| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:15
- Nahlásit
gabi
Ale aj tak je to dosť peňazí.
Koľko platíte vy?
Ani mi to nepřipomínej, mi vždycky rupnou nejmíň tři céfky
100,- za prvního psa, 150,- za každého dalšího Musím zaplatit všechny, protože jsme tady vyloženě pod drobnohledem Nelze to rozepsat na více členů domácnosti (jako já prvního psa, Tomáš prvního psa), počítá se to "na barák". Nejvíc mě na tom sejří to, že jsem snad jediná ve vesnici kdo to platí
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:23
- Nahlásit
Biluška
platíme stejně jako ty, 5 zvířat.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:25
- Nahlásit
U nás sa platí tak, že tam kde je prihlásený majiteľ, tam musí platiť za psa. Takže bytovka - 1200 Sk za psa a za každého ďalšieho toľko isto. V dome je to 300Sk za psa.
Pretým sme to mali tiež tak že za jedného to bolo 1000 a za ďalšieho 1500.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:25
- Nahlásit
400 první pes, 800 druhý pes, povinnost mít je načipované. Nevím za co ty prachy chcou :-/
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:26
- Nahlásit
Koľko platíte vy?
50 Kč za prvního psa. 500 Kč za každého dalšího!!!
(důsledek:všichni ve vsi mají "jednoho" psa )
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:29
- Nahlásit
Meta
tomu sa povie daň za luxus
Normálne ma to netrápi, ale treba vybaviť tú zľavu do konca mesiaca. Teraz to vymysleli, tak na úrade k tomu nebudú ešte ani vedieť aké tlačivo a akú pečiatku budú chcieť ako dôkazový materiál.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Led 2009 09:29
- Nahlásit
gabi
Koľko platíte vy
100 za jednoho, 150 za každýho dalšího, máme dva
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:32 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
fúúú:
http://www.aktuality.sk/krimi/nehody/muza-zabil-vl ak-ked-zachranoval-psa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:32 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
lidi jsem v pořádku
psů tady mohu mít kolik chci,sama jsem se na to ptala,jsem paní ukazovala i to co nechtěla,jako granule,misky,koupelnu,nic z toho nechtěla vidět,ale já jí raději ukázala vše,hračky,dasty se choval naprosto normálně,chtěl aby mu paní nosila míček,což jsem zarazila a ona mu poslal míček a dasty byl vytlemenej jak lečo,sindy s elis se chovali taky naprosto super,až na konci si sindy přišla paní očuchat což paní i uvítala
ptala se kam jezdíme venčit,tak jsem jí řekla že o víkendech jezdíme do jinonic a přes tejden chodíme na kopec a do rygrových sadech..... chodíme 4x denně ven holky na hodinku ráno a večer a dasty přes hodinu a půl
co se týče morčat,nebyla v pokoji,prej takové oznámení musí řešit venku na chodbě,že nemaj pravomoce aby vstupovali do bytů,což jsem paní zakázala a zavedla do bytu
do tejdne mi pošle zprávu co si zapisovala,koukala zapisovala si kdy byli okovaní,kdy odčervení a číslo tetování,zaprsala si jaké granule jedí a že občas obědnávám maso z vetamixu, na dastyho huběnoura nic neřejkkla ani nic nezapsala,napsala akorád že psy jsou ve výživověém pořádku všicky,napsala si veterinu kam chodíme a ,.kuchyn jí nezajímala,napsala že vodu a granule tu maj aže sindy je z utulku,že dasty je od fetáka elis že je z utulku a kde byla nalezena v popelnici
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:41 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
brezen2008
Horšie ako keby ťa nahlásili na úrad sociálnych vecí a rodiny kôli deťom, tak ako kedysi mňa môj bývalý.
Klepala som sa ako osyka, keď chcela s nimi rozprávať osamote. A to všetko máme kôli debilom čo sa nám mihli v živote.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:43
- Nahlásit
gabi
jo tebe jsem taky napráskala,že jsi mi jí našla jako ty a né já,ale to tam nezapsala jen se zasmála
paní byla děsně příjemná
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:46
- Nahlásit
brezen2008
no tak vidíš, že všecho dobře dopadne,
te´d akorát pečlivě dávej pozor, abys nikoho z nájemníků nenaštvala něčím skutečným,
co si myslej, jak jsi blbá, že máš psy v bytě, je nezajímavý,
důležitý je, aby se těma psama nemohli cejtit omezovaný ve svým pocitu klidnýho bydlení. Prostě aby si na tebe nemohli doopravdy stěžovat.
Prosímtě, zjisti si, zda ti psi fakt štěkají, když jsou sami, kdo štěká,
a podle toho by sis měla i upravit způsob práce, pokud oba chodíte současně na noční, bez psů, a ti v noci štěkaj, tak to se musí změnit.
Ale o tom jsme se už bavily, teď hraješ o čas, nepočítej s tím, že tam v tom bytě zůstaneš do důchodu, akorát si musíš svůj život zorganisovat sama a v klidu, protž potřebuješ ten "oddechový čas".
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:46
- Nahlásit
[b]a děkuji vám všem za pomoc )[ /b]
někteří máte u mě aspon pivčo nebo až se sejdem do hospůdky ,tak vám něco zato zaplatím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:55
- Nahlásit
Sali
máš sovu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 09:58
- Nahlásit
Složitou dedukcí a vylučovací metodou jsme zjistili, že do postele nám chodí chcát Orina. Máte někdo nápad, či návod jak ji to odnaučit? Nebo alespoň představu proč to dělá? Když budu vědět proč tak třebas líp přijdu na to jak tomu zabránit.
Venčená je pravidelně, v podstatě kdykoliv může ven. Počůrá se v případě, že jsou psi sami doma - to pak ven nemůžou, jsou zamčení. Ale není to zase tak dlouhá doba, aby to nemohla vydržet - cca čtyři hodiny maximálně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus žumpaří
jen krátce k akci Kulový blesk z Děčína
Taxme s bendou předali tu čubinu,je úúúpa úúúžasná!!!!! Ta je vám fakt krásná a pohodová,vůbec ne vystrašená,pěkně čilá,f autě jezdí jak celebrita úpa samozřejmě ,je malá,což bapka chtěla a když jí viděla,měla po asi 70 letech orgazmus ,strašně se jí líbila a byla nadšená a vůbec prostě super akce! a taky benda nemusel nic zalehávat a já mám fšecky nechty celý,příjemná změna..
Du ven,nepsat!!!!!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:02
- Nahlásit
Ahoj, nevíte někdo o mladém pejskovi (může být štěně), může být z útulku, kříženec, je to jedno dospělá velikost cca 20 kg+-, podmínkou naprosto nekonfliktní povaha ke všemu, je to pes pro slepou paní, nechce canisterapeutického psa, o víkendu jí umřel.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:03
- Nahlásit
Biluška
Třeba je to tím, že to je líný buldok, navíc jsou bulli trochu jinak myslící
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:10
- Nahlásit
Dobré, mlhavé ráno
gabi
u nás se platí v domku 300 za prvního a 500 za druhýho psa, důchodci v domku 100 za prvního a 150 za druhýho, v bytovce 1500 za prvního a 1700 za druhýho, důchodci v bytovce 600 za prvního a 800 za druhýho psa
Jo a pokud jsou v rodině dva psy a každý člen by hlásil psa na sebe, tak musí doložit třeba očkovákem nebo kupní smlouvou, že to tak opravdu je, jinak se počítá pes jako druhý ( či desátý)
Takže já platím celkem 250,-
brezen2008
super zpráva .... hlavně dávej Dastymu košík a vodítko po baráku, aby jsi eliminovala stížnosti lidí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:10
- Nahlásit
kachna_
Vím ve Šternberku o Donečkovi, Danečkovi, nebo tak nějak. Povaha naprosto odpovídá. Odkud je ta paní? Takových psů budou všude mraky, tak ať je netáhnem přes půl republiky.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:11
- Nahlásit
davidkova renata
Len krátko:
Pridávam novinky v stravovacích návykoch nášho Baskarda.
Granule sú fujtajbl, radšej si počká na poriadnu porciu mňamkavého kuracieho bieleho masíčka, alebo krídelok, ktoré pekne pomaly vkusne pohryzká. A zeleninku dovolí vyžrať Bele. A keď to tá blbka pucuje do seba a umýva po ňom misku, tak on ju obskakuje.
Tá blbka sa dá kôli žrádlu aj pretiahnuť.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:11
- Nahlásit
Dobré ráno milí a dobří lidé! Dobré ráno úspěšný březne, dobré ráno poblitá mamko a ostatní přiblívající, dobré ráno sportofcíííí a úřednícíí, dědečki a babički a tetički a strýčki!
Čupka smeták je krásná, moc se mi líbí, babča může česat a česat, každej den, tim si i zrehabilituje ruku, pokud má bolavý klouby. Reportáš sem neviděkla, ani vidět nechchi. Z března mám radost, doufám, že nenutila pani ty granule jíst, aby viděla, že vopsahujou samý živiny.
Mařenu sem ráno 14x zabila, v noci sežrala ze stolu mou 70% velkou čokoládu, aji s tim papírem vokolo, kus papíru nechala. Na procházce už musela mít koš, přišla mi, že je ňáká postižená, protože jen hledala, co by snědla, vůbec nereagovala na nic. Nemám ráda prochásky, kdy se jí musim furt věnovat a sondovat, jestli něco nežere. Prostě žere furt a furt, todle mě nebva, potřebuju jí rozdělit žrádlo jinak, ta čuba je šílená.
Fčera sme měli na záskok místo mistrové mistra, řekl, že už bych měla jít do dvojky, že už nemám bejt v začátečníkách. Sem tam už 4 roky. Nechápu totiž tu troufalost vostatních, co po prvnim kole výuky sestavy dou s klidem k mistrovi na další levl, když vůbec nezvládaj pohyby v prvním levlu. Mě třeba je v mistra líto v představě, s jakym matrošem musí pracovat. Tak se snažim pilovat v začátečnících, aby mistr nevomdlel, až přijdu do jeho kurzu.
Taky sem si fčra nezamkla klávesnici a poslala Ajce 36 zpráv. Posledně sem jí jich poslala 42 omylem.
Jak se máte? Můžu psovi nacpat do krku šišky, aby neměl takovej hlat?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:13
- Nahlásit
Biluška
Počůrá se v případě, že jsou psi sami doma - to pak ven nemůžou, jsou zamčení. Ale není to zase tak dlouhá doba, aby to nemohla vydržet - cca čtyři hodiny maximálně.
třeba má nějaký blok.... něco z minulosti.
Nebylo by pro vás lepší nechávat jí v tomhle případě v kenele, když odcházíte? Třeba by získala zpět nějakou svojí jistotu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:14
- Nahlásit
Biluška
jsme zjistili, že do postele nám chodí chcát Orina.
Já si to myslela. Tak ti to schrnu.........buldoci sou prasata
hodně jich má nějakou genetitckou chybu,já si přesně nevzpomenu jak to doktor menoval,ale prostě jim nefungaj svěrače(můžeš bejt ráda,že ti tam i nesere)
pokud je vykastrovaná,nebo po císaři,nemusí ani vědět,že to dělá,často sou pak inkontinentní.
davidkova renata
Pani,barzoj je doma.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:15
- Nahlásit
jablunka
Pani,barzoj je doma.
já ted taky ale du..
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:16
- Nahlásit
Prostě žere furt a furt, todle mě nebva, potřebuju jí rozdělit žrádlo jinak, ta čuba je šílená.
Moja detto. Tie blbky sú nejaké postižené alebo čo. Hlavne v zime je to hrozné. Všetko musím skrývať. Dokonca vyžrala aj burské oriešky z košíka na ovocie. Šupky nechala na kôpke na gauči, ostatné ovocie vkusne naaranžovala nazad.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:16
- Nahlásit
Gerda
tě uklidním, moji psi mají teď taky pořád hlad.... a to dostávají 2x denně plné misky masa s přílohou..... takže jim ještě během dne přidávám ( ten pověstný rohlík se sádlem Alu, rohlík se sýrem Brutovi )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:30
- Nahlásit
Brej den - vůbec nic nestíhám PRACUJU
brezen2008
Držím palce i když tu nejsem!
nemethova5
tak co žuby? Už je vohnuly dolu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:32
- Nahlásit
brezen2008
tak halééé, koukám, že huž to máš za sebou!! No tak super, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:33
- Nahlásit
Biluška
Odkud je ta paní?
Praha
|