| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 20:22
- Nahlásit
tak jsme štastně dojeli domu,psy dostali nažzat, Dastyho bolí noha zadní,takže ted jenom vodpočívá,Sindy ta už spí a já ted sedím tady.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 20:24
- Nahlásit
želva
a co se Dastymu stalo s nohou?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 20:29
- Nahlásit
želva
Dastyho bolí noha zadní
Tak mu ji za mě pohlaď.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 20:49
- Nahlásit
Neessi
alé,má jí nataženou jak lítal a votravoval feny,zítra bude zas dobře a má dkk
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 20:53
- Nahlásit
želva
alé,má jí nataženou jak lítal a votravoval feny,zítra bude zas dobře a má dkk
Tak mu udělej hodně měkké ležení-přidej dvě deky.Co Davídková?Ta je asi tuhá,co?Nepíše...nevolá......
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 20:57
- Nahlásit
Neessi
leží sám na matraci a spí a já jdu taky spát,tak zítra
jsem se nějak znavil a i s toho pití vína,to se toho 17 vožeru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 21:18
- Nahlásit
Neessi
Dyk sem ti napsala maila!Přijeli sme asi až v 7..Super!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 21:23
- Nahlásit
Ahoj lidi, jenom procházím a pozdravuju. Byla jsem dva dny tvrdě vydělávat many a jsem úplně mrtvá. Zítra mě čeká megaúklid, neboť tady Tomášek hospodařil sám, jenom s Brajenkou a s Akélkou Podle toho ten barák vypadá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 21:30
- Nahlásit
Biluška
Sem si řikala,gde ste???sem si myslela,esi ste třá nevyslyšela toho potetního souseda co vás šmíroval dyš ste učila nějakýho čokla Tunéééééééél .Že si s nim jako užívate někde třá v laciným hotelu,sem jako myslela... Ofšem vaše zcela všední vysvětlení mě teda moc nevomráčilo.. Tak až uklidíte ten bordel,laskavě se nagestěte,musíme probrat lííínije
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 21:35
- Nahlásit
davidkova renata
Dyk sem ti napsala maila!Přijeli sme asi až v 7..Super!
sem dávno odpověděla,paní.Máte nemocnou myš,bo co?že tak pomalu klííííííííkáte?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 21:36
- Nahlásit
davidkova renata
ahoooj , zítra s tím Libečákem by to asi byl ode mne nerozum. Dneska si Piškot sice zaplaval ve Hvězdě, ale máme to kousek domů. Zítra má být tepleji než dnes a z toho mám právě trošku strach, jestli jsme chytli začínající zánět váčku či co - teplo a uhřátí by mu to zhoršilo.
Jinak tlamičku už má úplně symetrickou a bulka téměř není. Sřídavě po asi 2 hodinách jsem mu dáseň mazala trošku naředěným Tea tree olejíčkem a Tantum verde, zdá se, že to pomohlo.
Blbne a baští jak.... Piškot . V po. ale stejně pro sichr na tu veterinu zajdem. Užíjte si to zítra .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 21:55
- Nahlásit
Nejnovější historka ze severu.
Moje maminka je nadšená pěstitelka čehokoliv (od mrkve, po muškáty). Tuhle vlastnost jsem podědila po ní a ségra taky. Ve všech našich domácnostech to vypadá jak v květinářství a neustále si vyměňujeme nově získané přírustky. Dneska jsem se vracela přes Bruntál a stavovala se u našich. Matinka mi začala vnucovat nařízkovaný fíkus a difunbachii. Fíkus jsem nadšeně naložila do auta (na plato v kombíku), difunbachii jsem s díky odmítla, neboť je jedovatá. Máti prohlásila "no a co, tak je jedovatá, kdo by ti ji asi tak doma jedl, co? " Odpověděla jsem, že náhoda je blbec a vzhledem k inteligenci některých obyvatel našeho baráku sem jedovaté věci prostě nesmí. Naložila jsem do auta pejsky, zavařené třešně (to mi matka dělá schválně tohleto ), okurky, vajíčka, zapomenuté Alenčiny tenisky, znova psy,kteří druhou stranou vystoupili, protože zahlídli kočku, prázdné květináče, vrtačku co chtěl Tomáš půjčit, potřetí psy (už s pořádným nadáváním) a sebe. Pak přiběhla ségra a nutně potřebovala ještě vyřešit kdy se může stavit pro ty netřesky, které u mě rostou a jí už potřetí chcíply . Tož tak kecáme se staženým okýnkem, najednou koukám, Lilátko je natažené co nejvíc dozadu (jezdí připoutaná v pásech) a blaženě okusuje ten fíkus. Přivřené očička a výraz narkomana, který právě sehnal perfektní zboží. Vystartovala jsem ven, sebrala jí kytičku (měla sežranou skoro půlku listu), zamávala jsem tím máti pod nosem, aby pochopila kdo by u nás doma asi tak sežral difunbachii a jeli jsme domů.
P.S. Fikus je postavený na okně a Lilátko už dobré dvě hodiny krouží kolem a přemýšlí jak by se tam dostalo
P.P.S. Zkoušela jsem jí nabídnout fialky i dracenu (těch mám dost) a o ty slečna nejeví zájem
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 22:07
- Nahlásit
Biluška
Lili je.... no je Lilátko . Fíkus taky není pro pejsy to pravý, mrkni na to:
http://www.psisvet.com/view.php?nazevclanku=zaklad y-prvni-pomoci-5&cisloclanku=2007010010
PS: můj pes ožírá jahody, maliny..... a konopí, když má možnost, což mu nedovoluju, protože už takhle je prásklej až až
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 22:23
- Nahlásit
maixnerova
No tak jak myslíš,kdyby se to nějak změnilo k lepšímu,tak písni,budu na mobilu.V pondělí napiš jak jste dopadli a můžem to naplánovat v týdnu
Biluška
, zavařené třešně (to mi matka dělá schválně tohleto
No jo,vzpomínám si že ste řikala,že vztahy nejsou až tak ideální
Zkoušela jsem jí nabídnout fialky i dracenu
A co kopr??
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 06:06
- Nahlásit
Biluška
Nejnovější historka ze severu.
Pani,vždycky na mne z toho nadpisu dejchne zima,ale ňák mi došlo,vodkaď ste Tak si říkám,co bych měla psát třá já nebo tinta76,dyž bydlíme vejš,jak vy? Třá :Historky ze severního pólu?
Ve všech našich domácnostech to vypadá jak v květinářství a neustále si vyměňujeme nově získané přírustky.
No to mi teda vysvětlete,jak to děláte
Bo i já mám tu schopnost,že píchnu do země kus větve,nebo stonku a vyroste mi z toho vzácná rostlina,ale co mám tu nejnovější čubinu,tak ta mi udělala ze zahrady válečný území a když náhodou zjistí,že se něco novýho zasadilo,tak to jde okamžitě přesadit-jenže vobráceně=kořenama vzhůru.Zatím se jí nepodařilo přesadit 30metrový modřín a velké zeravy,jinak už fšecko Pochopitelně,že jí f tom ty další dvě blbky pomáhají:labrouška vymýtila z jezírka všechny lekníny a vodní kosatce těsně před květem-no to nemá chybu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 09:41
- Nahlásit
Neessi
ale co mám tu nejnovější čubinu,tak ta mi udělala ze zahrady válečný území a když náhodou zjistí,že se něco novýho zasadilo,tak to jde okamžitě přesadit-jenže vobráceně=kořenama vzhůru
Bojuju paní, neustále bojuju a nevzdávám to . Asi stokrát jsem je zmlátila traverzou (a jednou trsem vymícené levandule) a pochopili, že tunelovat se zde nesmí. Tak najeli na taktiku zalehávání. Je horko, Akélka hledá stín, má stopadesát různých křáků a stromků, ale mrcha se musí svalit přesně pod borovičku a zalehnout přitom afrikány. Na tuto taktiku jsem zatím bezmocná
Pani,vždycky na mne z toho nadpisu dejchne zima,ale ňák mi došlo,vodkaď ste Tak si říkám,co bych měla psát třá já nebo tinta76,dyž bydlíme vejš,jak vy? Třá :Historky ze severního pólu?
Paní neříkejte, že bydlíte ještě severněji? Tam už je jenom Polsko
davidkova renata
A co kopr??
Ten nemám, matka všechen narvala do okurek
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 09:59
- Nahlásit
Brýýýýý rááááánko fšem.......
Biluška
Ten nemám, matka všechen narvala do okurek
Paní,tak rovnou zkuste ty vokurky.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Srp 2007 10:27
- Nahlásit
Biluška
Paní neříkejte, že bydlíte ještě severněji? Tam už je jenom Polsko
Dyk ten váš Bruntál je, co se severu týče, na úrovni Prahy
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Srp 2007 10:31
- Nahlásit
Neessi
Moje 6-timěsíční "krakenka"
Podle pacek to vypadá, že se už brzy půjdete zapsat do guinesovky, ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 11:08
- Nahlásit
Biluška
Hele nechceš k Lilátku 4 letého šarpejího kluka???
http://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tem a=228121&r=7&m=2959&page=1
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 11:46
- Nahlásit
dobré poledne všem,tak jsem se vyspinkali všici 4,tedy jsem s nimi ráno vyběhla kolem 7 a pak ještě dospinkávali a pak jsem dokonce i uklízela - hrozná to činost a pak dávala dohromady časopisy a myslíte že mi někdo by z nich pomohl,ani vomylem,jenom chrněj a nepomůžou ani ten můj budoucí manžel
dávaj dnes formule a pak navečír se mujdem poroběhnou na parukářku
Biluška
Přivřené očička a výraz narkomana, který právě sehnal perfektní zboží.
nic jí nedopřeješ
a tím nastupováním se psy,chudák isdpch včera jsme nakládali dasytho asi 4 x a mlátili nahubkem ,ještě že tam byla davídková
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 12:22
- Nahlásit
Tinta76
Podle pacek to vypadá, že se už brzy půjdete zapsat do guinesovky, ne?
po dnešním cvičáku bezpečně -bo tam byl cizí figurant a netuše,že jí je teprve půl roku,začal mlátit vobuchem do rukávu kousek od Bordžínky,kterou jsem neměla na vodítku a tak ji nasr..l,že ho šla zabít.No musela jsem ji pochválit.Když se chlapec dozvěděl,že je teprvá dítě,tak řekl:"Tý voe, to bude hovado,palici má,jak kýbl ".
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 12:48
- Nahlásit
Neessi
l:"Tý voe, to bude hovado,palici má,jak kýbl ".
A víš jistě,že máš NO a ne vlka z Karkulky???
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 13:16 - Změnil/a: Joker
- Nahlásit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 13:43
- Nahlásit
jablunka
A víš jistě,že máš NO a ne vlka z Karkulky???
Hele,tak tohle vim naprosto přesně......... bo jsem četla v rodokménu a dostala CD s videem tatíčka i matičky.Tatíček je hovado vobrovský-ale hlavně ,že je ze zahraničí a vnesl sem trochu řádné krve,bo těch skalár je tu přemnožíno A dokud projde futrama na výšku a na šířku,tak to nejni žádná vobluda,víme.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 13:49
- Nahlásit
Joker
:up ěkný
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 14:42
- Nahlásit
Neessi
A dokud projde futrama na výšku a na šířku,tak to nejni žádná vobluda,víme.
Tak to potom jó.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 16:21
- Nahlásit
Tinta76
Dyk ten váš Bruntál je, co se severu týče, na úrovni Prahy
No jo paní, jenže my už nebydlíme v Bruntále, my jsme emigrovali do klidné tiché indiánské rezervace - do Liptáně
jablunka
Paní,tak rovnou zkuste ty vokurky.
By mě Tomáš zabil
Tak jsme si šli před chvilinkou zaplavat. Vzala jsem si knížku, že se spokojeně natáhnu na břeh a po vzoru Davídkové budu chytat bronz. Jenže to bych s sebou nesměla tahat ty degeny blbé chlupaté. Napřed se ztratila Hesinka, po dlouhém volání se vynořila ze zahrady od jezevčíka Míši. Pak zdrhlo Lilátko za jakýmsi králíkem. Přišlo laskavě po pěti minutách a prohlásilo, že je hrozně uhnané, protože ten králík byl rychlý. Dostalo budkovou, protože nemá přivolání. Pak ruplo v hlavě Brajeně a začala napadat všechny kolem. Zlá Brajena, zlá. Servala se s pumou, s Akélou a s Lilátkem. Teda neservala, ale zkusila to. Všichni psi z toho byli tak vynervovaní, že vyjížděl každý po každým. Naštvala jsem se a šli všichni dom. Sumasumárum byli u rybníčku asi 10 minut. Kašlu na ně a zajedu si na koupák do Bohušova. Bez psů !!! co se s nima budu furt rozčilovat, jsou dneska všechny jak praštěné. Jestlivá oni nebudou nějaké erupce na slunci.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Srp 2007 16:32
- Nahlásit
Biluška
No jo paní, jenže my už nebydlíme v Bruntále, my jsme emigrovali do klidné tiché indiánské rezervace - do Liptáně
Je sice fakt, že Liptáň je víc na sever než Bruntál, ale stále je to pro nás moc na jihu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 16:57
- Nahlásit
Biluška
Napřed se ztratila Hesinka, po dlouhém volání se vynořila ze zahrady od jezevčíka Míši. Pak zdrhlo Lilátko za jakýmsi králíkem. Přišlo laskavě po pěti minutách a prohlásilo, že je hrozně uhnané, protože ten králík byl rychlý. Dostalo budkovou, protože nemá přivolání. Pak ruplo v hlavě Brajeně a začala napadat všechny kolem.
Ty voe,mít takové sousedy,tak velmi bystře otevírám sejf s legálně drženými palnými zbraněmi
|