Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:35
- Nahlásit

brut
tě uklidním, moji psi mají teď taky pořád hlad.... a to dostávají 2x denně plné misky masa s přílohou....
Taky tak a Brůs vypadá jako reklama na hlat!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:35
- Nahlásit

brezen2008

a ještě k tomu štěkání- fakt to vysleduj, jestli opravdu neštěkají. Naše sousedka se teď hrozně divila, když jsme jí říkali, že ten její psychouš - je mi toho psa líto, mám podezření, že ten skorojork asi ani nechodí ven musím to vyzjistit - no nicméně nevěděla, že když odejte, pes vyje jako pomatenej.A to klidně o víkendu od půl šestý ráno. Musíš ale pochopitelně počkat a to ne za dveřmi, aby o tobě nevěděli, ale někde tak, kde bys je ty zase slyšela. Tohle si fakt zjisti a pokud někdo z nich štěká, začni ho či je všechny učit, že se neštěká. čas a prostor na to máš, hlavně ten čas, protože to je běh na dlouhou trať. Ale aby na tebe pro to štěkání nemohli, pak nebudou mít nic v ruce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:37
- Nahlásit

brut
No tak já mařeně taky přidám, tohle nemá cenu, je to s ní votrava, je pološílená, loudí i na tetě Dáše, na který normálně vůbec neloudí a chtěla po ní papírovej kapesníček, prostě děs, vona fakt žere papírový kapesníčky. Rozdělim jí jídlo do dvou dávek, ke granulím přidám tu zeleninu a obměnim granule a maso. Jinak se z ní picnu a vona se picne sama. Prostě dieta za mrazu ve falešce je asi moc náročná.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:40
- Nahlásit

kachna_

sežeň tu někde Dejavu- ta má podle mě taky dost ucelenou představu o tom co a jak který hafan - koukni na to jak to klaplo u Davídkojc.

Gerda
ůžu psovi nacpat do krku šišky

proč ne? Můžeš jí říct, že si hrajete novou hru s názvem "Mařenka husou"
davidkova renata
jen krátce k akci Kulový blesk z Děčína
Taxme s bendou předali tu čubinu,je úúúpa úúúžasná!!!!! Ta je vám fakt krásná a pohodová,vůbec ne vystrašená,pěkně čilá,f autě jezdí jak celebrita úpa samozřejmě ,je malá,což bapka chtěla a když jí viděla,měla po asi 70 letech orgazmus ,strašně se jí líbila a byla nadšená a vůbec prostě super

Hurááááááááááááááá!! Paní pozdravuj- jestli si ještě vzpomene, teda. A ať si to holky spolu užijou Je to prima, což?

gabi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:41 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

vona fakt žere papírový kapesníčky

to je normálne. Toaleťák alebo papierové kapesníčky. To je buď hračka na roztrhanie na franforce, alebo vláknina predsa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:43
- Nahlásit

jablunka
pokud je vykastrovaná,nebo po císaři,nemusí ani vědět,že to dělá,často sou pak inkontinentní.

ale proč to dělá zrovinka hlavně do tý postele?? Murphy, když byl štěňátko, tak se mu to taky párkrát povedlo. A to přišel z venku. Pak jsem zjistila, že když sundám přehoz který přes to byl, tak ho to tak nebere. Nějaký důvod proč zrovna postel to určitě mít bude. Jen nevím jaký - že by proto, že tam asi bude nejvíc pachů od paničky?

brut
Člen
- Nahlásit

jablunka
Taky tak a Brůs vypadá jako reklama na hlat!
Brut je taky děsně vychrtlej.... dokonce si dobrovolně leze přes den lehnout domů do pelechu, což normálně nedělá. Tak jsem zvedla dávku a čekám, jestli to bude stačit nebo ne
ALuška je trošku lepší, i když taky žádnej zázrak ....

Gerda
papírový kapesníčky mi doma žerou taky .... já zvedla dávku masa, přidala přílohu... a stále mají hlad.

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
jen krátce k akci Kulový blesk z Děčína
Taxme s bendou předali tu čubinu,je úúúpa úúúžasná!!!!! Ta je vám fakt krásná a pohodová,vůbec ne vystrašená,pěkně čilá,f autě jezdí jak celebrita úpa samozřejmě ,je malá,což bapka chtěla a když jí viděla,měla po asi 70 letech orgazmus ,strašně se jí líbila a byla nadšená a vůbec prostě super akce!

Jéé mamko to je supér, to je báječný, firma Chyť a nepouštěj má další zářez na pažbě! Tak jim přeju, ať se čupka s babkou krásně skamaráděj a maj se rádi a dlouho si vydržej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:44
- Nahlásit

jablunka
Brůs vypadá jako reklama na hlat

u nás se tetkon taky asi hladuje. Ešus jakmile dodlabe, bere misku a mastí si do kůchně pro přídavek, tak mu tam vždycky nasypu kolečka mrkve. A teď ráno "cvičíkoval" i na tablety Pangaminu

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:44
- Nahlásit

brut
gabi
ne že by mi vadilo, že žere kapesníčky, ale že si je vyluďuje, že už chce v podstatě sežrat cokoli. Hned dnes zvedám dávku masa, ne příloh.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:47
- Nahlásit

brut
jablunka
Je mi jedno jestli má ta koza blok, nebo genetickou vadu Dostane krásnou novou slušivou klecičku a bude Jednu klecičku už měla, ale tu prostě zbourala. NOrmálně prošla skrz Takže dostane novou, zpevněnou

kachna_
Tak to se určitě najde nějaký vořech tam, nemá smysl složitě organizovat dopravu přes půl republiky.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:48
- Nahlásit

Gerda
mně kapesníčky kradou za stolu, i když na něj nesmí ani jeden skákat ... nebo z kapes, prostě nikde je nesmí vidět, jinak není šance zabránit jim v rozcupování a sežrání

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:49
- Nahlásit

PetraK
pokud je vykastrovaná,nebo po císaři,nemusí ani vědět,že to dělá,často sou pak inkontinentní.

ale proč to dělá zrovinka hlavně do tý postele??

Chodí tam lehávat ostatní psi,tak ona taky a ta příhoda se jí prostě přihodí tam.
brut
Brut je taky děsně vychrtlej.... dokonce si dobrovolně leze přes den lehnout domů do pelechu, což normálně nedělá. Tak jsem zvedla dávku a čekám, jestli to bude stačit nebo ne
No je to šílený,ale teď je jak chrťák,řekla bych,že Ted je tlustej. A to už žere dvojnásobek,jenže to střevo se chvilku nezastaví a venku bé klíďo lítat dvje hodiny a je mu fuk,že mě vodpadá fšechno co přečuhuje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:52 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

jablunka
Chodí tam lehávat ostatní psi,tak ona taky a ta příhoda se jí prostě přihodí tam.)
To není náhodné počůrání se ve spánku pod sebe. Posledně cíleně odhrabala ten přehoz i s igelitem, aby se dostala na peřinu a vychcala se tam. Jinak si normálně lehá na ten přehoz.
Jo a nemá za sebou ani císař, ani kastraci.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:56
- Nahlásit

Biluška
Dostane krásnou novou slušivou klecičku a bude
Bobina měla takovej malej koteček pod kuchyňskou linkou,ale je fakt,že ona tam byla ráda,páč jak byla těch pjet let v kleci,tak si zvykla mít svůj klit a sem si zalejzala,gdyž uš měla toho chaosu u nás plný zuby.
Ofšem něgdy jí to bylo k hounu.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:57
- Nahlásit

jablunka
A to už žere dvojnásobek,jenže to střevo se chvilku nezastaví a venku bé klíďo lítat dvje hodiny a je mu fuk,že mě vodpadá fšechno co přečuhuje.
to on venku taky lítá jak pošuk, ale je zvyklej být celej den na dvorku, domů se mu moc nechce a když už, tak jen na chviličku a pak hurá zase ven.... tentokrát je to jiný... má hlad a chce být v pelechu. Tak jsem zvedla přísun na dvojnásobek a ještě mu dávám přes den, aby měl pořád něco v žaludku.
Ale vím, od kdy to tak je.... on totiž týden, kdy Alu byla v nejlepším téměř nežral, takže děsně zhubnul a teď v těch mrazech to nemůže nabrat zpět

AlenaD
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:58
- Nahlásit

Gerda
brut
Máme doma to samý. Sežerou naprosto všechno, je to neštěstí. Nejhorší je ta nejmladší, sežrala minulý týden máslo které jsem si dala na linku rozmrznout i s tím staniolem, ani se po tom neposrala, venku žere enóny a nevím co, protože než jí to stačím vyrvat z huby rychle to do sebe nasouká, to je snad choroba.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:59
- Nahlásit

Biluška
tak je prostě hovado,to voni něgdy bejvaj.
brut
Ale vím, od kdy to tak je.... on totiž týden, kdy Alu byla v nejlepším téměř nežral, takže děsně zhubnul a teď v těch mrazech to nemůže nabrat zpět
Tak to je stejný jak u nás,gdyž uš se doháralo,tak přišly mrazy!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:02
- Nahlásit

brut
mně kapesníčky kradou za stolu, i když na něj nesmí ani jeden skákat
Mařena taky nesmí na stůl, nechodí tam ,normálně jí to ani nenapadne, ale jak má teťkonc ten hlat, prostě si vleze na stůl, stáhne čekulátku, sežere mi jí celou a bordel tam nechá!!!!!!!! Takže vona z hladu dělá takový věci, co jí normálně ani nenapadnou.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:03
- Nahlásit

jablunka
Tak to je stejný jak u nás,gdyž uš se doháralo,tak přišly mrazy!
a teď, jak z toho ven

AlenaD
ven dávám košík, čistě pro jistotu, aby někde něco otrávenýho nesežral..... Alu naštěstí odvolám

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:06
- Nahlásit

brut
a teď, jak z toho ven
Počkáme aš se voteplí..................a pak to zase začne hárat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:06
- Nahlásit

AlenaD
protože než jí to stačím vyrvat z huby rychle to do sebe nasouká, to je snad choroba.
Pani, zas to máme stejně, taky se tim radši udusí, hlavně aby to spolkla dřív, než stihnu cokoli udělat. Větší věci, co nespolkne, na Pusť pustí, ale ty menší prostě vdechne, a přijde si přede mě lehnout. No tak to jí přece nemůžu zmlátit, ne? V neděli mi ale ujely nervy, protože žrala u popelnic nevim co, přes koš samozřejmě, a neposlechla na zavolání, ani na fujku. Vdechovala, i když sem už k ní velice nakvašená běžela, chytla sem jí, až si krkla, vyřvala jí díru do hlavy a eště sem jí nakopla do zadku. Ale asi je to furt málo....nevim.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:07
- Nahlásit

Gerda
Takže vona z hladu dělá takový věci, co jí normálně ani nenapadnou.
no, u nás kapesníčky jsou v kurzu i mimo zimu a případný hlad
Ale zkus jí zvednout dávku masa a uvidíš, jestli to nepřejde

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:09
- Nahlásit

jablunka
Počkáme aš se voteplí..................a pak to zase začne hárat.
a jéje... tak to budeme opět tam, kde jsme teď

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:11
- Nahlásit

zdravím , neplatím za psy NIC ! Však je živím, takže nežerou lidi , a to stojí pěkné prachy, co by ještě kdo chtěl!!!! ...neplatím za ně zcela legálně , jsou lovecky upotřebitelní a skutečně pracují, tudíž jsem od poplatků za ně osvobozená . Březen, bravo , hlavně ať fak tmoc neštěkají. Ono i když to třeba není v noci, ale ve dne , tak to celkem dost leze na nervy i pejskařům. Synek má psy rád ( no ještě aby neměl :mad a mají nové sousedy s dobrmanem a jezevčíkem, psy vždy ráno vyhodí na zahradu ( je to takový blok 5 řadových domků se zahrádkami) a psi štěkají a štěkají ,je pravda , že v půl 7. už není noční klid, ale když můžeš spát do 8 a i malé dítko tak normálně spí a takhle je vzbuzeno kolem půl sedmé, dost to otravuje a těch psů už má plné zuby , byť říká, já vím, že psi za páníčky nemůžou, ale už mě serou !!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:39
- Nahlásit

mac1
Takové sousedy má máti. Taky v řadovce. Pořidili si akitu. Naštěstí neřve furt. Řve jenom na moji máti, páč se jí máti pokaždé lekne a akitě to evidentně dělá dobře. Takže číhá schovaná za zídkou a když jde máti kolem (po svojí straně plotu) tak na ni vylítne. Jelikož už dřív neměli zrovna přátelské sousedské vztahy tak teď to kvůli psovi graduje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:49
- Nahlásit

Gerda
a dlouho si vydržej
no to hlavně..
na Pusť pustí, ale ty menší prostě vdechne, a přijde si přede mě lehnout. No tak to jí přece nemůžu zmlátit, ne?
a to jako proč ne?
mac1
jsou lovecky upotřebitelní a skutečně pracují, tudíž jsem od poplatků za ně osvobozená
platí to třá i pro canisterapeutický??????????????????????????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:55
- Nahlásit

jablunka
Chodí tam lehávat ostatní psi,tak ona taky a ta příhoda se jí prostě přihodí tam.

aha, takže f tom případku jedině nějakej protipsí plůtek asi

Ofšem něgdy jí to bylo k hounu
kam čert nemůže nastrčí harantí!

Počkáme aš se voteplí..................a pak to zase začne hárat

panebože nech toho, ledva vydejchám jeden nápor, už je tu další. Dneska jsem potkali ve vchodu Natálku, která sice dohárala, ale JEŠTĚ KRÁSNĚ VONÍ! Tak má Ešus vytahanou kůži na krku - byli jsme jen na poslední čůrku před odchodem, kdy já stojím na podestě a on se ještě dovypustí, takže byl bez obojku bos a PetraK natloukl si nos , neměla jsem ho zač drapnout, abych si pojistila, že zůstane v sedu, tak jsem ho čapla za kůži. ještě se takhle párkrát potkáme a mám doma šarpeje

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:55
- Nahlásit

davidkova renata
Neplatí, už jsem to zjištovala Je to upravené místníma vyhláškama. Skoro fšude maj lovecký, vodící-slepecký a hotovo Canisterapeutický jim nic neříkaj Místama někde ještě mají slevu když má pes nějaké zkoušky (ípo), agiliťáky nechtějí slevit nigde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:58
- Nahlásit

Biluška

hele tak z nich můžem udělat něco z toho jmenovanýho ne?Mi neřikej,že to nepude

<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání