| Autor |
Zpráva |
Pentas
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 07:05
- Nahlásit
dobrého dne přeji ,jsem taky napnutej jak výstavní vodítko.
Povídejte
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 08:04
- Nahlásit
dobrý ráno
jablunka
Pentas
víc vám poví isdpch a davídková,ty to napíšou přesně,ale podle mě to bylo vše v poho,bBiluška přivezla kus své smečky,Lilátko,šeltie,pumičku,špendlíky a dostala jsem hlavně číslo na Davida
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 08:34
- Nahlásit
isdpch
Takže ty co čekali krocení dravé zvěře musím zklamat, normální návštěva s kávičkou a koblihama, nic zvláštního, jedině zvláštní bylo to, že jsem se neztratil ani cestou zpět k dálnici.
Já osobně vůbec zklamaná nejsem,jsem ráda,že to dopadlo takhle v klídku.Sem už psala,že už mám po fčerejšku adrenalínu dost.
Jo a už vím jakej je obrovskej rozdíl mezi severní a jižní Moravou, Biluška (sever) dovezla plnej košík nějakejch špendlíků, rynglí nebo co to bylo ... neříkám, bylo to dobré, ale Tonda (jih) tyhle věci vozí také, ale zásadně v tekutém stavu a v lahvích a to chutná podstatně lépe.Já to taky radši zpracovaný.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 08:43
- Nahlásit
isdpch
Hezký popis taťku, hezký.
A pak se vzali... a jestli žijí....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:11
- Nahlásit
Dobré ráno všem,
cesta zpátky byla v pohodě. Jenom u benzínky,když jsme podruhé tankovali plnou nádrž měl Tomáš nemístné poznámky, abych se podívala kolik nás "ten tvůj debilní čokl" stojí peněz. Následovala krátká výměna názorů, při které jsem mu připoměla
- že to byl on, kdo zašmelil Shakespeara, který žral podstatně míň než Amálka a jezdil rychleji
- že to byl on, kdo první pravil "...stejně budem potřebovat psa na hlídání, co kdybysme si ji nechali?"
- že to byl on, kdo včera nezavřel okna, takže nám napršelo do obýváku
- opět on nevyhnal ven Brajku, takže poeala celou kuchyň a já jsem do toho šlápla když jsem si ještě ve spánku šla vařit kafe
- rozbil sekačku na trávu
- nenakrmil morčata před odjezdem na Ovčáry a chudinky malinký mají teďka hlad
- ponožky do koše na prádlo háže zásadně zmuchlaný a já je pak musím rozmotávat
- nevynesl smetí a psi to roztahali po celém baráku
- a hlavně mi připomíná ovečku a mě se po ní teď stýská, okamžitě to otoč a jedem pro ni zpátky
Pak až do Brna mlčel a neremcal Ale zpátky to neotočil
Domů jsme dorazili chvilku po jedné, Boninka řekla, že je hezky vyspinkaná z auta a začala otravovat, aby si s ní někdo šel hrát. Ve dvě jsem ji taktně upozornila, že máme velký tmavý ošklivý vlhký sklep a že by mohla jít spinkat tam. Tak teda zmlkla
Jdu se vzbudit a zlikvidovat ty zámky a visací řetězy co máme na všech dveřích, už je nebudeme potřebovat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:16
- Nahlásit
Biluška
Ale zpátky to neotočil
Ale ono asi lepší,než žít v neustálém strachu,co zase ovce provede.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:26
- Nahlásit
Čus fšícíí,tož se taky hlásím z vejletu,bylo to lavly,ale moc krátký,bo Biluše to naplánovala tak nějak hrc prc ,skoro sme si vůbec nic neřekly(ani řádně nestihly probrat lííínije ),páč isdpch neustále votravoval s výčtem nějakejch svejch chorob a barvitě popisoval jednu ze svých četných návštěf lékaře,kde se v čekárně věnoval studiu vyvěšených plakátů s chorobnou tématikou a než na něj došla řada,stačil chytit mrtvici,Parkinsona,Alzheimra a nějaký gynekologický svinstvo .Chudák obvoďačka, já bych jim přidala bo todle je fakt vo nervy..Tomu se celou dobu řehtala Želva tak,že se Růůůdovi otřásala maringotka a hrozilo zhroucení do přilehlého příkopu.Jinak Akélka se chovala slušně(Biluše jí tuty pomlouvala:mad a zbytek psů je úžasnej .Malá Delíííza je tak malá,že když Ruda přived dovnitř Sata,vůbec si ho nevšimla,bo je tak velkej,že ho prostě ani neobsáhla .Až Biluška v rámci socializace Delííízu přistrčila Satovi k čumáku,došel Delíííze humor ,bo vo existenci medvědůch neměla dosud ponětí .Lilátko je eště vošklivější než si kdo dovede představit ,ale to neva,bo je naše!Isdpch chtěl uspořádat soutěž mezi ním a Lilátkem,která spočívá v nalezení 7 rozdílů .Bohužel na ní nedošlo bo fšicííí hned jako první rozdíl řekli,že Lilátko je hezčí ,takže nemělo cenu pokračovat.Jináč idpch nechal doma foťák :mad diagnosa - těžká skleroza) a já ho nebrala bo sem myslela,že ho veme von jako dycky!!
Eště krátce k těm jeho úrazům..nevim kdo se ptal,ale zřejmě s ním nebyl ve styku déle,než po dobu nezbytně nutnou,ale to se fakt nevidí Je - li požádán o jakýkoli úkon,okamžitě si něco skřípne,něco roztrhne,něco nalomí,něco někam přivře či přibouchne či se do něčeho něčím praští.Můžete se na to spolehnout stejně jako na to,že ráno vyjde slunce .Pak samosebou následuje návštěva lékaře a v čekárně...no dyk už to znáte
Jináč to bylo moc pěkné,škoda,že Biluše bydlí v takový prdeli ,páč bychom je rádi viděli i častěji.
Biluško ,fstávej sakra!!Navíc sem se nehorázně přežrala těch tvej debilních rynglí bo co to je a hrozí,že dopadnu jak Brajena
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:33
- Nahlásit
Biluška
jsem ráda že jsem tě mohla poznat a díky za tvoje psíky že jsem mohla ponuchlat
jo a ten tvůj chlap mi připomíná toho mejho
tady na žižkově to vypadá na pořádnej hic,tak beru dastyho a jsem k nádrži si zaplavat.Tak pá večer
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:39
- Nahlásit
Lola1
rosnička
asi mi to dnes nebere, ale isdpch si dovedu představit jakkoliv, ale ten úraz nechápu. Mohla bych ho vidět v Kostelci u Křížku stejně jako v Křížkovém Üjezdci , což u něj není problém, snad na místo dobloudí, ale úraz? Prosím o vysvětlení
Lola1,
isdpch je , krom notorického bloudění, rovněž znám svou hypochondrií . Jeho schopnost přitahovat drobná neštěstí a zranění je srovnatelná se smůlovatostí Arenina Korálka. Co znám isdpch, podařilo se mu:
-takřka si vypíchnout oko o větev jediného stromu v okruhu sedmi kilometrů (neptej se, jak ho, proboha, mohl přehlídnout, jsou věci, které Ti nikdo nevysvětlí. Mě taky ne.:confused
-pořídit si popáleniny druhého stupně. (Dobrá stane se. Kolik z nás si je ale odnese od táboráku?:rolleyes
-nechat se na Ovčárech pokousat koněm
-a v závěru tamtéž nakopnout malinou :eek To málem nepřežil- víš, jak bolí nakopnutí OD PSA????? Strašně!:smirk
To byla jen krátká ukázka, jen co si čék mimoděk vzpomněl. Je takřka vyloučeno, aby isdpch navštívil Ovčáry a nepřivezl si pozornost v podobě např. zlomené nohy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:40
- Nahlásit
isdpch
davidkova renata
No tak přijeďte na víkend Barák i zahrada je obrovská, vlezem se sem všichni. Ringlí i jiných bobulí je pořád dost, ebriety v místní hospodě by se taky dali zařídit (až nám dojdou ty, co psiska vyhráli). Krom ebriet můžeme vymyslet i nějaký ten program - agility mám přímo na zahradě, figuranti jsou v Krnově a v Jindřichově (za kvalitu neručím, nemám je ozkoušené) a coursing by se snad dal domluvit v Rudné p. Pradědem, což je relativně kousek. Můžem udělat kýnologické exkurze.
Jo a Isdpchovi můžu zařídit exkurzi po krnovské nemocnici i s odborným výkladem. Kdysi jsem chodila s jedním tamním saniťákem, určitě to pro mě udělá
isdpch
Uznej, že to je lákavá nabídka - provede tě po všech odděleních, všude se můžeš mrknout, přečíst si plakáty, možná i pohovořit s primářem....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:42
- Nahlásit
rosnička
ste zapomněla na roztrhlou ruku,dyš ho Růůda poprosil,aby mu v kotci po krupákách pomoh přesunout mríž vo asi půl metru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:43
- Nahlásit
Biluška
Jo a Isdpchovi můžu zařídit exkurzi po krnovské nemocnici i s odborným výkladem. Kdysi jsem chodila s jedním tamním saniťákem, určitě to pro mě udělá
isdpch
Uznej, že to je lákavá nabídka - provede tě po všech odděleních, všude se můžeš mrknout, přečíst si plakáty, možná i pohovořit s primářem
Tak takovou nabídku těžko odmítne
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:44
- Nahlásit
isdpch
ale asi až za rok neb už nemám tolik dovolené, abychom tam dojeli
Tak jak já sem pochopila,u tebe je spíš na dlouhodobé neplacené volno.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:45
- Nahlásit
http://webtv.idnes.cz/?relation=070809031919656
tak kdy vyrazíme\,
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:47
- Nahlásit
ježiš,má tam bejt ta reportáž o tý psí pekárně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:48 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
želva
Já myslela,že deš na fotbal.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:50
- Nahlásit
jablunka
jsem to spletla,ale na fotbal se chystám až bude hrát žižkov s Baníkem
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:50
- Nahlásit
davidkova renata
ste zapomněla na roztrhlou ruku,dyš ho Růůda poprosil,aby mu v kotci po krupákách pomoh přesunout mríž vo asi půl metru
Jééééžiš, no a jo ! Tak Lola1, eště si připočítej roztrhlou ruku. Já už mám taky tu Růženu, nebo jak, no něco se sklem to je .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:04
- Nahlásit
A akéla zůstala na ovčárech, nebo jela zpět domů?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:05
- Nahlásit
Gerda
zůstala tam napořád
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:05
- Nahlásit
Gerda
á je správně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:14
- Nahlásit
isdpch
Já můžu - 18.-19.8.,pak až 22.-23.9. a pak už nemám nic naplánované, protože tak daleko neplánuju, jsem impulzivní bordelář jak tvrdí moje maminka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:16
- Nahlásit
isdpch
Rückkehr unerwünscht
Co to znamená? Někteří tady umíme jenom česky
Gerda
Zůstala tam. Vím, že jsem bordelář a nedokážu zajistit, aby ten pes nikoho nenapadl. Dřív nebo později by se jí podařilo zdrhnout z megabezpečného kotce, který bych postavila a byl by průser. Na Ovčárech ten průser přece jenom nehrozí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:24
- Nahlásit
Biluška
Já sem nechtěla rejt, jen jsem z příspěfků úplně nečapla, jestli jste ji vezli zpět, nebo nechali tam. Myslím si, že jí tam bude líp a tobě se uleví.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:28
- Nahlásit
Biluška
udělalas proní správně,vím že to bolí,ale aspon můžete v klidu žít společně a radovat se malinkatý šeltičky,fakt mě šeltie dostali,hlavně ta malinká,vždyt jsem říkala že kdyby se přepůlila tak je velká jako ty moje morčata,je to takové přerostlé morčátko ,dej jí za nás tady všeci velikou pusinku na ten její čumáček a řekni jí že se mi po ní stejská
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:37
- Nahlásit
Šeltie a corgi jsou pro mě jedinou alternativou při pořizování eventuálního druhého psa - i když jsem si zamilovala ovčáky větší, bohužel, u mě je výběr psa velmi omezen neschopností a blbou povahou. Takže Biluščiny šeltičky by mě určitě maximálně nadchly!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:42
- Nahlásit
Gerda
no to jo,jsou malinký a dá se snimi dělat různý psí sporty
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:10
- Nahlásit
Biluška¨
...tímto úkonem jsi mi dost radikálně poškodila můj podnikatelsko-chovatelský záměr...
Jak já to měla vyfakčený!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:12
- Nahlásit
Garfield
Neboooj,my na to mysleli,vona bude Aki hárat co nejdřív.Tak tam zajedem a provedem to .Štěnda necháme Rudovi,bude rád
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:15
- Nahlásit
Garfield
Biluška¨
...tímto úkonem jsi mi dost radikálně poškodila můj podnikatelsko-chovatelský záměr...
Jak já to měla vyfakčený!
To jako že nemůže použít Akélku do línyjí? Neva, budou další, takový Lilátko je prima základ . Jak JÁ bych ho milovala ! Lilátkova povaha nabuzuje hluboké sympatie a když- jak tvrdí Davídková- je eště i krásné..........
|