Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
AlenaD
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 16:46
- Nahlásit

Gerda
Pani tak to já sem asi měla smůlu na směsi - první odběr hrubomletky - 5 kg - strašně smrděl
Tak to znám, stalo se nám to taky, ale asi jenom 2x za celý rok. Fšecko jsem to statečně povařila a zkrmila, čuby neříkaly nic, rodina řvala a já jsem se u toho skoro zeblila.

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 16:48
- Nahlásit

Gerda

Super, budu vařit držky v létě, a tím protestovat proti horku!

Masochistko!!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 16:50
- Nahlásit

Tak jsem zpátky z města.... šla jsem si vyzvednout penízky a nakoupit. A nemám vůbec nic, páč nešla elektrika ... venku zima jak v Rusku a lidí jak much

Erin
PetraK
neříkejte, že Vetamix zdražil a Falco nepojede .... sice kupuju křídla a kostry u nás, ale ještě k tomu občas beru i to hrubomletý, ach jo, koukám, že budu muset hledat náhradu

AlenaD
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 16:50
- Nahlásit

Jináč zelený držky nigdy, nigdy, k tomu nigdá nedostanu vodvahu, nehledě na to že syrový nežerou a že bych jim to tudíš musela vařit mě upřímě děsí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 16:51
- Nahlásit

AlenaD
čuby neříkaly nic, rodina řvala a já jsem se u toho skoro zeblila
Tak bych řekla, že čuby neřikaly nic ze strachu, že dyby se smály, dostanou přes držky ))))))

Erin
Masochistko!!
Během varu uteču, ale větrat na balgon budu statečně ))))

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 16:56
- Nahlásit

brut
neříkejte, že Vetamix zdražil a Falco nepojede

Vetamix zdražil a spoustu zboží nemá....Falco jede,ale trpí asi jako vetamix nedostatkem "materiálu",jo holt jsme skočili na špek EU a platíme pokuty za nadbytek produkce mléka a vepřového...no a to je jen dílčí důsledek dopadu těchto opatření.

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 17:54
- Nahlásit

čus žumpice ,jen jsem četla,že březen prošel bez vady a že všude je to stejný,když se doma vaří maso z Vetamixu-u nás řve chlap upa stejně a to přidávám libeček a tymián,abych ten smrádek přetloukla.Aby se neposr*l.
Jinak vetamixový řidič mi volává sám od sebe,abych ho nenaháněla a hlásí dopředu,kdy přijede,páč těch 20 hovorů ode mne ho zjevně poprvé dost rozhodilo.Asi mi to chce vrátit ,takže se hlásí z každého druhého města a poslední hlášení podává z přejezdu 900 m od nás

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 18:09 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

hlásím - 15°C ,to zas bude kosa

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 18:23
- Nahlásit

Neessi

takže se hlásí z každého druhého města a poslední hlášení podává z přejezdu 900 m od nás

Šťastná jsi to žena,při fluktuaci řidičů jsem ráda,že poznám a on mě tak jednoho za 1/2 roku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 18:29
- Nahlásit

čus,no vidíte jak to de ,nepsat
helejte,tady máte nějaký foto z akce Kulovej blesk esi chcete..

Ofšem trochu nás s bendou znervoznovalo,že nás celou cestu sledovalo todlencto vozidlo

to je divný,ne? Co si vo tom jako myslíte?Dyš teda vodmyslíte,že ta pani bydlí v domě pro seniory a je to nově a luksusně postavený,fakt super,taxme si tam s bendou vobjednali garzonky uš,budem sedět každej v jedný a psát si na czpsu

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 18:36 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

davidkova renata

ste svatá to sestra a máte zasejc malinko víč prošmrdlenou karmu...

Ofšem trochu nás s bendou znervoznovalo,že nás celou cestu sledovalo todlencto vozidlo

to je divný,ne? Co si vo tom jako myslíte

si myslím,že to vozidlo ste s bendou sledovali vy a ne ono vás

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 18:44
- Nahlásit

Erin
si myslím,že to vozidlo ste s bendou sledovali vy a ne ono vás

taky na všechno přídeš,ale že sme jim prohnali perka .ujížděli jak fsteklípřed naší firmou Chyť a nepouštej s.r.o. ,možná tam seděl nějakej fousáč a bál se,že mu nacpem nějakýho čokla

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:15
- Nahlásit

davidkova renata

taky na všechno přídeš,ale že sme jim prohnali perka .ujížděli jak fsteklípřed naší firmou Chyť a nepouštej s.r.o.

Se jim divíš,fšak co peklo schvátí ,to nenavrátí.Tak f amoku před silama pekelnejnema, ujížděli co jim gumy dovolily.

a ty s bendou z vobjetí pronásledování ,uděláte predátory a agresory.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:23
- Nahlásit

Jsem rad ze Brezen2008 prosel,aspon jedna dobra zprava dne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:30
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
všichni sousedi votevříno na balgon, dostane mařenka smrďánky

no já taky tuhle šílenost dávám jen v létě, kdy jí podávám na chalupě - na konci pozemku (ten má 8000m2 takže se to dá )

Biluška
Mimochodem, uš si dala sovu přečíst Brtníkovi?
ešče si na mě neudělal čas

Erin
že mě málem žanek zapudil a to rovnou dovopravdicky3x

a víte, že se mu ani nedivím??

dílčí důsledek dopadu těchto opatření

a tak důsledek toho, že lidi konečně pochopili, že flákotu hypersuperbobulí nenahraděj

AlenaD
Jináč zelený držky nigdy, nigdy, k tomu nigdá nedostanu vodvahu, nehledě na to že syrový nežerou a že bych jim to tudíš musela vařit mě upřímě děsí.

tak to můžete bejt pani f klidu, páč vařit zelený držky je hříchem, to nemá cenu vařený podávat, takže si můžete odfrknout
davidkova renata

helejte,tady máte nějaký foto z akce Kulovej blesk esi chcete

chci! To ej úpa boží. A kde je ten dům kam směj čokli - abych věděla, kde už se zapsat do pořadníku

BinLadin

aspon jedna dobra zprava dne...

něco moc špatně?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:34
- Nahlásit

Erin
a ty s bendou z vobjetí pronásledování ,uděláte predátory a agresory
všecko bylo takový zmatený,no,nemaj jezdit vokolo,kreténi dyš my umistujem psy
PetraK
kde je ten dům kam směj čokli - abych věděla, kde už se zapsat do pořadníku
to nepé...von je sice u nás kousek,ale my ho s bendou koupili,až to nabyde právní moci,vyženem staříky na mráz a uděláme z toho hambinec,to víc vynáší a taky benda ušetří za sprostý časáky bo bude moct šmírovat klíčovou dírou

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:35
- Nahlásit

Vy s tema zelenyma drstkama nadelate, zaklad je nevarit, jen flaknout do misky rozmrazeny, pokud mozno ani nevlhcit vlaznou vodou. Neb diky teplote se teprve ten smrad zacne dukladne rozptylovat.
Doporucuju ovsem stangli otvirat pouze v brylich, jednou mi ten natlakovanej humus caknul do oka a to teprva bylo veselo.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:45
- Nahlásit

PetraK
..debilni smena,blbe pocasy a kolega co neni shopen ani dat vedet ze neprijde natoz dojit do prace ....

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:51
- Nahlásit

teprf doma, bylo ještě výprava za dalšíma Vistama, moderní komponenty prostě s XP už nekooperujou, takže tohle byl předělanej komp pro tchýni, co se teď vosazuj Vistama...
F práci spadla eletrika v celým městě a tímpádem i server pro špitál, NIS se rozchodil, ale to je asi tak fše, nelítak sovy ani net, poslala jsem pár mailů vám odtadyvá , ale někde ještě visej....časem snad dojdou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
to nepé...von je sice u nás kousek
sopče! uš to mám za pár, tak jsem si chtěla sehnat místo. Nemůžu bejt bez čoklů

BinLadin
debilni smena,blbe pocasy a kolega co neni shopen ani dat vedet ze neprijde natoz dojit do prace

a jéje , den blbec, tak kolegu pověsit do průvanu

Fifi

no já to nevařím, taky to jen servíruju, ale smrádek je to teda statečnej-ale už se vobouchávám

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:01
- Nahlásit

Fifi
Doporucuju ovsem stangli otvirat pouze v brylich, jednou mi ten natlakovanej humus caknul do oka a to teprva bylo veselo.
Matka se takhle jednou kompletně osprchovala rybíma pilinama, protože si je na porcování moc rozmrazila. Do té doby jsem netušila, jak bohatý má slovník.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:04
- Nahlásit

xípácí jste....vás asi ještě nikdy do xichtu nevosprchoval natlakovanej ileosní vobsah střeva, nebo zhisaná cysta ledviny, že se tak vosíráte nad rybíma pilinama a držkama

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:11
- Nahlásit

Sali

vás asi ještě nikdy do xichtu nevosprchoval natlakovanej ileosní vobsah střeva, nebo zhisaná cysta ledviny,

Nechci rejpat,ale zřejmě ste se blbě učila,když musíte dělat tydle fekální pokusy

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:12
- Nahlásit

Odjela návštěva a tak zase můžu na net... na chvíli, za momentík přijede dom mužskej a už se hlásí o dlabanec

Sali
o elektrice mi ani nemluv.... od středy každý den alespoň na hodinu vypadává. Dneska jsem se doštrachala do města a tam všude zavříno, páč vypadl proud ... sem myslela, že jsou potíže s plynem a ne elektrikou

Erin
",jo holt jsme skočili na špek EU a platíme pokuty za nadbytek produkce mléka a vepřového...no a to je jen dílčí důsledek dopadu těchto opatření.
já vím

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:13
- Nahlásit

Sali
natlakovanej ileosní vobsah střeva, nebo zhisaná cysta ledviny, že se tak vosíráte nad rybíma pilinama a držkama
... jsou moc rozmazlený

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:16
- Nahlásit

Dobrý večer vážené žumponorky a žumponoři. Co se řeší? Právě jsem dorazila z práce

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:17
- Nahlásit

Erin
jasně, zjm.chirurgové se blbě učej. Je to starý a fousatý. Zkus mi pošimrat někdě na patě, a´t se tomu tvýmu smyslu pro humor taky zasměju.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:18
- Nahlásit

Biluška
dobrý večer, máš na můj příchod z práce cca 30 min. zpoždění, super, nejsem v tom sama samička debilka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:20
- Nahlásit

Salijezismarja pani,vy dnes na nas s takovyma hnusarnama,asi na nas neco s hajanem prislo,oba dva celej den se.em a blejem!a jeste toto,dnes cysty a strevni obsahy prosim neeeeee!
davidkova renatapani,mam pro vas tip na nove davali konkurs na spravce hamiltnova ostrova je to u australie,pozadujici plat dva miliony a makala by jste jen 12dni v tydnu,du se číhnout na tn.cz,bo jsme si s hajanem rikali,ze do toho jdem,nadherny tichomori,priroda a hlavne klid od lidi a teplo pani,teplo!!!!a ne ta hnusna klemra co tu je???jo a kterej chytrouš dnes rekl,ze se otepluje????maximalne by mel teplo,kdyby si cinkl do trioly,to na chvilku,jo to jo!a určo jsem chytla od tebe nejakou virozu pres tydlifen,jak jsme si volali,jak ti bylo tak šoufl!

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:22
- Nahlásit

makala by jste jen 12dni v tydnu
nemethova5
tak to jí můžu v našem špitále nabídnout taky, na to nemusí někam do teplejch prdelí hamiltonovskejch...

<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání