| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
Štěnda necháme Rudovi,bude rád
No to sice jo, ale sluší se od chovatele (což on v tuto chvíli už je) darovat jedno štěně majiteli "otce" a já ho pak zase daruji Bilušce jako projev díku za vytipování vhodné soukmenice do správné línyje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:26
- Nahlásit
Garfield
No to sice jo, ale sluší se od chovatele (což on v tuto chvíli už je) darovat jedno štěně majiteli "otce" a já ho pak zase daruji Bilušce
No a ta ho zas vodveze Rudovi na Ovčáry bo s toudle genetickou výbavou kam taky jinam
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:26
- Nahlásit
Garfield
Taky mě to mrzí, tím že jsme přišli o Akélu přicházíme o značný zisk z prodeje štěňat (nepochybně dokonalých ). Na druhou stranu, když si představím ten horror, kdybych ji někdy neuhlídala a ona si někde pořídila štěňata...... Tahle matka, hlídající své mladé.... No, myslím,že Liptáň by se mohla připsat na seznam vyvražděných vesnic hned za Lidice a Ležáky
Gerda
Na corgáče bacha, oni klamou tělem stejně jako puma. Jsem měla dva na cvičáku a žádní beránci to teda nejsou . Pěkně tvrdohlaví a pro naštvaný kousanec taky nejdou daleko. Na rozdíl od šeltiček, které jsou bezproblémové
rosnička
Lilátkova povaha nabuzuje hluboké sympatie
Že jo, já to taky říkám. Jak to je boží pes . 23 hodin denně prospí a tu zbývající hodinu buď žere, nebo se nechává hladit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:29
- Nahlásit
Garfield
davidkova renata
Si děláte pdel, ale já dostávám osypky když vidím bílého psa . Dneska ráno volali nějací lidi, že by potřebovali pohlídat fenku maltézáčka. A já zblblá blondýna jim říkám :" Maltézáčka? To jako bílýho? Ježíši, a je alespoň hodná? " Lidi si asi říkali, že se dovolali do Bohnic a ne do psího hotelu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:32
- Nahlásit
Biluška
...jsme Ti k svátku chtěli koupit takového toho bílo-smetanového křečka...
PS: Děcka, ještěže to víme.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:34
- Nahlásit
Garfielddavidkova renataBiluška
To zase hodláte nastolit dobu temna a po světě vypustit VLKODLAKÝÝÝÝÝÝÝÝ???????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:44
- Nahlásit
Garfield
takového toho bílo-smetanového křečka...
Bych se ho bála a on by mě terorizoval
Mimochodem, dík za sms
jablunka
Vlkodlací jsou proti Garfieldo-Akélovským štěňatům milé štěňátka na hraní
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:49
- Nahlásit
Garfield
Biluška
...jsme Ti k svátku chtěli koupit takového toho bílo-smetanového křečka...
PS: Děcka, ještěže to víme.
Fakt křečka ????? Já myslela, že se domlouval psoun, ne?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:52
- Nahlásit
rosnička
Jistě, psoun s velkými prsy zašpuntovaný v lahvi. Ty mám tak rád.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:56
- Nahlásit
fatdog
psoun s velkými prsy zašpuntovaný v lahvi
Ty se nezdáš kámo . Já myslela, že máš rád kopr. Jenom kvůli tobě jsem založila velikánský záhon a ještě mám doma v květináči. Co s tím teď budu dělat?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:57
- Nahlásit
Biluška
Toho se právě obávám.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:00
- Nahlásit
jablunka
Biluška
Toho se právě obávám.
I když....kdyby se podařilo výše zmíněným genům nějak šikovně zmutovat...... TŘESTE SE STRACHY, VLKODLACi!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:00
- Nahlásit
Mimochodem Garfield v týdnu napadl nějakou paní.
Prostě ji uviděl, analyzoval jako mrchu proradnou a vrhnul se na ni. Až ji téměř povalil, otočil se a spokojeně odešel. Měl to štěstí, že paní právě havarovala a zrovna vylezla z auta kouknout se na důsledky, takže byla duchem trošku někde jinde než u vzteklého ofčouna.
Totéž včera chtěl udělat paní, která před ním zvedla do náruče do výšky maltézáčka nebo co to bylo a naštěstí přišel okamžitě na první přivolání, ač byl poměrně slušně rozběhnutý k útoku odhodlanému.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:05
- Nahlásit
jablunka
Garfielddavidkova renataBiluška
To zase hodláte nastolit dobu temna a po světě vypustit VLKODLAKÝÝÝÝÝÝÝÝ???????
Tak to zasejc ne,jednou mám jako poskvrna klubů vlkodavů a čauáků tuhle aktivitu rezervovanou já.A hotovo.
Nedá mi to,ale musím.No nemusím a moc se mi vlastně do toho nechce.Takže Biluško,děkuji,že jsi nezvolila mnohem jednodušší řešení a Akéla žije.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:32
- Nahlásit
Pokud se Bilušce stýská po jisté barvě,řešení je na snadě
http://www.national-geographic.cz/images/fototydne /2005/ledmed_foto.jpg
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:38
- Nahlásit
A idilická pohodička v Liptáni za jistý čas,safra safra ještě lepčí
http://www.severskelisty.cz/prirodai/ledmed1x.jpg
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:04
- Nahlásit
Erin
Děkuji za nabídku, ale až trochu odroste Bonka tak si pořídím toho vysněného landseera. K tomu medvědovi nemá až tak daleko
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:11
- Nahlásit
Biluška
Holka zlatá, jestli si myslíš, že si vod Tebe ještě někdy vezme otylý pes koprofku, tak jsi na omylu.
Kdo jednou ruku Desenskému podá..., koprofku si více nedá!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:21
- Nahlásit
Biluška
Jj landsserer nemá k medvědovi daleko,sama jsem o něm uvažovala,jelikož mi připadá věk IW poněkud krátký.
No osud mi nadělil čaučaukáky a tak medvědů mám dost.Vlkodav je mému srdci blízký a tak zůstává původní skladba plemen.
Ale máš rybník na dosah,škoda toho nevyužít pro Tvůj sen
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:42
- Nahlásit
Biluška
Hlavne na ovcarech bude ta cuba za chvili v phode a ten megazabezpecenej kotec nebude potreba.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:43
- Nahlásit
Biluška
PÓMÓČ- Akelku mi zatratily!
Proč paní nemáte ráda bíle psy? Heč já mám dva.
davidkova renata
Biluška
isdpch
Jinak jsem se za se pobavila. Děkuji za Vaše příspěvky. Bomba. Hned je den krásnější.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:52
- Nahlásit
isdpch
To ne va hlavně, že my co to pak čteme se můžeme u PC potrhat smíchy.
Aspoň vidíš jak jsou škodolibý občané, spíš by měly trochu říct chudáček, ale to né oni hned do smíchu, že.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:55
- Nahlásit
Biluška
nalož do kopru fatdoga a uvidíš že mu to prospějě event. by z toho mohla být i řádná koprdéééél
isdpch
kteráže maligna tě nakopla??? ono jich tam moc není, doufám že krz tě neprošla moje Bobulka...to by fakt bylo asi ještě tak dlouho poté na léčbu u mě.
Garfield
vás teda musí bejt taky dost...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:56
- Nahlásit
Garfield
Kdo jednou ruku Desenskému podá..., koprofku si více nedá!
Ale jo, my už se známe tak dlouho, tolikrát jsem ho hořce zklamala a pokaždé mi odpustil . Vím jak na něho
Erin
Ale máš rybník na dosah,škoda toho nevyužít pro Tvůj sen
Tady je rybníků asi 6 v blízkém okolí. Ale ten náš je veřejností uznávaný jako psí a nemusím se tam s nikým dohadovat Vodní záchranařina se mi vždycky hrozně líbila, zkoušela jsem to už s pumicí, ale ta je na to moc zbrklá. Tak třeba ten landík...
Mimochodem, dva čaučauáky měla spolužačka na střední, vždycky se mi moc líbili. Ale jedno apatické Lilátko zcela stačí
isdpch
tam vám leží takový tekutý zlato a ty místo abys dělala něco pořádnýho lítáš s čoklama slalómtuneláčko
Dobře dobře, přísahám, že nějaké ořechy a švestky odvezu do pálenice , ale pít si to budeš sám, mě to nechutná
Tchor
Hlavne na ovcarech bude ta cuba za chvili v phode a ten megazabezpecenej kotec nebude potreba.
Jsem zvědavá Na Ovčárech fakt v pohodě bude,protože ji tam nemá co iritovat. Snad kromě toho koně a na toho si zvykne. Ale jsem zvědavá jestli se někdy bude moc vrátit do normálního života, mezi lidi.
Darina1
Proč paní nemáte ráda bíle psy? Heč já mám dva.
Bléééé, bíláááááá . Alespoň ty fleky to musí mít, jinak z toho mám husí kůži . Tu maltézačku nechám vyválet v blátě a okoupu ji až den před příjezdem majitelů
isdpch
já když si přečetl seznam, neúplný, svých zranění za minulý rok .........
Hned jdu volat tomu saniťákovi a domluvím ti konzultaci u všech primářů (snad kromě gyndy, nebo chceš i tam? )
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:58
- Nahlásit
isdpch
Ona je sranda a sranda. me treba hodne dostalo to jak jste si delali srandu z Tomasovyho vystupu s malinakem. Tam totiz sranda sla bokem a nechybelo moc a byl s tezkejma zranenima ve spitale. Vubec si nejsem jistej jestli by nekdo z vas dokazal toho psa z nej sundat kdyby se to nepovedlo a pes si pred tim nez ho Tomas dostal pod sebe, sundal kos. Prislo mi za vam nikomu vubec nedoslo o co tam slo.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:59 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
Biluška
jeste jsem ji nevidel (uvidim ji v nedeli) ale podle popisu tam byli horsi a jsou z5.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:01
- Nahlásit
Biluška
(snad kromě gyndy, nebo chceš i tam? )
Tam musí taky,páč měl přece ty poslíčky,nebo kontrakce či co to bylo.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:06
- Nahlásit
Dobro ja to pochopil jinak, ale byl jsem u toho az pozdejc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:07
- Nahlásit
Tchor
To bych byla ráda. Uvidíme Za těch dvacet minut co si lítala po vesnici jsem fakt málem zešílela. Asi to zní blbě, ale modlila jsem se, aby ji přejelo auto dřív, než někoho pokouše Tohle už nikdy opakovat nehodlám.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:10
- Nahlásit
To jsem zvědavá, jak Tomáš vypadá. Podle toho, co mi popisoval, to bylo docela hustý!
|