Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:22
- Nahlásit

No to je dost!
Dáme ho do chovu,bé to IGNÁC VON DER HOVEN
Gde je Biluše???

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:25
- Nahlásit

Neessi
A má fajku......
davidkova renata
bé to IGNÁC VON DER HOVEN
Takový vznešený méno,jak k tomu ten trpajzlík příde.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:32
- Nahlásit

Konečně se,parchant kýčovitej ,vokázal

A vůbec,mám náladu,jak Rosnička-dokonale vražednou.Z plynového sporáku-z hořáku se linul neuvěřitelný puch,jak vod ropuch.Kamna jsem rozšroubovala,vypnula plyn a pod hořákem byla myš-trochu už hm...ehm........blééééé.Tak jsem ji vyhodila,začala to všechno gruntovat,dezinfikovat,jen jsem zapoměla na elektriku(do trouby)-já dostala tak neskutečnou pecku,že se mi rozjela agresííííívita všemi směry,ale páč nablízku byl jen gaučák-manžel,tak jsem ho chtěla zabít,když mi řek,že mi to pofouká.V tomhle případě by to bylo beztrestné stoprocentně.
Nevim jak na psy,ale na mne má elektrika naprosto jasné účinky=vyvolává agresííííííívitu jak řemen.Teda nevim,jak elektrickej vobojek

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:39
- Nahlásit

jablunka
Takový vznešený méno,jak k tomu ten trpajzlík příde.
Byl přivezen dnes od Deutschland Granzen a dneska je Ignáce,tak to bé Ignácu.
To je taková zbraň proti tomu Němcoj,co nám fšecko zkovává:dyž něco přivezem domu,tak tomu dáme meno,co je ten den v kalendáři a pak už víme,kdy že to bylo.Třá soused si přivez traktor a bál se,že zapomene kdy to bylo,tak dostal meno Virgil.
Pohovka v pracovně je Cecilka,poslední pračka je Bohouš.......

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:40
- Nahlásit

davidkova renata
Gde je Biluše???
Asi někde blinká.

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:42
- Nahlásit

Neessi
Pohovka v pracovně je Cecilka,poslední pračka je Bohouš

a manžel?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:43
- Nahlásit

Neessi
Nevim jak na psy,ale na mne má elektrika naprosto jasné účinky=vyvolává agresííííííívitu jak řemen.

Já jí mám i bez elektríííky..Tak na tebe zkusíme vostnáč a to by bylo aby nebylo.Ale až zejtra bo du spát,třá se mi bé zdát vo trpaslííících.až přijde Biluše,at zapátrá v databázi kerou jim nakrejem

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:45
- Nahlásit

Neessi
jsem ho chtěla zabít,když mi řek,že mi to pofouká.V tomhle případě by to bylo beztrestné stoprocentně.
To ti odsvědčím!!!
Třá soused si přivez traktor a bál se,že zapomene kdy to bylo,tak dostal meno Virgil.

A o mě si lidi myslej,že sem diuná,gdyž se můj pes menuje Čenda,bo Bruce Willis.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:45
- Nahlásit

Neessi
Třá soused si přivez traktor a bál se,že zapomene kdy to bylo,tak dostal meno Virgil.

Při mý smůle bych si určitě koupula pračku na Den československo-sovětského přátelství

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:46
- Nahlásit

davidkova renata
Dobrou pani......

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:47
- Nahlásit

davidkova renataPři mý smůle bych si určitě koupula pračku na Den československo-sovětského přátelství
Nebo by to bylo upálení mistra Jana Husa.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:51
- Nahlásit

Už jsem tadýýýýýý.
Paní kolegyně, Ignác je úžasnej. Máti má trpaslici Magdalénu, skoro stejně kýčovitou. Nakrejeme ji s Ignácem a rozšíříme línije
Jsem to sem celé odpoldne nestihla, bo jsem musela dřít na zahradě. Neustále napravuju škody, které předchozí majitel dokázala napáchat na tak nádherné zahradě . Kdyby kytky mohli kousat tak dopadl jak ta baba, co ji sežrali její dva pitbuli.
Večer jsem vzala Akélu ke kolu. Hned za brankou mě sundala, jelikož si šla něco vyříkat se sousedovic Žofkou. Dostala budkovou ( to je paráda jak má ten náhubek od Bohouše ) . Ujeli jsme skoro 500 metrů, považte lidi, taková dálka. Akélka byla naprosto vyčerpaná, normálně jsem ji táhla na vodítku za sebou jak kozu na porážku. Tak jsem se naštvala, že si jako s celým pohybem může nakašlat a jeli jsme domů. Kolem nás prosvištěli kluci na pionýru a ta ludra mě málem sundala podruhé. Přesto, že jsem včas zastavila, bo mi bylo jasné, že po nich vyrazí a že na kole bych to neustála. Sfině. Takže domů běžela cvalem a to přesto, že mám ruku vykloubenou v rameni jak jsem ji vlekla za sebou. Stáhla jsem jí obojek na max, aby si ho nemohla přetáhnout přes hlavu a prostě jsem vyrazila naplno. Ovečka holt musela taky, nebo by se uškrtila. Celých zbývajících 200 metrů jsem jí vyhrožovala, že jestli nepůjde tak ji příště uvážu za toho pionýra a může ho klidně honit. Najednou nechtěla

BonišMyš je fakt pes na zvedání nálady, dneska mi pomáhala přesazovat ty keře. Na svoji velikost je docela zdatný zahradník . Dokáže odtáhnout jalovec, který je desetkrát takový jak ona sama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:52
- Nahlásit

jablunka
můj pes menuje Čenda
Taky znám Čendu,je to špringr.Ale někdy je to vo nervy,bydlel tu chlap co měl bígla Zdeňka.vono teda bylo fuk jak mu řiká,bo von stejnak nedbal,takže chlap tu furt lítal jak mastnej papír f průjezdu a volal:Zdeeeeeňkůůůůůů!
Pak zas taková asi 70 letá babka venčila na vodítku bílýho bulíka,evidentně ho hlídala mladejm.To zas byl VáclavDycky zoufale tahala za to vodítko se slovy:Václave,poď už domů!Václav ani ťuk,samosebou

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:53
- Nahlásit

Biluška
Celých zbývajících 200 metrů jsem jí vyhrožovala, že jestli nepůjde tak ji příště uvážu za toho pionýra a může ho klidně honit. Najednou nechtěla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:54
- Nahlásit

Biluška
Dokáže odtáhnout jalovec
Vysokýýýý jaloveeeec,vysokýýýýý jako jáááááá
Akélka byla naprosto vyčerpaná
Ale prd,to jí nežerte,hraje to na vás
trpaslici Magdalénu

tož jí oznamte,že budesňatek z rozumu

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:56
- Nahlásit

davidkova renata
bydlel tu chlap co měl bígla Zdeňka
Tady u nás mají novofunláďáka jako hovado a říkají mu Jogurtku.No to bych blila!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:58
- Nahlásit

jablunka
říkají mu Jogurtku

a maj nějakou konkrétní značku??

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:59
- Nahlásit

davidkova renata
a maj nějakou konkrétní značku??
Dobrá máma.....

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 22:03
- Nahlásit

Lola1
a manžel?
Kterýho myslíš?Toho posledního(zatím),no ten přišel 9.května-co se to tenkrát slavilo?Den osvobození?To by bylo na takovýho prevíta moc dlouhý jméno,ale klidně jsem ho dneska mohla beztrestně osvobodit .:lol

jablunka
Nebo by to bylo upálení mistra Jana Husa.

Bo to by něšlo,bo je zavříno
Ale je fakt,že v tom kalendáři je taky slušnej "cirkus"

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 22:09
- Nahlásit

Neessi

Bo to by něšlo,bo je zavříno

Ale gdepák,ty dnešní hyper a super márkety maj votevříno furt.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 22:17
- Nahlásit

Brou noč fšem..........
Sem ztahaná jak guma u tepláků,tak du do péří.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 22:23
- Nahlásit

Biluška
tak ať vás Mášenek odveze autem aji s kolem někam za kopec a Akélka tě pak dotáhne dom Nebo aji to auto

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 07:23
- Nahlásit

jablunka
Sem ztahaná jak guma u tepláků,tak du do péří.

No jo,ty gumy dneska taky stojej pěkně za ho....,bejt to pořádná guma,tak jdeš eště vařit knedlíky

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 07:46 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

No tak todle nevim-před chvílí tu vobrázek byl a už zase zmiznul-to je horší,jak s těma trpajzlíkama-chvíli se vobjevujou,chvíli mizej-čék se nemůže už na nic spolehnout

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 08:29
- Nahlásit

isdpch
pani dochtorko z mejlu jsem fotky vkládat nejdou, teda jdou, ale sou vidět přesně po tu dobu co máš mejl otevřený, pak vidět nejsou, tož jsem ty příspěvky odmáznul a z toho alba to vkládáte taky blbě.
Klikněte na ten obrázek v albu pravým myšítkem - vlastnosti - a tam vprostřed je takovej nápis, kterej končí .jpg ten zkopírujte a vložte

Dyk to tak dělám fuuuuuurt,immerwere ale ten blbej počítač si dělá,co chce.Tak to teda ho zase zkopu do větráku.
Co béš dělat f Teplících? Zase choroba?

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 08:40
- Nahlásit

isdpch
No tak sem to z tý zahrady šoupla na volný-přece Jablunku nepřipravím vo recepty,co Jablunku-ale Davídkovou a Želvu a dám to sem
Hele-v tom endéer-to nemá chybu-furt stejný(já tam nebyla od tý doby,co mi v 1988 v létě prohledali auto(při cestě z dovolený)a hledali Honeckera i za potahama a tím mne dost nasra..i,páč jsem měla za sebou 800km a v půl třetí ráno mi budili děti v autě,tak jsem si myslela,že to bé trochu jiný-jsou furt stejný

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 08:53
- Nahlásit

isdpch

a mám dost-asi mi scípla i tahle myš u PC(zatím nesmrdí)
Tak jsem ti to poslala na tvůj mail a ty to holkám naservíruj sám,jo?

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 08:55
- Nahlásit

Brýýýýýý ráááááánko fšem.......
Neessi
Furt nic......

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 08:56
- Nahlásit

Neessi
a mám dost-asi mi scípla i tahle myš u PC(zatím nesmrdí

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:01
- Nahlásit

jablunka

Tak jsem to nechala na isdpch-oj,ale gdo ví,esli se vrátí z těch Teplíííc,esi bé řídit sám,bo Renča ho klasifikovala,jako těžce dezorientovanýho řidiče.Víš co,pošlu ti to mailem,ať máš vo čom přemejšlet-esi koupit v marketu,nebo špinit nádobí

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání