| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 11:11
- Nahlásit
Biluška
No tak je to jasný-prostě jsi ji v tom blázinci při odchodu měla pořád za zadkem a prostě jsi ji nezavřela -hele,to by nebylo nic divnýho-jsou to mrchy vyscaný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 11:22
- Nahlásit
Neessi
Blbost, byla zamčená doma. Musela jsem ji venku odchytit za to vodítko co tahá za sebou, protože věděla, že ji zavřu a zdrhala přede mnou. Doma jsem ji zavírala tak, že jsem měla ruku prostrčenou dveřma, držela jsem Akélu, pak jsem vytrhla ruku a zabouchla dveře. To by prostě nestihla. Navíc bych si jí všimla na zahradě, protože jsem tam půl hodiny šachovala se zámkem od branky, kterej nejde zamykat. Není zase tak vyčůraná, aby se na zahradě schovala, určitě by přiběhla k té brance a dožadovala se, že chce jít se mnou. Fakt je mi to záhadou. Teď tady pořád prolízám půdu a hledám otvor, kterým mohla zdrhnout. Už jsem tak zblbá, že nadzvedávám došky na střeše, jestli není některý uvolněný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 11:40
- Nahlásit
Biluška
Bóže, to je tak těžký uvěřit, že prostě umí procházet zdí? Četla jsi někdy Čtyřlístek? jeden díl byl zrovínka o Myši, co procházela zdí. Jasně tam vysvětlili, že Myšpulín vynalezl tabletku, která ti to umožnila. Podruhé z ní vynalezl prášek na praní a z jedné se dokonce můžeš stát neviditelnou. Takže se nad tím prostě přestaň podivovat a najdi toho kocoura, co má u vás ve sklepě tu laboratoř.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 11:43
- Nahlásit
Biluška
Tý woe,záhada,ale vůbec,vůbec ti ji nezávidím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 11:45
- Nahlásit
Gerda
Ha...l kocour. Okamžitě povalí aj s laboratoří. Pustím na něho Lilátko, to s kočkama dělá krátký proces. Ale než vypadne tak mi hezky vyrobí ty tabletky na praní a běda jak nebudou fusekle úplně bílý. Už mám všechny našedlý
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:16
- Nahlásit
Biluška
Hele a nedotáhla sis domů netopýra po plastice???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:21
- Nahlásit
jablunka
Hele a nedotáhla sis domů netopýra po plastice???
Nevím co je ta ovce zač. Asi to bude taky mimozemšťan Nakonec přišli s Lilátkem ve stejnou dobu . Mimochodem, Lilátku zase odletěl mateřský kombajn. Opět sedí u plotu a toužebně ho vyhlíží. Soused si z ní dělal prču, prý jestli ji nemá vzít s sebou na pole. Byla jsem v pokušení ji pustit projet se na kombajnu, ale pak jsem si představila jak spadne dovnitř, semelou ji kolečka a nakonec ji vyplivnou na vlečku zároveň s obilím a nepustila jsem ji
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:23
- Nahlásit
Biluška
ale pak jsem si představila jak spadne dovnitř, semelou ji kolečka a nakonec ji vyplivnou na vlečku zároveň s obilím a nepustila jsem ji
Se vsadím,že by se ti stejně vrátila domů.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:26
- Nahlásit
Biluška
Šla jsem na poštu a pro rohlíky.
Nebohé psíče. Vůbec jí nerozumíš.
Chtěla Ti říct, že nemáš brát rohlíky, bo jsou fčerejší, že chce chleba.
Vzala to přes dětský pokoj, ale protože Tě připravila o dodavatele aviváží, vzala to něžně okolo záclony, by ju nepoškodila a naušmatlala.
Jednoduchý jak facka. Chytří psové to maj těžký. F šivotě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:32
- Nahlásit
jablunka
Se vsadím,že by se ti stejně vrátila domů.
To jo, ale stálo by mě to další desetitisíce na veterině A ještě by Veselý uplatňoval škodu za zakrvácené obilí
Garfield
Chtěla Ti říct, že nemáš brát rohlíky, bo jsou fčerejší, že chce chleba.
Dyť je nežere, z pečiva vyžaduje pouze borůvkový koláč a domácí bábovku (ty pak krade ještě horký z okna, mrcha).
protože Tě připravila o dodavatele aviváží
To byla puma, Akéla byla v tu dobu naštěstí se mnou, protože jinak už by byl chudák dealer určitě sežraný, místo jenom uvařený .
vzala to něžně okolo záclony
Je to nejpravděpodobnější verze, ale nevím jak to dokázala. Každopádně podrobná kontrola střechy neukázala žádné uvolněné tašky, takže tahle varianta taky padá.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:35
- Nahlásit
Biluška
To byla puma, Akéla byla v tu dobu naštěstí se mnou
Jeden za smečku, smečka za všechny. Pumice žere dodavatele aviváží, Akéla za ňu pak antišpiní záclony.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:45
- Nahlásit
Biluška
A ještě by Veselý uplatňoval škodu za zakrvácené obilí
Spíš bys po ňom mohla chtít peníze ty,páč by si mohl namastit kapsu za nově vyšlechtěnou odrůdu obilí.
Garfield
Teď jsem četla co si Gaf užil v lázních.To pro něj muselo bejt strašný ponížení.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:48
- Nahlásit
isdpch
Brej den, jak se tu máte, co tu děláte. Kdy se uvidíme a vůbec? Kdy jede Jirka na ten tábor?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:58
- Nahlásit
jablunka
Kdo s čím zachází...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:19
- Nahlásit
Garfield
Kdo s čím zachází...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:27
- Nahlásit
isdpch
Když nahlásíte místo a vhodný termit, tak se s tím počítá.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:12
- Nahlásit
Biluška
jako nejpravděpodobnější se jeví být verze Gerdy, tj. Myšpulínovy kouzelné tablety na procházení zdí . Podívala bych se, zda se ta věc dá objednat přes net a zkontrolovala bych Akéle doručenou poštu!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:23
- Nahlásit
isdpch
rosnička
moc jste nám tam paní v sobotu chyběla, víme
Aby né !!!!!!!!!!!!!! Byla tu ale poránu Dárek a stačilo pár kusých informací , abych dokázala zpětně docenit souhru okolností, která mi zabránila zúčastnit se ! Ergo kladívko, kurnik, eště že sem nejela, nervy mám jen jedny !
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:09
- Nahlásit
no kde jste všici ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:39
- Nahlásit
želva
No já su tu,ale du asi pryč bo se mi chce spát...zejtra uvidíme jak bude,si písnem,brou fšicííí
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:43
- Nahlásit
davidkova renata
No jo,tak dobrou,pani.Nejste marod?Bo normálně,když se dáte do hovoru,tak jen tak neumíte přestat a dneska ?
A nebo vás nigdo pořádně nenasr..l,žádný vylitý kafe na zdi vod kočky................
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:49
- Nahlásit
Neessižádný vylitý kafe na zdi vod kočky................
:mad ěte do háje,pani!Sem vysláblá,sem se smažila u rybníka a pak sem mušela napsat nějaký maily a paxem byla socializovat malýho jorkšírka Nyný bo ta je na to jak dělaná,akorát sme museli dávat bacha,aby ho vomylem nevdechla
A nebo vás nigdo pořádně nenasr
Spíš někomu došly prášky jak tak koukám
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:17
- Nahlásit
davidkova renata
Hlele dneska mi přišly propozice na Mělnický závod. Něco, jako jsem byla v dubnu. nechceš to taky zkusit? Je to dost jednoduchý a až v říjnu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 00:13
- Nahlásit
tak a jdu spát, pa za par hodin
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 06:00
- Nahlásit
davidkova renata
Sem vysláblá
No tak vo tom žádná,to je na fotkách vidět,že ste jak třtina ve větru.
paxem byla socializovat malýho jorkšírka Nyný bo ta je na to jak dělaná,akorát sme museli dávat bacha,aby ho vomylem nevdechla
Tak to je Nyný dobrá,bo Bordžínka by ho vdechla na tuty.
Jsem se jen chtěla zeptat,proč se ty naše megery(Nyný a Bordža)tak rády opalují?Normální čokl přece zaleze do stínu a nevleze si na opalovací lehátko v pravý poledne
A nebo vás nigdo pořádně nenasr
Spíš někomu došly prášky jak tak koukám
No jo,no.Ale třá to není jen těma práškama-třá je to vobdobím,že se to opakuje
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:01
- Nahlásit
isdpch
jen málem ráno přejel ňákou babu na přechodu, ale ona se děsně vlekla, tak jsem se mu ani nedivil, hele neměl jsem po něm hodit hrst kamínků nebo tak něco ..........
Zbytečně bys Yardu vodřel,měl jsi šlápnout na ten pravej pedál vpravo,říkaj,že je moc důchodců a jsou přemnožený
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:16
- Nahlásit
Brýýýýý ráááánko fšem.....
Fčera mi přijelo na tři dny domů nejstarší dítko.
Sem z toho ouplně rozhozená,páč nebyl doma víc jak měsíc a přijel maminku jen pomazlit,ani peníze po mě nechce. Co já si počnu,až mi začnou utíkat definitívně?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:26
- Nahlásit
isdpch
no dyš já se bál, aby to pak nedělal furt
Aspoň by zvýšil národní důchod
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:34
- Nahlásit
jablunka
Fčera mi přijelo na tři dny domů nejstarší dítko.
Sem z toho ouplně rozhozená,páč nebyl doma víc jak měsíc a přijel maminku jen pomazlit,ani peníze po mě nechce.Co já si počnu,až mi začnou utíkat definitívně?
Ha ha ha.
Definitívně,jo?Nebůj!Mně včera přijeli mlaďoši (syn a snacha)-jen tak-se vykoupat do bazénu( 100km sem),páč jsou líný si svůj napustit.Byli tu do večera a byla jsem happy,když odjeli,bo jsem v tom vedru trávila čas u sporáku.A až se jim narodí mimi,tak tu budou pečený-vařený-už to vidím
Zatím je cvičím na to,že jsem so+ne dopoledne na cvičáku a že nemíním vyvařovat jejich oblíbená jídla-ale nějak to nechápou,bo co,asi budu muset přitvrdit s poslušností a odkládačkou
Takže se žádný definitývy neobávej,bude hůř
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:36
- Nahlásit
isdpch
ani peníze po mě nechce.
jo takhle mám dceru vychiovanou taky, ale musíš to podchytit ještě v období vtiskávání
A jde to ještě pozdějc napravit?Dyž tak bysem se chtěla přihlásit do kurzu
|