| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:02
- Nahlásit
Gerda
závidíš, že na tebe to netrefí?
to je asi to čínský medicínování, mweditování a cvičení, to se každej vejr rači usadí na jinou větev.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:04
- Nahlásit
PetraK
no tak něco,nesmíme vymřít,tak se množte,kromě mě ,já budu raději zapsovávat než zalidněnovat )
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:04
- Nahlásit
PetraK
to chce rozpít, pořádná pitná kůra, a vařící vana...je to recept od našich pohřebáků,
kýbl vařícího grogu/svařáku chlemtat ve vařící vaně,
vyráběj se tím bílkoviny tepelnýho šoku a ty podpořej imunitu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:06
- Nahlásit
janika
znáš to, bez léků tejden, s lékama 7 dnů
hm, tak to jde, takže esli to na mě hůpne, tak si budu sedm dní válet šunky
Gerda
To neni normální, abys byla furt takhle zdechlá
Já??? Dyk já nebyla vopravdově zdechlá ani nepamatuju. Ani nevim, jak vypadá neschopenka. Naposledky mi bylo blbě, dyš jsem nastydla na cvičáku, ale za to můžou blbý boty, který jsem si vzala, tak to se nepočítá a z toho jsem se zvetila celkem rychle a hlavně jsem se poučila, od tý doby nosim furt teplý boty. Rači i do postele, páč jeden nikdy neví, kdy a kde uhodí mrazy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:08
- Nahlásit
brezen2008
tak se množte,kromě mě
mě do množení s dovolením netahejte, dementi se nemaj rozmnožovat
Sali
to chce rozpít, pořádná pitná kůra, a vařící vana...je to recept od našich pohřebáků,
kýbl vařícího grogu/svařáku chlemtat ve vařící vaně
přesně tohle mám v úmyslu, rumu mám pro celej regiment pohřebáků, takže to půjde. Ale možná je to jen únava, ta se u mě projevuje podobně, jako když nastupuje křipka a protože se díky bezdomáčům poslední dobou moc nevyspím, tak to může být taky tohle. Se uvidí zítra ráno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:27
- Nahlásit
Sali
závidíš, že na tebe to netrefí?
No jako docela závidim, ale zas si řikám, že se to projeví asi někde jinde něčim jinym. Třá ty klouby nebo tak. Minule, dyš sem měla zánět duhovek, řikala dochtor, že je to od nezaléčenejch zánětů v těle a že se to může vracet. Měla sem Atropin do očí, roztahoval zornice a zakázal jim se smršťovat, vypadala sem, že beru pervitin, vůbec sem neviděla na blízko...ale už je to dva roky....
PetraK
Hele to s tou horkou záležitostí dělám taky, dyš se něco tak ňák naskytne, vždycky to ohromně zabere. Ale bacha, nesmíš potom vůbec ofouknout. Jak budeš celá napařená a nahorčená, musíš do sucha a do tepla. Po tý koupeli se řádně vyfrotýruj a úplně suchá zalez do kutlochu. Dyš se potřebuju pořádně vofrotýrovat, normálně se v koupelně vofoukám fénem a fakt vylejzám totál suchá. A když se v posteli zapotíš, měj na výměnu pyžamko. Fakt bych to řešila přes suchý teplo. A zapomeň na citrusy a banány. Ty zachlazujou. Dej si ten zázvorek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:31
- Nahlásit
janika
jak by to na tom světě asi vypadalo, kdyby se množily takový případy jako já
V tomhle ti rozumim, mám pocit, že na našem rodě potažmo národě neni nic tak zásadního, aby musel nutně pokračovat dál. Stejnak si lidi pořizujou děti výhradně kvůli sobě, protože po nich toužej, protože je chtěj a těšej se...jinej důvod mi přijde nesmyslnej. A od školních zařízení už beztak můžeš víceméně jen pozorovat, co ti s harantem udělaj kámoši a skupina. Modelovat můžeš zřejmě ve věku, kdy ti do toho jiný skupiny moc nekecaj, pak vložíš to nej ze sebe a doufáš, že to přebije ty negativní vlivy okolí, co už budou působit pořád.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:32
- Nahlásit
Gerda
ad terapie, naprostej souhlas, zázvor to je věc.
akorát ta duhovkitýda, to bejvá vod autoimunity, tuším.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:33
- Nahlásit
Gerda
janika
PetraK
no a jak chcete zachovat tohle forum nemrtelné?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:37
- Nahlásit
Sali
to bejvá vod autoimunity
Co to je autoimunita? Já to četla na netu jen ve spojení s berechtěvem nebo jak se tomu řiká...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:42
- Nahlásit
Gerda
a tak to by bylo na delší povídání,
jen mi to tak naběhlo, s těma neléčenejma zánětama, naběhlo mi ulcerosní kolitida a iridocyklitida...
tady je to pro laiky
https://www.zdravcentra.cz/cps/rde/xchg/zc/xsl/314 1_2457.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:44
- Nahlásit
Gerda
Dej si ten zázvorek.
sem na tom jak Davídkojc, ten nemám. Fintu s okoupáním a šup nach postel znám, ale asi ji budu muset nechat na zejtra, páč ještě zejtra musím aspoň krapítek vypadat normálně, kdežto okoupaná a následně vypocená bych ráno měla vlasový porost dost nepoužitelný a mýt hlavu si nechcu, to by neudělalo dobrotu vůbec.
Sali
akorát ta duhovkitýda, to bejvá vod autoimunity
jaká duhovkitýda a jaká autoimunita?? sem zcela bez pochápnutí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:46
- Nahlásit
Gerda
V tomhle ti rozumim, mám pocit, že na našem rodě potažmo národě neni nic tak zásadního, aby musel nutně pokračovat dál. Stejnak si lidi pořizujou děti výhradně kvůli sobě, protože po nich toužej, protože je chtěj a těšej se...jinej důvod mi přijde nesmyslnej. A od školních zařízení už beztak můžeš víceméně jen pozorovat, co ti s harantem udělaj kámoši a skupina. Modelovat můžeš zřejmě ve věku, kdy ti do toho jiný skupiny moc nekecaj, pak vložíš to nej ze sebe a doufáš, že to přebije ty negativní vlivy okolí, co už budou působit pořád.
moc dobře jste to paní napsala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:50
- Nahlásit
Sali
tady je to pro laiky
unavailable, nemůžu vůbec otevřít...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:53
- Nahlásit
janika
to by mi zajímalo, kdy takové období je
Gdyž je harant eště v plínkách.
All
Představte si co mám doma zase za kreténa. Enja, ten vořech co sme ho měli u brány mi šlohla chleba přímo ze stolu Ona krade žrádlo neskutečně, je vidět, že zažila velký hlad a velké bití. Což bych i dokázala pochopit. Nakonec, kradou tady i jiní, takže kuchyň bez dozoru nezůstává nikdy. Teď jsem si naložila obídek, sednu s tím k žumpě a ta svině mi normálně zpod ruky šlohla chleba a hodlala se s ním odplížit. Dostala traverzou, strachy se zahrabala až pod podlahu a o tři vteřiny později se zkusila přiblížit z druhé strany Zabila bych čokla i tu krávu co ji takhle zkazila
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:53
- Nahlásit
Gerda
V tomhle ti rozumim, mám pocit, že na našem rodě potažmo národě neni nic tak zásadního, aby musel nutně pokračovat dál
no, vzhledem k tomu, že nepřizpůsobiví spoluobčané se množí bez skrupulí a po kvantech, ti poslední přeživší z našeho rodu to budou mít počertech těžký
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:58
- Nahlásit
gabifi
ti poslední přeživší z našeho rodu to budou mít počertech těžký
Těch už pak bude míň a budou se muset přizpůsobit té budoucí nepřizpůsobivé většině...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:04
- Nahlásit
Biluška
ti rozumím,akorád že sindy jsem takle ztraverzovala a od té doby jako na stole mám klid,né před dastym,tam tohle dělá taky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:05
- Nahlásit
Gerda
Seš depresivnější než moje kamarádka co v panelákovém bytě nezvládá jedno půlroční dítě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:07
- Nahlásit
PetraK
Bolej mě voči a za krkem,
Ste nemela vcera, pani, tak silne napodobovat ty zviratka s velkejma okama.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:10
- Nahlásit
zdravím, dostala jsem info, že tady někdo shání ovčounka, tak co takhle krásnou slečinku z útulku?
http://www.zachranazvierat.szm.sk/moly.html
|
Nire
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:15
- Nahlásit
PetraK
Zkusila bych i ten zázvor a nasadila vnitřně koloidní stříbro.
ankaras
tak to je fakt parádní kousek
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:15
- Nahlásit
Co takhle osmiletého psa, s jehož paničkou jsem se včera málem poprala?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:17
- Nahlásit
Fifi
Ste nemela vcera, pani, tak silne napodobovat ty zviratka s velkejma okama
áááá to bude vono! Žádný nastuzení, žádná křípka, napodobovací geny za to můžou, tak to bude f pohodě, to si asi toho peří neužiju
ankaras
No ofšem ta je lukcusní, du volat Davídkojc, ať dá echo Jablůnce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:18
- Nahlásit
Nire
koloidní stříbro
že jako abych rozpustila v kyselině sejrový ňákej svůj prstýnek??? to se mi ta choroba teda dost prodraží. Pudu rači do toho zázvoru
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:18
- Nahlásit
Nire
je fakt krásná
PetraK
tak super
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:26
- Nahlásit
PetraK
Tak sem jí přeposlala.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:29
- Nahlásit
Gerda
http://nemoci.doktorka.cz/ulcerozni-kolitida/
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:30
- Nahlásit
jablunka
tu fenku? hezká co? ty sháníš ovčounka?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:31
- Nahlásit
Z extraintestinálních manifestací je nutno upozornit na nejčastější – oční (od konjunktivitid po uveitidy), kožní (nejčastěji erythema nodosum) a kloubní (artralgie, artritidy). Primární sklerózující cholangitida se vyskytuje zejména u mladých mužů. Extraintestinální manifestace obvykle recidivují s recidivou střevního postižení.
|