Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 20:45
- Nahlásit

davidkova renata
Sem ti řikala,vem si pláštěnku a když nemáš,tak velkej pytel na votpatky,né
Proč jsou ty fotky fialový?
Ale Nyný dobrý,škoda že nekousala Jardu tam,co jsi říkala

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:02
- Nahlásit

Biluška
našla jsem boží fenku do línijí. Čtyřletá kokřice se zúženým míšním kanálkem, to ještě nemáme paní kolegyně

A nechtěla bys krásnou NO bezmozkovnu?Než ji dám vykastrovat,bo jí to hrozí po tomhle hárání.Ta mne večer tak nasrala,že mít doma fidlátka,tak už je vykastrovaná.Vzali jsme je s mužským na louky za koňskýma ohradama-normálně nic tak blbýho nudělala-ale když jsem je dala na volno(procházíme kolem myslivce,kterej je slepej jak patrona ,ale rád střílí-tak chodíme vzorně na vodítku,dokud jsme v dohledu),tak to naprala kolem ohrad jak chrt na závodech a pochopitelně "malou"(která je větčí,ale jen 6 měs)strhla s sebou.Normálně ji přivolám na první povel-dneska ta kráva nebezská až na třetí hvízdnutí to otočila a vlítla mi nejdřív mezi sousedovo krávy(soused je magor,se kterým se nedá vyjít),ty splašila,tudíž se vyplašili i naše koně a ta pinda vlítla k nim.Malá pochopitelně za ní a já už viděla,jak dostane kopytem.
Trochu jsem se už zklidnila a přemejšlím,čím to bylo:že je Aisha bezmozkovna,to pozoruju dýl,ale aspoň poslechla.Jenže normálně svýho chlapa na procházky neberu,bo je to nemehlo na všechno a podle mýho šíří kolem sebe nějaký ty blbovlny,který umocňují u zvířat jejich chyby-jinak to nevidím.
Ach jo-aspoň jsem se mohla svěřit

fatdog
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:04
- Nahlásit

Biluška
Co tady valíš klíny ty uraženej samečku? Já, že jsem si myslela na Rudánka? Ti došel kopr, co? Fšichni přece vědí, že jsem si myslela na Davida Duchovnyho, jenže puma se pokusila sežrat jeho kočku a ochranka mě fofrem vyprovodila a vůbec si to nenechala vysvětlit
ty jo samečku? nespletla jsi si mne ... ??? máš na vodpustek?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:12
- Nahlásit

Biluška
Rozhodčí a přilehlým divákům se moc líbily moje povely :
tak běž třeba do prde..."

Jo,ten je u nás taky frekventovanej
Jináč teda gratulujem k dosaženejm výsledkům a litujeme Lilátko bo pro takovýho fajnšmekra to muselo bejt peklo...
Čtyřletá kokřice se zúženým míšním kanálkem, to ještě nemáme paní kolegyně Sice je ta čuba s
Bomba,pani,co Kakiho jako ženicha??

Neessi
Proč jsou ty fotky fialový?
Nevim...ale fialová je docela dobrá barva ne?
škoda že nekousala Jardu tam,co jsi říkala
no von jí zákeřně nastrčil ruku,ale její chvilka přijde,sem si jistá
Vono tý Aishe nějak hrabe ne?Asi sháněla ženicha bo co...ale spíš se klonim k tomu,že za to může ten váš sameček,kdy bude nejbližší úplněk?Voběsíme ho zároven s pumou,bílým psem a Jablunky starým

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:14
- Nahlásit

Lola1
Tumáš,ale už naposled!

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:20
- Nahlásit

davidkova renata
Vono tý Aishe nějak hrabe ne?Asi sháněla ženicha bo co...ale spíš se klonim k tomu,že za to může ten váš sameček,kdy bude nejbližší úplněk?Voběsíme ho zároven s pumou,bílým psem a Jablunky starým

To bé až za 3 neděle,hlavně nezapomeň,že je to přerostlej kraken,tak aby se pak nevopíral špičkama vo zem
Ale Aisha je fakt bezmozkovna-furt blbě čumí,vyvalený bulvy a furt někam vybíhá.Tohle před tím při hárání nedělala,pinda jedna.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:23
- Nahlásit

Neessi
To bé až za 3 neděle
Ty voe,do tý doby ho zabiješ jinak...
furt blbě čumí,vyvalený bulvy a furt někam vybíhá.Tohle před tím při hárání nedělala,pinda jedna.
No dyk ti řikám,chce toho ženicha,roztáhnožka jedna.Mě to žádná nijak neprožívala,ale prej existujou čuby co je při hárání nemůžeš pustit z vodítka!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:58
- Nahlásit

davidkova renata
Neessi
ale prej existujou čuby co je při hárání nemůžeš pustit z vodítka!!!
Existujou. Tohle dělá Hesina. Normálně šlape jak švýcarský hodinky, ale jak začne hárat tak neposlechne na přivolání ze tří metrů (když teda vidí samečka). Dokonce mi už utekla na závodech z parkuru a za páskou se začala nastavovat nějakému přerostlému štěněti, který ještě nevěděl kam s ním . Jsem myslela, že ji tenkrát utopím, taková ostuda Nejhorší to bylo, jak byla v nejproduktivnějším věku (2-4 roky), pak to začalo postupně upadat a zhruba od osmi let už celkem ani neutíká

Čtyřletá kokřice se zúženým míšním kanálkem, to ještě nemáme paní kolegyně Sice je ta čuba s
Bomba,pani,co Kakiho jako ženicha??

No já nevím paní, u ní se to projevuje hlavně tak, že blbě chodí. Asi bych vybírala ženicha, co má blbý nohy, to se nám tuplovaně musí narodit malí lachtánci. Nenabízel tady někdo psa, co má nějakou echt dysplazku? Ale né Dastyho, zase abysme tu kokřici nemuseli otáčet na záda

fatdog
ty jo samečku? nespletla jsi si mne ... ??? máš na vodpustek?
Jasně, kopru je dost Dokonce i rebarbora by se nějaká našla

Neessi
Nic tak nepotěší jako cizí neštěstí
Ale Krakenku zaručeně nechci, asi už zůstanu u šeltií.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 22:05
- Nahlásit

Tak já mizím. Ve tři ráno vyrážíme s Leilou do Maďarsko pro pumátko. Tak dobrou s kobrou.

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 22:26
- Nahlásit

davidkova renata
ale už naposled
jj, dík, tohle jsem viděla, myslela jsem, že šlo o jeho pokrývku hlavy.
dobrou noc, dámy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 22:38
- Nahlásit

Biluška
Ve tři ráno vyrážíme s Leilou do Maďarsko pro pumátko
Doufám,že né pro tebe
Ale né Dastyho
Vona má eště Ferdu,ten nemá zuby,kulhá a eště něco,to sem už zapomněla a je malej,to pude
Fšicíí tak dobrou noc,at vás blechy koušou celou noc!

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 06:10
- Nahlásit

jablunka

Taxem koukla po ránu,esli tu bude ta váchnivá noc potvrzená,nebo to,co jsem předtpověděla a vono nic-no tak až se vrátím za cvičáku(to nevydržím.......ale vydržím,bo stejně usnul,jak špalek)

Joker
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 07:13
- Nahlásit

davidkova renata
vyslání psa na ukrytého pachatele - na přímo, vyštěkání
doprovod na vodítku, pokus o útěk
hladké

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 10:10
- Nahlásit

Brýýýýý rááááánko fšem.............

Neessi
(to nevydržím.......ale vydržím,bo stejně usnul,jak špalek
Neusnul a bylo to úúúúúžasný,oba žijeme a já asi budu chtít odjíždět na moravu častějš.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 10:12 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
ale prej existujou čuby co je při hárání nemůžeš pustit z vodítka!!!
Pani,to mi povidejte,navíc se nabízí celý hárání a ještě deset dní potom.
Prostě šílená chtivice!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 12:12
- Nahlásit

jablunka
Neusnul a bylo to úúúúúžasný,oba žijeme a já asi budu chtít odjíždět na moravu častějš.
Se tam rovnou vodstěhuj a je to!
Prostě šílená chtivice!!!
Zkuste to zmírnit traverzou,pani

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 12:14
- Nahlásit

Joker
vyslání psa na ukrytého pachatele - na přímo, vyštěkání

Ty voe,to ho rafne hned jak k němu dorazí a jedem s vostudou dom.A jaká je poslušnost?Uvidíme,uvidíme,to zvážim.
Hele a fotky ze fčera nejsou?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
Zkuste to zmírnit traverzou,pani
Já to spíš zmírním vykastrováním,páč má potom pravidelně šílenou falešku.

aren
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
Ten musel bejt v minulým životě aspon hromadnej masovej brutální vrah
No, asi budete mít pravdu, jak tak na něho koukám...
Kde že se prodávaj ty traverzy, že bych mu pomohla vyčistit karmu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 12:24
- Nahlásit

jablunka
Já to spíš zmírním vykastrováním
To je taky dobrý...a jak řiká Gerda,bude pak mít klidný štěnata
aren
No, asi budete mít pravdu, jak tak na něho koukám
Copak copak??Nějaká nová histórie??
Kde že se prodávaj ty traverzy
No Biluše má bratrance v železárnách,takže je to dobrý.Ale jinak jako první pomoc můžeš použít nějakou rezavou trubku co se válej všude kolem

aren
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
Nějaká nová histórie??
Nee. Jenom jak tak na něho koukám.
nějakou rezavou trubku
Jo, díky, to je dobrej nápad...

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 19:46
- Nahlásit

Ahoj lidi,
tak jsme šťastně dorazili domů . Sumasumárum od středy do neděle jsme najezdili 2500 km, většinou v noci. Spánkový deficit už dosahuje takových rozměrů, že ho prakticky nevnímáme, asi jako BonišMyš Satana . Do Maďarska jsme vyjížděli ve tři ráno, nevím jak Tomáš, ale já jsem se probudila na Maďarské hranici . Celou cestu jsem ovšem navigovala. Řeknu Vám, neznám hůř značenou zemi než je Slovensko. Už jsme sjezdili skoro celou Evropu, ale na Slováky fakt nemají nikde. V celé Nitře potkáte dvě (slovy dvě) směrovky a ještě úplně jinam než potřebujete . Vůbec nemluvě o tom, že v Klamné nad Hronom najdete cedulku na Košice a na hraniční přechod na Ukrajinu, ale ani jednu jedinou směrovku na Nitru.... Tomáš odhalil tajemství proč to tak je. Uprostřed Slovenska je totiž vesnička, co se jmenuje "Tajná" (fakt je, našli jsme směrovku ). A jelikož je tajná,tak musí být v utajení, to dá rozum. Protože ale není v přísném utajení tak k ní vede směrovka (minimálně jedna). Jelikož ale utajená být musí, jelikož jinak by nebyla tajná tak nevedou směrovky k obcím v okruhu 100 km kolem Tajné. Příště pojedu do Maďarska radši zkratkou přes Estonsko, abysme se Tajné vyhnuli .
Lilátko na všech hranicích vzbuzovalo údiv, jelikož se snažilo ufunět celníky k smrti a jeden vyjádřil překvapení, že lze hrocha převážet na psí pas. Nicméně hrocha přes hranici pustil
Chovatelka pumiček Dóra bydlí ve městě Dulok stejně jako lord Farkvád. Dóru jsme našli, Farkváda ne (ale snažili jsme se). Našli jsme ji lehce, neboť puma zavětřila a neomylně nás vedla k dalším pumám. S těmi se napřed servala a pak si spolu lehli pod smrček a vyměňovali si mezinárodní drby. My s Dórou taky. Zjistila jsem, že moje školní němčina, její školní němčina, Leilina angličtina s ostravským dialektem a angličtino-ruština Dóřina manžela je pro kynology zcela nedostačující . Marně jsem se snažila přeložit výrazy jako "oko mandlového tvaru", "špatně úhlené stehno" a "nedostačující pigment". Nakonec jsme najeli na osvědčený systém "rukama nohama" spojený s ukazováním daných partií na kterékoliv pumě co se zrovna naskytla. Domluvili jsme se a pomluvili jsme všechny známé pumi
Cestou domů jsme trhli rekord - odjezd z Duloku v 10.45 - příjezd do Liptáně v 17.25 . Ale cestou jsme stáli 2x na hranicích, 3x v kopřivách za účelem venčení lidí, 1x v kukuřici za účelem venčení psů, 1x v poli s kapustou za účelem obstarání večeře (nebyla zralá), 1x v poli se slunečnicí za účelem obstarání osiva (rovněž nebyla zralá, což mě naštvalo, protože slunečnice, která se tady dá koupit má mizernou klíčivost), 1x s Leilou před barákem a 2x v Tescu (poprvé na nákup a podruhé když jsem si při odjezdu vzpoměla, že jsem nekoupila kečup, který absolutně nutně potřebuju ) . Tomáš při jízdě porušil absolutně všechny bezpečnostníc předpisy, které existují. On tvrdí, že porušil jeden jediný - letěl příliš nízko nad zemí. Potkali jsme 15 sráč.. , 23 sráč... nacistických a 4 zkur.....é sráč... nacistické. Což je na takovou cestu docela slušné skóre

Davídková Renata
To štěně není moje, je Leily, ale brala bych ho všema dvaceti. Je absolutně boží

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:03
- Nahlásit

Biluška
nemáš fotku štěňátka? Jak se řekne maďarsky puma?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:18
- Nahlásit

Biluška
Marně jsem se snažila přeložit výrazy jako "oko mandlového tvaru", "špatně úhlené stehno" a "nedostačující pigment
To lze shrnout do obecně známého..šajze
Jináč moc pěkná neděle,to zas jóJá teda žila fádnim životem proti vám,akorát sem se přežrala a vyvenčila čokla.Potkali jsme 15 sráč.. , 23 sráč... nacistických a 4 zkur.....é sráč... nacistické
No toto...a takovejch let po válce
ale brala bych ho všema dvaceti
Jako nemám vobavu,že brzo nedoplníte stopstaf co byl tudle vyhlášenej,jenže nějaká šeltie nebyla a navíc vypadla akéla ,takže mám za to,že máte deficit nejen spánkový ,ale aji psí.
P.S..pani,esi ste na našem foru registrovaná(nebo snad ani nemusíte),koukněte na Akélu na fotkách,jak se tam prohání se stopkou.Bych to sem dala,ale tuty bych porušila nějakej děsně důležitej zákon a voběsili by mě zároven s tim bílým psem,pumou a Neessi a Jablunky starým

želva
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:21
- Nahlásit

ahoj všem,jsem tu,jsem byla dnes se známou co psa na burze v Kolbenový,samí lidi hlavně ukrajinci a cikáni a nakoupila jsem Dastymu tenisáky za 2kč jeden,no neberte to,takže jich má hned 10,ale má je jenom do vody a pak tam měli knížku o vlčácích co stojí jinde 89 tak tam jí měl ten pán za 10 kč,takže jsem jí taky ihned koupila ,no měl tam toho hodně,jsem se sním dala do řeči a on měl dříve taky NO a tak než to vyhodit tak to raději prodá no a želva to hned koupí ,pak jsme šli do Ikeia koupila jsem si Krysu vasylisku za 49,- ale né pro sindy,je na poličce,pak jsme šli do Pet centra,tam mě paní odtáhla vod malinkejch potkánku a pak šup do globusu pro nějakej ten žvanec a pak hned domů lítat s děckama a pak jsem dělala smažený vep. řízky a květáček

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:24
- Nahlásit

želva
Týýýý voe,koukám fšicííí maj dneska samý zážitky.Co je Krysa Vasilisa..jako živá??

želva
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
Krysa Vasiliska je nežívá,a ty nemáš nějaký zážitky,no co jsi ty dělala celej den?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:39
- Nahlásit

želva
Krysa Vasiliska je nežívá
No sláva!
no co jsi ty dělala celej den
Dyk sem to psala výše...žrala a venčila čokla,nic víc sem jaxi nestihla

želva
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:41
- Nahlásit

davidkova renata
no to víte paní,já než tady přelouskám Bilušku,tak to trvá trchu déle,páč to jsou romány
nic víc sem jaxi nestihla
no a co,stalo se něco,nestalo,nic vám neuteklo,nebo jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:44
- Nahlásit

želva
nic vám neuteklo,nebo jo?
To neuteklo,ale spíš jaxi přibylo...dybysem tak nežrala...

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání