| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:13
- Nahlásit
isdpch
Pane, vám by se fakt vyplatila ta pojistka, co vám Tomáš sehnal Jestli chcete, tak vám pošlu formulář, ale nikdy nikde (hlavně v té pojišťovně) neříkejte, že to máte od nás, protože by nám vypověděli smlouvu a ještě by nás pomluvili
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:18
- Nahlásit
Neessi
Dej jí Amoksiklav na 5 dní,ať se jí to zbytečně nešíří dál
dobrej nápad, páč bez toho "siklav" to má Biluška furt
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:21
- Nahlásit
ISDPCH: ...pokud je pes v nervech tak jej uklidnim nez snim zacnu cokoliv delat.Coz jsem udelal.Pes sel bezproblemu pohladit.Pri druhem dotyku vylete....Moje chyba byla v neprecteni reci tela.Predpokladal jsem ze dojde ke stretu,ale ne ze bude takovy bojovnik.Pak slo oto psovi dokazat ze nato nema,problem bil i v nezvladnuti technyky polozeni psa.Pes byl mnou opakopvane priskrcen a to fest az jsem byl upozornovan abych byl opatrny,presto opakovane poikusy o pusteni psa vedly jen k dalsi konfrontaci.Toto je znaK PRACOVNI KRVE MALIN-MAJI SRČDICKO....otom ze pes tohle uz nekolikrat absoloval jsem se dozvedel az po,stejne jak to ze bil vzdy vitez.
Nervozni a nervni majitel je krajine nevhodny pro jakehokoliv Belgose.
Vase snaha pytvat co se stalo mne dobre bavy,jak se rika po bitve kazdy generalem.Kazdy z Vas mnel v realu moznost panovi poradit a pomoc pokud jste tak skuseni jak se zde prezentujete urcite byste minimalne panovy pomohly najit realny pohled na problem a navedly jej aby se zacal aspon trochu orientovat.
Napsat ze pes bil vpohode dole je krasjine zavadejici,dole byl uz ve znacnem stresu a napjate telo a zrychlene dychani hovori o vsem.
DAVIDKOVA RENATA: ...tohle neni sranda a uz vubec neco k zertu,muzem se lisit v humoru,ale tohle je z a ramec unosneho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:38
- Nahlásit
BinLadinVase snaha pytvat co se stalo mne dobre bavy
Tak jo...ukaž konkrétně kde co JÁ pitvám a koukni,kdo s tím včera začal.
tohle neni sranda a uz vubec neco k zertu,muzem se lisit v humoru,ale tohle je z a ramec unosneho.
Tak jo...ukaž mi konkrétní příspěvek ode mne tady ,kde si JÁ z toho dělám něco nad rámec únosného.Dík
Jináč už sem ti to říkala včera,tak ještě jednou.Třeba konkrétně isdpch..loni si způsobil popáleniny třetího stupně. Seděl totiž u táboráku Dodnes má na nohou od toho jizvy.Pokud vím,běhal po chíře nebo kde 14 dní.Asi to taky nebylo úplně příjemný,ale bere to s humorem hlavně on sám a srandu si z něj budem kvůli tomu dělat už nafurt.Nikdo se nechytá za hlavu,jéééžiš,dyk moh bejt popálenej daleko víc,nakonec moh i chytit ,mohli mu kvůli tomu dokonce třeba uříznout nohu,kdyby se to správně zkomplikovalo(což se divim,že u něj nenastalo ).Myslím,že je to srovnatelné s tím co popisuješ,ale rozdíl je holt v pohledu na svět .Už mě nebaví to řešit,pro nás to má tak pramalý význa,že jsme tomu věnovali času až dost.Pramalý význam rozuměj ne v pejorativním smyslu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:41
- Nahlásit
tě buch všici
davidkova renata
přesně tak,
ze mě si taky děláte legraci a já to beru např.kvuli tloušce no a co,jsem tlustá a vždy budu a že si někdo z toho dělá legraci,no bože
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:44
- Nahlásit
isdpch
promiň, ale ten majitel měl Toma upozornit, že je tak agresivní. Pak už by bylo na Tomášovi, jestli by se do toho dal. Ano, nepřečetl si toho psa pořádně, ale prvotní chyba nebyla jeho.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:45
- Nahlásit
neskutečně se bavím neskutečně se bavím neskutečně se bavím neskutečně se bavím neskutečně se bavím neskutečně se bavím neskutečně se bavím neskutečně se bavím neskutečně se bavím neskutečně se bavím
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:47
- Nahlásit
všichni
promiň, ale ten majitel měl Toma upozornit, že je tak agresivní. Pak už by bylo na Tomášovi, jestli by se do toho dal. Ano, nepřečetl si toho psa pořádně, ale prvotní chyba nebyla jeho
hele a to za celou dobu tý akce to, že je ten pes údajně agresivní neodhalil pan Rudolf Desenský a nedal všem náležité instrukce?
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:47
- Nahlásit
koprofil
hlavně, že máš dobrou náladu . . . . . .
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:48
- Nahlásit
koprofil
a ten pes snad patří Rudovi????!
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:51
- Nahlásit
ISDPCH:...myslim ze se myslis.Potom co jsem se s panem bavil jsem mnel jednu jistotu a to ze pan vlastne ani nevi co se psem delat a jak snim pracovat.Muzu te ubezpecit ze malina nebo belgos ktery ma dostatek vyziti vypada jinak
Tento konkretni pes je prakticky samorost nedotceny systematictejsi vychovou,bez basicu.Evidentne na toho psa nema,nemam ,pes i pan komunikuji na uplne jinich frekvencich a nerozumi si a ani si nesednou povahove.
Souhlasim ze dalsi debata nema smysl.
DAVIDKOVA RENATA: Ok.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Brýýýýýý rááááánko fšem...........
Tady to zas jede a já u toho nebyla ,tak vím ó nikoliv.
|
koprofil
Člen |
- Nahlásit
btw Tomáše chápu myslím, myslím, že si dokážu tak trochu udělat obrázek o jeho povaze a dle mýho on je z těch, co se snaží věci řešit ne zbytečně natvrdo......a pokud píše, že nevěděl, že ten pes je zvyklej "machrovat" a "vyhrávat", tak asi podobně opakovaně silnou reakci nečekal ..... ovšem na straně druhý pokud jsi Tome do psa šel, měl jsi být připraven ....
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:55
- Nahlásit
Galadriel
a ten pes snad patří Rudovi????
ale kulňa bylo to snad na akci, kde pan Desenský zvládl 50 psů, jak mi bylo předesláno před pár dny a tohůle se stalo na závěr ty akce, tak se ptám, proč Vás potažmo Toma Rudolf Desenský neupozornil na to, jaký tento pes je a že si je třeba na něj dávat pozor....nebo se možná pletu a nemám dost info, proto se ptám, proč tak Rudolf Desenský neučinil.
Jak s tím souvisí to, že není jeho fakt nechápu. Můžeš mi to vysvětlit?
hlavně, že máš dobrou náladu . . . . . .
ne nemám, když tohle čtu, tak rozhodn ne...proto chci vysvětlení...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:56
- Nahlásit
želva
já to beru např.kvuli tloušce no a co,jsem tlustá a vždy budu a že si někdo z toho dělá legraci,no bože
Jáááák tlustá,taky o sobě neříkám,že jsem tlustá,ale prostorově výrazněji řešená.A máš pravdu,no bože.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:57
- Nahlásit
jasan jablunka musi byt zakorenena, bo by ji vetrik jinak vyvratil, to je jasný
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:57
- Nahlásit
koprofil
dokážu tak trochu udělat obrázek o jeho povaze a dle mýho on je z těch, co se snaží věci řešit ne zbytečně natvrdo
to je pravda, Tomáš se snaží vše řešit v klidu a s rozumem, ale ten majitel ho opravdu informovat mohl.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:58
- Nahlásit
koprofil ...asi tak nejak.Pouceni pro pryste.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:59
- Nahlásit
koprofil
Jak s tím souvisí to, že není jeho fakt nechápu. Můžeš mi to vysvětlit?
že první, kdo na to měl upozornit, byl majitel psa.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:01
- Nahlásit
BinLadin
ja to tu nechci dohledavat, ale vubec se divim, ze to tu nekdo vytahl....tohle jsou totiz veci, ktery dle myho udelaj takhle na netu i z dobryho kynologa uplnou lamu v ocich tech, kteri do toho videj pramalo, coz je absolutni vetsina .)
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:03
- Nahlásit
koprofil
tohle jsou totiz veci, ktery dle myho udelaj takhle na netu i z dobryho kynologa uplnou lamu v ocich tech, kteri do toho videj pramalo
naprostý souhlas!
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:04
- Nahlásit
Galadriel
že první, kdo na to měl upozornit, byl majitel psa
hele, to je dle mýho blbost.....teda pokud dobre chapu, ze ten chlap s tim psem se zucastnil ty akce...pokud jo, tak na takovyho psa by mel predevsim upozornit ten, kdo je tam za organizatora ci vudci odbornou autoritu ci jak to nazvat...ale mozna to bylo jinak, tak nechci soudit
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:05
- Nahlásit
BinLadin
koprofil
ále kurňa, co ten pes dovede bylo vidět až poté co nešel položit na zem, nikdo netušil jak precisně zvládá vytloukačky a jak přesvědčivě do toho jde...nevypadal na to, klamal sviňa tělem.... no a jedna věc je daná- nešikovný maso musí holt pryč, no...od malin jsou úrazy fakt vynalézavý a parádní, to může každý "malinut" potvrdit.
To že se RD pak oprávněně nasral co jsme se do toho psa vůbec montovali, že on ho zná a že to je za těchto podmínek u tohohle psovoda "případ ztracenej" je taky pravda. To uznávám.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:06
- Nahlásit
koprofil
na takovyho psa by mel predevsim upozornit ten, kdo je tam za organizatora
dobře, beru, ale osobně je za psa zodpovědný jeho majitel. Tak to vidím já.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:08
- Nahlásit
koprofil
mel predevsim upozornit ten, kdo je tam za organizatora ci vudci odbornou autoritu ci jak to nazvat...
...tohle beru na sebe, byla jsem tam v tu chvíli jako bezpečnostní dohled. Proto jsem to instruktorsky přebírala,když už ke střetu .BinLadin je profesionální psovod, sám má právo si rozhodnout na co sáhne, protže u něj se očekává že buď na to bude mít,nebo se to tím rychle naučí. Dneska jsem si jistá že už druhou hybu do nosu nikdy nedostane.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:08
- Nahlásit
Sali
Jj.Asi tak.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:09
- Nahlásit
Galadriel
majitel je tady passé, měla jsem to zablokovat já,kdybych si všimla JAK se ten pes tváří...jenže já byla o kus dál , a dále platí viz výše-profipsovod si volí svou cestu sám.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:09
- Nahlásit
Sali
To že se RD pak oprávněně nasral co jsme se do toho psa vůbec montovali, že on ho zná a že to je za těchto podmínek u tohohle psovoda "případ ztracenej" je taky pravda. To uznávám.
No hehe ...nemyslím, ale možná mi to vyvrátíš ..... myslím, že chyba je tedy v tom, že opět nebyly na tu akci určený pravidla hry......nebo řek Vám někdo, do koho se montovt a do kjoho ne, kdo tedy může radit a kdo ne.......?? pokud tedy to nebylo řečeno, pak bych to ale teda nenazýval akcí, kde někdo zvládl 50 psů s jejich pánečkami, ale prostě volným, setkáním majitelů pejsků, kde nedošlo k žádné tragédii....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:12
- Nahlásit
Galadriel
Sali
Presne.Ja zvolil.Dal uz neni co dodat.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:13
- Nahlásit
Sali
to furt jen zlobím Tvýho Tchore, abych mu ukázal, že si myslím, že jeho specifikace té akce byla neadekvátní
|