Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:37
- Nahlásit

ahoj lidi,tak se dnes ráno nebo v noci narodilo mé Elišce 3 krásní a velcí a zdraví miminka
je tam 1 samička,zadaná,světlá se saténem,hladká,červený voči a má na hlavičce koronetku a pak jsou tu 2 kluci: 1 je celej černej,merino celej kudrnatej i na hlavičce a 2 kluk je černej s 1 pruhem hnědý,kudrnatej merino

želva
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:39
- Nahlásit

kdybyste někdo chtěl ty kluky,tak se prosím ozvěte,jdou do světa ve 4 tejdnech

lusy13
Člen
- Nahlásit

nerada vam vstupujem do temy, ale neviete preco mi nejde zalozit nove tema? pise mi, ze tema musi mat nazov, ale ten som tam vlozila

Neessi
Člen
- Nahlásit

želva

no potěš Bůh,takže zvyšuješ krmný dáfky,co?

lusy13
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:41
- Nahlásit

isdpch
aha diky

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:43
- Nahlásit

želva
Hele,čteš vůbec maily?Sem ti poslala nějaký vobrázky a vůbec jsi je nevocenila.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:43
- Nahlásit

Neessi
no jo no,už papkali rajský a vokurku miminka malinkatí,já mám z nich velkou radost a určo je vyfotím a dám sem je
no kdybys je viděla jak se o nich stará i tetička,jak její mamina půjčila,ale vždycky když odcházeli z domova ta ksem to vořvala a mamina byla ráda že jdou z domu,pak se týdny vzpamatovávala

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:45
- Nahlásit

isdpch
ale hrst kamínků by pomohla pomoct
Tak já vobjednám rači celou Tatrovku těch šutrů,bo nácvik to bé dlouhodobej a těžkej

želva
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:45
- Nahlásit

isdpch
promin,ale pro čerta si jdi koupit do zveráku potkany nebo myši,ale nechtěla by dcerka?
Neessi
ale to víš že je čtu,fotky pěkné,škoda že je nemůžes sem dát

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:47
- Nahlásit

želva
ale to víš že je čtu,fotky pěkné,škoda že je nemůžes sem dát

no to máš svatou pravdu

želva
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:50
- Nahlásit

no jdu dnes k rybníku jenom se sindy a beru si knížky a časáky o psech,Davídková bude mít radost až se tam potkáme
isdpch
prosímtě,chceš nechat i časopisy Pes přítel člověka a plakáty? svět psů už máš připravené,je na to čas,máš to v veliký krabici

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:52
- Nahlásit

isdpchvždyť už začali, ne ?

No snád ještě né,snád budou maminku ještě chvilku potřebovat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:57
- Nahlásit

Neessi
bo co,asi budu muset přitvrdit s poslušností a odkládačkou
Dobrý........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:04
- Nahlásit

Joker
nechceš to taky zkusit? Je to dost jednoduchý a až v říjnu
No kouknu na to,bud to s sebou vem o víkendu na trénink nebo mi to pošli mailem esi to de,plííís.Dík.
Jinak nazdar fšicííí,sem vysláblá a nějak se tu nemůžu zvorientovat...vtiskávání..isdpch to je když nakopneš toho hnusnýho čokla až má votisk boty na xichtě nebo jak?
Želva ani mi nezkoušej ty myši nabízet,řikám rovnou,že nechci.Ale mám kámošku co má pěknýho hada - škrtiče,měla by zájem vo Čerta,hodil by se jí jako krmení.Já myslim,že by to isdpch nevadilo ne?Dáme mu za něj dvoje cíga a bude
Kde je Biluška ? Bud jí Akéla začarovala nebo sežrala

želva
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
no dobrá,ale mluvit vo nich můžu ne,sejdem se u rybníka,za hodinu vyrážím

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:31
- Nahlásit

davidkova renata
Jsem tady, ale zavalila mě práce Aktualizuju psa roku a jsem až po uši zahrabaná ve výsledcích závodů.

To slíbené 8 štěně nakonec nebude, protože jsem zjistila, že mu chybí řezák. Paní "chovatelka" prohlásila "no a co, tak jí chybí, a co má jako být?" . Trochu jsme se ňafli, protože jsem jí řekla, že je dobrým zvykem mezi chovateli, je-li na štěněti evidentní, že bude nechovné, prodat ho za poloviční cenu jako mazlíka a zájemce na toto předem upozornit. Paní prohlásila, že jsem se zbláznila a že přece nebude dávat štěňata takhle "pod cenou". Má tam zároveň tři vrhy (skoro stejně staré), v B vrhu je pejsek, který je oficialně blue-merle, ve skutečnosti vypadá jak májové kotě (nejsem si jistá, jestli je ta barva nestandartní, ale určitě je nežádoucí). Tomáš byl naštvaný až na půdu a zakázal mi se s touto paní nadále i třeba jen bavit, nedejbože od ní chtít někdy psa. Což tedy opravdu nechci, jsem zvyklá na seriozní chovatele

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:41
- Nahlásit

Biluška
To slíbené 8 štěně

Šmarjá co to zas je??Dyk ste psala něco v tom smyslu,že ste musela doma přísahat,že na nějakou dobu je vyhlášen stopstaf??
že mu chybí řezák. Paní "chovatelka" prohlásila "no a co, tak jí chybí, a co má jako být?"
No pani,ale já s ní souhlasím!No a co??Dyk je do lííínijí jak dělaná!A zrovna tak ten kočkopes!!Samosebou se slevou sem s váma zajedno,na to já slyšim,ale jinak bych možná pouvažovala o tom přidělit paní chovatelce u nás f klubu nějakou důležitou funkci.Eště to promyslete,pani...
A co Aki,kudyma zas kam vlezla?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:47
- Nahlásit

isdpch
se obávám, že by to černý hovado toho hada sežralo
S neviděl to hadiskoEsi chceš,navrhuju zkoušku
jak si včera Čert na obrany vzpomněl a ubohého bezdomovce mocným štěkotem zahnal

Ti řikám,nedělej s nim ty vobrany,bude agresííívní!Nakonec si nebudeš moct ani zapálit cígo bo po tobě hned vystartíVlastně..jak si tak matně vzpomínám,ani k tomu to cígo nepotřebuješ

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:55
- Nahlásit

davidkova renata
Dyk ste psala něco v tom smyslu,že ste musela doma přísahat,že na nějakou dobu je vyhlášen stopstaf??
Dyk ten stopstav byl právě kvůlivá tomu štěněti. Aby měl Mášenek jistotu, že je to jako poslední čokl co sem přijde. Ale jelikož jsem štěně odmítla tak stopstaf neplatí a s klidem si přivezu pumátko

Dyk je do lííínijí jak dělaná!
No to jo, o tom žádná. Ale za ty prachy je drahá Bezzubou čubu seženem v každým pořádným útulku zadara Kvůli tomu ji přece nebudem kupovat.

přidělit paní chovatelce u nás f klubu nějakou důležitou funkci.
To by šlo. Paní by se hodila. Množitelka to rozhodně není, protože kreje jenom tři hárání ze čtyř, jedno nechává fenám pauzu. Čili je vidět, že se má ještě co učit. Ale základ je tady rozhodně dobrej, já bych ji vzala, zbytek ji doučíme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:05
- Nahlásit

Biluška
Dyk ten stopstav byl právě kvůlivá tomu štěněti. Aby měl Mášenek jistotu, že je to jako poslední čokl co sem přijde
Pani,vaše logika je úúúžasná,bo vyhlásit stopstaf čoklům kuli tomu aby se vešel další čokl je geniální.A dyš si přivezete pumátko...jak teda pak s tim stopstavem?Bude platit nebo se to pumicí nějak automaticky ruší a může se pořídit eště šeltičkaSe f tom totiž krapet ztrácím..
Množitelka to rozhodně není, protože kreje jenom tři hárání ze čtyř,
Amatérka!Tydle diletantííí mi dou fakt na nervy!Nu což...udělíme jí rekvalifikační kurz a pěkně mastně jí ho naúčtujem ne?Holt vzdělání je dneska drahá věc..

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:08
- Nahlásit

isdpch
hele se mi líbí, jak admin Víťa , myslí i na lidi jako jsem já, jdu louskat http://www.cz-pes.cz/cl-2007080120-q-Nemoci-psu--- Josef-V.-Rozmara
Ducháček, nechoď tam, dyť tě picne hajnej !

davidkova renata
A dyš si přivezete pumátko...jak teda pak s tim stopstavem?Bude platit nebo se to pumicí nějak automaticky ruší a může se pořídit eště šeltičkaSe f tom totiž krapet ztrácím..
To máte jednoduchý paní. Puma je šelma kočkovitá, kdežto šeltie je pes, že jo? Přece nemůžete sčítat jabka s hruškama, to nás učili už v první třídě. Takže když se přiveze pumátko tak je to hruška a nemůžeš to sčítat s šeltiema, který jsou jabka, ne? Tudíž se potom f klidu může přivézt ta šeltička, nebo eventuelně landseer. Podle toho, co se sežene dřív

Zkus se zeptat Modrého, jestli nechce vyměnit Akélu za něco normálního, třeba za tu šeltičku. Jsem totiž zjistila, že Akéla moc sežere . Dneska mi to vysvětlila jedna paní před obchodem . Pravila "ale to přece musí strašně sežrat takový velký pes. Proč ho s někým nevyměníte za něco menšího? " Takže zahajuju výměnný obchod - Akélu za něco menšího, eventuelně za mluvícího papouška

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:31
- Nahlásit

isdpch
No to by snad šlo. Pro jistotu to zkonzultuju zítra před obchodem

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:03
- Nahlásit

isdpch
Nekecej, v Praze se fakt kupujou žížaly? Asi je k vám začnu dovážet. Berou i slimáky?

Jinak jsem zvyklá a obezřetná. Děti se pochlubili kamarádkám, že Bonka stála 15.000,-, děti to promtně vyzvonili doma a na mě se lidi dívají jako že už fakt nevíme co s penězma. Už takhle mě měli za exota, ale teď si říkají, že jsem nebezpečný exot . Jedna z četných kamarádek lámala svoji matinku, že by chtěla k nám chodit cvičit jejich Džesinku. Matinka učeně pravila " prosím tě, Džesina je obyčejný pes, ti se cvičit nemusí. Paní Kotková je cvičit musí, když si pořídila ty drahé psy, ale s normálníma se necvičí"

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:24
- Nahlásit

Pěkné odpo všem, chtěla bych vám říct, že by bylo moc pěkné, kdybyste někdo šel teď na odpoledne do práce za mě, já už toho mám od rána plné zuby. Na recepci ani nic neříkejte, stačí si sednout k mýmu stolu a okolnosti už vám poradí, co a jak dělat. Hlavně to musí být hned a pokud to nejde, tak stačí za chvíli. Jo a něco se dá posunout do zítra do 8.00, takže kdo chcete?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:28
- Nahlásit

Gerda
Děkujeme my nechceme . My, její veličenstvo Biluška I, jdeme do práce na pět a už včil se nám vůbec nechce

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:29
- Nahlásit

Gerda
Ses zbláznila,bo co??? To máš z tepla,určitě!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:31
- Nahlásit

isdpch
Tý voe, jsem fakt netušila,že pražáci kupujou aj žížaly Kdybys zase někdy vyrazil na ryby tak písni, já okopu karafiáty a pošlu ti plnou krabici . Po dešti jsou u nás plné ulice, není kam šlápnout, děti to chodí sbírat a pořádají s nima závody. Mimochodem, slyšela jsem, že některé francouzské restaurace vykupují šneky, nevíš o tom něco? Babička nasadila děckám brouka do hlavy, haranti mě teď pořád nutí ať jim zjistím kde se to vykupuje, že si budou vydělávat

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:43
- Nahlásit

isdpch
Jasnačka, kvalitní tlustý žížaly Na Vinohradech holt máte smog, exhalace a lidi, to žížalám nedělá dobře

Joker
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:20
- Nahlásit

davidkova renata

No kouknu na to,bud to s sebou vem o víkendu na trénink

vyslání psa na ukrytého pachatele - na přímo, vyštěkání
doprovod na vodítku, pokus o útěk
hladké

Jarda mi skoro vynadal, když jsem psala, že tam pojedu, že je to póvl a že mám na víc

aren
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 15:50
- Nahlásit

Biluška 31 Čec 2007 21:51
...
Večer jsem vzala Akélu ke kolu. Hned za brankou mě sundala, jelikož si šla něco vyříkat se sousedovic Žofkou. Dostala budkovou ( to je paráda jak má ten náhubek od Bohouše ) . Ujeli jsme skoro 500 metrů, považte lidi, taková dálka. Akélka byla naprosto vyčerpaná, normálně jsem ji táhla na vodítku za sebou jak kozu na porážku. Tak jsem se naštvala, že si jako s celým pohybem může nakašlat a jeli jsme domů. Kolem nás prosvištěli kluci na pionýru a ta ludra mě málem sundala podruhé. Přesto, že jsem včas zastavila, bo mi bylo jasné, že po nich vyrazí a že na kole bych to neustála. Sfině. Takže domů běžela cvalem a to přesto, že mám ruku vykloubenou v rameni jak jsem ji vlekla za sebou. Stáhla jsem jí obojek na max, aby si ho nemohla přetáhnout přes hlavu a prostě jsem vyrazila naplno. Ovečka holt musela taky, nebo by se uškrtila. Celých zbývajících 200 metrů jsem jí vyhrožovala, že jestli nepůjde tak ji příště uvážu za toho pionýra a může ho klidně honit. Najednou nechtěla

Fakticky srandy kopec

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání