| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
no jo na to sem zapomněl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 13:52
- Nahlásit
benda2
no jo na to sem zapomněl
Jak jsi mohl....
Hele,ty nechalupaříš bo co?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
ne nechalupařím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 14:06
- Nahlásit
benda2
ne nechalupařím
A co bratranec??? Si moh vobdržet třá nějaký ty suvenýry..
Já teda musim s Nyný bo já jí ve školce f přírodě nemám ,má to tak někdo pech...Přemejšlim,že jí dám do dobrejch rukou a budu mít klid
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 16:10
- Nahlásit
Nazdárek fšicí,tak jsem zpět z vejletu.
Nosím výhradně značkové oblečení (zn. Vietkong), výhradně značkové obutí (opět Vietkong)
Koukám,že tady šijeme fšichni u stejnýho krejčího,švadleny a šefce.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 16:18
- Nahlásit
jablunka
Koukám,že tady šijeme fšichni u stejnýho krejčího,švadleny a šefce.
I Ty ???? V tom případě Tě ani nechci poznat . Bóže, ta vostuda, až se všechny přigestíme ve stejnym modelu........
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 16:29
- Nahlásit
rosnička
V tom případě Tě ani nechci poznat
To já jich mám jen pár,páč si nemůžu tolik vyskakovat.
Jináč to jistí sekáče a babičiny modýlky.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 17:02
- Nahlásit
jablunka
To já jich mám jen pár,páč si nemůžu tolik vyskakovat.
Taky jich mám pár, při mý smůle stejný, jako Ty!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 17:11
- Nahlásit
rosničkapři mý smůle stejný, jako Ty!
Tak ještě prubnem velikost,tu stopro stejnou nemáme,páč já sem olbřímí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 18:18
- Nahlásit
Tý jóóva,k nám se teď přihnala šílená bouřka a slejvák jako prase!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 18:23
- Nahlásit
Jj, taky se tu něco přehnalo , nejdřív bouřka a hned po ní želva! Koupila si půl kila paprikáše a poudala, že de svačit . Taky poudala, že něco Jendoj sní, ale nevim už co !
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 18:28
- Nahlásit
jablunka
U nás už byla ,sem byla zrovna venku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 18:36
- Nahlásit
davidkova renata
U nás už byla
Už je po,ale dokonce na chvilku klekl net.Teď svítí slunko jak poblázněný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 18:41
- Nahlásit
jablunka
Už je po
Teď svítí slunko jak poblázněný.
No to je tady to samý,ale to je mi prd platný dyš už sem mokrá ,že jo..Vy už ste z Práglu zpátky jo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 18:50
- Nahlásit
davidkova renata
.Vy už ste z Práglu zpátky jo?
No jó,ale asi to večer budu muset jít spláchnout.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 19:01
- Nahlásit
jablunka
ale asi to večer budu muset jít spláchnout.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 19:13
- Nahlásit
davidkova renata
Snad to bude v pohodě,ale teď je to síla.
Ale teď něco veselejšího.Zastavili jsme u pumpy,že si dáme kafe.Venku vedle pole jsme se usadili,že si dáme cígo vypijeme ji.Vedle nás dva týpci,tak 20let nejvíc.A jejich rozhovor:"Hele,vole!"
"Co je,vole?" "Srny,vole!" "Kde,vole?" "Támhle,vole!" "A jo,vole!" "Kolik,vole?" "Sedm,vole!" "Tý vole!"
No měla jsem dost!!!Tlemila jsem se tak,že jsem ani to kafe nevypila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 19:20
- Nahlásit
jablunka
"Co je,vole?" "Srny,vole!" "Kde,vole?" "Támhle,vole!" "A jo,vole!" "Kolik,vole?" "Sedm,vole!" "Tý vole!"
No tý vole A voni poznaj srny jo? No to ti řeknu,vono to s tou mládeží nejni tak špatný jak se furt povidá Pokud to ofšem byly srny a né třá kamzííícííí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 19:30
- Nahlásit
davidkova renata
Pokud to ofšem byly srny a né třá kamzííícííí
Já měla podezření na koně,ale to je fuk,jevili zájem o přírodu.
Odcházím,až přijdu,ještě na vás mrknu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 19:37
- Nahlásit
Ahojte vespolek. Tož jsme měli předváděčku na mysliveckým mecheche. Navázali jsme samé užitečné kontakty s místními picálky a fšichni mi slavnostně odpřísáhli, že pejska by v životě nepicly. Zvláště ne moje malé lišky, leda by si je teda spletli s liškou. Dohodli jsme se na tom, že budou do lesa nosit červené šátečky, páč to lišky nenosí, že jo, akorát tak liška Bystrouška
Pokračování za chvíli jelikož musím jít stěhovat skříň. Mášenek si mě vyžádal jako levnou pracovní sílu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 19:59
- Nahlásit
ahoj všem,jsem se dnes byla koupat v Hostivařské přehradě a Sindy plavala semnou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 20:06
- Nahlásit
želva
ahoj všem,jsem se dnes byla koupat v Hostivařské přehradě a Sindy plavala semnou
ahoj všem,já jsem se dnes byla procházet v Šárce a Nyný zmokla se mnou
Biluška
akorát tak liška Bystrouška
No na tu bacha ,pani,bo jak slyšim Janáčka ,berou mě depréze ,bych byla štont z něj chytit aji fsteklinu..
si mě vyžádal jako levnou pracovní sílu
Blázínek ,asi nezná pojem "levná"
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 20:17
- Nahlásit
davidkova renata
kdyby se změili nějak vobrany,tak dej vědět a jinak musím být doma do 20 hodin kvuli Deníku šílené manželky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 20:21
- Nahlásit
Pokračování z předváděčky-
před námi opět byli policejní psi. Tentokrát od pohraničníků. Jak jsem tak sledovala jejich obrany zjistila jsem, že se bez problémů můžu stát pašerákem. Psům se většinou podařil až tak třetí zákus a když se figurant zle podíval tak ani to ne . Pokud se ovšem zakousl tak pouštěčky už evidentntě neznal Prostě ho z toho rukávu nějak servali . Taky tam byli parkuroví koníčci, neustále skákali přes jednu a tu samou překážku, asi hodinu a bylo to neuvěřitelně nudné . Ukázky agility byli velmi zdařilé, nejvíce se divákům líbilo Lilátko, které jsem před každou překážkou musela přemlouvat, pak ji ten malý mastodontík zbořil a přes trosky hrdě přešel Asi s ní začnu závodit
A fčil Akélka. Ovečku jsme vzali s sebou, aby nějak vybíjela energii a dostala se mezi lidi. Ofečka byla zcela hodná až do chvíle než začali skákat ty koně. Pak se je pokusila sežrat. Veškeré moje škubání vodítkem a uklidňování bylo na prd. Kašlala na mě a šla po koních. Koně se začali plašit, protože ta řvoucí bílá bestie se jim ani trošku nelíbila. Tak jsem Akišu uklidila za chatu do lesíka. Tam se jí asi líbilo neboť se věnovala norování. Když koníci odhopsali vzala jsem ji mezi lidi. Sotva jsem si sedla postavilo se cca dva metry od nás dítě s klacíkem v ruce. Podotýkám, že ten klacík pouze drželo, nijak s ním nemávalo a pod. Slušně se zeptalo jestli si může pejsky pohladit. Než domluvilo tak ta ludra po něm prostě vystartovala. Škubla jsem s ní tak, že udělala trojité salto mortale nazad. Pak se tvářila jako že ona nic, ona muzikant (to tváření jí jde fakt skvěle) . Vzápětí vyjela znova po děckách, které proběhli kolem (utíkali asi dva metry od ní, čili poměrně daleko) . Neztraverzovala jsem ji, neboť bylo jasné, že by vyjela po mě a takové divadlo jsem celé vesnici nemínila dopřávat. Zavřela jsem ji do auta a odvezla domů. Začala jsem hledat číslo na modrého. Akélka si mezitím spokojeně došla pro tu zdechlou kočku co jsem jí včera zabavila a donesla si ji do obýváku. Pevně a klidně jsem došla k ní a oznámila jí " fuj, pusť" . Akéla pevně a klidně zavrčela: " nedám, najdi si svoji" . Řekla jsem si "O.K., tak se s tím třeba udav ty blbečku, ale žrát to budeš venku" Vím, že to nebylo správně, ale já se od ní fakt nehodlám nechat pokousat a ona to myslela smrtelně vážně. Na povel "ven" se přece jenom zdekovala i s kočkou a šla. Na schodech se zastavila, že jako tady by to mohlo stačit. Lehce jsem ji pošoupla nohou. No dobře, až tak moc lehce to nebylo. Takový kopanec střední velikosti, jelikož mě fakt naštvala. Ale ne moc silný, jenom tak lájt. Akéla pustila kočku, otočila se a začala na mě vrčet. Opět normoš ve zlém. Za trest jsem ji vyhodila na zahradu a všechny ostatní psy vzala domů. Aby byla na samotce. Nevím jestli to pochopila, spokojeně si lehla pod schody a štěkala na lidi jdoucí z mysliveckého mecheche. Kočku jsem jí ukradla a vyhodila, ale přiznám se, že z ní začínám mít strach. Ne z kočky, z Akiny I když kočka taky vypadala jako něco, co by Špílberg mohl použít místo speciálních efektů
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 20:28
- Nahlásit
Biluška
vis ze mas literarni talent? moc dobre napsany
Vím, že to nebylo správně, ale já se od ní fakt nehodlám nechat pokousat a ona to myslela smrtelně vážně
mam pocit, ze se na hrozbu kousnuti divas ze spatne strany, ale asi je to tim, ze jsi zena. doufam, ze tu nebudu za uchyla, ale ono to ve vysledku muze byt docela prijemne.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 20:35
- Nahlásit
Biluška
nechceš vydat knížku? páč ty tvoje příběhy jsou jako romány na pokračování
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 20:35
- Nahlásit
Biluška
kočka taky vypadala jako něco, co by Špílberg mohl použít místo speciálních efektů
Si vás dovolim vopravit...místo spešl triků může f klidu používat mě a nemusí shánět zdechlou kočku,kterážto je asi dost vzácná,bo ta vod vás eště pořád nedorazila
Hm...tak Akéla zřejmě kulminuje Posledně haranty ustála f klidu pokud vim.Mě se nezdá ta rychlá změna k horšímu,pokud ste to teda doted netajila,což nepředpokládám.Někde bude zakopanej pes,pani .
argosek
doufam, ze tu nebudu za uchyla
Doufáš marně
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 20:59
- Nahlásit
jdu se seznámit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 21:11
- Nahlásit
davidkova renata
Posledně haranty ustála f klidu pokud vim.Mě se nezdá ta rychlá změna k horšímu,pokud ste to teda doted netajila,což nepředpokládám.Někde bude zakopanej pes,pani.
Taky si říkám kam se poděla Akélka, která ustála toho usmrkance v Ostravě . Naše děcka jí 100% nic neudělali, to jsem si jistá. Pupy s ní sice nacvičuje cirkus, ale připadá mi, že Akině se to líbí, navíc přitom není uvázaná a nic takového, takže může kdykoliv odejít jako to dělá např. Hessit. Akina neodchází, takže trénink skoku přes Lilátko jí zřejmě vyhovuje. Minulý měsíc vyjela po jakémsi klukovi, kterého tu na návštěvě měla starší holka. Nějak se kočkovali na zahradě, kluk začal Alu honit, Ala pochopitelně děsně pištěla a Akélka měla pocit, že ji musí zachránit. Na kluka skočila, ale nic mu neudělala, spíš jako kdyby ho chtěla zastavit. Pochopitelně jsem ji zastavila a haranty jsem vyhodila honit se za plot, ale moc jsem to neřešila, protože se mi fakt nezdálo, že by útočila ve zlém. Zato dneska na ty děcka ano. Připadá mi, že začala lovit všechno co se hýbe - koně, auta, běžící děcka.... I když mi do toho zase nezapadá ten kluk s klackem, protože ten stál. A už vůbec to nevysvětluje její útoky na mě když jí beru kočku. Říkala jsem si, že má možná moc energie, tak jsme ji zkoušeli vybít. Agility slečnu neba, tam jsem se vůbec nechytala. Plouží se přes překážky jak smrad a jenom proto, že musí. Zkusili jsme bikejoring, to ji taky nebere. Ani na vodítku, ani na volno. Opět se táhne jak smrad 200 metrů za mnou. Plavání - bez úspěchu. Snad by ji mohl bavit coursing, ale jak často a jak daleko se pořádají tréninky, že? To jí můžu dopřát občas, jenže ona potřebuje vybíjet energii denně. Uvažuju o možnosti, že jí teda sestrojím naviják doma a může si lovit střapec. Jestli ani tohle nepomůže tak už fakt nevím
argosek
mam pocit, ze se na hrozbu kousnuti divas ze spatne strany, ale asi je to tim, ze jsi zena. doufam, ze tu nebudu za uchyla, ale ono to ve vysledku muze byt docela prijemne.
Tak nevím, párkrát už jsem kousnutá byla a příjemné to není Alespoň mě ne . Ne vážně, moje práce je z dost velké části závislá na tom, aby můj vzhled budil důvěru. Pokud budu mít nějaké jizvy (hlavně v obličeji a na rukách) tak důvěru budit nebudu,klienti mi nebudou věřit, nebudu mít provize a nezaplatím splátky na hypotéku. Za tohle mi Akéla fakt nestojí, přiznávám to nerada, ale je to tak.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2007 21:23
- Nahlásit
Biluška
Ten coursing by ji možná bavil, možná by si vybila energii, ale jen bys ji podporovala v tom, že může lovit. A jak pak takovýmu psovi jako je Akéla chceš vysvětlovat, že igelit lovit může a děcka ne? To je akorát můj názor no, možná bys ju musela tak utahat, že by se pak už na nějaký honění děcek vyprdla, ale to se 2hodinky prospí a zas bys ji musela utahat...
|