| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:25
- Nahlásit
Biluška
omlouvám se ale viz výše v rakovníku spadlo VVN, následně žuchla síť a naši drátenící, neb IT se tomu říkat nedá, leda tak žvejkačkový ET, nemaj zjevně před centrálním serverem náhradní zdroj...prostě snad doteď tam nelítaj sovy, nenetí net, nefounovaly ani telefony a NIS se rozešel až po hodině...prostě maso.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:26
- Nahlásit
Salija to napsala blbe 12dni v mesici!!!jsem trupka pani,vase prace by byla jen fotit natacet a fotografovat a delat reklamu na tento ostrov,jezisikriste,ja bych hned jela!ne kvuli tem prachum,ale kvuli tomu klidu a teplu,no jo a mati me hned uzemnila,vis kolik je tam jedovatejch hadu a hmyzu???takze nevim,jestli by to davidkojc bral,bo ma trauma z takove haveti jak ja ze zubarky
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:28
- Nahlásit
Salixípácí jste....vás asi ještě nikdy do xichtu nevosprchoval natlakovanej ileosní vobsah střeva, nebo zhisaná cysta ledviny...
tímhle teda nekrmím.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:29
- Nahlásit
Rybí piliny jsou super, psům to moc jede, ale krmit to budu asi jen v zimě. Ani se to nemusí moc rozmrazovat, akorát to chce nějakou porézní přílohu, jinak z toho serou. A puch je dokonalý, musela jsem vyprat všechny věci.
Asi jsem byla poslední, kdo koupil srdce, krůtí ořez a křídlak, jsem vám to vykoupila.
A kuřecí mleté dávám, i když jsou tam kosti, akorát to míchám s hovězím, aby se neucpali, nějaká ta kostička není na škodu, minerály a pod.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:32
- Nahlásit
fotit natacet a fotografovat a delat reklamu na tento ostrov
nemethova5
víš, s jakým vybavením se to dělá? to by se davídková přelomila vejpůl, než by s tím nádobíčkem došlapala na první pláž.... až by na tělo zrcadlovky nasadila pořádný tele, a zvedla to celý k oku, převážila by se čenichem do písku.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:33
- Nahlásit
PetraK
...mam lepsi napad.Pro Jurase hracku na hrani...on moc rad pusinkujes kosem
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:34
- Nahlásit
Neessi
moudra ing. lucni architekruty a lesni plotologie,
nevis, jak to je se stavbou zemedelskych, ci lesnich plotu v oblastech, ktere jsou chko? je tam nejake omezeni?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:35
- Nahlásit
Sali
no to si dovedu zive predstavit,hele,ale nemusis mit profy vybaveni,staci sikovna zrcadlovka,ktera nataci a foti a super,ale jinak ja mam fantas dokonalej,celej nojtbuk je voprskanej od piskotu,radsi se nesmeju,bo se jeste potentuju a dnes zrovna tu stolici neudrzim tak dobre
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:36
- Nahlásit
Sali
Zkus mi pošimrat někdě na patě, a´t se tomu tvýmu smyslu pro humor taky zasměju.
bože ty jsi suchar.. tebe pošimrat na patě nepomůže,tak možná pořádně kousnout,aby jsi něco pocítila...ale sloužit nemohu
|
BinLadin
Člen |
- Nahlásit
Sali
....mne staci ke stesti aktualni pocasy a podrazdena kycel v kombinaci se snurou smen a minimem volna....
Tovis takovy tvrdak jako ty tose hned nevidi....jsi proste jednicka....
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Mucholabkafuj!ty krmis takovym humusem jo?nemas strach,ze ti psi zajdou na slinivku,teda ten smrad po kadeni,no neni moc dobry
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:37
- Nahlásit
Sali
Tak máš tu sovu někde na cestě, chuděrka bude muset nocovat venku Snad neumrzne
argosek
S plotem ti neporadím, ale vím, že v CHKO nesmíš solit chodníky a námrazu vůbec. Ani na žumpě ne
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:37
- Nahlásit
staci sikovna zrcadlovka,ktera nataci a foti
nemethova5
která zrcadlovka natáčí i fotí????? která profi zrcadlovka, opravuju, neb tuším, že u Canonu 50D už tuhle úlitbu davům snad udělali, že tam dali minivideo....ale doufám, že se mýlím.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:39
- Nahlásit
Biluška
S plotem ti neporadím, ale vím, že v CHKO nesmíš solit chodníky a námrazu vůbec. Ani na žumpě ne
ty vole - ja cet, ze nesmis "mit chodniky a namrazu" a rikal jsem si, jak to udelat, aby tam ta namraza nebyla . to stejne odpoledne s gabi - ze prej vlk zabil cloveka, co chranil psa a on to byl vlak. musim si zajit na tu operaci oci, nebo si poridit bryle, protoze se mi z toho nevideni pekne mota hlava.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:40
- Nahlásit
BinLadinpane dame to dohromady,ja se rozpadam cela a pritom malomocna nejsem,jo?nakopnuty koleno,spatne zahojeny slachy,mam jit na artroskopii,ale nejak z toho nadsena nejsem,bo neverim,ze mi to daji dohromady,a rozpadajici se zuby,no dnes mi vypadla pulka zubu,dnes tam nebyla,tak ji jdu otravovat zejtra a poradim se s ni rovnou,ze si to necham udelat pod narkozou,bo litat tam kvuli spravovani dvacetkrat,tak to si radsi nasetrim sest tisic a necham si to komplet spravit,potom hulakat a brecet na pracovisti se mi teda nechce.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:41
- Nahlásit
BinLadin
takž to máš hochu blbý, ale zas na rozdím ode mne seš furt na čerstvým vzdoušku, podívej, co by druhý za to dali, jak se vosíraj nad vojetejma držkama...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:43
- Nahlásit
nemethova5
na spravce hamiltnova ostrova je to u australie,pozadujici plat dva miliony a makala by jste jen 12dni v tydnu,du se číhnout na tn.cz,bo jsme si s hajanem rikali,ze do toho jdem,nadherny tichomori,priroda a hlavne klid od lidi a teplo pani,teplo
du se sbalit a jeduuuuuuuuuu!!! Je mi fuck esi tam je havět co mě kousne a zdechnu páč dyš zvostanu tady ,zdechnu taky ..zimou
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:43
- Nahlásit
Sali
která zrcadlovka natáčí i fotí????? která profi zrcadlovka, opravuju, neb tuším, že u Canonu 50D už tuhle úlitbu davům snad udělali, že tam dali minivideo....ale doufám, že se mýlím.
Nikoni to tuším narvali do D90, ale ta též není profi, to jen tak pro doplnění
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:44
- Nahlásit
davidkova renata
no vidíš, jaký máš štěstí, předch sedmou jsem jeli s Ferdou a Bobulí kolem, a já navrhovala ti zavolat a vyvenčit na Hvězdě....a chlap mě poslal kamsi, že tma zima a vůbec, a měl recht, radost by měla asi jen Bobule a Nána, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:45
- Nahlásit
argosek
ty vole - ja cet, ze nesmis "mit chodniky a namrazu" a rikal jsem si, jak to udelat, aby tam ta namraza nebyla
Třeba ti místní můdry poradí dobrýho očaře
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:46
- Nahlásit
Sali
...ja spis volim smradek ale teplo.
nemethova5
No tak zuby mam taky v haji,ale asi tak 10k na opravy je momentakne nad moje moznosti....
Kycel v haji,zada boli,chronicky zanet produsek a pernamentni pocit sobolyho trusu v zimne na Alijasce...tobude narez.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:46
- Nahlásit
Salipardon pani,ten canon je poloprofi,jen foti,ale jinak jsou tady male digitalni kamery,tak to snad utahne,jak ten fotak,tak tu malou,nenapadnou kamerku,takze ulitba nebude,prosim vas ji by stacil slusnejsi nikon,ktery tam ma i foceni i nataceni,je malej a lehkej,tak by se nepretrhla,jinak na muj vkus,je ten canon dost drahy
davidkova renatatak jed a nezapomen na me,jako treba pro holku pro vsechno,jo?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:47
- Nahlásit
Biluška
...doporucuji orinetaci pohmatem a bilou hul....spolu s lekci prostorove orientace.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:47
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
já si jen plasticky představuju produktovou a reklamní fotografii toho ostrova se vším, co k ní patří, tou "šikovnou zrcadlovkou, co fotí i natáčí", a .......
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:48
- Nahlásit
nemethova5
fuj!ty krmis takovym humusem jo?nemas strach,ze ti psi zajdou na slinivku,teda ten smrad po kadeni,no neni moc dobry
Strach bych měla, kdybych zkrmovala granule. Vetamix jsem vzala po půl roce poprvé.
Jinak Ferda váží 28 kg, hovado černé. Dneska jsem si konečně sehnala váhu a potřebuje shodit 4 kg, aby nějak vypadal. Jsem to přes zimu trochu přehnala s tou samoobsluhou. Má vážit tolik co Buca.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Sali
a chlap mě poslal kamsi, že tma zima a vůbec
čéče,asi mu vodpustim i ty bačkůůůrky na vobraně
Radost by měl eště aji Ferda bo by se jistě zas celou dobu snažil vošukat Nánu Už aby bylo normál počasí a světlo!!!!! ,páč ted v 7 večer mám ,nevim proč pocit,že je tak nějak kolem půlnoci..
|
BinLadin
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
..a zase zdrha...Ty mas nekoho v politice ze chces bejt za vodou? Nestaci Ti prosty obycejny zivot v haji slusne receno?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
....zvykej si,v severnich krajich normal...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:50
- Nahlásit
BinLadinhm pane,taky mate velice slusne zadelano jak ja,jo a nemate taky rad doktory jak ja,ja tam vylozene se plizim jak uz mam hlavu v podpazdi a je mi totalne ouvej,ale ty zuby si spravim pod tou narkozou,to ty prachy fakt obetuju,to jo.kycel me taky boli,ale to je tim,ze to hnusny koleno odlehcuju a vic stojim na zdrave hnate,jo a co to je ten soboli trus,todlencto neznam????
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:51
- Nahlásit
nemethova5
prosim vas ji by stacil slusnejsi nikon,ktery tam ma i foceni i nataceni,je malej a lehkej,tak by se nepretrhla
na takovou fotografii, co by na reklamu chtěli, by to teda nestačilo, nebo stačilo, ale do první presentace záběrů, pak by mazala z5 do zimy do Evropy.
Trošinku se o fotografování zajímám, a opravdu si myslím, že "malej, ale šikovnej", zrovna tady neplatí, to tak akorát u foteček z rodinné dovolené typu "já a moje Apolena"...ale s těma zas díru do světa reklamního byznysu nikdo neudělá.
|