Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:16
- Nahlásit

To musela být docela zajímavá akcička.
Takže zdatná to žena se skalpelem v ruce zachránila polosežraného psovoda před dravou držkou čoklí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:17
- Nahlásit

isdpch
jo popáleniny jsem léčil 1,5 měsíce, ale když jsem si jí narval do ňufáku o strom, tak bejt tam větev tak jsem dneska mrtvej nebo slepej a taky z toho vědu nedělám, no

No a vo tom to je

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:18
- Nahlásit

koprofil
opět nebyly na tu akci určený pravidla hry
pravidla hry určený byly...ale víš, lidi mají potřebu na ně nedbat když si myslí že to mají v paži...zase beru vinu na sebe.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:19
- Nahlásit

isdpch
fajn, dobrý, Tvůj názor. Já jen tvrdím, že Tomáš není člověk, kterej by machroval. Znám ho dobře.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:22
- Nahlásit

Galadriel
isdpch
nechte Tomášovo pohnutky stranou, machrování nemachrování, všechno bylo míněný v dobrým,
důležitý je to, že kdo pravdelně kouše s malinama (tj. dává malinám kousat na sebe) a setkává se s lidma od bezpečnostních složek co maji s malinama práci v agresi, si dává v první řadě pozor na obličej...a Tom prostě ač něco jako šéfpsovod přes pachovky u nich v agency, NENÍ figurant...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:25
- Nahlásit

isdpch
Myslim ze jsi ponekud mimo,ale to neres.Co jsem udelal spatne podle mne jsem napsal.Daqlsi postrehy dopasali Sali s Tchorem.
Vyjadril jsem se k vecem co se stalo pote kd yjste nejake tri stranky psaly o mne bezemne.Bez moznosti se k veci vyjadrit hned od zacatkua,ale ok jdem dalm.
Dalsi diskusy mi uz prijde zbytecna a ješ ztratou casu.
P.S.:....doporucuji se specialne u tveho psa zamerit na privolani,mas co dohanet.Pokud nejsi schopen vyresit jednoduchy problem jako odvolat púsa od ptaka nevim co ted chces resit.
Nikdo zvas se nesnazil panovi pomoc,tak mlcte i ted.Pokud budu vychazet z rceni po bitve kazdy vojin generalemn jeto akorat na Vas....

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:32
- Nahlásit

BinLadin
od JAKÝHO ptáka????? ještě že Čert nedělá obrany, bože jen nás chraň od druhýho šmejda jako je Kivíšek a počítání vajec po pouštěčce...jedna dvě zobnu nezobnu?? ale zobnu...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:35
- Nahlásit

Sali
Ale dost se zajmem koukal na hornim psinci po Sykorce co litala po bunce a ISDPCH dost ztoho bil na prasky...teda aspon mne pripadal lehce na pokraji silenstvi co ted se psem jestly vyrazy po ptakovi...

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:35
- Nahlásit

abych mu ukázal, že si myslím, že jeho specifikace té akce byla neadekvátní
koprofil
ále howno, celá hlavní část běžela jak po másle, a co si kdo navaří za průserovou kaši bokem je skutečně jeho věc...kdybys chodil se psama trénovat tak by ti to vůbec nepřišlo divný...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:36
- Nahlásit

Sali
ještě že Čert nedělá obrany
ale dělá

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:37
- Nahlásit

BinLadin
davidkova renata
sýkorku vem Čert.......ale penisy, TO by byl problém))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:39
- Nahlásit

Sali
ale penisy, TO by byl problém
A tak ..to je věc zcela subjektivní,isdpch by s tím asi problém neměl,horší by to bylo s figurantem..
sýkorku vem Čert

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:40
- Nahlásit

davidkova renata
...a na rukav jej pri hladkym hazete jako bumerang?!?

Galadriel
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:41
- Nahlásit

Sali

sýkorku vem Čert.......ale penisy, TO by byl problém))))

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:42
- Nahlásit

tak a pánové nechejte ješitnostních ježení se, prosím,
protže každý přece ví že chlapská ješitnost je tady pro nás ženský od toho, aby byl do čeho rejpat, a pak se bavit tím co bude následovat, uražená chlapská ješitnost jest pokoukáníčko))))
takže konce prdele.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:43
- Nahlásit

davidkova renata

Můžeš mi,prosím vysvětlit,co se řeší??Ale jestli je to složitý,tak raději ne,páč nejsem nadkynolog a nemusela bysem to pochopit.

to biluškapošli mi fotku mailem(přes Davídkovou) Brajeny a já ti povím.......ona ti to Renata vysvětlí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:45
- Nahlásit

BinLadin
a na rukav jej pri hladkym hazete jako bumerang?!?
Nene,von je zatim na začátku,tak morduje kůži nebo řídítka.Ale isdpch by jím mohl naříklad točit kolem dokola na vodítku v případě ohrožení...

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:48
- Nahlásit

Neessi
Můžeš mi,prosím vysvětlit,co se řeší??
Tak já pak prosím jednoduché vysvětlení od tebe,prosím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:48
- Nahlásit

Neessi
Ale jestli je to složitý,tak raději ne
Tim bych to uzavřela
pošli mi fotku mailem(přes Davídkovou) Brajeny
No uvidíme,ale Brajeně je asi 9 a má pyodermu už od té doby co jí Biluška vydrápla před lety z nějakýho útulku před utracením.Pokud to dobře chápu,má jen lehčí a těžší fáze.Asi to nebude jedinej problém,ale at to Biluše pošle,to jo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:52
- Nahlásit

Neessi
Já bohužel nemám foťák (jeden mi před lety ukradli a nový nemá tak vysoké priority, aby na něj zbyli peníze), takže jediné fotky Brajeny co mám jsou tak rok staré. Předpokládám, že asi chceš nafotit tu pyodermii, že? To budou asi staré fotky naprd

Sali
"koulový" způsob zadržení má i Pumice. Jelikož má pouhých 42 v kohoutku dělá jí zadržení rukávu dost problémy. Takže to vyřešila tím, že kouše tam kam dosáhne. Hádej kde to je Už jí nikdo nechce figurovat

želva
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:58
- Nahlásit

tak a jdu se koupat k přehradě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 10:59
- Nahlásit

želva
tak a jdu se koupat k přehradě
Dyk leje!

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:01
- Nahlásit

Biluška
proč nekoušete na ochranný kalhoty? jsou sice drahý a neohrabaný, ale jsou řešením.

želva
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:02
- Nahlásit

davidkova renata
jo,tady ne, a voda bude tak akorád

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:02
- Nahlásit

jinak nevím ale můj starej Drobeček s 40 cm v kohoutku zvládal i Vegu...prostě si pořádně odskočil

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:03
- Nahlásit

davidkova renata
Leje?
Tady 3 dny cca 50° C a ani kapka. Čtu jak v Praze stanice metra alá akvárko a vyplavená nemocnice v Budějicích nebo co a tady nám ve stáji zakázali koupat koně pro nedostatek vody.
Bordel na tom světě, bordel.

želva
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:04
- Nahlásit

Garfield
tak je chodte kopupat do řeky,ale nevím jde bydlíš

Tinta76
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:05
- Nahlásit

davidkova renata
tady máte, pani, tu fotku, dál si s ní dělejte, co chcete

Sali
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
kam chodíte kousat, že bych se stavila......?????
jsou věci který jeden nesmí nevidět...

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Garfield
No dusno tu je taky,ale včera byl přívalový deštík(já byla samosebou venku bez deštníku) a ted před chvílí lilo taky parádně,ted přestalo.Vody je prej málo,asi jak kde bo co..

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání