| Autor |
Zpráva |
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:51
- Nahlásit
nemethova5
Neeee? No toje ze si pripadam jak zmrzle soboly hovno na alijasce...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:52
- Nahlásit
smradek ale teplo
BinLadin
to máš v bytečku automaticky, ne?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:53
- Nahlásit
Sali
Nahodou ne..jsem mohutne uklizel...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:54
- Nahlásit
co to je ten soboli trus
nemethova5
to je geografický nonsens, tuším, že na Aljašce se sobolí hovno najde snad jen tehdy, když si tam ruský emigrant přiveze sibiřskýho sobola v kenelce.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:55
- Nahlásit
jsem mohutne uklizel
BinLadin
neboj, brzo se z toho uzdravíš, tyhle záchvaty nemívaj dlouhýho trvání, buď v klidu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:56
- Nahlásit
nemethova5
nezapomen na me,jako treba pro holku pro vsechno,jo?
jedeš taky bo si můj manažér
BinLadin
Ty mas nekoho v politice ze chces bejt za vodou
dybych měla někoho f politice,tak za tou vodou sem a ne že tam chci bejt
du se zhroutit do Morfeovy náruče(ta je asi tak jediná co je ochotná mne přijmout ),nepište,čus bus
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:57
- Nahlásit
BinLadinjo aha!ja mam trochu delsi vedeni,to je asi tou zimou
Salino me to staci,to co mam,tip fotaku rodinneho,ja a moje apolena,ale je fakt,ze nedam dopustit na nikony,je fakt,ze se zas o to moc nezajimam,spise muj kolega deda je byvalej profes.fotograf,pan zednik,mela jsem cest videt par fotek,ale ze by me to nejak silene nadchlo,to zas ne.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:57
- Nahlásit
davidkova renata
ted v 7 večer mám ,nevim proč pocit,že je tak nějak kolem půlnoci..
mám podobnej pocit, takže te´d mám skorem dvě ráno a jdu spát, v šest musím zas vstávat
Dobrou s Kobrou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:58
- Nahlásit
Salijezismarja uz ne,zas musim utirat nojtbuk!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 21:00
- Nahlásit
nemethova5
nedam dopustit na nikony
svět se dělí na nikonáře, canonáře, a pak ty ostatní.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 21:00
- Nahlásit
davidkova renatatak dobra pani,to by slo byt vasim manazerem,to beru,taky bych chtela upadnout do morfeovy naruce,ale bohuzel,zas budu cumet do stropu do dvou hodin do rana a ne a ne usnout
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 21:01
- Nahlásit
zas musim utirat nojtbuk
nemethova5
tak se k němu proboha eště k tomu raději neotoč zády. Bůh ví, co by nastalo....
dobrou noc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 21:04
- Nahlásit
Salino me pripadaji jednodussi,nez co jsem mela pujceny olympus,no proste fotak pro takovyho trotla jak jsem ja,no.z olympusu jsem malem udelala mikrovlnku,no
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 21:05
- Nahlásit
Sali
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 21:08
- Nahlásit
davidkova renata
du se zhroutit do Morfeovy náruče(ta je asi tak jediná co je ochotná mne přijmout
paní buďte opatrná . Nechte mu napřed udělat vyšetření na ájc a žloutenku, dneska nikdy nevíte kde co chytíte a zrovna tenhlecten MOrfejus je dost promiskuitní Ten spí s kdejakou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 21:21
- Nahlásit
Nigdo tu není, tak jdu taky zabrat pelech než mi tam nalezou fšichni čoklidi
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 22:02
- Nahlásit
Biluška
Nigdo tu není, tak jdu taky zabrat pelech
To je super. Já koněčně dorazím domů, dovleču 20 kilo masa pro čokla a žumpa chrápe
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 22:07
- Nahlásit
argosek
nevis, jak to je se stavbou zemedelskych, ci lesnich plotu v oblastech, ktere jsou chko? je tam nejake omezeni?
To nevím přesně,ale bratranec bydlí v CHKO,má tam odkoupené hektary,má tam koně a psy,ale nemá žádné ploty-jen el.ohradník tam,kde mu na jeho pozemcích vytyčili možnost pastviny.A seká trávu jen v té vytyčené oblasti.Ale zato je tam krásně -samota,potok,lesy,rybník(Novozámecký),mokřiny a po hranici pozemku vede cyklostezka a všude zákazy vstupu do CHKO!Takže se asi dá vyřídit s ochranářema nějaké pásmo k využití k nějakému chovu koní.Určitě se tam nesmějí pouštět krávy a ovce.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 22:13
- Nahlásit
Sali
vás asi ještě nikdy do xichtu nevosprchoval natlakovanej ileosní vobsah střeva, nebo zhisaná cysta ledviny, že se tak vosíráte nad rybíma pilinama a držkama
a nejen to! Taková natlakovaná Bartholinka je ke všemu ještě teplá !!!!!!!! Ty to máš aspoň schlazený
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 23:31
- Nahlásit
Biluška
tak jdu taky zabrat pelech než mi tam nalezou fšichni čoklidi
A Orina ti ho eště zechčije.......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 07:09
- Nahlásit
Dobré ráno fšem spícím i fšem pracujícím.
jablunka
A Orina ti ho eště zechčije.......
Jsem jí oznámila,že na jaře začnem montovat ty kotce co už dva roky leží rozebrané v chlívě, tak si včil dává bacha
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 07:31
- Nahlásit
dobré ráno všem co se probudili až ted
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 07:35
- Nahlásit
Dobrý ráno všem, co se jim nechtělo vstávat do práce, ale už jsou v práci!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 07:48
- Nahlásit
dobré ránko, dnes jedeme na očkování, uš se na scénku šoltyje a veterinář s injekcií těšim
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 07:52
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co musí zhubnout svojeho psa.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 07:57
- Nahlásit
Dobré ráno všem, zejména těm, co už straší v práci
Mucholabka
Dobré ráno všem, co musí zhubnout svojeho psa.
Děkuju . Kolega mi v neděli řek, že je tak tlustá, že se jí zloměj nožičky. Přehání - já jsem toho názoru, že mám prostě barokní šeltii (dostává prakticky jen pár chrupavek a zelí zalité vývarem)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 08:05
- Nahlásit
kachna_
Mám opačný problém . Fšude mě kritizují jak mám hubené šoltyje a posledně rozhodčí na výstavě řekla "vy agiliťáci ste fšichni úchylní"
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 08:20
- Nahlásit
Biluška
kachna_
čokl má smůlu, 4 kg půjdou dolů, postupně, nejlíp až sleze sníh, ale i za sněhu začnem pomalu najíždět na letní režim, postupně, nenápadně.
Minulý rok to nešlo, páč doháněl deficit, ale teď už má dost a na výstavě skončil třetí jen kvůli kondici, myslím, že teď s kondicí problém nebude. Furt jsem si říkala, jak má ten čokl dlouhý krk a nohy a teď je tak svalnatý, že už dlouhý krk není vidět má krk širší než Drak, a to při té tělesné stavbě je mazec. Bude muset míň skákat na peška a bude pracovat na zemi, ať má svaly na žebrech
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 08:24
- Nahlásit
Dobré ráno fšem co už je séře tahle hnusná zima
brezen2008
gratuluju k dílčímu úspěchu. Už vodíš Dastyho přes barák s košem a na vodítku?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 08:36
- Nahlásit
Fšude mě kritizují jak mám hubené šoltyje a posledně rozhodčí na výstavě řekla "vy agiliťáci ste fšichni úchylní"
Biluška
to mě řekli na speciální výstavě pinzet, že tahle kondice absoulutně nepatří na výstavu, že ta zvířata absolutbně nejsou výstavní psi!!!
i chovatelka mě seřvala, že jsem jí slíbila, že budou vykrmený....ale oni byli, přísahám že byli, že jsem je od tábora přiměřeně přikrmila...
|