Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:01
- Nahlásit

Gerda
Áááááá, už som pochopila čo ťa na tom tak serie. Nie, že by si ju chuderku poľutovala, ako trpí hladom, ale ty ju sprdneš, že ti ani ten staniol nenechala oblízať.

Darmo, heslo mojej kolegyne má niečo do seba: "O sladkosti sa NEDELÍM!!!"

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:06
- Nahlásit

gabi
O sladkosti sa NEDELÍM!!!"
Ale to já se nedělim o žádný jídlo ))) NIKDY Mařenu právě lituju, že trpí hladem a dělá takový divnoty. Takže to pořešim větším množstvím samozřejmě dietního jídla.

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:11
- Nahlásit

davidkova renata
platí to třá i pro canisterapeutický?????????????????????????????? to netuším, ale Walda by mohl vědět

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:12
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani!jsem vam to hned rikala,ze ta kamoska,jak ma s tim svym psem tu canisku,ze se ptala na uradech,osvobozeni od poplatku nema a psa musi vodit na voditku a v nahubku,hlavne,ze lovecti jsou vyjimka,jako nechapu proc???jsme se prece o tom onehda bavili,nasla jsi to z toho vcerejska s tou dausovou?dokonce jsem v soku,protoze caniska nejni uznana!to tam rikala,ze oni nedostanou ani korunu za vycvik a tak,to je fakt bordel!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:13
- Nahlásit

davidkova renata
hele tak z nich můžem udělat něco z toho jmenovanýho ne?Mi neřikej,že to nepude
No vodící těžko, to bysme musely být slepý. Nebo to aspoň mít napsané v papírech Zase ta blbá byrokracie, sleduješ jak nám ztěžuje život?
Lovecký z nich uděláme asi dříf, nedávno sem něgde viděla fenku malého špice co má lovecké zkoušky a dohledala divočáka. Takže Hyjena to má spočítaný, bude lovit a ušetřím stofku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:16
- Nahlásit

nemethova5
nasla jsi to z toho vcerejska s tou dausovou
ne bo to neumim hledat
protoze caniska nejni uznana
to vim.
hlavne,ze lovecti jsou vyjimka,jako nechapu proc
to vim taky,třá to mac1 vysvětlí diplomatičtějc než já

co žuby????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:17
- Nahlásit

Biluška
to bysme musely být slepý. Nebo to aspoň mít napsané v papírech
to nebé problém,aspon u mě ,stěží rozeznám světlo vod tmy

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:18
- Nahlásit

je tu někde Hyena???
davidkova renata
sím tě pokud nejni dalas bys jí na mě foun??má u mě vetamix

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:19
- Nahlásit

Biluška
Řve jenom na moji máti, páč se jí máti pokaždé lekne a akitě to evidentně dělá dobře. Takže číhá schovaná za zídkou a když jde máti kolem (po svojí straně plotu) tak na ni vylítne

asi četla Herriota a povídku o prodavači hrnců , bože to jsem si tenkrát poplakala
mac1
dost to otravuje a těch psů už má plné zuby , byť říká, já vím, že psi za páníčky nemůžou, ale už mě serou !!!

hm, tak tohle znám bohužel taky řešila jsem naproti v paneláku nánu co si pořídila štěně józefpšíka a pravidelně v půl sedmé ho vyrazili na balkon, aby nemuseli venčit. Pes ječel a ječel - jim to bylo šumák. Když jsem za ní přišla, otázala se co s tím asi tak má dělat. Zatmělo se mi před očima tak, že si vyslechla to co ještě nikdy neslyšela.

proto Březne - fakt na tomhle dupej, jestli hafani štěkají, tak je dost pochopitelný, že se to otočí proti Tobě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:21
- Nahlásit

davidkova renata
Mi neřikej,že to nepude

tak u Gozéry a Armana to natuty můžete hodit na lovečáka a Nyný, krzevá ty zrzavý hlodavce vlastně taky

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:21
- Nahlásit

davidkova renata
to nebé problém,aspon u mě ,stěží rozeznám světlo vod tmy
No to já taky, ale přiznat to nesmím, páč by mi vzali řidičák a to by byl horší průšvich Tagže to budu tlačit do těch lovečáků. Hyjena to musí složit, páč je jasný, že špici na to maj vlohy. Armanovi by to taky nemuselo dělat moc velkej problém. Wanda lovecká už je, to musí uznat každej myslifec, estli ne tak ji prostě pustím a uvidí Kurňa, ale co s tím zbytkem? Orina neuloví ani vlastní blechu

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:22
- Nahlásit

Biluška
Takže Hyjena to má spočítaný,
a ví vo tom Hyjena???? Dneska tu ešče nebyla, tak aby jí to neuniklo

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:24
- Nahlásit

PetraK

a ví vo tom Hyjena???? Dneska tu ešče nebyla, tak aby jí to neuniklo
Ví, uš sem jí to řekla. Plazí se mi tu pod nohama, zavazí a eště se dneska celá zaprasila vod bodláků Je plná kudlibabek a myslí si, že jí to budu vyčesávat,nebo co Houbeles, pěkně makat půjde

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:27
- Nahlásit

davidkova renatahm,zuby nic,chci si dat sest tisic bokem a necham si to udelat pod narkozou,ja se neminim trapit a litat kazdou chvilku k zubari a pak s domlacenou hubou do roboty,uz jsem se rozhodla!na tu hnatu jsem objednana tak cekam jak ta trupka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:30
- Nahlásit

Děcka umírám na ospalost. Jak se votepluje, tak padám do mdlop. Usnula bych hned teď okamžitě ostřelhbitě, potřebuju asi trošku ňáký drogy na probuzení. Nepomáhaj ani javorový sušenky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:32
- Nahlásit

nemethova5
zuby nic

a jéje

Biluška
Je plná kudlibabek

Hyjena je těhotná s Kudlibabákem? Se nezmínila fčera teda. To asi ňáká jako náhla těhotenská infekce, či co

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:33
- Nahlásit

Gerda
ňáký drogy na probuzení

mělas jít s nemethovou k tomu žubaži. Mohla sis dát ňákou drogu místo ní, když to teď nevyužila.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:36
- Nahlásit

tak jsem tu,na skok,za chvilku jdem lítat ven

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:42
- Nahlásit

a to štěkání si ověřím a kdyžtak budu jednat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:46
- Nahlásit

nemethova5
necham si to udelat pod narkozou
to ti chválim!
sarax
poslala sem jí to sms
PetraK
Nyný, krzevá ty zrzavý hlodavce vlastně taky

tak aspon k něčemu to bylo dobrý
Gerda
Jak se votepluje
votepluje se leda tobě f palici bo máš asi návaly skrs přechot anebo si magor bo todle nemůže říct nigdo gdo má fšech pjet pohromadě

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:49
- Nahlásit

davidkova renata
nigdo gdo má fšech pjet pohromadě

k tomudle jsem se chtěla krapítek rozepsat, ale obávám se, že by mi pak Gerda poslala básničku s Userem a já bych byla jako Hyjena plná třeba kudlibabek, nebo čehoto.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata

jo hele něco tady pro Nuný mám! :

http://www.novinky.cz/clanek/158492-v-britanii-pro davaji-bramburky-s-prichuti-veverek.html

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:50
- Nahlásit

PetraK
prosím o vejcuc,něco jsem přečetla že snad jablunka má barzoje? a že davídková zahcránila jednu psí dušičku a dala jí nějaké paní?
víc nevím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:59
- Nahlásit

davidkova renatajsem sragora,bojim se po tech zkusenostech co jsem mela,takze pod narkozou pekne a hlavne pani,nebudu se trapit!jinak oba dva s hajanem mame pekne velkou sra.ku!!!tak oba dva stridave behame,on ven,ja na zachod

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:00
- Nahlásit

PetraKpani,ani hajan,ani ja bychom to nejedli,mi veverky maximalne na hrani a hajan by to chtel tahat domu,takze v zadnem pripade,staci ze se zajima o jezky!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:01
- Nahlásit

PetraK
jo hele něco tady pro Nuný mám! :
no ty voe dyš ale vona kolu ani brambůrky nesmí bo to de na tlouštku
k tomudle jsem se chtěla krapítek rozepsat
tak dělej,ty srape
brezen2008
snad jablunka má barzoje? a že davídková zahcránila jednu psí dušičku a dala jí nějaké paní?
jablon dala akorát na chrti barzoje co sem našla f Troji a už je doma a já sem dohodila jedný pani čupku z Děčína a už je taky doma.U ní,naštěstí,ne u mě

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:01
- Nahlásit

davidkova renata
Ale vono se fakt votepluje ty trupko! Že je furt mrás, je druhá vjec.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:05
- Nahlásit

Bilušééééééééééééééé
zas nám něgdo šlape na paty a dokonce na našem hřišti
http://www.cz-pes.cz/inzerat-46100-q-Tibetsky-span el---stenata-bez-PP
Gerda
Ale vono se fakt votepluje ty trupko
jo ty myslíš na tahyty nebo f Karybyku??? No tak to jo,to máš ale napsat hnet

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
ale paní můžete mít v bytě kolik chcete zvířat )

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:07
- Nahlásit

brezen2008
prosím o vejcuc

jablůnka tuším nemá doma barzoje- spíš se ten hafan vrátil úspěšně do svýho domácího pelíšku. Jinak se tu tuším řešily hlavně poplatky za čokly a to, že Nuný bude od tetkon dělat slepeckýho psa, páč Davídkojc na starý kolena je slepá, že netrefí ani dom a Biluška bude mít loveckou smečku-šéfovat tomu bude Gozéra. Jo a Hyjena čeká kudlibabky a Gerda nemá fšech 5 pohromadě. Jo a kvůli Nuný začli dělat v JůKej brambůrky s veverkovou příchutí

nemethova5
oba dva s hajanem mame pekne velkou sra.ku!!!tak oba dva stridave behame,on ven,ja na zachod

nemáte furt žrát něco u popelnic. Kolikrát vám to VOBĚMA máme řikat?? No?

hajan by to chtel tahat domu

já vim, taky ste slíbila, že další úlovek bude můj

<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání