Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 22:01
- Nahlásit

Joker
Jistě
No ty mi eště někdy přid s tim ,abych ti překvapila psa
Seženu někoho jinýho,nejsem cvok.Tak uvidíme o víkendu,snad je mi to celkem fuk,jestli v so nebo neděli,ale spíš večír,esi bude hic..

Joker
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 22:15
- Nahlásit

je mi to celkem fuk,jestli v so nebo neděli
V sobotu ne, v Letech je CACIT

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 22:18
- Nahlásit

Joker
V sobotu ne, v Letech je CACIT
Ok,tak v neděli,jestli můžeš...domluvíme se s Jardou koncem tejdne,zatim dobrou.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:41
- Nahlásit

isdpch

Dobrý den,pane isdpch,,čekám na ty fotkýýýýýý-špeciálně některých exemlářů-třá nějakej ten rozbitej frňák od náhubku a ták.Sem si taky fšimla drobné uzlinky na vašem chřtáně(fotka u rybníčka)-byl ste s tím u dochtora?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:42
- Nahlásit

isdpch
ale davídková to trochu mediálně překroutila, normálně jsem se zmatlal na fotbale, žádný kontrakce podstrkované od časných dopoledních hodin Neesi se nekonaly, jenom jsem měl normální žížu
no nevim....,a proč si mi včera večír volal s neodkladným dotazem,kde že se kupujou dupačky??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:43
- Nahlásit

Neessi
Sem si taky fšimla drobné uzlinky na vašem chřtáně(fotka u rybníčka)-byl ste s tím u dochtora?
Tak esi si chtěla fotky,tak tos měla počkat až je sem flákne(ale zklamu tě...) bo hned jak todle přečte,upadne mu písí vod ruky a letí k dochtoroj

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:46
- Nahlásit

Brýýýýý ráááááánko fšem........
Hlavně teda pani Davídkový,páč to je počasí pro ní.
Ta pučená fena se mi hárá a mě z toho hrábne,fšichni čokli z vesnice a okolí sou u nás!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:48
- Nahlásit

davidkova renatakde že se kupujou dupačky??
Že by nám něco tajil???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:52
- Nahlásit

jablunka
Ta pučená fena se mi hárá
Tak proč si pučuješ takový čokly??Cák nemáš sama svejch dost?!
P.S.jaký má vady,může se nám hodit...
Že by nám něco tajil
aaale ,stydí se,že je březí.myslí si,že se mu budem smát,ale to nevim jak na to přišel?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
P.S.jaký má vady,může se nám hodit.Ta má dysplazku snad i na ocase,ta se hodit bude.
.myslí si,že se mu budem smát,ale to nevim jak na to přišel?
Tak to taky nechápu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
No fotečky gut,ale vy ste si pani,kromě Nyný, pořídila ještě medvěda???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:11
- Nahlásit

jablunka
ale vy ste si pani,kromě Nyný, pořídila ještě medvěda???
No jo,to je Satík,nevim esi je to brtník nebo grizzly..koala to teda neni ale tutově,páč sem ho žádný vejhonky žrát neviděla.Za to mám pochroumaný koleno jak se mi furt vo něj vopíral abych ho drbala
Ta má dysplazku snad i na ocase,ta se hodit bude
No tak sláva,čili jí hned můžem nakrejt,poradíme se s genovým inženýrem Biluškou jen co se dogestí
isdpch
rači rovnou na porážku
Rači,všem včetně tebe se náramně uleví

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:13
- Nahlásit

isdpch

No fotky HAAzkýýýý,jak do žurnálu,ale gde je ta otíkojc?

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:15
- Nahlásit

isdpch
ježiš jaká uzlinka, kde, kdy ? Mám jít na chemoterapii nebo rači rovnou na porážku

ááále zbytečný,to byl asi jen stíneček,bo ty fotky nendou zvěčit,tak je nemůžu odborně zkontrolovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:15
- Nahlásit

isdpch
a no Vovčáry budeš jezdit s Dárkem autobusem jo
No tak se necháš porazit až na podzim,to stejně bejvaj zabijačky nejčastějc.F květnu akorát dyš si prase zlomí nohu,chápete,pane správče

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:16
- Nahlásit

Neessi
to byl asi jen stíneček,
Jako na plicích??To je taky pěkně nebezpečný,mohlo by to bejt něco vážnýho!

želva
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:28
- Nahlásit

čau mládeži,za chvíli se jedu koupat k rybníku asi,ale možná že bych jela do hostivaře,no uvidím,tak pááá

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:29
- Nahlásit

isdpch
si mě vyděsila, já mám dost starostí s tímhle a ty do mě s uzlinkama

Nebůj,to ti zatím nehrozí,to bé až pozdějc-dneska zkrátka zavodňuj(samo,že ne chlastem),maximálně se ti vrátí angííína-to víš,na Ovčárech tolik lidí a těch baktérií,co tam bylo

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
Paní tak jsem uvažovala z kterého konce mám začít, tak asi takhle:
1. Vadné obě čéšky a prý kdybych to nechala z operovat tak nikdo nic nepozná, ale má to zatím jen v náznaku, že si jen veselé poskakuje po světě. No a vem te mu tu radost.
2. Má zatočeny ocas jak staré prase. No to je jen kosmetická vada to operovat nebudeme jen kdyby se mu fenky posmívali tak mu zaplatíme plastiku.
3. Pak špatně žere tak je samé žebro a sval.
4. Nemá rad psy jen fenečky.
5. No a ten pohled stojí za to tváři se jak Myšky Miky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:32
- Nahlásit

isdpch
já mám dost starostí s tímhle
No ale to je mozková,to ti nehrozí
se rači nauč chytat psa za vocas, abys přitom neupadla
Sem neupadla,ale ty bys mi příště moh něco předvíst,dyš seš tak chytrej.Vono by to i mohlo vyjít bo dybys tomu psoj jako chtěl zabránit v nežádoucím chování a postavil ses před něj aby jako pochopil že NE ,dostal by nejspíš takovej záchvat smíchu,že by se svalil na zem jako žok a vopravdu by toho nechal(na chvíli,než by se posbíral ze země) .Pro začátek by třá stačilo,dybys tomu vlastnímu vysvětlil,že v lese se neutíká

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:33
- Nahlásit

Biluška
Paničko kdyby bylo spojení BišLil tak to by bylo to pravé vořechové.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:34
- Nahlásit

Darina1
Nooo...sice žádnej zázrak,ale přivřem vobě voči a vono to pude.Kor když mu vyberem nějakou fešnou nevěstu co přinese do manželství taky nějaký to věno v podobě závažnejch chorob

želva
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:36
- Nahlásit

takže nikam nejedu,tak snad zítra,přišla práce

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
Já chtěla jedině Lílátko a nebo Akelku. Jiné prý nebere.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:40
- Nahlásit

isdpch
hele a kdy Růůůda říkal, že když přerušuješ nežádoucí chování u psa, tak máš šutrákem trefit toho druhýho až celý vodpoledne kulhá
Co je na tom nejasnýho???Přeci dyš ho trefim,vodkulhá pryč k paničce a ta už to vošéfuje ne?Mysli trochu!
Hele už ti přišla faktůůra za tu zničenou louku vod toho tvýho černýho hovada?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:42
- Nahlásit

SOS SOS SOS SOS SOS
Naléhavě žádám o pomoc s řešením problému. Ta bílá mrcha je fakt snad převtělený Kaprfíld. Šla jsem na poštu a pro rohlíky. Všechny psy s vyjímkou Akély jsem zamkla v obýváku. Všechny okna byli zavřené a dveře zamčené. Akélu jsem zamkla v chodbě (podotýkám, že nyní chodí buď s náhubkem, nebo s připnutým vodítkem, nyní měla připnuté vodítko). Všechny dveře vedoucí do obytných místností jsem zamkla. S vyjímkou dětského pokojíku, na který jsem zapoměla. Taky jsem nezamkla záchod (okno tam není) a dveře na půdu. Po příchodu domů mě vítala Akéla na zahradě. Vchodové dveře byli zamčené (po mém odchodu i při mém příchodu, takže verze, že Akéla našla náhradní klíče a odemkla si padá). Byli otevřené dveře na půdu (při mém odchodu byli zavřené, takže si otevřela Aka). Z půdy na zahradu vedou dvě okna - obojí zavřené na petlici,nevysklené, nepoškozené. Taky jsou tam dveře (vedou ze seníku na dvůr), dveře byli rovněž nepoškozené a zavřené na petlici. Je tam malinké otevřené okýnko (měla by problémy protáhnout se tím šeltie), ale to vede do ulice, takže by se Akina nedostala na zahradu. Je jasné, že Akina byla na půdě, ale nechápu kudy se dostala ven.
Další verze je, že otevřela dveře do pokojíku a vyskočila tamním otevřeným oknem. Ale dveře byli při mém příchodu zavřené, na okně visí nepoškozená záclona. Tak dobrá, aby za sebou zavírala a zatahovala záclonu Akéla zatím není. Alespoň pokaždé když vyskakuje oknem tu záclonu buď sundá z garnýže, nebo roztrhne. Fakt netuším kudy se ta mrcha dostala ven. Jsou prostě věci mezi nebem a zemí.... .
Ještě mě napadá verze, že by na půdě vlezla do komína a zdrhla komínem, ale saze tam nikde nejsou tož nevím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:48
- Nahlásit

Biluška
No hele,mohla tim voknem ne?Třá tady je vánek,moh tu záclonu držet nadzvedlou,průvan moh dveře zas zabouchnout.Nebo nevim...Přihlaš jí třá do nějakýho kroužku,tady u nás byl takovej kouzelnickej pro děti...
Anebo jí někdo ftipně pustil...

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:51
- Nahlásit

Biluška

Hele,a co sklep?Moje bývalé čubís probíhaly v pohodě sklepním okénkem 60x40cm a dveře z bytu do sklepa jsem nikdy nezamykala-ty megery to objevily dřív,než jsem byla za vraty.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:53
- Nahlásit

davidkova renata
Průvan tady nebyl, protože všechny ostatní dveře byli pozavírané. Pustit ji taky neměl kdo, děcka jsou na prázdninách a Tomáš v práci, jsme s psicema sami doma. Kdyby zdrhla tím oknem tak 100% poškodí tu záclonu. Je dlouhá, visí až na zem, tím by nedokázala proskočit a přitom ji nepotrhat. Fakt už jsem z toho psa na nervy. Je agresivní jak prase a přitom není možné ji nikde bezpečně zavřít. Uvažuju o koupi vojenského bunkru (takového jak stavěli před druhou světovou po celé hranici), okna bych nechala zabetonovat, kdyby se to celé ještě navíc obehnalo hodně pevnou mříží a kolem se vykopal hluboký příkop tak by to snad šlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:59
- Nahlásit

Neessi
Sklepem nemohla, tam jsou těžké dubové dveře a od té doby co jsme tam měli bazén jsou nacuclé vodou a nejdou otevřít ani mě.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání