Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:10
- Nahlásit

jablunka
no tý jo,ty fakt děláš teplé večeře?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:10
- Nahlásit

jablunka
Ale slibně se to vyvíjí už nýčko,páč ten můj už leze po kolenou.

Tak vydržte,pani,třá i vyluxuje

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:22
- Nahlásit

želva
no tý jo,ty fakt děláš teplé večeře?
No jisťééééé,ale jsou to spíš obědy,který maj k večéři gdyž se vracej pozdě.
davidkova renata
Tak vydržte,pani,třá i vyluxuje
Pozdě,to už udělala dcérenka dopoledne.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:23
- Nahlásit

jablunka
ten můj už leze po kolenou.

To chce zkontrolovat ty kolena-bo dokuď tam nebudou odřeniny,tak fixlujeTak mu dopřej ještě 4 kolečka kolem baráku po kolenou,polej mu kolena kysličníkem a pak pojede,kam budeš chtít.A když nééé,tak vápno ,bo to by už nemělo cenu cvičit-ztracenej čas

želva
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:25
- Nahlásit

Neessi
tak jak jste válili na stopách?

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:29
- Nahlásit

davidkova renata

Taxme doma a dneska jsem málem platila "kousací pokutu"-bo ta krakenka zažehla v sobě tu vášeň,vo který ste mluvila,pani,a před kterou jste mě varovala.Už je to tady
Bylo dneska víc psů a vona chtěla figuranta jen pro sebe.Naštěstí je to jen škrábnutí,tak mi to figurant vodpustil,ale asi budeme na černý listiněA ráno stopy ......nic moc,zejtra má voprafky,tak zase vstávám v půl šestý,ach jo

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:35
- Nahlásit

Neessi
To chce zkontrolovat ty kolena-bo dokuď tam nebudou odřeniny,tak fixlujeTak mu dopřej ještě 4 kolečka kolem baráku po kolenou,polej mu kolena kysličníkem a pak pojede,kam budeš chtít.A když nééé,tak vápno ,bo to by už nemělo cenu cvičit-ztracenej čas

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:55
- Nahlásit

Neessi
bo ta krakenka zažehla v sobě tu vášeň,vo který ste mluvila,pani,a před kterou jste mě varovala.

a ted sou na řadě skluzy,vaše jako ,pani.To bude taky celkem prča,hlavně pro nás,nezapomente pořídit foto
Tady leje,asi máme po vobranách

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:59
- Nahlásit

davidkova renata
ted sou na řadě skluzy,vaše jako ,pani.To bude taky celkem prča,hlavně pro nás,nezapomente pořídit foto
Tady leje,asi máme po vobranách

No skluzy byly,jak si myslíte,že by se jinak na toho figuranta dorvala.Sme cvičákovali mezi slejvákama,mokro...asi si koupím kopačky,ty prej nekloužouJináč to tam někdo snad fotil a dá to na naše stránky-to zase bude vostuda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:01
- Nahlásit

Neessi
Jináč to tam někdo snad fotil a dá to na naše stránky-to zase bude vostuda.

Se těšim jak malý děcko
asi si koupím kopačky
Hlejte,to je naprd,vim toUvažovala sem vo těch co maj horolezcííí,ty s těma mačkama,chápete..

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:09
- Nahlásit

davidkova renata

Hele,to nejni tak blbej nápat-to sou ty železa,co se přišroubujou k botě jako šlajfky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Neessi
to sou ty železa,co se přišroubujou k botě jako šlajfky
No jo,to sou voniEště by mohly mít takový ty špunty jako kopačky,ale z voceli a se zpětnejma háčkama.V nejhoršim je necháme někde vyrobit...

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:15
- Nahlásit

davidkova renata
Eště by mohly mít takový ty špunty jako kopačky,ale z voceli a se zpětnejma háčkama.V nejhoršim je necháme někde vyrobit...

To nebé problém,řeknu kovářovi

Od kolika máš vobrany?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:20
- Nahlásit

Neessi
Od kolika máš vobrany
Vod 17...ale leje jak kráva,vidim to bledě

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:27
- Nahlásit

davidkova renata
Vod 17...ale leje jak kráva,vidim to bledě

Přestane.Koukej mazat,vem si pláštěnku a holínky(a ať tě něgdo vyfotí taky,bo se furt chlámeš mojím fotkám),do holínek natluč pár hřebíků -protiskluzáků a dej vědět,jak se Nyný pobavila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:30
- Nahlásit

Neessi
Koukej mazat,vem si pláštěnku a holínky
Nemám pláštěnku ani holínky...A von Jarda taky nebé žhavej až vykoukne venNo,mám eště půl hodiny,tak třá přestane,ale asi né..

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:36
- Nahlásit

davidkova renata
Nemám pláštěnku ani holínky...A von Jarda taky nebé žhavej až vykoukne venNo,mám eště půl hodiny,tak třá přestane,ale asi né..

Na mapce počasí v Praze přestává pršet a de to k nám-tak žádný výmluvy,dyž je to na mapce.
Jinak ve zprávách:3letého chlapce pokousala v ZOO opice-konečně taky něco jinýho,než ..pokousal agresivní pes.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:46
- Nahlásit

Neessi
Jinak ve zprávách:3letého chlapce pokousala v ZOO opice

Tuty sama vod sebe

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:57
- Nahlásit

davidkova renata

Tak prd-jsem se unáhlila.Teď čtu ,jak Petr Janda nechal utratit svého NO(9let),protože pokousal jeho dceru ,která tam je na návštěvě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 16:00
- Nahlásit

Neessi
No jo,já to četla před chvílí,je to debil!!!Doufám,že ho ta jeho slavná céra šoupne do Domova důchodců až nebude podle jejích představ.A pořídil si bosíka..no nevim,to nejni moc dobrá volba,když nezvládl NO.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 16:06
- Nahlásit

davidkova renata

souhlas ve všem-je to debil a bauceron mu to vrátí -to se bude divit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 16:08
- Nahlásit

Neessi
bauceron mu to vrátí -to se bude divit
Hm..tak nechá utratit i boseróna
Hele du ,u Jardy prej ani nekáplo,tady leje už přes dvě hodiny

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 19:08 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Neessi davidkova renata
Tak pán škemrá.Proběhla cesta do města,pugét a teď přichází na řadu pozvání na večeři.Sic mě sejří,že sem to nevěděla dřív,páč bych jela za hvězdu a ukázala mu zač je toho loket,ale zasejc si přecek nenechám ujít gáblík co sem nemusela klohnit já.
Takže držte palečky,předpokládám,že proběhne noc plná vášní.(možná se zabijem)

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 19:46
- Nahlásit

čus obranářky!
davidkova renata
tak jsem si tě představila s těma hřebíkami v těch holinkách, jak kráčíš z domova po asfaltu a prskla jsem si na monitor.
Dežo byl chudák celý odpoledne sám doma, což je neobvyklé, tak čekal u vrátek, dokud jsme se nevrátili z č.b. Je mokrej jak myš, nažranej a blaženě chrní v pelechu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 19:54
- Nahlásit

Lola1
Čus,hele vidělas co sme ti s Tintou nachystaly??si chtěla něco na motorku pro Deža,tak sme ti to našly!Koukni se laskavě o dvě nebo tak nějak strany zpět,nemůžeš to nepoznat
tak jsem si tě představila s těma hřebíkami v těch holinkách, jak kráčíš z domova po asfaltu a prskla jsem si na monitor
Si děláš prdel,ale já ti tu sfini pučim a uvidíme!
jablunka
že proběhne noc plná vášní.(možná se zabijem)
Ty vado,dyš vášně, tak pořádný.hlavně ráno napiš,kdo koho zabil
Neessi
Taxme doma,mám toho dost UŽ ZASE sem zmokla durch.sice lejt přestalo než jsme začli,ale na konci zas byla průtrž.Ani se nedalo pak fotit,tim pádem došlo k tomu,že se vůůbec nevokázala fotka Dastyho,kterej je evidentně připravenej na to ,až se zima zeptá co dělal v létě .Želva mu koupila epesní vobleček dyš má ty hnáty..Vyfotim příště.Jinak Nyný to bavčilo jako hodně dost,bo rafat jí bavilo dycky a tady má víc místa
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=91446&browse_page=0

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
dvě nebo tak nějak strany zpět
ňák sem nic nenašla, jen tlustýho psa a hada

želva
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
no tak jsem dorazila,když jsem vylezla z metra TADY BYLO SUCHO ,já řeknu Jardovi aby jezdil na 3 a ne k vám,ale ted už taky leje
jo a nekupte ten voblek,když mi dali slevu 35% ,vypadá v tom jako záchranář

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 20:15
- Nahlásit

Ahoj lidi,
právě jsme dorazili domů. Výsledek - Hesinka 2x třetí, Puma 1x první,zbytek puma diskvalifikace. Mozkovou buňku měla, jak jsem předpokládala vypnutou. I to jedno vítězství bylo doslova vybojované. Akorát, že jsme nebojovali s konkurencí, ale mezi sebou. O každou překážku jsem se s ní doslova porvala. Rozhodčí a přilehlým divákům se moc líbily moje povely : "běž hop, běž hop, NÉ ÁČKO, běž HOOOOOP, tak běž třeba do prde..." (protože šla samozřejmě áčko) . Lilátko bylo zavřené v jedné kleci s Bonišmyší. Bonišmyš se v kleci poeala a Lilátko se z toho mohlo zbláznit. Odmítalo setrvat v takto znečištěném prostředí, zoufale plakalo a vybourávalo se ven. Napřed jsem nemohla pochopit co ten pes blbne a co to na mě zkouší, když ví, že v té kleci stejně bude. Pak jsem vzala traverzu a šla jí to vysvětlit a našla jsem příčinu. Budiž, bylo jí odpuštěno

Jo a našla jsem boží fenku do línijí. Čtyřletá kokřice se zúženým míšním kanálkem, to ještě nemáme paní kolegyně Sice je ta čuba s PP, ale co se dá dělat. Pro zúžený míšní kanálek se holt budeme muset obětovat

koprofil
Co tady valíš klíny ty uraženej samečku? Já, že jsem si myslela na Rudánka? Ti došel kopr, co? Fšichni přece vědí, že jsem si myslela na Davida Duchovnyho, jenže puma se pokusila sežrat jeho kočku a ochranka mě fofrem vyprovodila a vůbec si to nenechala vysvětlit

želva
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 20:31
- Nahlásit

jdu pracovat,tak pá zítra

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 20:42
- Nahlásit

jablunka
,předpokládám,že proběhne noc plná vášní.(možná se zabijem)

Po večeři?Ty jsi se zbláznila,bo co?Bude mít narvanýho nácka,buchne do kutlochu a ty si tak můžeš pustit video,leda

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání