| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:25
- Nahlásit
Garfield
Já ne Já chci svoje hodné, bezproblémové, temperamentní pejsky Nechci pitomou ovci, která se vybourává z klece, žere lidi, pejsky, mě, vodítka a moje karafiáty !! A hlavně nechápu proč to dělá, když už byla naprosto v pohodě a zničeho nic vyvádí stokrát víc než předtím
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:33
- Nahlásit
Biluška
Akéla není pes se kterým je dobré cestovat.Potřebuje svůj klid.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:38
- Nahlásit
Biluška
F poho.
Garfield dneska aportoval kanoe i s kanoistama.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:39
- Nahlásit
Smečka
A kam bych ji asi tak na celý den dala? Do klece, ze které se už dvakrát vybourala? Do pokoje, ze kterého je schopna vyskočit zavřeným oken? (zatím sklo drží, ale skáče celým tělem proti němu, jak dlouho to může vydržet? ) Je fajn konstatovat, že nemá cestovat (stejně dobleje celé auto) ale kam ji jako mám dát?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:42
- Nahlásit
Biluška
Já nevycházím z údivu, jaká krása se skrývá v jednoduchosti. Pes žere lidi? Je nepříčetnej, nezvládnutelnej a hysterickej?
Klec. Obyčejná jednoduchá klec a pes chrápe 9 hodin v tahu (jakmile opustí klec je zase svůj, ale víš, co je to 9 hodin ticha? Bomba!)
Auto. Pes žere lidi, semafory, auta, cyklisty, rozbíjí skla, likviduje sedadla i kufr.
Plato. Stačí zavřít psa pod plato a je hrobový klid. Lehne a chrápe. Úžasné, jen v současném počasí trochu nevhodné.
Jednoduchost je prostě úžasná věc.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:45
- Nahlásit
Já nevím,neznám tvé možnosti.
Pokud jsou nulové,natáhla bych jí provizorně od stromu ke stromu lano a nechala jí v době své nepřítomnosti běhat přivázanou.
Nebo bych jí věnovala Desenskému.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:46
- Nahlásit
Garfield
Akéla by se z klece jakou máš ty na Gafa vylánala během pár minut,to mi věř.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:49
- Nahlásit
Garfield
Ona se z klece vybourává. Je nepříčetná když je kdekoliv zavřená, nebo uvázaná. Chce stále volnost a svobodu. Nechápu ale, kde se v ní vzala ta touha sežrat všechno co se hýbe. Vždyť jsi ji viděla na Intercanisu, tam byla ještě naprosto v pohodě. Do tohoto týdne jsem ji brala jako nejklidnějšího psa ve smečce. Ano, útočila na mě, ale jenom pokud se cítila ohrožená, ze strachu. Venku jí bylo všechno jedno. Asi dvakrát utekla za srnou, ale nechala se odvolat (cca po 200 metrech). Teď najednou tohle. Hýbeš se - zabiju tě. Nechápu proč a je to dost o nervy, protože nevím po kom vyrazí příště. Venku je mi to jasné - po komkoliv. Ale dneska se vrátili děcka z prázdnin. Už teď je jich všude plno, neustále běhají po zahradě i po baráku, za chvíli se tady začne hemžit plno jejich kamarádek..... a děckám těžko vysvětlím, že běhat nesmí. Odkývou to a za tři vteřiny na to zapomenou.
V autě nikdy nikoho nelovila, koukala z okýnka a spokojeně si zvracela na všechno v dosahu. Až dneska vyjela po tom klukovi na skejtu. Třeba pumice skejťáky taky nemá ráda, jako mladá po nich párkrát vyjela, ale to jsem hravě odbourala. Teď se omezuje na to, že na ně zle kouká. Ale tak jak po něm vyjela Akina teda nevyjela nikdy. Aka ho fakt chtěla zabít
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 19:05
- Nahlásit
Biluška
Je fakt, že dojem jsem z ní měla jako z nevinné splachovací psice. Ale Gaf působil zřejmě úplně stejně.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:24
- Nahlásit
Garfield
naprosto souhlasím,jako malé hodňoučké štěňátko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:26
- Nahlásit
Garfield
Ona tenkrát byla naprosto splachovací. Nemůžu přijít na to proč nastal ten zlom. Chůva co ji ty dva týdny hlídala tvrdí, že tenkrát byla naprosto normální. Chvíli se snažila dominátorovat, neprošlo jí to, tak se zase zklidnila. Nelovila ani auta, ani malé děti. Všechno to začalo až tento týden. Zvažuju i falešku a takové věci, ale to datumově vůbec nevychází.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:30
- Nahlásit
Biluška
A kolik vlastně Akině je,přibližně???
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:32
- Nahlásit
Biluška
vysvětlit sedlářovi, že ho potřebuju okamžitě
Komu?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:48
- Nahlásit
tak jsme byli na vobranách a Dasty lítal vzduchem
a Joker a Davídkový to šlo dobře
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:52
- Nahlásit
jablunka
To je jak u chlapa.
No jó,přesně-čím větší pestrost a kvalita,tam zakotvěj.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:55
- Nahlásit
jablunka
přibližně rok a půl až dva.
Joker
Sedlářovi - míněno jako povolání. Na ni prostě kožený náhubek nejde sehnat, takže jí ho nechám šít na míru.
BonišMyš je naprosto boží, sprdla Pumu, sprdla Akélu, zalezla si pod stůl a všechny je diriguje
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:55
- Nahlásit
Neessi
No jó,přesně-čím větší pestrost a kvalita,tam zakotvěj
A taky množství.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:57
- Nahlásit
Biluška
přibližně rok a půl až dva.
No a nemůže s ní ještě cloumat puberta,přece jen je to obr rasa???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:01
- Nahlásit
želva
tak jsme byli na vobranách a Dasty lítal vzduchem
a Joker a Davídkový to šlo dobře
Tady to máš,ty drajvová želvo..
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=90815&browse_page=1
Ale ringo nebylo volný Nyný je zklamaná...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:05 - Změnil/a: Joker
- Nahlásit
Biluška
Sedlářovi - míněno jako povolání. Na ni prostě kožený náhubek nejde sehnat, takže jí ho nechám šít na míru.
Tak jsem to nemyslela. Spíš jsem se ptala na jméno
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:08
- Nahlásit
želva
Joker a Davídkový to šlo dobře
Nevim, kams koukala. Tohle byla nejhorší obrana za posledních několik měsíců
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:09
- Nahlásit
davidkova renata
dík
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:10
- Nahlásit
Joker
tak člověk když jí nepochválí,tak nadává a když jí pochválím tak se jí to nelíbí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:14
- Nahlásit
želva
tak člověk když jí nepochválí,tak nadává a když jí pochválím tak se jí to nelíbí
Tak tos řekla přesně!
Joker
Nevim, kams koukala. Tohle byla nejhorší obrana za posledních několik měsíců
Nebuj,už se to bude jen zhoršovat!
Nám je to fuk,bo u nás to je děs tradičně,takže nic novýho
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:17
- Nahlásit
jenom Dastymu to jde nejlíp,že?
no to víte,byli jsme na 3 hodině a už lítáme
jsem zvědavá co se bude dít na 4 hodině,to asi už budeme vyhledávat Jardu
davidkova renata
kde je ta fotka Jardy jas se slíká? nebo vopno se to efotilo?
jo a strašilky už zas papkaj svoje lupení,lupeníčko
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:18
- Nahlásit
davidkova renata
Ale ringo nebylo volný Nyný je zklamaná...
Koukám,že se Jarda moc nenadřel-no asi trochu s Nyný jo
Ale když vidím toho maliňáka,tak s náma chodí na cvičák 3-nohý maliňák(1 přední mu ujel vlak) a ten dělá kromě překážky lautr všechno.Paní si ho vzala z útulku,páč ho tam dal ten debil,co ho nechal přejet vlakem.Že 3-nohý pes mu je na nic a přitom se to psisko tak snaží.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:21
- Nahlásit
jablunka
A taky množství.
No pochopitelně Vzorkovna je chlapům na nic.Z čeho by pak na tom gauči žili,že jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:29
- Nahlásit
želva
kde je ta fotka Jardy jas se slíká? nebo vopno se to efotilo
Tu vám nedám!Si jí budu večír prohlížet
Zkusim dát jednu aktuální,ale nevim esi se to povede,tak dyštak pardon..
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:32
- Nahlásit
davidkova renata
téda,ty jsi vošklivá ,bych chtěla ukázat jendovi jak vypadá ten frajer co lítá s Dastym
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:34
- Nahlásit
Neessi
Ale když vidím toho maliňáka,tak s náma chodí na cvičák 3-nohý maliňák(1 přední mu ujel vlak) a ten dělá kromě překážky lautr všechno.Paní si ho vzala z útulku,páč ho tam dal ten debil,co ho nechal přejet vlakem.Že 3-nohý pes mu je na nic a přitom se to psisko tak snaží.
Chudinka malá..aspon že se dostal k někomu normálnímu,takový hovada bych vlastnotručně vraždila ,jak ho moh nechat přejet vlakem?
|