| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 15:57
- Nahlásit
aren
Fakticky srandy kopec
A mám snad nad ní brečet? Dneska zase natvrdo zaútočila na člověka, co mám jako podle tebe udělat? Jo, já vím, naložit ji a honem utíkat na Ovčáry. Víš co, já si svoje problémy budu řešit po svém a ty jdi diskutovat s Kájou o kopru, jo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 16:07
- Nahlásit
Biluška
Víš co, já si svoje problémy budu řešit po svém
Moje řeč!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 17:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
Nekecej, v Praze se fakt kupujou žížaly
Si děláš kozy,ale mě tudle pověřila kamarádka,abych jí zjistila,KDO pěstuje žížaly (jako firma) a okamžitě jí to zavolala.vona má pro mě dycky takový bezva kšefty .Potřebovala je na chalupu pro jednoho kosáka,kerej byl tak línej,že dělal,že rači zdechne hlady,než by si nějakou našel a sváděl to na děsný sucho, v kterým se žížalám nedaří.Ona prý obvolala všechno možný,ale nic!!!Výsledek byl,že pěstování žížal je nadmíru složitá a nákladná práce,takže se firmám nevyplatí a k prodeji si je nechá dovážet.Ona totiž chtěla vědět,co a jakou mají mít podestýlku a podmínky bo chtěla aby se jí tam udržely a množily a ten debilní pták si moh k nim chodit jak ke švédskýmu stolu.Neuspěla...Biluše,tady je díra na trhu .Dále šnecííííí..onehdá to zrovínka ukazovali..obchod prý některým letos vázne bo je sucho a to voni nemusej.Mluvil tam zástupce jakési velkofirmy a ten řek,že jim sucho neva,bo maj zavlažovací systém jak na kytky,takže maj výnosy stejný jako dycky narozdíl od těch co systém nemaj.Ale rovnou řikám,že s tim nesouhlasim bo se mi to dost hnusí..prej je vařej živý,takže já osobně bych jim neprodala ani prázdnou ulitu.Navíc mi přijde,že lidi sou tak prožraný,že už nevědí co roupama...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 18:01
- Nahlásit
aren
Jéééžiš Aren,to přeci tak neber,co je špatnýho na tom,že to Biluška vypráví poněkud humornou formou?Dyk my taky furt gestíme s traverzama a jinejma blbinama
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
aren
čau ségry! Musím vám vylíčit, jak jsem zjišťovala, jestli Gerry ví, že umí plavat. Sice jsme v Jihočeském kraji, kde jsou "rybníky stříbroslité", ale houby, všechny jsou zelený, tak tam nemůžeme plavání cvičit, protože bych tam prostě já nevlezla a Deža to nebere. Myslím, že za mnou by plaval. No tak jsem ho zkrátka vzala do plastového bazénu, aby viděl, že umí plavat. Docela ho to překvapilo, že se mu dařilo a měl radost ještě asi hodinu, protože jinak ho každý den jen sprchuju.
Měli jsme tedy radost oba, zcela nepsí manžel si klepal na čelo.
Tak jedině kdybych někdy jela do Liboce, jestli je tam voda čistá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 19:04
- Nahlásit
Lola1
Tak jedině kdybych někdy jela do Liboce, jestli je tam voda čistá.
Tak pojed .Nevim sice esi proběh rozbor vody,ale já to nějak neřešim..cachtáme se tam už léta a nic.Já bych zas nemohla třá do chlorovanýho bazénu,to mě nebere.Akorát je tam pro začátečníka blbej vstup,to není ideální pro Deži ,který nevědí esi uměj plavat .Kolik temp v tom bazénu stihnul??
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 19:09
- Nahlásit
Lola1
tak jsem ho zkrátka vzala do plastového bazénu, aby viděl, že umí plavat. Docela ho to překvapilo, že se mu dařilo a měl radost ještě asi hodinu
Ten se má My jsme dnes akorát zmokli. Déšť ještě zelený není.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 19:10
- Nahlásit
davidkova renata
Jéééžiš Aren,to přeci tak neber
No tak jo, teda, mně to vylezlo ve vyhledávači a zapůsobilo to dost děsivě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 19:21
- Nahlásit
aren
Déšť ještě zelený není.
Tak to je dobrá zpráva ,si předstaf,že někde prej pršely žáby .Nechci vidět,co by se přitom mohlo stát Korálkovi
No tak jo, teda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 19:42
- Nahlásit
tak děcka zase smrdim v práci, můžete mě někdo bavit? Něco pište, ať mi to čekání líp uteče, jo? Když už jste to za mě nikdo neudělal, což mě celkem ranilo, ale chápu, že jste líní a nekolegiální )))
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
Já bych zas nemohla třá do chlorovanýho bazénu,to mě nebere
nj, ale co mám dělat, když mám vodu ráda a jinde je zelenější než vrata!
Tempa jsem nepočítala, musela jsem ho zase chytit, než se dostane k tomu plastovému nafouklému kraji. Fotit jsem nestihla
aren
My jsme dnes akorát zmokli
no, to občas taky není špatný.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:05
- Nahlásit
davidkova renata
si předstaf,že někde prej pršely žáby.Nechci vidět,co by se přitom mohlo stát Korálkovi
A jéje, to by zas bylo - spolkla ho žába
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:08
- Nahlásit
Gerda
můžete mě někdo bavit?
Mohla bych ti přeposlat pár pěkných mailů, ozvi se mi na můj - pod členem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:11
- Nahlásit
aren
tak jo, jen když to nebudou nějaký sprosťárny
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:19
- Nahlásit
Gerda
To nebudou, jak by mohly už to tam máš.
davidkova renata
Lola1
vy taky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:27
- Nahlásit
Gerda
Tvoje drzá výzva,aby za tebe šli lidi fachčit fakt neměla chybu-nejdřív jsem si myslela,že bych to třá za tebe i vzala,ale pak jsem se podívala do zrcadla(naštěstí) a to mi řeklo:"Nejsi trochu blbá?Podívej se na sebe-máš dovolenou,od Božího Slunka jsi byla na dvojích stopách,pak jsi mulčovačem zlikvidovala plevely na půl hektaru,motorovou kosou vysekala příkop,motorovou pilou porazila dvě suché borovice,rozřezala,dřevo uklidila ,jsi v ksichtě fialová od práce v takovým vedru a ještě bys šla makat za tu drzou pražandu,co se sníží k takovýmu citovýmu vydírání?"
Tak sem řekla zrcadlu:"Máš pravdu,ustelu si na zahradě u bazénu,budu se koupat,cachtat,číst si a večer jí napíšu,jaký jsem měla báječné odpoledne-páč nebejt těch komárů,tak spím na lehátku venku doteď".
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:32
- Nahlásit
Neessi
Dyť si to všechno dělala motorově, přece se teď nezačnu stydět, jako že chci něco po upracovaný můůdr. Já to tu pěkně dělám všecko s láskou ručně, ouplně jak v předpotopní fabrice. Ale je fakt, že fialová od práce nejsem, pouze brunátná )))
Citový vydírání to rozhodně nebylo, pouze jsem apelovala na solidaritu bližních kynologů, přece sme sllušný lidi a musíme si pomáhat, ne? Tim samozřejmě neřikám, že bych naklusala řezat vaše dříví apod. Jen sem prostě chtěla vědět, kdo tu má ryzí charakter, ale nemá ho tu nikdo, každej se jen válí u bazénu na zahradě. A těch pár úkonů předtím - no promiň teda... ))))))))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:45
- Nahlásit
Gerda
A těch pár úkonů předtím - no promiň teda...
Já ti dám těch pár úkonů,ty drzá holko
víš kolik vážej ty stroje,který jsem jmenovala?Dokonce jsem i ždímala to oblečení,co jsem měla na sobě,bo mezi vysokýma kopřivama nende makat v plafkách,že jo?
A to jsem ještě nehledala žížaly pro isdpch,abych si přivydělala nějakou tu kačku-ikdyž jsem o tom přemýšlela 4 kačky za žížalu-to bych byla bohatá,aspoň.Sim tě-ty si tam v chládečku rovnáš jeden aršík vedle druhýho,za uchem tužku,v uchu MP3,ventilátor ti funí v rohu místnosti,poslíček ti běhá pro vychlazený pivko a ty jen nadáváš,co to lidi píšou za kraviny
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:46
- Nahlásit
Neessi
fakt jsi toho udělala hodně!
Ale ještě tam chybí postävit dům a zplodit syna.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:47
- Nahlásit
aren
dobrý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:51
- Nahlásit
Neessi
No to se teda mejlíš jako velmi, bo klimošku nám teprve teď montujou do stropu, aršíky budu rovnat, až to všecko pošlu, ventilátor nemáme, poslíčka taky ne, ani to pívo, protože tu máme becherofku a borovičku - a ta, teď to přijde, NENÍ VYCHLAZENÁ!!!!! Jen si nemysli, mám moc těžkej život!!!!!
Lola1
neprovokovala bych jí, nebo přijde s tím, že tohle všecko už má hotový od pondělka ))))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:52
- Nahlásit
Lola1
fakt jsi toho udělala hodně!
Ale ještě tam chybí postävit dům a zplodit syna
Tak to už mám za sebou ,ale pochopila jsem mezi řádky jasnou otázku a hned odpovídám : Ano,chlapa mám opravdu na ho.. o,jak praví Rosnička:jen k obecnému použití a obveselení.Typickou rasu v našich zeměpisných podmínkách:Gaučákus stoprocentis
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:53 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
davidkova renata
Paní, mě je úplně jedno jestli ty šneky sežerou syrový, nebo uvařený. Protože jinak ty potvory sežerou mě. Zatím je děcka vysbírali po celé zahradě a nacpali do staré voliéry. Šneci se bezbranně nalepili na dvířka a tam koulí očičkama a prosí o svobodu. Houbeles dostanou. A kamarád Pentas je takovej kamarád, že když mi přivezl plato karafiátových sazeniček tak v nich byli nenápadně zakomponovaní 3!! (slovy tři) šneci a jeden slimák !!!!! . A nechtěl je vrátit, prý má taky dost Snažila jsem se s tím krmit psy, že bych jako ušetřila, ale nežerou to
Gerda
Jo jo, to víš, práce šlechtí a v dnešní době nikdo o šlechtice nestojí . Proč na ni nepoužiješ moje oblíbené pracovní heslo "práce, která se do tří dnů neudělá sama nezasluhuje tvé další pozornosti"
aren
mně to vylezlo ve vyhledávači a zapůsobilo to dost děsivě
Dobře ti tak když nemáš na práci nic lepšího než googlit co jsem kdy řekla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:54
- Nahlásit
Neessi
Hele ,já už to četla f tom mailu,ale esi jako myslíš,že tě polituju tak tůůůdle .Se divim,žes jim jako nepomohla třá se žněma dyš si měla chvíli čas..Eště že ti ten čokl aspon zalehne to lehátko,jedinej f tý vaší famílii má rozum
Gerda
pouze jsem apelovala na solidaritu bližních kynologů, přece sme sllušný lidi a musíme si pomáhat, ne
No to ses ale se zlou potázala bo nemůžeš čekat vod velkokynologů jako sme my žádnou slušnost!Kam bychom přišli???Nakonec by eště ten druhej měl větší ÍÍÍpo než my sami!
každej se jen válí u bazénu na zahradě.
No to teda promiň,já se neválím u bazénu,nejsem žádný zbohatlík ,sem se smažila u jen rybníčka,tak nemystifikuj,ty identito Gerdo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:55
- Nahlásit
Lola1
neessi - Tak to už mám za sebou,
Dyť sem řikala, že už to má hotový!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:58
- Nahlásit
Biluška
práce nešlechtí, to neni pravda, šlechtí kosmetička před plesem!!!!
A co se práce týká - tak dlouhej termín jako tři dny tu nikde nemáme
davidkova renata
seš sprostá, ti dám takovou identitu! Morální políček ti dám!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:59
- Nahlásit
Biluška
když nemáš na práci nic lepšího než googlit co jsem kdy řekla
Co kdy řekla Biluška, to tedy fakt negůglím Hledala jsem cosi jiného a vylezlo hodně možností.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:01
- Nahlásit
Gerda
ani to pívo, protože tu máme becherofku a borovičku - a ta, teď to přijde, NENÍ VYCHLAZENÁ!!!!! Jen si nemysli, mám moc těžkej život!!!!!
teplou becherofku s borovičkou? V tomhle dusnu?Se pak nedif,že z toho máš ráno chandru a nechce se ti jít do práce.
Musíš změnit diétu-si psala něco vo recepci-tak tam určitě sedí někdo zbytečnej a koho je třeba zaměstnat,aby ti zaběhl pro svěží chlazený coctail s ledovou tříští
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:02
- Nahlásit
Biluška
Snažila jsem se s tím krmit psy, že bych jako ušetřila, ale nežerou to
To chce čas,pani tudle sem četla vodbornou knihu(pučil mi jí isdpch) a tam byla zajímavá stať okrmení,kde si jeden farmář stěžoval tomu druhému,co ho ten jeho čokl stojí na žrádle.Ten druhej mu poradil,aby krmil řepkovou natí.Ten první se vyjevil,že to ten jeho ale nežere! No a ten druhej na to,že ten jeho to prvních 14 dnů taky nežral Takže tudy vede cesta.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:04
- Nahlásit
Neessi
Se pak nedif,že z toho máš ráno chandru a nechce se ti jít do práce.
Ale ne, ráno se mi chce, jen odpoledne a večer už mě to moc nebaví.
Becherofka a borovička te´d skončej, bo už začnu řídit! A to sem moc zvědavá, jestli se vyklubim na silnici, nebo až na parkovišti. Si předstaf, že sem furt eště málohybnej tvor, už je to nějak dlouho, ach jo.
|