ceny a dovezli mi za nové ale přebírala to mamka...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:34
- Nahlásit
Biluška
taky mi to tetkon nejde. Možná je naštvala ta revoluce třeba je to ňáká epydémyje
Erin
Falco jsou východní čechy a mají podmínku odběru za min.3000,- zda vozí Prahu nevím,ale do maloobchodů v praze asi vozej
Díky za info, tak to nepadá v úvahu, páč bych toho neměla tolik kam dát, takhle bereme tu pajsku u Vetamixu napůl s kámoškou. Ach jo. KDE JE KONKURENCE???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:37
- Nahlásit
Mucholabka
ono by mě tak nebraly asi ty ceny, kdyby tomu odpovídala kvalita. Trvá to tak od října, kdy je to celkem děs, chceš si něco objednat - nemají, tak to chci nahradit něčím jiným nemají, díky tomu že jim narostl objem objednávek nestíhají rozvozy, řidičí jim odcházejí a ani se jim nedivím, honí je jak nadmutý kozy a tuším, že prachy za to asi valný nebudou. A jak balí to maso nahonem, tak je prostě cítit.Nedokážou se přizpůsobit tomu,že jim narostla poptávka. Kvalita zboží a služeb jde dolů, ale ceny zvedly. tohle mi vadí. Ne zvýšení jako takový.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:41
- Nahlásit
PetraK
jo konkurence,taky hledám a nakukuji,které z blízkých jatek mají nabídku produktů pro psy.
Já z Falca splním vždy limit,mají stelivo pro kočky,granule a sušený mnamky.grancle dávám málo ,ale dávám,mám doma 4 britky,tak písek za 1/2 než v krámě je taky fajn.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:05
- Nahlásit
Erin
Já z Falca splním vždy limit,mají stelivo pro kočky,granule a sušený mnamky.grancle dávám málo ,ale dávám,mám doma 4 britky,tak písek za 1/2 než v krámě je taky fajn.
no jo , když u mě je to otázka prostoru , já bych vůbec nebyla proti tomu nakoupit jen jednou za čas a za víc penízůch. Ale v paneláku pulťák nikam nedám Už jsem sice dokázala přefouknout ten svůj 50litrový psí mrazák, kam se původně vešlo jen 20 kilo, pak 21, 23 a naposled rovných 26 kilčo!! , ale za tři tisíce tam toho nedostanu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:10
- Nahlásit
Erin
Biluška
eh holky, tak jsem teď tady nakoukla na fórum Maso z Vetamixu-Praha a jsem fakt "nadšená" podle toho co holky píšou nemají vůbec kusovky- krůtí ořez, srdce atd. Tak se docela bojím, až budu příští týden objednávat. Nechci dávat jen mletý
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:15
- Nahlásit
PetraK
Tak jsem mluvila z odbytovýho na Falcu...není co porážet sami ruší spousta položek.
Mletý z vetamixu..hovězí směs je supr..včera jsem z toho dělala tatarák čoklům.v drůbežím zvoněj kostičky to je fakt a nekupuju to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:32
- Nahlásit
Erin
Falcu...není co porážet
a jéje
no to mám radost teda. Já kupuju mletý hrubomletý a nebo hovězí s droby. Jinak beru kusovky. Ale asi zatím to vypadá, že teď to bude hlavně o mletým a tahání věcí v batohu, protože třeba křídla u nás v Kuřenci vyjdou někdy levněji, nebo na stejno, ale je tam masa jak u rasa. A kostry jsou za 13,- káčé a tam je taky masa fůra - do kila se vejdou jen dvě kostry, jak jsou velký a s masem. Jenže- je s tím hroznýho crcání, páč to musím nasekat. Na chalupě je to fučik, tam ať si to potahá po zahradě, tam mu to dávám vcelku, ale doma je to kapek vopruz. On je už takhle prasátko když to má rozčtvrcený, natož, když bych mu to flákla vcelku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:51
- Nahlásit
Erin
Mletý z vetamixu..hovězí směs je supr
Pani tak to já sem asi měla smůlu na směsi - první odběr hrubomletky - 5 kg - strašně smrděl, až sem z toho měla doma zákaz to vůbec vybalovat, pak už sem to nezkoušela, tak je možný, že to fakt byl jen pech na ten první odběr.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:54
- Nahlásit
Gerda
ono to zpravidla smrdí proto, že to zabalej moc rychle po porážcce, ne proto, že by to bylo zkažený, ale proto, že to maso se nestačí vydejchat -což sice neohrozí čokla na zdraví, ale smrádek to je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:58
- Nahlásit
PetraK
což sice neohrozí čokla na zdraví, ale smrádek to je
Já to chvilku vařila, pak sem vomdlela, pak sem to už nevydržela a vrazila to psovi, ať s tim něco rychle udělá. Óóóóó to bylo radosti na starém bělidle! Sfiňa zlá žravá si moooc libuje ve smradech, byly to pro ní nejlepčí chvíle života.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:02
- Nahlásit
Jednou jedinkrát jsem koupila vemena a hovězí hrubomleté. Přesně jak píše Gerda, byl to takový neskutečný smrad, že jsem s tím dokázala krmit jenom Gozéru A to tak, že jsem do nejvzdálenějšího rohu zahrady položila to maso NEROZBALENÉ. Pak jsem od baráku pustila Gozéru, ona to našla, rozbalila, sežrala a já to pozorovala bezpečně zavřená za oknem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:07
- Nahlásit
Biluška
Pani, kurnik, kde mám u té bílé smlouvy údaje s číslem účtu? Víte, jak sem na tom s hlavou a vy mi dáte takovej chyták!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:13
- Nahlásit
Gerda
Dyk sem vám to smskovala, to nepřišlo? Tak počkej, du to smsknou eště jednou, na ty sovy už nejni vůbec spolech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:14
- Nahlásit
Gerda
proč to pani vaříte? Krom toho, že vomdlíte, si ešče zbytečně protáčíte elektroměr, to jednak a druhak - čoklidová by si víc pochutnala na syrovým a ešče by si z toho víc vzala, páč co uvaříte to zabijete a když už vařit, tak jen chvililinkatě.
Sfiňa zlá žravá si moooc libuje ve smradech, byly to pro ní nejlepčí chvíle života
no tak to by velmi oblibovala ty zelený držky to je smrad, že by to zabilo i Nadbůcha. Ofšem nad tím se nerozpakovala ani vybíravá Nela, to vdechla málem i tu misku. Takže Marůška by se tuty radovala, vy už ofšem méně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:16
- Nahlásit
Biluška
a hovězí hrubomleté
vemena jo, to je smrádek vždycky, skrzevá to zdrclý mlíko, ale hrubomletý u nás dobrý. zatím teda.
Zkus zelený držky, proti tomu je všechno ostatní procházka výrobnou parfémů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:18
- Nahlásit
Biluška
Dyk sem vám to smskovala, to nepřišlo?
Nepřišlo, ani sovica - áááách jo!
PetraK
proč to pani vaříte?
uš to nevařim ))))) Anebo když už, tak jen na pár chvil. Dršky jí nedám, leda aš v létě budou mít všichni sousedi votevříno na balgon, dostane mařenka smrďánky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:19
- Nahlásit
PetraK
To mě ani nenapadne, tak velkou zahradu nemáme
Mimochodem, uš si dala sovu přečíst Brtníkovi?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:29
- Nahlásit
Gerda
Já jsem takhle vařila před rokem zelený držky,no sem kráva,že.Smradu bylo tolik,že mě málem žanek zapudil a to rovnou dovopravdicky3x,jen můj vražebný pohled(budeš mít strach usnout)ho vochladil.zelený držky od té doby(i z hlediska ZACHOVÁNÍ DŮLEŽITÝCH LÁTEK,ENZIMŮA BŮCHVÍČEHOJEŠTĚ nevařím!!)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:37
- Nahlásit
Erin
Super, budu vařit držky v létě, a tím protestovat proti horku!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:41
- Nahlásit
tak a já jdu spinkat,bo vod pátku jsem moc nespala,tak snad aspon na 2 hodky usnu
|