Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:55
- Nahlásit

isdpch
je Dastyho

želva
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:25
- Nahlásit

isdpch
čau,nevím jestli jsi to už tady psal,ale chceš nechat všecky časopisy - svět psů i pes přítel člověka od roku 2002? když jo,máš toho tady,bude toho hodně,ale nespěchám na to,máš to v krabici
a chceš nechat i plakáty?

želva
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 12:09
- Nahlásit

isdpch
dobrá,máš to tu a jak píši nespěchám na to,stěhovat se budu až tak za rok

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 12:11
- Nahlásit

isdpch
zajedu si
dybys jel hned,vem vod Želvy tu umělohmotnou nádobu na polífku,vona ví,fčéra sme se o tom bavily.
Jinak termínzajedu si je fakt trefnej,zajedeš si dycky dyš jedeš na Vofčáry,páč se ztratíš

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:00
- Nahlásit

davidkova renata
isdpch
Vážení kolegové. Akéla opět způsobila megaprůser, natvrdo napadla kluka od sousedů a potom i mě. Rozhodovala jsem se mezi léčbou za 160,- a Velkým Modrým. Zvítězil Velký Modrý, odpoledne se Aka stěhuje. Takže kdo se chcete osobně seznámit, tak odpoledne na Ovčárech Kolem třetí budem vyjíždět od nás.

želva
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:16
- Nahlásit

a ch jo zas vo něco příjdu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:17
- Nahlásit

Biluška
Takže kdo se chcete osobně seznámit
Já cíííí,akorát na nás ale počkejte!!!Dříf to nejde,ten ňouma je asi f práci bo co..jakoby nemoh jít vo chvíli dříf,tak jako nenápadně

želva
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:19
- Nahlásit

isdpch
rádA BYCH,PSY NECHÁM DOMA, v kolik mám bejt u davídkový? předem děkuji

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:23
- Nahlásit

Biluška
Rozhodovala jsem se mezi léčbou za 160,- a Velkým Modrým. Zvítězil Velký Modrý, odpoledne se Aka stěhuje.

Prosím přeložit?!

želva
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:24
- Nahlásit

isdpch
tak klidně,já jestli si nezajedeš,jesli jedeš z práce,ok v kolik? vezmu ti hned pár časáku a pro davídkovou bandasku

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:25
- Nahlásit

My tam můžem být plus mínus mezi sedmou a osmou. Můžete mi někdo polopatisticky vysvětlit cestu? Je to před Prahou, nebo za Prahou? Přijedeme od Hradce Králové.

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:26
- Nahlásit

isdpch
Biluška
To jakože se Akéla stěhuje do polepšovny? A léčba za 160,- Kč alá uspání je dosti levná, to voni jsou z nějakýho levnýho kraje nebo to dělají Cyklonem B.

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:27 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Biluška
Tak to je kruté.
Celé záležitosti rozumím, jen mi uniká proč "Velký Modrý". Mám tu fakt velkou absenci.

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:31
- Nahlásit

isdpch
Hustý no, prvotní úsměv mi ze rtů opadl, protože ona to fakt není prdel a psa je mi líto, protože kdyby věděl, co nevěděl, tak by věděl, že to nemá dělat, aby nemusel v budoucnu vědět.

želva
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:32
- Nahlásit

isdpch
v kolik mám být na Skalce,?ale jestli mohu prosit,vzala bych inavalidního ferdu,moc si neužije vejletů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:37
- Nahlásit

já tam pro tebe dojedu

Ty voe biluško,to at tě ani nenapadne,von se ztratí i cestou z dolního psince na horní,což je technicky nemožný

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:41
- Nahlásit

Garfield
Ona poslední dobou útočí na lidi, zejména na malé lidi (děti a ženy menšího vzrůstu jako např. já) . Dneska šel vnuk od sousedů ven, Akina rozrazila bránu (jak na ni skáče celou vahou tak prostě nevydrží panty a vylomí je), zaútočila na toho kluka. Naštěstí měla koš (furt chodí s košem od Bohouše), takže mu nic neudělala. Ale babička samozřejmě udělala scénu na celou vesnici (snad i pochopitelnou, být to moje děcko tak řvu taky). Jak jsem zaháněla Akinu domů tak se jí podařilo vysmeknout z koše a zdrhla pryč. 20 minut jsem ji hledala po celé vesnici a zestárla jsem za tu dobu o 20 let. Dokonce už jsem chtěla jít na obecní úřad a vyhlásit rozhlasem, že je nebezpečná, ať ji proboha nikdo nechytá. Naštěstí jsem ji našla, ale odmítla ke mě přijít, odmítla se nechat chytit. Podařilo se mi ji akorát vlákat do naší zahrady, ale dostat domů už ne. Po hodině milostivě přišla domů (zabrala lest "krmím ostatní psy"), přišla jsem k ní, že jí připnu na vodítko a ona zaútočila. Servali jsme se, podařilo se mi ji dostat do klece, za cenu toho, že mám prokouslé a pohmožděné zápěstí. Je jasné, že toho psa si nechat nemůžu a de facto ani nechci. Jsem zvyklá, že všichni moji psi se volně pohybují, že všichni jdou tam, kam jdu já. S Akou je to neustále o nervy a zlepšení nikde žádné. Snad jí u Desenského bude líp. Kdyby náhodou ne, tak tam alespoň nemá koho zabít, protože tam nejezdí děti na kole, sousedi netrhají meruňky a malé děti nepobíhají s klackem v ruce. Nedělám si iluze, že by ji Desenský dokázal převychovat, ale myslím, že tam může v klidu žít.

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:44
- Nahlásit

Biluška
Drsný, fakt drsný. Já bych se opravdu pos*ala strachy ve chvíli, kdy by zdrhla do civilizace. To musel být fakt masox na psychiku jak blázen.

Čéče řekni mi, jak je tohle možný. To fakt z ničeho nic ju chytla takováhle manie?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:48
- Nahlásit

Biluška
Nedělám si iluze, že by ji Desenský dokázal převychovat, ale myslím, že tam může v klidu žít.
No můj názor je,že jí zpacifikuje.Narozdíl od tebe má podmínky jak píšeš a hafo času.Nemyslím,že to bude za týden,ale myslím,že se mu to povede.Nevím,zda převýchovou míníš,že by sis jí vzala třeba pak zpět nebo by šla k někomu jinýmu.Můj názor je,že i to by šlo,ale jak říkám...čas..

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:50
- Nahlásit

Garfield
Fakt z ničeho nic. Ještě před dvěma týdny byla absolutně v pohodě. Občas se na mě zkusila dominátořit, ale to v poho zvládám. Pak měla ten den D jak lovila souseda se sekačkou a pak ty auta (někde je to tady popsané) a od té doby se chová jak magor. Startuje i doma po ostatních psech, se kterýma si normálně hraje. Třeba s Lilátkem je šílený kámoš, spí spolu v jednom pelechu. Lila se rozběhne za motýlem, Aka se zježí, zvedne ocas a vyrazí po ní. Chytne ji, drží ji v hubě, najednou nahodí rozpačitý výraz a vyplivne ji. Jestli jsi viděla Madagaskar tak se chová přesně jako ten lev v divočině.

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:02
- Nahlásit

Biluška

Nedělám si iluze, že by ji Desenský dokázal převychovat, ale myslím, že tam může v klidu žít.

no vidis, konecne budes mit na konkretnim pripadu, ktery dobre znas, moznost posoudit, co desensky umi/neumi. (ne ze by jedna vlastovka udelala jaro, ale myslim, ze sve vyroky treba z tohoto prispevku pozdeji rada prehodnotis )

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:02
- Nahlásit

isdpch
S mapou pracuju jako blondýna, takže ještě jeden hloupý dotaz. Jesenice jsou před Prahou, nebo za Prahou? Prostě, máme přijet jenom k Praze, nebo ji musíme projet?

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:03
- Nahlásit

Biluška
Jo to jsem četla. Jako řeknu Ti, že stav, kdy pes si jede svou "lajnu" a dělá, že vůbec neví, co po něm chceš, ač to ví moc dobře (dál útočí, dál řve, dál nerušeně napadá napadený objekt a dál sám sebe vytáčí až do červeného pole), tak takovej stav velmi dobře znám a je to v podstatě vztek smísený s bezmocí, ale zaplaťpámbu vždycky vím, že nemá smysl řvat a povelovat, ale skočit po psovi a fyzicky jeho nežádoucí činnost zastavit a vím, že mi rozhodně nikdy nic neudělá a naopak se stáhne, protože ví, že pohár přetekl a že dokážu hrozný věci, když se opravdu naseru. Občas při vytahování ze rvačky zkusil zavrčet na mě spíš ten styl - "Ku*va do hajzlu co děláš? Seš blbá nebo co? Nevidíš, že už jsem ho skoro zabil? Ty jsi ale kráva, už mě taky sereš!" a pak přijde vylágoš stylem - "Ty hajzle vlkošedej, jak to se mnou mluvíš!" a je svatý klid.

Jakože je schopen ublížit jinýmu člověku, to víme, ale vím, že jsem-li u toho, vždycky to mohu beztrestně stopnout a pes pak jede poslušnost na 100 %, aby odčinil neodčinitelné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:04
- Nahlásit

argosek
Fakt si to nemyslím Z jednoho prostého důvodu - u Desenského je klid, nejsou tam sousedi, nejsou tam děti na kole a sekačky na trávu. Čili Aka tam nemá na koho útočit. Věřím tomu, že během pár dní tam bude jako ryba ve vodě a bude absolutně v pohodě. Problémy se objeví až ve chvíli, kdy RD rozhodne, že je převychovaná a dá ji někomu do adopce....

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:13
- Nahlásit

Garfield
To co dělá Garfield zkusí občas i pumice. A stejně jako on se fofrem srovná, protože pochopí, že přestřelila. Akéla s klidem zaútočí na mě a není to jenom o varování, ona mě prostě chce zabít, protože je v tu chvíli na mě naštvaná. Za hodinu přijde a cpe mi hlavu do klína, za další hodinu se se mnou zase rve. Teď je mi jí líto a řvu tady jak kráva, ale jít prostě musí. Vím, že ji nedokážu uhlídat a dřív nebo později tady někoho zabije. Poslušnost se s ní nedá dělat vůbec, ona ji prostě neuznává. Při výcviku je ochotná udělat jeden cvik a dost. Provede jedno "sedni" a následně odmítne udělat "lehni", protože teď si přece sedla, tak co zase otravuju. Odmítá dělat v podstatě cokoliv - nebaví ji agi, nebaví ji běhat u kola, nebaví ji poslušnost. Baví ji jenom honit pohybující se věci, krást v kuchyni a sem tam někoho zakousnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:14
- Nahlásit

isdpch
hele kdyby ses dokázala dogestit na Skalku, tak jsme tam v poho na sedmou
To nedokážu,ani bych se s tim čoklem nevešla do trambaje jak je velkej.Každej idiot pojede z práce dom.,vim jak to tu vypadá.

želva
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:16 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
a co jí nechat doma? jestli chceš,tak pro tebe dojedu a můžem jet spolu sem na skalku
a do tramvsaje se vejdete,vždyt je velká

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:16
- Nahlásit

Mamko prosimtě ty seš tak líná, když už pojedeš na tu Skalku, staf se u nás v práci, pomůžeš mi s inzercí, jo? Ať tu zas nesmrdim dlouho )))

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:17
- Nahlásit

Biluška

no jak myslis - pusobi to na me, ze si jen predem vytvaris alibi pro chvili, kdy ji za nejakou dobu uvidis v uplne jinem stavu, nez jsi zvykla.

ten klid, co tam akela bude mit (nastehuje-li se tam nakonec), primarne nevyplyva z absence sousedu a deti na kole, ale ze stabilniho vedeni.

ja myslim, ze se o tom ale tedka nemusime prit. tys ji pomohla uz dost a mas za to muj obdiv, snad se ted jeji zivot zase o trochu zlepsi.

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:18
- Nahlásit

Biluška
Pro psa je nejhorší trest, že musí z domu.
Pro člověka je nejhorším trestem, když ten hajzl agresivní (toho času nenáviděnej) přijde, smutnýma věrnýma očima na Tebe mžourá - já nic, paničko, já fakt nic, položí si hlavu do klína, nahodí packovanou tlapkovanou a chce se ňuhňat. Člověk by skočil z mostu.
Ale vědomí toho, že za hodinu ho zase budu chtít rozčtvrtit a brání mi v tom jen nedostatek benzínu v sekačce...

Je to těžký. Strašně těžký.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání