| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 21:45
- Nahlásit
želva
Dyxi řikala,že deš do Stromofky ne??Je tam nějaká ekšn...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 21:46
- Nahlásit
to je v neděli
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 23:02
- Nahlásit
želva
ahoj, už máš vypráno? Co bude v neděli za ekšn?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 08:08
- Nahlásit
Dobré ránko,nevíte o nějakém vhodném psovi na krytí,začala mi jedna holka hárat,je to poprvá,ale má už 7 měsíců Kaki by byl asi moc malej
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 08:13
- Nahlásit
Lola1
ahoj,tohle:
DOG CHOW DISCDOG CUP - STROMOVKA DISCDOG FREESTYLE
Sponzoři: Purina Dog Chow, Psí sporty, Hero, DogShop.cz
Datum: 29.7.2007
Místo: Praha – Stromovka (Psí louka)
Pořadatel: DiscDog klub České republiky, kontaktní osoba: Jakub Štýbr, info@discdog.cz, +420608141696
Program:
9:00 Zahájení
9:15 Začátek soutěží
12:30 Soutěž pro diváky o nejdelší hod diskem (bez psa)
13:00 Vystoupení Sabine Bruns a Marcuse Wolfa, kteří patří ke světové špičce tohoto sportu. Oba v minulosti získali titul Mistr Evropy!!!
13:30 – finálová kola
16:00 – vyhlášení výsledků
(časy jsou orientační)
Doprovodný program pro diváky: Soutěž o nejdelší hod diskem (bez psa)
Vstupné: zdarma
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 08:15
- Nahlásit
ale já nejdu,páč pak jdu na vobrany a stejně musím čekat na letáky
jinak dobré ráno všem
davidkova renata
TAKŽE MI DORAZÍME NA TU 18 HODINU
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 08:19
- Nahlásit
Pentas
Jak si to představujete pane? To se nedá krýt jen tak bezrozmyslu. Napřed musíte vědět jaké vzácné choroby vaše fena má a pak je upevňovat. Honem sem písněte ty nejzákladnější údaje a my vám s Davídkovou nějakého vybereme. Databáze je dost široká .
Davídková Renata
Mimochodem, Lilátko se taky tváří, že začne hárat měli bysme se urychleně po něčem poohlídnout, protože tak vzácné zvíře jako je Lilátko přece nemůžeme nakrýt ledasčím, že jo? Ve vedlejší vesnici mají psa-šarpeje co je bílý s hnědými skvrnami, vypadá spíš jako fr. buldoček, ale na vyšších nožičkách. Má pět měsíců a vypadá to, že chorobama bude prolezlej jako správnej šarpej myslíš, že je to ten pravej pro Lilátko?
Bwt. - Akéla mě hned po ránu kousla. Napřed začla terorizovat Lilátko až kňučelo bolestí, takže jsem na ni vlítla. Slovní povely typu "pusť" "fuj" "ke mně" opět považovala za moji samomluvu takže jsem ji chytla za krk a stáhla z Lilly dolů. Bestie se normálně otočila proti mě, kousla a pak zdrhla. Teď běhá po zahradě a je opět neodchytitelná. Je mi jasné, že útočí ze strachu, ale nevím co s tím dál. Jediné co vím je to, že nechci mít psa, který si dovolí na mě zaútočit. Ty první dny jsem si to zdůvodňovala tím, že se mě bojí, nezná mě. Teď už mě snad zná, spíš si říkám, že jí to včera prošlo tak se zkouší vyšplhat výš. Srolovat ji nemůžu, protože ji prostě nechytnu, krom toho to stejně nikam nevede, musela bych ji mít srolovanou několik hodin jinak zkouší kousnout jakmile ji pustím. Eichler ještě spí nebo co, bo mi nezvedá telefon. Jdu zkusit modrýho, když tak ho dopředu varuj, aby fofrem vstával
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 08:44
- Nahlásit
Biluškano,když už si na tý dědině,nauč se házet lázem,vono to bude k nezaplacení.
Jenom jí chyběj nějaký ty zuby.Leda,že bych jí přestal vočkovat,aby něco chytla
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 08:45
- Nahlásit
davidkova renataTaxe staf!
benda2tak tam pozdravuj a co máte v plánu vidět ?
V plánu máme pouze návštěvu nemocnice. Po desáté vyrážíme.
Brýýýýý rááááánko fšem.......(já na to málem zapoměla)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 08:51
- Nahlásit
Pentas
začala mi jedna holka hárat
Mě začala včera ta pučená berňačka.To tady bude veselo.
Biluška
Ve vedlejší vesnici mají psa-šarpeje co je bílý s hnědými skvrnami, vypadá spíš jako fr. buldoček, ale na vyšších nožičkách.
Paní,abyste neměla ze štěňátek dogátko šarpejovité.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 09:49
- Nahlásit
jablunka
To je putna co z nich bude, hlavně když to draho prodám, ne?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 10:56
- Nahlásit
Biluška
Slovní povely typu "pusť" "fuj" "ke mně" opět považovala za moji samomluvu takže jsem ji chytla za krk a stáhla z Lilly dolů. Bestie se normálně otočila proti mě, kousla a pak zdrhla. Teď běhá po zahradě a je opět neodchytitelná.
ja vim, ze tohle tema je spis takove nevazne a navic jsi to uz jinde jiste probirala, ale napada me - proc zrovna tenhle pes za sebou netaha stopovacku?
a proc zkousis slovni povely v situacich, kdy ti uz zkusenost ukazala, ze stejne nebudou mit zadny efekt?
ja vim, ze nemam co radit, ale z toho, co pises mi prijde, ze uplne ze vseho nejvic ti chybi klid. trestat a nebyt pri tom v klidu a nad veci je peknej vztahokaz. kdyz se citis nejista dej ji stopovacku, kosik - proste cokoliv, co ti prinese vic klidu
(tohle vsechno uz ti asi radili, tak ja uz mlcim - jen proste jsem musel no, protoze mi v tom pripominas me a myslim, ze vim, jak se citis)
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:01
- Nahlásit
argosek
ja vim, ze tohle tema je spis takove nevazne a navic jsi to uz jinde jiste probirala, ale napada me - proc zrovna tenhle pes za sebou netaha stopovacku?
tak to teda nemas fantazii ...hele vzdycky je lepsi jit na to vod lesa....treba travi mi tu psy...no je jich velká škoda, potřeboval bych kamerový systém za pár korun...no a co myslíš, že vyleze z LIby....no že chce stopovačku! ty jsi ale bez fantazie dnes básníče, to je chrůza!!
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:02
- Nahlásit
argosek
tak to teda nemas fantazii ...hele vzdycky je lepsi jit na to vod lesa....treba travi mi tu psy...no je jich velká škoda, potřeboval bych kamerový systém za pár korun...no a co myslíš, že vyleze z LIby....no že chce stopovačku! ty jsi ale bez fantazie dnes básníče, to je chrůza!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:03
- Nahlásit
fatdog]
vzdycky, kdyz jsem vazny, jsem bez fantazie.
ale ty me budes mit stejne rad, i kdyz to ted
vis, ze jo?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:05
- Nahlásit
fatdog
vzdycky, bla jsem vazny, bla bez bla .
ale ty me bla mit stejne bla , i kdyz bla ted
vis, bla jo?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:11
- Nahlásit
argosek
Jezis, tys byl vazny, tak doufam, ze jsem Te nejak nepotrapilo ci co. Jasne, ze Te budu mit porad rad, to je jasný, zvlast nyni kuliva ty posledni vete, tu jsi moc pekne napsal. Ale je cas prejit k veci. Meli bychom se tedy Libusce slozit na tu snuru. Kolik dáš? Já nedám nic, alke až mi zvýší socku, tak bych mohl přidávat na splátky třeba 3,50 měsíčně. Nebo já tady mám jednu již použitou, takže bych ji třeba odprodal Nadaci na zakoupení Libuščiny stopovačky nějako levně třeba za 15.865.-USD no a nadace by si ji pak u nějaké renomované krejčířské firmy třeba Kadlík Boss nechala za pár šestáků došít. Aby se pak Libuška, až pojede s Mauglím teda pardon s Akélou na Ovčárynemusela stydět za stopovačku, že má jako nějakej levnej shit.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:13
- Nahlásit
argosek
no haha s tou dvojtou odpovědí )) mně to bčas udělá muj browser, že to vloží a přitom hodí error, tak to vložím znova a občas je to pak dvakrát no ))
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:22
- Nahlásit
fatdog
Meli bychom se tedy Libusce slozit na tu snuru.
oukej, posli predvyplnenou slozenku
mně to bčas udělá muj browser, že to vloží a přitom hodí error, tak to vložím znova a občas je to pak dvakrát no
to mi nerikas poprve. ty mas to opakovani v krvi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:42
- Nahlásit
argosek
Náhubek měla prvních pár dní poté co jsme se přistěhovali. Kovový. Bylo to šílené, neustále mlátila hlavou, otloukala nábytek, zeď, nás, ostatní psy.... Kožený intenzivně sháním a v její velikosti prostě není. Buď jsou malé, nebo velké. Ani na Propetu jsem nenašla. Vzdala jsem to a nechám u místního sedláře ušít na míru. Je fakt, že jak byla posledních pár týdnů v pohodě tak jsem se na to kvajzla.... a vrážela peníze jinam. No nic, náhubek dostane vysokou prioritu. Stopovačku netahá, mívala dlouhé vodítko na kterém jsem ji dokázala odchytit. Stejná situace jako s náhubkem - Akéla poslouchala, vodítko se kamsi odložilo. Ani jsem si na něho nevzpoměla, jdu ho vyštrachat a pověsím ho na ni. Zatím ji ignoruju, kašlu na ni, okoupala a vyčesala jsem ostatní psy, Akina leží pod schodama a pozoruje co se děje. Přisomrovala se, že chce jako taky učesat tak jsem se zvedla a odešla domů, jí jsem zavřela dveře před nosem. Zírá co to má být jako za přístup.
V běžných životních situacích je naprosto v pohodě, zvládá opilce před hospodou, mateřskou školku na výletě....cokoliv. Ovšem jakmile na ni sáhnu (např. když jsem jí brala tu kočku, nebo dneska ráno když jsem ji sundávala z Liláka) tak ze strachu zaútočí. Snažím se takovým situacím vyhýbat, ale občas jsou přece jenom zapotřebí. Nejvíc se bojím toho, že kdyby se jí např. stal úraz tak na sebe vůbec nenechá sáhnout. Vzhledem k tomu, že ji vozím v autě tak bych se nerada dočkala toho, že ji v případě havárky budou muset zastřelit protože k autu nepustí saniťáky (je vzadu v kleci, ale nedělám si iluze že by ta klec přežila nějaký větší náraz).
fatdog
Jestli ji firma KadlikBoss neušije pořádně tak s tím nikde chodit nebudu. Jsem velká podnikatelka a musím dbát na svou image
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:43
- Nahlásit
Biluška
To se nedá krýt jen tak bezrozmyslu
Správně!!!To by f tom byl za chvíli pěknej bordel!!!Čék aby byl furt ve střehu,dyk ty tupcííí by tu kynológii úplně zničili!
Lilátko se taky tváří, že začne hárat
Tak pozor,to musíme bejt připravený..já bych přeci jen pouvažovala vo Kakim(třá by na ní dosáh)..
Akéla mě hned po ránu kousla
Páč jí furt pomlouváte,taky bych vás rafla!
Jinak se celkem přikláním k tomu co píše argošek a navíc si myslím,že to je tím,že jste byly od sebe a zas zvlčela bo se o ní staral někdo jiný a asi jiným stylem než ty.Pokud dala 2 měsíce pokoj a ted zas začla.nebude to snad tak hrozný.Tak cinkni modrýmu i tomu druhýmu adej hlášku co ses dozvěděla.
fatdog
no a co myslíš, že vyleze z LIby....no že chce stopovačku!
Má smůlu,stačí prádelní šňůra,ta je levnější
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:47
- Nahlásit
Biluška
Kožený intenzivně sháním
Hele a co takovej ten jak v něm chodí občas pitové nebo stafordi,vypadá to spíš jak na medvědy,to mi neřikej,že by jí nebyl,zas takovou hubu nemá.
Jinak jsem dočetla cos ted psala,řekla bych,že klíčový slovo je důslednost.a s tím úrazem..za prvý to bych neřešila,až to nastane a za druhý,když jste jí přitáhli,měla ten obojek div ne zarostlý a taky jsi to zvládla ne?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:51
- Nahlásit
davidkova renata
Tak cinkni modrýmu i tomu druhýmu adej hlášku co ses dozvěděla.
nooo to je řešení...na tohle von dosáhne...tomu věřím )))a nemusí bejt ani Kaki )))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
Má smůlu,stačí prádelní šňůra,ta je levnější
Tak to teda ne paní. Jak bych vypadala? Nosím výhradně značkové oblečení (zn. Vietkong), výhradně značkové obutí (opět Vietkong) a fšechny psy vodím na značkových reklamních vodítkách (většinou Nutram bo byli zadara ke krmení) . Přece si nebudu kazit image s nějakou vadnou šňůrou ne? Chci kvalitní stopovačku zn. Kadlik Boss .
..já bych přeci jen pouvažovala vo Kakim(třá by na ní dosáh)..
Paní vyprávěla jsem vám jak velkokynologové (ne ti naši, nějací cizáci) v Praze kryli šeltie? Jestlivá jo tak ráčej prominout, to je tak úžasný příběh, že ho musím napsat
To měla v Praze jedna paní šeltičku s PP a jeden pán šelťáčka s PP. A tak se domluvili, že by chtěli štěňátka, samo taky s PP. Jenže ta fenečka byla podstatně vyšší než ten pejsek. V klubu jim to nedoporučovali, že ten pes je moc malinkej. Ale oni pořád trvali na svém tak nakonec dostali požehnání. Nastal den D, pejsek se snažil u fenečky, ale pořád nic. Tak zoufalí majitelé volali poradkyni chovu. Tato velmi zkušená chovatelka prohlásila " no jo, ten pes je malej, dyť jsme vám to říkali. Víte co, zkuste pod něj dát nějaký polštář nebo něco, ať na ni dosáhne" .
Majitelé: "to už jsme zkoušeli, už jsme dávali polštář pod něho,i pod ni a pořád nic"
Poradkyně:"Jak pod ni? Vždyť ona je vysoká, pod ni nic dávat nesmíte"
Majitelé: " No jo, ale když ji položíme na záda tak je menší než on"
Poradkyně: "Já vám asi nerozumím, jak ji položíte na záda?"
Majitelé: "No normálně, jako u lidí......."
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
Hele a co takovej ten jak v něm chodí občas pitové nebo stafordi,vypadá to spíš jak na medvědy,to mi neřikej,že by jí nebyl,zas takovou hubu nemá.
Vona má tu hubu strašně úzkou a přitom dlouhou. Takovou jakože chrtí. Takže všechno je jí buď široké a pak to dokáže sundat, nebo je to dobré na šířku a zase jí to dře do čenichu.
Ten medvědí náhubek přece nemůže nosit pořád, dyť v tom ti psi neotevřou hubu. Rostu když to vidím na pitech. Za chvíli by v tom zdechla na přehřátí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 12:05
- Nahlásit
Biluška
Takovou jakože chrtí
Chrti na dostihách taky běhaj v košíku,někde je kupovat musej.A grey není zas tak malej.samo že ne furt,jen než se zas srovná do přijatelný formy.Čím víc neúspěšných akcí z tvý strany,tím dýl to bude trvat.
Já vám asi nerozumím, jak ji položíte na záda?"
Majitelé: "No normálně, jako u lidí......."
No tak to je hustýýýýýýý!
Nosím výhradně značkové oblečení (zn. Vietkong), výhradně značkové obutí (opět Vietkong) a fšechny psy vodím na značkových reklamních vodítkách (většinou Nutram bo byli zadara ke krmení)
Ok,už mlčim....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
¨myslíš ty kanibalí???mno přes hubu asi byl..ale hlavu bude mít asi Akéla větší ne??
Biluška
mrkni na hofero..třeba něco sedne...my teda ten zavřenej nedáváme..ale na Hoferu maj velkej výběr....
argosek
ze uplne ze vseho nejvic ti chybi klid. trestat a nebyt pri tom v klidu a nad veci je peknej vztahokaz. kdyz se citis nejista dej ji stopovacku, kosik - proste cokoliv, co ti prinese vic klidu
tohle vztáhnu i na sebe..čuba chodí venku s košem a šnůru tahat bude..jinak sem pak fakt na prášky...
a pak nemám cas
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 12:09
- Nahlásit
Biluška
? Nosím výhradně značkové oblečení (zn. Vietkong), výhradně značkové obutí (opět Vietkong)
To je nechutný, moji oblíbenou značku už dneska nosí kdekdo!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 13:24
- Nahlásit
rosnička
To je nechutný, moji oblíbenou značku už dneska nosí kdekdo!
to je jasný a časem zúží sortiment a nakonec zjistíme že nosíme uniformy, modrý obleček = chlapeček a růžovej zase holčicka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 13:33
- Nahlásit
benda2
že nosíme uniformy, modrý obleček = chlapeček a růžovej zase holčicka
Já si myslim,že modrej vobleček budou mít chlapečkové i holčičky,chápeš ne...
|