| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
před řepkovou natí doporučuji hodně vlákniny, co se nafoukne v bříšku a sníží tak pocit hladu na minimum, tím pádem ušetříte i za nať. dnes je už tolik možností levného krmení...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:07
- Nahlásit
aren
Je mi úplně jasné, že jsi gůglila něco, co se ani vzdáleně netýkalo mě, ani Akélky. Běžně vyhledávač vyhazuje moje příspěvky, když se ho zeptáš na výši tlakové níže nad severním Atlantikem
davidkova renata
Já jsem 14 dní zkoušela nekrmit vůbec. Jde to, ale musíš se smířit s tím, že sežerou venku všechno co najdou, včetně štěrku. Řepkovou nať jim asi nedám, zavání to tím, že by v tom mohli být vitamíny. Eště by se převitamínovali a víš jak je to nebezpečné? Neessi vysvětli jí, prosím, jak je převitamínování nebezpečné ! ( A krom toho to nemám v návodu, co mi dal odborník přes vyjetý olej )
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:10
- Nahlásit
Neessi
Typickou rasu v našich zeměpisných podmínkách:Gaučákus stoprocentis
to jsi vystihla naprosto přesně, já mám zase skleníkus storprocentis, ten gauč tam chci přestěhovat každou chvíli.
Dnes zrovna mezi odskoky ke compu vařím lečo do mrazáku na zimu. Mimochodem - já lečo nemusím, jsem spíš přes syrové papriky a ovoce. Ale když "jsme to vypěstovali", tak co s tím, že?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:10
- Nahlásit
Gerda
Si předstaf, že sem furt eště málohybnej tvor, už je to nějak dlouho, ach jo.
Hele,Renča ti už psala,jak to bé po tej třicítce,tak si nestěžuj,jo!Lepčí to nebude-teď už to budou jen testy,co to tělo vydrží a jak dlouho vydrží a nedělej si ííílůůůze.Pak už jen hodnotíš,co bolí víc a co míň a až nebé bolet nic,tak jsi...(nebudu tu okřídlenou frázi furt opakovat,bo mne tůůůhle nic nebolelo,ale to jsem ještě ležela.Jak jsem se zkusila zvednout,tak to zase začlo,takže jsem zase nebyla........)
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:12
- Nahlásit
Biluška
Snažila jsem se s tím krmit psy, že bych jako ušetřila, ale nežerou to
a co slepice? Nebo ty už sežrali ti psi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:13
- Nahlásit
Gerda
dnes je už tolik možností levného krmení...
Ano,je to hezká doba
Biluška
Já jsem 14 dní zkoušela nekrmit vůbec. Jde to,
Také jsem to slyšela,ale bohužel když už se to ten pes skoro naučil,uhynul... Možná nějaká infekce,nevím..dnes je tolik chorob
Eště by se převitamínovali a víš jak je to nebezpečné?
No děsně! To by nám tak scházelo,ještě bychom v dobré víře těm našim miláčkům uškodily!!Ale zas bychom jim toho nemusely dávat tolik,možná by stačila jedna či dvě snítky(či jak ten šmejd roste).
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:17 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Neessi
Lepčí to nebude
jj, po třicítce, já už říkám - lepší už to bylo.
Škoda, že tu není isdpch, ten by se hned přidal.
A co Benda, ňák dlouho tu nebyl.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:18
- Nahlásit
Lola1
já mám zase skleníkus storprocentis, ten gauč tam chci přestěhovat každou chvíli.
Dnes zrovna mezi odskoky ke compu vařím lečo do mrazáku na zimu. Mimochodem - já lečo nemusím, jsem spíš přes syrové papriky a ovoce. Ale když "jsme to vypěstovali", tak co s tím, že?
No tak mu tam ten gauč nastěhuj,aspoň si tam dá na zimu kamna,může si u mě porazit nějaký to dřevo,bé tam topit i v zimě a ty nebudeš vařit to lečo a budeš mít papriky v zimě
Ale aspoň NĚCO dělá ,to ten můj gaučák jen přemísťuje svoje JÁ z gauče do špajsu,do ledničky,ráno do auta-z auta do ordinace,pak zase do auta a zpět na gauč.Kdyby náhodou měl jít třá nakoupit,tak zabloudí
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:21
- Nahlásit
Neessi
No, nákupy, to je taky "moje". od špendlíku až po automobil.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:21
- Nahlásit
Lola1
Lečo je dobrý, protože i když je to zelenina, je už uvařená, takže jen poloviční zelenina a to se dá pozřít, syrová dobrá není, bo v ní není maso a smetanová omáčka.
Neessi
je to logický, nemůžeš vstávat až když ležíš, musíš vstávat předtím, protože pak se vyhneš fázi, kdy tě něco bolí, to je snad logický, ne?
davidkova renata
vitamíny můžeš dávat v tabletce do vody a tím pádem se vyhneš očesávání snítek z řepy. Musíš si umět tu práci zjednodušit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:23
- Nahlásit
Lola1
No, nákupy, to je taky "moje".
Nákupy sou fajn, když maj tvojí velikost. Mojí většinou moc nemaj, tak mě nakupovat nebaví.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:23
- Nahlásit
Neessi
Kdyby náhodou měl jít třá nakoupit,tak zabloudí
No hele,ale to by nemuselo bejt marný ,vyšli ho né a máš klíííd Pokud mu předtim čmajzneš vobčanku,je velká šance,že ti ho ani policajti nevrátěj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:28
- Nahlásit
Gerda
syrová dobrá není, bo v ní není maso a smetanová omáč
To je fakt,ale zas mě napadá,esi třá zrovna ta smetanová vomáčka nějak vzdáleně nesouvisí s faktem,že tě nákupy neba bo nemaj tvojí velikost... Ale je to čistě jen úvaha,nic víc.
vitamíny můžeš dávat v tabletce do vody a tím pádem se vyhneš očesávání snítek z řepy. Musíš si umět tu práci zjednodušit.
Což o to,jenže já to myslela dobře,že ti pejsci budou mít pocit,že jako něco jedli .Což při tvý verzi vodpadne..
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:31
- Nahlásit
Gerda
Nákupy sou fajn, když maj tvojí velikost
Jo holka, na mě nemáš. No viděli jsme se i s Maruškou, ne?
Ale můžu tě potěšit, moje dcera zase se mnou moc nechodí do obuvi, protože má velikost 43 a dámská končí na 42. Nj, ale zase si vybere v hadrech, to tedy není naštěstí po mě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:36
- Nahlásit
davidkova renata
To je fakt,ale zas mě napadá,esi třá zrovna ta smetanová vomáčka nějak vzdáleně nesouvisí s faktem,že tě nákupy neba bo nemaj tvojí velikost...Ale je to čistě jen úvaha,nic víc.
Naprosto to s tím souvisí, ale už jsem to pořešila a mám švadlenu, co mi oblečení ušije
Lola1
do obuvi taky moc nechodim, bo se mi současný boty moc nelíběj, navíc mám číslo, co maj všichni, takže pokud by sem i náhodou ňáký líbily, tak je zaručeně už nemaj.
davidkova renata
Což o to,jenže já to myslela dobře,že ti pejsci budou mít pocit,že jako něco jedli.Což při tvý verzi vodpadne..
Můžou chroupat tabletky, ale chápu, že pokud to chceš dělat kvůli pocitu, něco jim dát musíš ))))
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:45
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Neessi
Biluška
Abych vnesla nové směry do vaší výživy, tedy vašich psů, loni v létě jsem krmila napřed rybízem, pak žluté ringle, jablka a ostružiny. Letos ringle nenarostly, jabka mu zatím nejedou a ostružiny jsou v nižších partiích nezralé. Asi to bude chtít těchl 14 dní.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:46
- Nahlásit
ahoj všem,tak jsem opět spálená vod rybníčku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:48
- Nahlásit
Lola1
Tak já sem furt velkej začátečník, krmim granulema, ale chápu, že se pak nesmim divit, že mě pes neposlouchá, možná jí nechám na podzim vykastrovat, čtla sem, že po pátém hárání je nejlepší nechat čubu vykastrovat, pak už nebude zlobit, navíc, když bude mít pak štěňata, budou klidný jako vona - a každá fena by měla mít za život aspoň jednou štěňata, jinak dostane rakovinu!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:48 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Lola1
loni v létě jsem krmila napřed rybízem, pak žluté ringle, jablka a ostružiny
A jak to děláš v zimě?Že by to lečo?
Gerda
navíc mám číslo, co maj všichni, takže pokud by sem i náhodou ňáký líbily, tak je zaručeně už nemaj.
Já zas mám číslo co nemá nikdo ,tudíž se ani nevyrábí,takže to vyjde nastejno.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:50 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Gerda
davídkova renata
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:51
- Nahlásit
davidkova renata
kam na ty nápady chodíš! Vidíš, to mě nenapadlo. No ale v zimě, kdyby pak v noci pos..l schody z prvního patra do přízemí, to by asi nebylo vono. Máme tam koberec.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:53 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Vypínám lečo vlastně počítač a jdu spát. Dobrou... fšichni chrrrrrrrrr
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:57
- Nahlásit
dobrou všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 22:03
- Nahlásit
Tak jo,brou,zejtra si zas vyměníme kynologický zkušenosti a rady,já vám řeknu,eště že ty fora sou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 22:06
- Nahlásit
děcka tak dobrou, eště že už budu taky končit, jinak by mi tu bylo samotný smutno.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 22:17
- Nahlásit
Gerda
Tak já sem furt velkej začátečník, krmim granulema, ale chápu, že se pak nesmim divit, že mě pes neposlouchá, možná jí nechám na podzim vykastrovat, čtla sem, že po pátém hárání je nejlepší nechat čubu vykastrovat, pak už nebude zlobit, navíc, když bude mít pak štěňata, budou klidný jako vona - a každá fena by měla mít za život aspoň jednou štěňata, jinak dostane rakovinu!!!
Polož tu flašku od borovičky a nepij už
Co se velikostí na tebe tejče,tak nakupuj na dětským oddělení,tam mají všechny tvoje velikosti.
A koukej už něco dělat,bo nemám co číst-doufám,že jde do tisku už něco pořádnýho,bo ty slátaniny,co teď vycházejí mají příííííííššeeeeeeeeerrrrrnnnýýýýýý jazyk,až mne z toho mrazí.To je kolikrát "češtin",jako by to psal nějakej némrcoul a korekci dělal nějakej nalitej borovičkou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 22:24
- Nahlásit
No pravda,ještě že ty fora jsou-aspoň mi někdo popřeje "Brou noc",páč ten můj "filosof" místo toho říká:Na shledanou zítra ráno.,bo podle budhistů to je tak správně.
Ne že by mi popřál,abych se aspoň hezky po tý nádeničině vyspala,ale hlavně si přeje,abych byla zase ráno živá a mohla makat pro jeho blažené nicnedělání.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 07:55
- Nahlásit
Lola1
a co slepice? Nebo ty už sežrali ti psi?
Pípuchy ještě nemáme. Mám v plánu si je pořídit, ale teprve až Lilátko pochopí, že je to fuj. Zatím vraždí sousedovic a odmítá to pochopit. S potěšením ale musím konstatovat, že jak roste tak jí evidentně roste i mozek a jeho obsah. Už pochopila "sedni" "lehni" a skoro chápe princip "zůstaň" . Sice se mi vyplnila moje předpověď, že než Lila pochopí ten základ bude mít Winky maturitu (cvičí zhruba stejnou dobu, věnuju se jim skoro stejně a Winky je připravená na ZOP ) .
Neessi
z gauče do špajsu,do ledničky,ráno do auta-z auta do ordinace,pak zase do auta a zpět na gauč.
Je to holt sameček, měla sis ochočit delfínka . Můj sameček by nejradši jezdil autem i vybírat poštovní schránku. Je to k ní děsně daleko, skoro takových 10 metrů
Abych vnesla nové směry do vaší výživy, tedy vašich psů, loni v létě jsem krmila napřed rybízem, pak žluté ringle, jablka a ostružiny.
Fuj, to mi připomíná naše šílené třešně
Lidi, teď tam dozrávají takové malé žluté, červené a fialové bobule. Netuším jak se to správně jmenuje, myslím, že ringlody, nebo tak nějak. U nás se tomu říká špendlíky. Včera večer jsem k "tomu" náhodou došla když jsem sbírala psí bobky. Od baráku na ty stromy nevidím, takže jsem netušila kolik tam toho je. Asi 10 křáků a všechno absolutně obsypané.Vypadá to, že si zopákneme akci třešně. Kdo se hlásí a odebere větší množství? Pod 5 kilo se ani nehlaste
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:21
- Nahlásit
ahoj všem,tak hlásím že si jenda večír dělal šunkofleky a v tom asi kilo vařenejch žebírek a dotaz zněl jestli se dasty dostane do polootevřeného sporáku, já že nevím a to HOVADO DEBILNÍ DRAJVOVÝ to samozdřejmě večer sežral, tedy nevím jestli ještě horky nebo jako co,ale ráno si můj zlatej neodnesl oběd do práce ,bylo toho asi 6 litrů,ted jsme byli venku a on dělá normální bobky
otázka dneška zní:
nezabilibyste ho?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:52
- Nahlásit
isdpch
dobré ráno, teda tady to bylo jak na pavlači, kde je sakra ten benda, sem tady gaučák úplně sám jak kůl v plotě
Kůl f plotě,jo?
No benda je na gauči a nemá tam natažený kabel k PC-lepčí by bylo ho prozvonit,že nestíháš "hájit barvy klubu povalečů a hypochondrů"
|