| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:07
- Nahlásit
NeessiVíš co,pošlu ti to mailem,ať máš vo čom přemejšlet-esi koupit v marketu,nebo špinit nádobí
Tý jo,to zas celej den nic neudělám.Dík.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:24
- Nahlásit
Neessi
Tak to skusím,bo knedle jsou největší věno,tak ať se mladá učí.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:35
- Nahlásit
jablunka
Tý jo,to zas celej den nic neudělám.Dík
A dyk jó, cos chtěla dělat?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:39
- Nahlásit
Kurnik, kde všichni sou? Davídkový vylezlo slunce, želva posvačila a dala si chrupku, isdpch asi zaspal, bo co......to mám z vás radost . To abych si šla počíst k nám něco vo správným načasování, to je aspoň výživný !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:01
- Nahlásit
Dobré ráno všem
Zjistila jsem, že spánek do půl desáté je obzvlášť posilující . Teď jsem vydatně posnídala musli s jogurtem a jdu kácet stromy No stromy, asi desetileté smrčky co zavazí u plotu a pak nějaký černý bez co tady roste naprosto všude.
Brajena v neděli nemohla najít misku s vodou (má jenom dvě chudinka a třetí na zahradě, takže uznejte, že fakt v tom obrovským baráku nejdou najít) takže se musela napít vody ze záchodu, jinak by určitě umřela žízní. Jenže v toilétě je pověšený jakýsi ten Bref či co (narvala to tam matka) co způsobuje, že je voda modrá a prý voní jako moře (smrdí jako modrá voda v haj....u) .Brambora z toho má už třetí den děsnou sračku. Ale děsnou. Přes den se to ještě dá uhlídat, ale v noci poeá celý barák. Průjem se z koberců uklízí obzvlášť blbě (pozn. autora) Nejhorší je, že ten dement, když ho pustím na zahradu zapomene co tam vlastně chtěl. TAkže pokud mě vzbudí jak zmateně běhá po baráku a hledá kde by to udělala, vyběhnu s ní v županu na zahradu, ona stojí u mě, zmateně na mě zírá a říká " proč jsme venku? Je tady tma. Já se bojím. Já chci spinkat, pojď domů" . Doma udělá tři kroky, posere se na koberec a jde spokojeně spát. Ježíš, co jsem komu udělala, že mám na krku takové psiska.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:04
- Nahlásit
Biluška
Nejhorší je, že ten dement, když ho pustím na zahradu zapomene co tam vlastně chtěl. TAkže pokud mě vzbudí jak zmateně běhá po baráku a hledá kde by to udělala, vyběhnu s ní v županu na zahradu, ona stojí u mě, zmateně na mě zírá a říká " proč jsme venku?
Koukám,že u vás maj toho němce už i psi.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:34
- Nahlásit
ahoj lidi,tak jsem tu,jenda mě pustil k PC až ted
včera jsme byli v šárce asi do 23 hodin a u pivečka ,Dasty se Sindynou lítali jak paka ,já lezla po skále a všem bylo dobře
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:36
- Nahlásit
jo a chci ještě 4 psa , ale až bude barák a už vím plemeno,hádejte,to neuhádnete a sPP by byl a chci kluka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:38
- Nahlásit
želva)
a všem bylo dobře
Tak to je důležitý.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:40
- Nahlásit
želva
už vím plemeno,hádejte,to neuhádnete
Tak poudej!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:42
- Nahlásit
jablunka
dám hádanku:
je to malé,dlouhosrsté,barva i trokolor a moc to není vidět v rodinách,dá se sním dělat agility,flyball a jiné blbosti,dá se sním chodit na výstavy i chovnost sním můžeš dělat,obrany to ne,co to může být?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:50
- Nahlásit
želva
Že by to byl Lenin???
Tak teď vážně,nebude to náhodou šelťáček?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:53
- Nahlásit
Brý den fšicííí
Biluška
že spánek do půl desáté je obzvlášť posilující
Ano,také jsem to zaslechla.. leč fstávám ve čtvrt na 5 ,takže to sama asi nikdy neokusím
Průjem se z koberců uklízí obzvlášť blbě (pozn. autora
Nejlépe se uklízí Vanishem,tím růžovým ,tekutým na prádlo.Nalij to tam a di pryč.Pak to hadrem vydrbej co to de(pozn. uklízečky).Taky to nemusí mít z toho,jí dej nějakou Smectu nebo něco,sis teda taky mohla vzít Kakiho ,rozdíl je akorát ve velikosti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:55
- Nahlásit
Taky hlasuju pro šelťáka a rovnou upozorňuju, že plánujeme krýt Wiňátko, jenže skoro všechny štěňata už jsou zadaný Želva si bude muset počkat na další vrh
Jo a obrany se s tím dělat dají. Hesinka má 4 a půl kila a zakusuje jak blázen. Jenom na peška teda, rukáv by sice chtěla, ale neotevře tolik tlamičku Měli by konečně začít vyrábět rukávy pro malé plemena, diskriminanti jedni vlčákoví
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:56
- Nahlásit
jablunka
šeták to není,to je je střední,ale tohle je malí a čivava to není,ale je to takle malí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:57
- Nahlásit
davidkova renata
Už jsem ji narvala Endiaronem a výsledek nula nula nic. Jsem to telefonicky konzultovala s vetem a on tvrdí, že to taky vůbec nemusí být z toho Brefu, že se domnívá (to už z dřívějška), že má raka a že to můžou být metastázy ve střevech Což by teda ovšem byla konečná. Počkám pár dní jestli to přejde (což by Bref přejít měl) a uvidíme.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:58
- Nahlásit
je to malí,do 10kg,dlouhosrstý a má to zvláštní uši,to by ti mohlo napovědět
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:59
- Nahlásit
želva
Jak může být šelťák střední prosím tě? Kdy jsi naposled viděla šelťáka ty truhlo?
Napověz alespoň z které země to pochází? Mohl by to být třeba králičí jezevčík Nebo toy teriér?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:00
- Nahlásit
želva
No mě z tebe urve. Pětikilový šelťák je střední a něco, co má deset kilo je malý jo? Jsi byla dlouho na sluníčku, co? Davídková, to ji nemůžeš trochu pohlídat, aby si alespoň vzala kšiltovku?
Je to toy teriér.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:02
- Nahlásit
Biluška
vydrž hned to napíšu pořádně
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:05
- Nahlásit
želva
určitě bělouše jiný plemeno s PP nejni
Brý poledne všem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:07
- Nahlásit
takže,patří to do společenských plemen, základní barvou bílá s jakýmikoliv barevnými skvrnami, žádoucí je pravidelná lysina na hlavě,je to dlouhosrstý psík,miluje pohyb venku a dlouhé procházky,nesmírně rád se a ochotně učí, je ovladatelný,
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:12
- Nahlásit
želva
Kavalírek?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:15
- Nahlásit
Je to papillon
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:16
- Nahlásit
Biluška
BINGO
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:27
- Nahlásit
želva
Je to papillon
Tak to ti schvaluju.Zatím co jsem měla čest potkat motýlky,tak byli bezvadní.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:30
- Nahlásit
želva
to je tedy hodně malinkej pejsek
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:33
- Nahlásit
jablunka
jsem viděla na stránkách jedné chs a jsem jimi nadšená,jsem magor co? ,je to malí,ale je dobrý že se stím dá dělat různé psí sporty,zítra si jedu pro časopisy asi 200ks o psech a oni maj tyhle šmudlíky,tak si hned musím s paní o nich popovídat ,ale bude opravdu až bude baráček anebo až jednou nebude třebas Ferda
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:43
- Nahlásit
želvajsem magor co?
Gdybys nebyla,tak si tady nedopisujem,tady jsou to skorem fšici.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:45
- Nahlásit
jablunka
no jo ale skoro tady nemá 3 a více psů,Bilušku už nepočítám
|