Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:09
- Nahlásit

Sali
No na jednu momentálně opuštěnou jízdárnu,ale většinou o víkendech k večeru.Podle toho jak to vyjde figurantovi a nám.Ale jestli myslíš Čerta,tak on ted nechodí,byli asi 3krát přes zimu jen tak ..Isdpch s ním dělá coursing a mají pořád nějaký akce přes tohle období.Tak vydrž do podzimu

želva
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:18
- Nahlásit

tak nejdu,začíná lejt

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:19
- Nahlásit

Biluška
takže jediné fotky Brajeny co mám jsou tak rok staré. Předpokládám, že asi chceš nafotit tu pyodermii, že? To budou asi staré fotky naprd

Chci vidět oči a datum fotky,to mi stačí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:20
- Nahlásit

isdpch
bejt ten čokl o 10 - 20 cm vyšší, tak s jeho srdíčkem ...........
příště vezmem kůži a můžeš si ho zkusit, figurante

To můžu potvrdit i já

koprofil
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:24
- Nahlásit

Sali
ále howno, celá hlavní část běžela jak po másle, a co si kdo navaří za průserovou kaši bokem je skutečně jeho věc...kdybys chodil se psama trénovat tak by ti to vůbec nepřišlo divný...
a dvě hówna, ale nééé, čtyri rovnou, neboť i vedlejší část akce je její součástí, pakliže tedy nechceš tvrdit něco ve smyslu:
anestézi i zákrok jsme zvládli na jedničku, jen kolega nedotáhl dokonce tu resuscitaci
Co mi jako přijde podle Tebe divný? Mi to právě divný jakože nepřijde vůbec
No chodím ?trénovat? jen s jedním psem...je to špatný jako? Mám si jich pořídit víc? A nezlob šenská

Galadriel
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:26
- Nahlásit

isdpch
dobře, beru. Prostě jsem u toho nebyla, tak už se nebudu hádat. Jen to byly moje osobní názory.
Jen mi není jasný, proč ho neměl jištěnýho jiným náhubkem, tenhle měl prý velká oka, když věděl, že umí kousat i bokem a že si ho umí i sundat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:28
- Nahlásit

Neessi
Jdu hledat tu fotku. Poslední dobou mi furt padá počítač a ty staré fotky se blbě hledají. Ale mám zálohy na netu, jenom to chce pátrat

Sali
Ono by se dalo naučit ji i na rukáv (dokáže to, ale ty pánské partie jí přijdou pohodlnější a asi se tam líp zakusuje ), ale agi je přednější a den má bohužel jenom 24 hodin. Takže jsme se na obrany vykašlaly, jenom běháme a sem tam si dáme nějakou stopičku když má panička náladu. Stejně u nás nejsou dobří figuranti (alespoň mě tak nepřišli), se psem mávají jak s hadrem, měla jsem pokaždé docela strach o její nohy - na to agi je dost potřebuje. Pokud by jí nějaký dežo udělal něco se šlachama tak jsme v pr... a hodně nadějný pes by už mohl akorát tak předvádět dětem v mateřince tunel.

koprofil
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:29
- Nahlásit

Sali
Biluška
proč nekoušete na ochranný kalhoty? jsou sice drahý a neohrabaný, ale jsou řešením.

prosím Tě, ty ses zas nechala lapit .D
Víš jak by bylo pracný vždycky tomu chudákovi na ulici vysvětlit, že si má voblíct nějaký speciální kalhoty? Dyk by to ani stihnout nešlo.

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:32
- Nahlásit

koprofil
anestézi i zákrok jsme zvládli na jedničku, jen kolega nedotáhl dokonce tu resuscitaci

...by měla konečně do čeho píchnout...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:10
- Nahlásit

koprofil
Víš jak by bylo pracný vždycky tomu chudákovi na ulici vysvětlit, že si má voblíct nějaký speciální kalhoty? Dyk by to ani stihnout nešlo.
Co zase máš. Šak tebe nesežrala. A chtěla . Pumička je malinká hodná pusinka a ty ji pořád pomlouváš, počkej až ji zase jednou pustím, už teď jsi vlastně mrtvý .

Bwt - právě je u nás firma a staví plot. V objednávce jsem zdůraznila, že chovám psy a že plot musí být velmi pevný, raději sloupky co metr (to se ještě počítalo s Akou). Firma přijela, chlapi se zasmáli při pohledu na "psy", chvíli nemístně vtipkovali o plotě vysokém 20 cm a odešli kopat. Mimochodem, ten plot staví za téměř dvoumetrovou zdí jakési stodoly, která přijde snížit a bude tvořit podezdívku výběhu pro slepice. Chlapi si spokojeně pohodili batohy s obědem a začali dělat. Pumička poobědvala a spokojeně se svalila pod ořech do stínu. Chlapi zjistili, že nemají oběd a začali hledat viníka. Ujistila jsem je, že pokud nechali batohy na zemi je to jejich blbost, já jsem je varovala, že ti psi kradou. Smáli se a tvrdili, že jsou přece z venku za tou zdí. Nechápala jsem čemu se smějou. Pánové usoudili, že jim to asi sežral nějaký toulavý pes, kterých je zde povícero. Začali dělat dál. Pumička si odpočinula a šla se podívat, jestli nemají ještě nějaký zákusek. Dělníkům krapet ztuhl úsměv na rtech když zahlídli pumu jak přistává na jejich hlavy skokem plavným, velmi elegantním. Přišli se zeptat do jaké výšky tak ten pes skáče. Nelíbilo se jim moje tvrzení, že dva metry bez rozběhu, na vyšší vzdálenost už se rozbíhá, kolem pěti metrů má tak ten strop, přes to se většinou nedostane. Teď chodí kolem sloupků (dělníci, ne Belinka) a přemýšlí jestli by je neměli navařit . O dvaceti centimetrech už se nějak nežertuje

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:13
- Nahlásit

Biluška
Nelíbilo se jim moje tvrzení, že dva metry bez rozběhu, na vyšší vzdálenost už se rozbíhá, kolem pěti metrů má tak ten strop, přes to se většinou nedostane.
Holka čikovná.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:21 - Změnil/a: Galadriel
- Nahlásit

isdpch

no protože kdyby se do něj nikdo nemontoval tímhle způsobem, tak to jaksi nebylo potřeba

fajn, už jsem potichu!

Galadriel
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:31
- Nahlásit

isdpch

no proto, ale že to trvalo

hele, klidně můžu začít znovu, jestli chceš, no problem!

Galadriel
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:50
- Nahlásit

isdpch
jasný!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:58
- Nahlásit

Biluška
Chlapi si spokojeně pohodili batohy s obědem a začali dělat. Pumička poobědvala
Jo tááák,takže vy nejen krmíte každýho prvního a patnáctýho,ale eště navíc ani ne svým.No to je ofšem dokonalý
Jinak Belinku ale zas dost nechutně pomlouváte,dyk je to takovej hodnej wořech.A copa dělá Lilátko,kam zasejs vomylem džamplo?

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 13:42
- Nahlásit

isdpch
tak vo tom žádná, většího miláčka jsem neviděl ... a ty culíky

Mi to připomnělo...:

Garfield
Moderátor # Zasláno: 24 Čen 2007 21:23 - IP:
Citát Změnit Vymazat

Biluška
Zdar soudružko, musím konstatovat, že s těmi culíky jsi k nerozeznání od pumice pumoidní. Máte obě dvě stejně baziliščí výraz.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:27
- Nahlásit

isdpch
si ho užij . . . . . !

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:48
- Nahlásit

Biluška
teda ad pumice, to vítej do klubu maligně postiženejch, to je snad ještě horší než maligna, většího psa aspoň laici tak nepodcení...
i když místní hnědočeši ze začátku nemohli pochopit proč máme dobrmany a k nim přerostlou lišku...

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:01
- Nahlásit

koprofil
nezlob šenská
TY nepruď, nebo poradím Bilušce aby nadráždila a vypustila pumu bez koše a následně co z Tebe zbyde zakopala do toho záhonu s koprem, aspoň z těch bílkovin pěkně vzejde.

Když se trénuje je jeden rád že uhlídá dění na place, kde velí, co se děje u aut ,vyvázanejch psů nebo odkládaček ohlídat nedokáže, i kdyby měl očí dvacet a viděl za roh...a krom toho pořád platí že za psa-svůj majetek zodpovídá jeho majitel,
nikoliv instruktor, který řídí program, ten jedině rámcově zodpovídá za celou dvojici pokud jim nařídí něco plnit (třeba jít hledat do nestabilního terénu).... v záchranařině je to obzvl. důležitý, neb tam se snadno může stát že pes v rozjaření přikousne k hračce i nechráněnýho figuranta, a proto se vyžaduje pojištění odpovědnosti i úrazový pojištění pro lidi co to dělají...
ovšem to má význam jen v případě občansko-právní dohry a/nebo pojistného plnění, normálně se lidi na sebe nečílí a ošetří se navzájem.

koprofil
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:15
- Nahlásit

Sali
jak prud a neprud?
co to je jako?
pred casem mi tu bylo sdeleno, ze zde zadny vazny temata nejsou, ze je to jen zabava, tak jo ni?
se bavim, copak to nefidis? a tooobre se bafííím mnohdy..
no takšeee je mi prooostě jhasný, že ta akcéé byla hrozná a napíši vo tom nejmíň tři články ...akurát ješteště nefím jestli do chroniklu nebo fošingtnpoustu

koprofil
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:17
- Nahlásit

Sali
nebo poradím Bilušce aby nadráždila a vypustila pumu b
fona ji má stejně fypuštěnou furt .... páč jinak by ji neposlechla a to vona nechce, pak by ji někdo mohl vyčítat, že nemá přivolání...takhle nemůže nooo

Tchor
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:26
- Nahlásit

koprofil
Uz jednou jsem ti psal ze tenhle vystup vzniknul po zkonceni akce a na jinem miste nez akce probihala. Ruda tomu prisel az kdyz v podstate vse zkoncilo. Dost dobre nemuze prebirat zodpovednost za to co nekdo dela se psem cca 300m od nej.

Ale jinak celkem chapu ze se dobre bavis, ja docela taky.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:37
- Nahlásit

koprofil
Tchor
a tak to já se taky bavím, nejvíc popisem akce plot...
jo agiliťák nemusí mít přivolání????? vlastně nemusí, musí akorát namakat přepisově a bleskově krz všechny překážky a pak se uloví na míček

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:40
- Nahlásit

průser pak akorát asi nastane když šnůrka od míčku vyklouzne z ruky...posuzuju podle sebe a Kobry...výměna míčku od pádivce jde jen za kousací kůži, a pokud pádivec zdrhne i s kůží tak pak je to o tom kdo bude mít větší štěstí...od jisté doby se už Kobra nedá vmanévrovat do rohu, kde jí nic jiného nezbyde než kůži přinést k potahání....na frajplace bývá akce delšího rázu.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:59
- Nahlásit

isdpch
No ja jen ze pokud resim porad jeden a ten problem nebuda asi chyba na strane psa....
Privolani naprosty zaklad a pokud nejsi tohle schopen zvladnout neni co resit....stacilo na Sobote sledovat jen psa.Stejne jak po psovi chces jednu vec a tu vyzadujes Xpovely kere Ti pes stejne neplni.A pak vse resisi ze psa nechas si delat co chce.....

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:02
- Nahlásit

isdpch
Klidne,neni problem.Klidne si najdu cas i kdyz budu makat na presunu psince na nove mysto...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:04
- Nahlásit

ISDPCH: ....promin ale jeste jedna otazka.Co ma porad Cert s temi slepicemi?

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:07 - Změnil/a: BinLadin
- Nahlásit

isdpch
Cist budes vse ty.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:31
- Nahlásit

BinLadin
Mám podezření hraničící s jistotou,že se ti odpovědi nedostane dřív jak v pondělí

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:34
- Nahlásit

davidkova renata
Mám podezření hraničící s jistotou,že se ti odpovědi nedostane dřív jak v pondělí
A do pondělka by, při troše štěstí, mohly trochu opadnout emoce.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání