Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:11
- Nahlásit

Biluška

Tohle už nikdy opakovat nehodlám.

To docela chapu.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:14
- Nahlásit

isdpch
No ono v dobe kdy jsem tam prisel uz mel toho psa podkontrolou a ikdyz si ten pes z nej moc nedelal nehozilo bezprostredni nebezpeci tak by bylo lepsi kdyby to dovyresil Tomas sam. Ale neslo to proto jsem si ho prevzal, ale mel jsem snim docela co delat ten pes ma srdicko a uz se nekolikrat presvedcil o tom ze kdyz bude bojovat lidi to vzadj ten pes uz nekolikrat podobnej stret vyhral. Byl by z nej (po te co by zklidnil nervy) velmi slusnej sluzebak, ale jako civilni pes v rukou zacatecnika je to odjistenej granat.

fatdog
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:16
- Nahlásit

Tchor
Hlavne na ovcarech bude ta cuba za chvili v phode a ten megazabezpecenej kotec nebude potreba.
No jen aby třeba nezačla překážet nějakýmu vyššímu zájmu, že jo...to by pak mohla vodfujazdit rychle z5 a na to připravená nebude...nebo snad jo???
Ale musím uznat, že je lepčí ho tam dát než se s ním dřít..to zas jo...aspon se postara pan Desenský.
Hele, to je zajímavý, že ona tam jako v poho může...to je tam toliko volnýho místa najednou jo?
nebo jde o plusový body, když jhe ta čuba takhle skoro mediálně profláknutá?

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:17
- Nahlásit

isdpch
moje miloučký péřový žlutíčko????? fakt????? to mě strašně mrzí, mě jednou sestřelila za plnýho běhu do kolen a byla z toho ruptura postranního vazu a půl roku s ortézou...jsem ráda žes to přestál bez nemocničního ošetření.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:22
- Nahlásit

fatdog
hele nerejpej frajere, ten azyl je azyl právě proto že se postará o ty co fakt nemaj v tu chvíli cestu z5... a to je důvod proč s tím drobně pomáhám...na určitý typy psů prostě běžný výcvikář nemá, i když se svým ošahaným plemenem boduje kam vleze...a neštvi nebo se začne pěstovat kopr ve velkým.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:22
- Nahlásit

isdpch

ale jak se tohle stane ... to nechápu

Staci si vybrat pracovniho srdickovyho psa, nedokazat mu nastavit mantinely a nechat ho parkrat nad lidma vyhrat. Nebude to dlouho trvat a ten pes se otoci i do psovoda, ten pes na to ale ma ten psovod bohuzel podle mne ne.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:28
- Nahlásit

isdpch
u srdíčkovýho psa nerozhoduje jedno fyzický vítězství, to je otázka momentální situace...jde při jeho podřizování o dlouhodobý proces nastavení nadřazené autority člověka pomocí mnoha drobných ale častých domnucení psa se podvolit vůli psovoda...výcvik ovladatelnosti, hygiena a veterinární péče o psa, cestování dopravními prostředky, prostě navozovat situace které psovod určí a provede ať si u toho pes myslí o prdeli co chce....a dál se s tím pojí zajištění komfortu pro psa který zvíře jednak potěší a jednak bez aktivity psovoda není dostupný, neboli se šéfem přijde dlabanec i vejplata.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:35
- Nahlásit

isdpch
věř mi že jsem byla připravená toho malina převzít, a jediný CO mě drželo trochu z5 bylo že pes si to napálil košem do něj a tedy to byl Tomášovo boj, a sebrat mu to zvíře z ruky by byla i jeho urážka, že mu nevěříme že to zvládne...
a dál já jsem po žilní trombose na Warfarinu a přísahala jsem našim chirurgům, že se podruhý už pokousat nenechám, že už budu vůči sobě zodpovědná ,takže jsem pak došla pro Tchoře a jen mu kryla záda....

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:36
- Nahlásit

isdpch
nechápu na co se ptáš kde můžou soudruzi z NDR udělat chybu, že se ten pes dostane tam, kde je třeba tahle malina

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:37
- Nahlásit

ono by tam byla spousta psu kdyby ti psi na to meli srdicko. Je docela malo lidi co dokazou s takovejhlema psama pracovat tak aby byli jak dobre socializovany tak dobre ovladatelny ale aby byli i spokojeny (ti psi)

Galadriel
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:41
- Nahlásit

A proč po Tomášovi ta malina vystartovala? Podle toho, co od něj vím, tak ji chtěl jenom pohladit . . . . .

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:41
- Nahlásit

isdpch
Ten pes ma vic sebevedomi nez jeho psovod to je ten zakladni problem. Druhej problem je ze si parkrat zkusil co to udela kdyz si zkusi neco vynutit nasilim a ono mu to vyslo.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:43
- Nahlásit

isdpch
rady z brožurky neznám ,mě učí život....znám pracovní maliny, tak našťavený že korekce rukou jsou u nich vůbec nemožný, otočili by se do psovoda...pouštěčky jsou na dobrý slovo a odměnu, přesnost u nohy na prouteček kterým jen lehce ťukáš kam se má pes posunout...tam drbnout šnůrou znamená mít psa ve xichtě stejně jako měl Tom...akorát takovej pes skutečně není pro civilistu-amatéra.
Tom prostě ještě nikdy takový zvíře nezažil, a nepřečetl jasnou řeč těla....bral si ho proto aby se s ním prošel a uklidnil ho,pes byl v nervech...místo toho si proti sobě odpálil granát.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:46
- Nahlásit

isdpch
pokoníš to úplně nádherně tím, že si neudržíš ten post neotřesitelný šéfovský autority někohgo kdo si vždy ví rady a je vždy spravedlivej a férovej, nebojí se a je tak dobrej, že na jeho funkci mu nikdo soudnej nešáhne...pes to zkusí oťuknout v pubertě, ale musí narazit na vlídnou a chápavou nekompromisnost...jasný mantinely černá bílá,dobře špatně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:47
- Nahlásit

Tchor
Ona je sranda a sranda. me treba hodne dostalo to jak jste si delali srandu z Tomasovyho vystupu s malinakem. Tam totiz sranda sla bokem a nechybelo moc a byl s tezkejma zranenima ve spitale. Vubec si nejsem jistej jestli by nekdo z vas dokazal toho psa z nej sundat
Ted jsem přišla,nedá mi to se taky nevyjádřit..pokud sleduješ ty naše kydy(jako že jo),musíš mít krapet povědomí o tom ,jak žertujem.Já bych si nepochybně na toho psa netroufla,o tom žádná...ale nemusíš hned ve všem co napíšem hledat něco co tam není.Tvůj a náš styl humoru je naprosto odlišný a nikdy se v něm neshodnem,to je jistá věc.Tak ho prostě ignorujte,jelikož jak napsal isdpch jsme holt huby nevymácháný a těžko se to změní.Mě osobně třeba Tomáš neva,i jsme spolu jeden čas komunikovali.Ale stát se tohle komukoli jinýmu,tlemila bych se mu taky,protože mám jinej pohled na svět a neberu život tak příšerně vážně.Krom toho to dopadlo bez vážnejch následků,takže asi tak

Galadriel
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:47
- Nahlásit

isdpch
ale já si myslím, že chtěl trochu "zamachrovat" před páníkem
myslíš, že chtěl machrovat? To mi na Toma nesedí . . . . .

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:48
- Nahlásit

Galadriel
protože ta malina už toho měla od rána plný brejle a nasranost v nervech v ní kypěla, a chudák Tom jí chtěl udělat radost...a stal se tak hromosvodem...

koprofil
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:48
- Nahlásit

Sali

hele nerejpej frajere, ten azyl je azyl právě proto že se postará o ty co fakt nemaj v tu chvíli cestu z5... a to je důvod proč s tím drobně pomáhám...na určitý typy psů prostě běžný výcvikář nemá, i když se svým ošahaným plemenem boduje kam vleze...a neštvi nebo se začne pěstovat kopr ve velkým.

hele já musím rejpat....mám to v genech víš

jasně, že je......jako azyl bych to bral ...až to tak bude i majoritně prezentovaný, budu se toho nejspíš i zastávat a možná i podporovat...ale vono to tak prezentovaný není že jo?
aspoň teda já když kouknu na
www.psychlog....etc no však to znáš, tak tam vidím prezentaci úplně něčeho jinýho než azylu pro psy ......ty ne??
Hele na kopr bacha ...voni to tu všici špatně pochopili...teda skoro všici.....

Galadriel
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:50
- Nahlásit

Sali
chtěl udělat radost...a stal se tak hromosvodem...

chudák, zítra ho asi uvidím, tak jsem zvědavá!
Jak se říká, za dobrotu na žebrotu.

koprofil
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:51 - Změnil/a: koprofil
- Nahlásit

davidkova renata
protože mám jinej pohled na svět a neberu život tak příšerně vážně
to asi jak kdy cooo?
...hele nenechala jste náhodou ten rybník v kleci?

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:53
- Nahlásit

koprofil
bacha moje pinzetí holky jsou taky těžce koprofilní, jsou to přímo koprofágule, tak abys neměl konkurenci

říkám že já jsem kvůli tomu azylu jak funguje ve skutečnosti udělala sakra tlustou černou čáru za vším co bylo a za vším co se netýká toho azylu v reálu, a o nějaký web se nezajímám, na žádném přilehlém foru nejsem a nebudu, a zajímá mě jen zda zvířata tam v kotcích mají zabezpečený přiměřený komfort.
Pokud bys nerejpal do Hanky,ani bych se tady neozvala.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:53
- Nahlásit

davidkova renata
Ano styl humoru mame odlisny, ale proste ja o nekterych vecech nezertuju protoze vim co ty veci znamenaj. Ono je neco jineho zertovat to tom ze se nekdo polil vodou a neco jineho zertovat o tom jak vypada clovek po bouracce. A kdyby si ten malin sundal ten kos driv nez ji Tomas mel pod kontrolou tak ho budou doktori davat dohromady docela dlouho.

Proste z nekterych veci si srandu klidne delat budu (zvlast kdyz se budou tykat me a ne tretich osob), o nektery srande si budu myslet ze je hodne neomalena, ale da se prodejchat. Ale nekterya "sranda" me hodne nadzdvihne ze zidle.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:56
- Nahlásit

koprofil
me teda osobne opravdu nezajima ta prezentace (ikdyz v ty prezentaci se o azylu mluvi docela hodne), me zajima real a vysledky.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:57
- Nahlásit

Tchor
tak ho budou doktori davat dohromady docela dlouho.

A co mu teda udělal?

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:57
- Nahlásit

Galadriel
Tom docela umí uklidnit nervní zvíře, má to nacvičený na svý tervičce,a myslel si že ten malin trochu pochopení a pohlazení ocení...že chupatel belgoš hladkej belgoš jedna rodina jsou...a nejsou. Ale zvlád to dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:58
- Nahlásit

Tchor
tom jak vypada clovek po bouracce. A kdyby si ten malin sundal ten kos driv nez ji Tomas mel pod kontrolou tak ho budou doktori davat dohromady docela dlouho.
Jenže si ho nesundal a o tom to je
Ale nekterya "sranda" me hodne nadzdvihne ze zidle.
Tak na ní klidně zůstaň bo my bychom mu taky nepřáli to o čem tu píšeš.Proč taky..
koprofil
...hele nenechala jste náhodou ten rybník v kleci?
To je bordel todleto,čék si de s klecí k rybníčku a vono se zatáhne a eště snad bude bouřka.Sem já to ale pechfógl

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:59
- Nahlásit

Galadriel
prosímtě akorát mu napálil košem do obličeje a urazil mu nosní chrupavku od nosní kosti, "zlomil mu nos"...a pak ho zdrápal a zbouchal po těle kam se trefil, než byl zalehnut.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:00 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

Galadriel
protoze mel kos tak mu jenom prerazil nos a po tele bude mit Tomas vetsi mnozstvi modrin. Nemit ten kos, nebo si ho schodit pred tim nez ho dokazal dobre chytnout tak by to bylo hodne zly.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:00
- Nahlásit

Sali
Vím, že je tom dobrej, pomáhá mi s pesanem, kterej mi (teď už velice málo) vyjížděl po psech, dokáže ho uklidnit. Proto mě to docela šokovalo, že se mu stalo něco takového. Byla jsem svědkem, jak uklidňoval i jiný nervní psy a bylo to super.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:01
- Nahlásit

KURŇA CO JSTE SI VLASTNĚ ŘÍKALI PŘI TÝ SRANDĚ????
jsem ošizena o data, nevím o čem s e hádáte!!!!

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání