Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:25
- Nahlásit

Gerda
Přijde mi nefér, že už ste všichni z práce a já dnes vůbec nevim, kdy z práce odejdu, prošvihla sem venčení v lese, půjdu zas někdy v noci a sama a sem pěkně naštvaná!

No my tě v tý práci nedržíme-jen tou konverzací udržujeme při životě

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:27
- Nahlásit

Neessi
sme si tu s kolezima otevřeli becherofku, bo je to tu asi na celou noc, doufám, že já tu tak dlouho nebudu. Měli byste víc psát, ať mám zatím co číst, než to jeden z kolegů za 15 minut dodělá a přijde moje chvíle )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:29
- Nahlásit

Gerda
že už ste všichni z práce
Já dneska přišla z práce v 9.00 ráno(sem teda tam byla už vod 6. ráno).esi ti to pomuže
Neessi
to jsem se ho nevoptala,esi mu už teče mlezívo

No to asi jo,mysim,že si zejtra poletí koupit takovou tu děsnou kojeneckou podprdu
Nešel náhodou do mammologický poradny?
co vim tak se tam telefonem teprf vobjednával..
želva
a musíme domluvit ten vejlet na vovčáry na sobotu
Co chceš domlouvat?popadni ty hnusný smradlavý drajvový čoklya jedééém

želva
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
Co chceš domlouvat?popadni ty hnusný smradlavý drajvový čoklya jedééém
tééédy to jsou nejhodnější psyska na světě co mám - Dáreček byl taky hodnej a ty na ně takle,neboj já jim to hned řeknu
to bude skvadra v autě,kdo bude sedět vedle mě? mám si vzít paruku anebo se nemůžeme na vovčárech smát?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:35
- Nahlásit

no a teď se nemůžu zbavit tý dekadentní představy kojícího isdpch, jak sedí nohu přes nohu, okřikujíce psa a rozepínaje kojeneckou podprsenku - to je lepší než seruprám a becherofka )))))))))))))

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:52
- Nahlásit

Gerda
no a teď se nemůžu zbavit tý dekadentní představy kojícího isdpch, jak sedí nohu přes nohu, okřikujíce psa a rozepínaje kojeneckou podprsenku - to je lepší než seruprám a becherofka )))))))))))))

To nejni dekadentní představa-to vidim živě a velmi barvitě a ještě s tím polštářem na kojení kolem těla no prostě extraordinérní

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:57
- Nahlásit

želva
mám si vzít paruku
čau, davídková ti už nepůjčí rohy?

želva
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:57
- Nahlásit

no lidi kde jste,se chci s vámi psát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:01
- Nahlásit

Gerda

Taxem zrovínka s dekadentem mluvila,měl krapet ebrietu-zcela vyjímečně.škoda,že se dekadentní představa nestane skutečností(vidím ho zcela jasně v Gerdou popsané pozici a to konkrétně na Vofčárech na horním psinci),jelikož prý došlo k chybě..Kontrakce nakonec nebyly kontrakce ,ale něco zcela jiného,což zde nemohu ani veřejně prezentovat,bo to spadá to náplně práce sexuologa .Asi to má něco společnýho i s autem,nějaká erotika tam prej byla bo co...se f tom ztrácim..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:03
- Nahlásit

Lola1
čau, davídková ti už nepůjčí rohy?
Ty sou zároven na tý paruce a Želva mi jí nevrátila!
Jináč čus,co Dežo??

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
,což zde nemohu ani veřejně prezentovat,bo to spadá to náplně práce sexuologa .Asi to má něco společnýho i s autem,nějaká erotika tam prej byla bo co...se f tom ztrácim..

Povídej,začalo to být zajímavý Erotika s autem ,jo?

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:07
- Nahlásit

davidkova renata
čau ségra, Dežo dobrý, co isdpch? Koho kojí? Nebo že se dal nä erotiku? Nějak mu domluv, jo?

želva
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:10
- Nahlásit

davidkova renata
Želva mi jí nevrátila
co to plácáš,vždyt jsi řekla že si je mám nechat )
jsdu venčit

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:10
- Nahlásit

Teď mi došlo-jasně že to nebyly kontrakce,dyk von dojed ty antibiotika.No ty první příznaky mohly vypadat,jako kontrakce.Takže von se ouplně normálně f tom novým autě posr....?Tak to se nedivím,že ho to natolik vzrušilo(takhle zhuntovat nový auto),že potřebuje toho sexuológa.No to mu rači neřeknu,že to mám jako vedlejšák,tenhle vobor

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:19
- Nahlásit

Neessi
No to mu rači neřeknu,že to mám jako vedlejšák,tenhle vobor

Ty voe,fakt jo??No co já se eště nedovim...To bys mi teda mohla hned poradit....čéče já doma dělám furt jak debil dokola a né a né bejt hotová...nevíš co s tim??
Takže von se ouplně normálně f tom novým autě posr....?
To teprv přijde,až si přečte co sem vo něm napsala.Vono to bylo eště prej krapet jinak...von si nějak vzal Vijágru no a vona prej nepřišla bo co...asi měla velký prádlo a žehlení a taky né a né bejt hotová

želva
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:26
- Nahlásit

kde je vlastně benda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:31
- Nahlásit

želva
kde je vlastně benda
Mimo dosah

želva
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:34
- Nahlásit

davidkova renata
že tys ho zabila?

želva
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:36
- Nahlásit

no nic jdu pročítat časopisy o psech a pak jdu spinkat,tak pááááááááá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

želva
že tys ho zabila?
Pssssssssst!
Řekněme,že je mimo dosah pozemské spravedlnosti
Hele,tak prej na Skalce,hodinu upřesníme,vypadá to na 10..

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:38
- Nahlásit

Škoda že tak slibně se vyvíjející příběh, ba skoro zázrak, se zvrtnul v obyčejnou lidskou tragédii s fekálním koncem - čekala jsem něco jako nalezení isdpchovo smyslu života v mateřské realizaci, probuzení nových vloh, nějaké to citové prýštění...a on to běžný průjem s kontrakcema po 4 minutách a psycholaktací......

aren
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:41
- Nahlásit

Hele, lidičky, všimli jste si?:
http://zpravy.idnes.cz/myslivci-neuspeli-madla-a-t ap-jsou-dle-rady-v-poradku-pc3-/domaci.asp?c=A0708 02_190352_domaci_jba

aren
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:43
- Nahlásit

"Myslivci si stěžovali na to, že v jednom z dílů střílel na nevinná zvířátka muž v zeleném kabátu."
... zatímco ve skutečnosti muži v zeleném kabátu na nevinná zvířátka nestřílí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:43
- Nahlásit

Gerda
nějaké to citové prýštění
Hele nezoufej,vo tom zrovna nějak mluvil,teda vo tom prýštění i dyš city to nebyly
Já myslim,že vim jak na to...na kempování mu prostě namluvíme ,že to bolení co zrovínka má(dycky nějaký má,takže klíííd),je zánět dělohy ,případně i vaječníků a je otázkou krátkého času,kdy otěhotní bo navedem můdr.,aby mu řekla,že to jediný mu pomůžeJí uvěří,jako klasickej hypouš si tesá slova lékařů do kamene

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:45
- Nahlásit

Gerda

myslíš, že isdpch právě škytá nebo mu zvoní v uchu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:48
- Nahlásit

davidkova renata
Já nevim, nestačily by na něj obyčejné kvasinky? Musíš hned přijít se zánětem dělohy?

Lola1
pokud prožívá střevní akceleraci, pak si myslím, že zvonění v uchu ho netrápí, že teď přijde na řadu bezoperační řešení perforace střev

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:49
- Nahlásit

aren
Hele, lidičky, všimli jste si?:

Hele,ale ted něco vážnýho...bacha na Korálka,dneska jsem mluvila s kámoškou a ta má zas kámošku.Pořídili si jorkšíra a bohužel ho skřípli do dveří tak blbě ,že nepřežil.koupili druhýho a vona s nim šla na procházku někde po poli,cupal kousek před ní a najednou přilítlo káně nebo co to bylo a psa čmajzlo a vodneslo!Stála tam jak tydýt,absolutně nechápala.Prej čekala,že jí ho třá vrátí,až zjistí,že je to pes Jako my se smějem,ale je to samo děs...Nevim,proč mi v tý souvislosti vytanul na mysli Korálek..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:50
- Nahlásit

Gerda
nestačily by na něj obyčejné kvasinky? Musíš hned přijít se zánětem dělohy?
NE!To musí bejt něco razantního,jinak nám nevotěhotní!

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:55
- Nahlásit

davidkova renata
jinak nám nevotěhotní
kdo, isdpch nebo Korálek?

aren
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:55
- Nahlásit

davidkova renata
No, já asi tuším, proč Ti vytanul na mysli Korálek
Na ty dveře dávám pozor, pro káně jsme snad velký, našlapuju opatrně, ale stejně vždy ještě může nastat, s čím člověk nepočítá.
Taky jsem se setkala s paní, jejíž jorkšírek se udusil granulí jako fakt.

Lidičky, ale ten isdn chlapec vám zítra dá, uvidíte.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání