Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:42
- Nahlásit

Tinta76
Mně ti servisáci strašili spíš "prasklou hlavou" (né tou, co mám na krku) Nějakou jinou, co je někde v tom motoru asi

Zdá se, že je to docela obvyklá závada, když někde řeknu, že jsem upekla motor, vždy někdo zajásá "já taky" a mechanik na mě neměl týden čas, páč tam měl rozebrané auto s tím samým.

Meta
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:42
- Nahlásit

jak se říká tomu, když se ztratím na nášlapu
nevidomost?

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:45
- Nahlásit

isdpch
jak se říká tomu, když se ztratím na nášlapu

vypnutá GPS,dezorientatio gravis(těžká dezorientace)

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:50
- Nahlásit

isdpch
takže já jsem vlastně nemocnej .... já to věděl, choroba to je, nemáš na to nějakej prášek nebo mastičku

To sem ráda,že ti to uděálo radost.Prášek bych mohla vyrobit z kompasu-teď tu válcujou silnici,tak tam ten kompas strčim a pak ti to pošlu:rozpustit,protřepat,vypít.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:55
- Nahlásit

isdpch
no ale jen estli je to na pokladnu, sice jsem děsně nemocnej, ale jak přijde na placení jsem zdravej jak řípa

tak f tom případě seš zdravejMálej jsem objetovala starej skautskej památeční kompas

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:59
- Nahlásit

isdpch
starej skautskej památeční kompas
ukáááž, jako starej škout a foglarovec to ocením

Mám vyfotit?Ukážu ,ale nedám

aren
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:03
- Nahlásit

Neessi
Takovej ten s víčkem a průhledem? Ukáááž...

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:08
- Nahlásit

aren
Ne-s kovovým víčkem-už sem to vyfotila,ale rači to pošlu isdpchoj na mail,ať to sem dá,bo já bych s tím strávila rok života.
Ale je fakt krásnej.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:11
- Nahlásit

isdpch

Taky jsem stavěla,ale pak nás v 70.roce rozprášili (teda ne úplně-pak jsme "jako"chodili na čundr.

Tchor
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:15
- Nahlásit

Taky jsem stavěla,ale pak nás v 70.roce rozprášili

nas oddil vzniknul v 71 roce. sice jsme oficialne bylo TOM (turisticky oddil mladeze) pod CSTV, ale jeli jsme dal pomerne otevrene podle skautu (v tom byla velka vyhoda toho CSTV pod pionyrem by jsme si zadaleka tolik dovolit nemohli)

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:22
- Nahlásit

[/i]isdpch

[i]tohle je první tábor foglarovy skautské Dvojky na Slovensku u říčky Běla v roce 1949

dyk vim,přece jsem nenapsala,že s nima,to sem eště byla na houbách.
Jinak máš v mailu ty fotky

aren
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:28
- Nahlásit

Neessi
isdpch
Tchor
Taky jsem stavěla Velká Fatra, Malá Fatra... Po 70.roce jsme přešli do TOMU, jako Tchoř.
Nebyli jste náhodou na TOMíckých srazech? V Českém Krumlově? Ve Velkých Karlovicích? Já jsem teda jezdila spíš po Slovensku, ale byli jsme na těchto dvou českých. To muselo být někdy v těch letech 70-75

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:29
- Nahlásit

isdpch
jj.

už si kouknul na ty fotky?Tak to sem pak šoupni prp aren.plís

aren
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:30
- Nahlásit

Neessi
isdpch
Tak to sem pak šoupni prp aren.
Dík.

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:33
- Nahlásit

Biluška

isdpch
Nejhorší na ztrácení je Maďarsko, Rumunsko a přilehlé státy, pak taky Francie a jižní Evropa. Jednak se tam nedomluvím a za druhé tam každá druhá dědina začíná na Š nebo na M a než se člověk prolouská mapou tak je dva kiláky za dotyčnou křižovatkou a Tomáš děsně řve když to má otáčet

Mě stačila letos cesta do Krakowa na krytí.Cestou tam, mě silně rozhodily semafory na polské dálnici.Si to běžně hasím kolik motor dá a najednou červené světýlkoTak jsem brzdila čím se dalo.
Ale zpět na naši rodnou hroudu mě navigátor po inteligetním překlepnutí"hledej trasu pro cyklo"zátáhl do takových perdelí,že jsem permanentně měla pocit,že se ploužím po dálnici pro volské povozy.
Řidičskou krizi jsem obdržela,když za levotočivou zatáčkou polňačka asfaltová milovaná končila v divocé řece.Přijela nám na pomoc bárka,prý přívoz říční.To zase dostala záchvat moje kamarádka mající své robě v mém autě"to se nemůžeš trefit na tu pramici"No je to blondýna,tak jsem se jasan trefila.
Suma sumárum jela jsem po PL usmolených 140 km 4,5 hodiny.
Ale výsledek mám už od včerejšího rána doma,čtyry kucí a dvě baby a zase mám dilema.Jak ošálit sameška,že 6 psů je málo a nutně potřebujeme sedmého
Bude to těžké přesvědčování,je to mazaný jedinec daného druhu.

aren
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:35
- Nahlásit

Neessi
No, dyť tenhle kompas jsem myslela! S víčkem přeci
Maminka měla takovej v šuplíku a pučovala mi ho.
Je krásnej.
Pak už se dělaly jen takové placaté plexisklové.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:35
- Nahlásit

isdpch
ten je krásnej

no je trochu ošoupanej,ale z roku 1929

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:38
- Nahlásit

aren
No, dyť tenhle kompas jsem myslela! S víčkem přeci
Maminka měla takovej v šuplíku a pučovala mi ho.
Je krásnej.

Já tě blbě pochopila-myslela jsem ,že píšeš s plexisklovým víkem.Ty máš stejnej?A stejnou značku?

aren
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:42
- Nahlásit

Neessi
Skoro stejnej. Ale ne já, ale maminka, má dva podobný, možná jeden je úplně to samý. Až budu u ní, poprosím ji a podívám se, neviděla jsem je už léta.
Jeden z nich měl pod tím víčkem ještě zrcátko, abys když hledíš přes štěrbinu, viděla i na ciferník.

aren
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:44
- Nahlásit

Neessi
Já mám jen ten plexisklovej

fatgod
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 15:15
- Nahlásit

a jejda střevní aplikace jsou dnes opět na tématu dne

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 15:26
- Nahlásit

Erin
http://www.alfabruntal.com/msapolsko.htm
Do Polska už mě nikdo nedostane

Chlap se nejlíp ukecává přes peníze...." víš, až ta fenečka vyroste tak na ní budeme chovat, za každé štěně dostaneme 20.000,- ......" Každý pes (včetně Brajeny ) se k nám dostal takhle

želva
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 15:51
- Nahlásit

isdpch
tak jak to vypadá,čtu že máš nějaké potíže s autem

želva
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 15:52
- Nahlásit

Biluška
no tý jo,to musím takle na toho svejho,tak já si začnu vybírat plemeno

želva
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 15:55
- Nahlásit

isdpch
aha,no mám ve vás už guláš

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 16:05
- Nahlásit

Biluška
ach jo, se zájmem jsem si přečetla reportáž o Belle a dráze...myslím ale že na reportáž o Bobuli a objektovém revíru by to nemělo...

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 16:15
- Nahlásit

Biluška

Jo tak mě děsilo,že Aine nezabřezne a já mám za smlouvy 2x krytí grátis.Hele to byly živé sny z opakované cesty za Ginesem

Jo tak můj chlap, se prachama nedá uplatit.Nemá toho zapotřebí.Další pes ho děsí z důvodu,že psům vaří on a tak sedmý pes znamená třetí papén na plotně.A to más:7 misek,umýt tři papény a hrnec od rejže.A na svou Hondu a moto srazy nějak nemá čas.Finanční profit z chovu,proboha co to je?

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 16:30
- Nahlásit

fatgod

Ti furt hlásím,gómni co zglgneš a jakó dráhu bereš,no né boryšu?!Si nebudu honit kaliko,že ti šiška nebere

Joker
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 16:35
- Nahlásit

ŽELVA:
Tak jdem v pátek taky na kyčle. Chtěla jsem tedy k tomu Duchkovi, to ale nevyšlo, Jejich druhý vet, který tohle tady dělá má noční, takže až příští týden. Tak jsem zavolala do tý jejich druhý ordinace, tam mě vezmou v pátek. Je to zajímavý, že ač to spadá do jednoho vetcentra, tak v jedný ordinaci stojí RTG 2000 a v tý druhý 600-800. Nějak nepobírám

fatgod
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 16:53 - Změnil/a: fatgod
- Nahlásit

Erin

Ti furt hlásím,gómni co zglgneš a jakó dráhu bereš,no né boryšu?!Si nebudu honit kaliko,že ti šiška nebere

Hele nevíš, jak je to pořekadlo o tý huse, co ji trefili ?

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání