| Autor |
Zpráva |
koprofil
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:02
- Nahlásit
Sali
bacha moje pinzetí holky jsou taky těžce koprofilní, jsou to přímo koprofágule, tak abys neměl konkurenci
haha....to ja taky, ale to jim tady povedet nemohu...by mi pak nekteri urcite chteli udelat radost posilanim balicku...
říkám že já jsem kvůli tomu azylu jak funguje ve skutečnosti udělala sakra tlustou černou čáru za vším co bylo a za vším co se netýká toho azylu v reálu, a o nějaký web se nezajímám, na žádném přilehlém foru nejsem a nebudu, a zajímá mě jen zda zvířata tam v kotcích mají zabezpečený přiměřený komfort.
Pokud bys nerejpal do Hanky,ani bych se tady neozvala.
nooo jooo, ale to je jakýsi difný celý...hele joo
Nevím, no, ale pokud ty ten web nesleduješ, já jo, ten web se mění kontinuálně, což je odrazem toho, že je tzv živý a že tedy vyjadřuje názory a pohledy...mile rád ti věřím, že v reálu funguje i nějaký azyl...pro mne je ale důležitý hlavně to, co převládá a to je po mne evidentní......a tlustý čáry v životě dělat nejdou...jen tak mimochodem....obzvlášť člověk jako Ty toho určitě nejní schopen...maximálně se můžeš tvářit a vystupovat, jako žes ji udělala...to jooo to jde...
No s tou Hankou...když Ti tak o to jde...tak ji hlídej a zabrzdi až si o to příště u mně bude říkat.....onehdá jsem se ji tu zase proi změnu zastával...protože to, co tu předváděly některá individua z owtcharj.... poté, co byly na foru pana Desenského ty drobné neshody .D .... se zde projevovala dost jakože fujtajblovitě vůči ní...prostě já se chovám podle situace.....podle podnětů....a tak to bude i dál.......netvrdím, že to je vždy správný, ale je to mýýý
|
Tchor
Člen |
- Nahlásit
Galadriel
tady si bohuzel vzal vetsi sousto nez bylo zdravo. Ale temahle zkusenostma se clovek uci.
|
Galadriel
Člen |
- Nahlásit
Tchor
Když mi to po telefonu popisoval, tak říkal, že má jen naraženej nos. Měl teda štěstí!
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:03
- Nahlásit
jo dopadlo to dobre.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:04
- Nahlásit
Tchor
Uf, to mi spadl šutrák ze srdce.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:05
- Nahlásit
Galadriel
víš,ten pes si pak ten koš skutečně shodil, ale až když už ho měl v ruce Tchoř, tak se to zvládlo spoluprací bez úrazu...ale takhle nasraný zvíře týhle velikosti by se prokousalo pěkně podkožím až do svalů...a to naštěstí neměl obranářskou průpravu,tak by asi měl jen defensivní zákusy...ale ani tak není o co stát.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:07
- Nahlásit
davidkova renata
Sem já to ale pechfógl
neznám..nejní to manžel vod pichfoglice neboli pich-pipi?
hele tu akci co popisujete to je z tý soboty z Ovčár?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:07
- Nahlásit
koprofil
proto říkám pokec u kafete by to vyřešil bez psanejch emocí...
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:08
- Nahlásit
Sali
no, mohlo to skončit pěkně ošklivě! Aspoň má Tomáš zkušenost. Když on je Tomáš dobrák od kosti a psy miluje nejvíc na světě. . . .
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:10
- Nahlásit
koprofil
no víš, já měla něco podobnýho 14 dní předem, taky jsem si věřila víc než na co mám ale ten pes neměl koš...ten druhej už pak koš měl, ale zas měl šílený drápy....a v kombinaci s Warfarinem vypadal výsledný efekt v pondělí ráno jako že mě někdo brutálně znásilnil v akáciích. Odtud ten požadavek našich chirurgů ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:15
- Nahlásit
koprofil
nejní to manžel vod pichfoglice neboli pich-pipi?
Není ,splet ste si písmenka
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:22
- Nahlásit
Sali
proto říkám pokec u kafete by to vyřešil bez psanejch emocí...
vo tomhle to fakt není....muselo by se změnit to, co je původcem tohodle
davidkova renata
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:15
Citát
koprofil
nejní to manžel vod pichfoglice neboli pich-pipi?
Není,splet ste si písmenka
cože?!
splet?!
já?
2000 USD prosím zašlete na Biluščin účet ...jako účel platby vypište prosím odpustek. dík
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:25
- Nahlásit
Sali
ale jo, já se jen ptal, jestli je to z tý akce, co tu Tchor psal, jak pan Desenský zvládl těch padesát psů a jejich pánečků...nic víc.....nic z toho nevyvozuji..
PS.no tak dobře, že jsi dobře dopadla.....voni jsou ti pejsci docela pejskovatí někdy noo..:/
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:30 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
koprofil
Promin prehlid jsem ten dotaz.
Bylo to po zkonceni ty akce kdy uz tam bylo jen par lidi a Ruda u toho ze zacatku nebyl prisel az kdyz jsem mel psa pod kontrolou ja.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:34
- Nahlásit
Tchor
A jak se k tomu postavil majitel toho malina?
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:36
- Nahlásit
Galadriel
tam slo o to nechat vyhrat Tomase takze pokud vim (ja tam prisel az pozdejc) tak mu Sali rekla aby se drzel stranou. Jak to ale bylo presne se optej Sali.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:39
- Nahlásit
koprofil
jak pan Desenský zvládl těch padesát psů
jo, pan Desenský je zvládl, v pohodě, celou tu sobotu se nic jinýho nestalo, než že si Tomáš na horním psinci, už po hlavní akci, a z klidu, na sebe odpálil maligní granát. Ten pes je kříženec dvou krevních linií, jedný agili´tácký s nervíkama a ostrostí a druhý pracovní s bojovným srdíčkem, a prostě nepatří do ruky člověku kterej sám ani pořádně neví co chce...a co teda neumí je mít psa aspoň provozně ovladatelnýho.
Tomáš do něj chtěl po akci přátelsky sáhnout o svý vůli a v dobrý víře že ho uklidní...za tohle pan Desenský zodpovědnost jaxi přebrat nemůže...to samý jsem mohla stejně blbě udělat já nebo kdokoli jinej, kdo by včas nepřečet řeč těla toho zvířete...
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:44
- Nahlásit
isdpch
no, já být tím majitelem, tak se radši nevidím! Mohl z toho být ještě velkej prů..r!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:45
- Nahlásit
Galadriel
v prvním momentě majitel nebyl schopen udělat nic , nemá ovladatelnost, nemá odvolání, nic nemá, a pak už to bylo postavený na tom že ten pes NESMÍ Z VÝCHOVNÝCH DŮVODŮ VYHRÁT DALŠÍ STŘET...takže to prostě musel vyhrát Tom za každou cenu. Z majitele následně průběžně vylezlo že takových vytloukaček cizích lidí s výhrou psa a pokusů o srovnání už za ty tři roky na cvičákách probělo povícero a jaxi celá ta jeho práce s tím psem je od rohu k rohu a nikam k pokroku, a to na věčné časy...a dále z něj vylezlo že pes umí kousnout bokem přes koš,a že ten koš rozhodně není nesundatelnej...a to už pak začal docházet optimismus i mě.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:45
- Nahlásit
Galadriel
Takhle v tomhle okamziku by si za to mohl Tomas sam.
To ze ten pes bypotreboval uplne jinej pristup a uplne jiny zajisteni je vec druha.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:48
- Nahlásit
isdpch
byl odehnán, tak seděl u stolu a pil kafe
to bylo asi to jediný co jsem mu mohla doporučit, byl tam platnej jako cecíky kanci, když už to nedokázal stopnout v momentě vzniku střetu...
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Jak tak čtu tuhle diskuzi, celou dobu si myslím, že se to něco událo včera. A vono v sobotu ... Ten pes - to byl ten na hornim psinci vokošíkovanej vibračně vrčící, co to pak šel rozchozovat?
|
Galadriel
Člen |
- Nahlásit
Sali
já bych si teda mezi takovou spoustu psů netroufla ještě teď ani s Garonem (i když bych mezi vás chtěla), i kdyby měl košík a to vím, že lidi miluje! Ale on, když věděl, jakýho má trhače . . . !? Strašně se mu divím, že měl na to ty nervy, když nemá odvolání.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:51
- Nahlásit
Galadriel
víš, kdo si veme na triko že si bude hrát s takovejhlema psama na návrat do reality, betre na sebe i zodovědnost za to co si sám o ně o svý vůli udělá...a to se pak neřeší jako běžný pokousání v parku...to se legislativně neřeší vůbec a medicínsky se o sebe umíme postarat sami.
Akorát se mi pak v práci smějou....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:53
- Nahlásit
Tinta76
jj
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:55
- Nahlásit
Sali
jen jsem tím chtěla říct, že být si vědoma, co mám za psa a co dovede, tak s ním na takové akce, při kterých toho mají psi za celý den až nad hlavu, prostě nchodím! Raději má za Rudou přijet ve všední den a učit se, jak s ním pracovat. To je můj pohled na věc.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:56
- Nahlásit
isdpch
majitel by se z toho akorat mel poucit, vcoz vzhledem k nekolikeremu opakovani situace nedoufam.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:57
- Nahlásit
Galadriel
ten majitel je takovej vláčnej a nevyhraněnej, sám neví co chce, jak to chce, proč to chce, jak to udělat, nic, prostě má hlavu jako štoudev z toho co mu všichni říkají a on si z deseti výcvikářskejch názorů nedokáže ani vybrat co se fakt hodí, radši to postupně ozkouší všechno á týden......
to je ztracená dvojice, tam je všechno marný, pes je v nervech, má z toho guláš, nesmí jako nic ale prosadí si vlastně všechno, protže nemá brzdu...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:58
- Nahlásit
Sali
isdpch
Dík! ... ufff, dobrý vědět ... eště že s takovouhle sortou pejsků nepřicházim vůbec do styku
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:58
- Nahlásit
Galadriel
zase je dobry naucit psa se chovat a pracovat i ve vesi skupine psu.
|