| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:49
- Nahlásit
Pentas
Pokud vím tak ne. Mimochodem, nechceš švestky? Taky potřebuju poradit s levandulí, nevím proč mi chcípá
All
Pamatujete jak jste mi nevěřili, že spodní sousedka utírá na zahradě prach? Tak tahle paní právě meje popelnici. Zevnitř . Hadýrkem a kýblem s jarem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:59
- Nahlásit
jablunka
No nazdáááár
i móc pěkná nová témata
Vo ty nejni nikdy nouze
A jak bylo,povidej a přeháněj
Biluška
tahle paní právě meje popelnici. Zevnitř
Hele,nemohla by ses jí zeptat,esi by se třá nechtěla u mě stavit??Tady by se jako doooost vyřádila!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:03
- Nahlásit
davidkova renata
tahle paní právě meje popelnici. Zevnitř
Hele,nemohla by ses jí zeptat,esi by se třá nechtěla u mě stavit??Tady by se jako doooost vyřádila!
Tady taky Od svojí máti jsem zvyklá na ledacos, ta je hygiénou úplně posedlá (nemoc z povolání ) , ale tohle je na mě moc. Normálně mi vypadl štětec z ruky když jsem to viděla
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:19 - Změnil/a: Dagmar Fišerová
- Nahlásit
Neessi
prý je tu někdo, kdo mi s tímhle poradí:
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:40
Citát Změnit
když už jste u toho množení, tak asi někdo budete vědět:
přemnožily se nám tady kočky. V jakém věku lze kotě kastrovat a jak dlouho po okotění lze kastrovat kočku? Míním je všechny naložit a odvézt na kastraci.
je to v tématu o množení. Fakt je to už akutní.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:28
- Nahlásit
Biluška
a tak jestli dává do popelnice kýbly s hovnama, který se jí jako mě nechce vynášet na zahradu na kompost, co už je stejně composed mainly of shit,
tak bych to i chňápala...jednou už jsem to musela udělat taky,wapíkem a pěkně z dálky, jeden ví CO by na něj cáklo
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:30
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
to bude jistě chvd nyní fatdog,koprofil a jiní, myslím že se na tomto dotazu vyřádí.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:32
- Nahlásit
Biluška
švestky kupuju a prodávám jenže k tobě je to z ručky cca 50 kg denně a tady je to do sadů 5 km v Br je cena od 17/naše/ do 30
Kč/kg
Levanduli - jak je stará?nečůraj na ní čoklové ? Skusit vostříhat,přihnojit a doufat,že obrazí
Safra to ani v Liptáni ty zkoušky nebudou,vždyť jen tvoje smečka by byla pro sudího až nad hlavu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:41
- Nahlásit
Sali
Exkrementy tam určitě nejsou, ta nechová ani andulku, bo je to nehygienické
Pentas
Dělala jsem si srandu, oni na prodej moc nejsou, nevypadají hezky. Je na nich nějaký ten fujtajblík jak způsobuje, že jsou flekaté. Chuťově jsou dobré, ale vzhled nic moc
Levanduli - jak je stará?nečůraj na ní čoklové ?
Věk netuším, už tady byla před náma. Psice na ni nechodí. Ten chlap před náma měl vzácný dar sázet kytky na místa, co jim nevyhovují (kapradinu na slunko a pod). Tak i levandule byla na skalce, na přímém slunku a s minimální možností brát vodu (vyloženě v kamení). Už byla skoro zdechlá když jsme se přistěhovali. Ráda bych ji zachránila, je krásně rozrostlá, velikánský trs, ale usychá
Safra to ani v Liptáni ty zkoušky nebudou,vždyť jen tvoje smečka by byla pro sudího až nad hlavu.
Nebudou, moje smečka poslušnost neumí . Kdyby sudí viděl aport v Belinině podání tak dostane infarkt
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:45
- Nahlásit
Sali
koprofil, fatdog ... - to není jedna osoba?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:47
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Koprofil, fatdog, chvd... Stále tatáž osoba. Ale myslím, že Ty se chceš zeptat Neessi. Proč si ji nedáš do nadpisu příspěvku?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:02
- Nahlásit
aren
a to pomůže? Jako v tučném písmu jo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:04
- Nahlásit
davidkova renata
A jak bylo,povidej a přeháněj
Krááááááásně,ale krátce.Jedla sem,pila sem(a to hodně:lol ,vélmi dobře jsem se bavila.Stará láska je holt stará láska.
Jenže ten můj sameček si fšechno rozmyslel a gdyž už sem se těšila,že na chvíli vypadne z domu,tak prej se mu po mě moc stejskalo(nevím co by dělal gdybych měla odjet na dýlejc),že na fesťák nejede a bude mi dělat společnost doma.
Kupodivu mi nenechal umřít hlady ani jedno zvíře,ani dítě(musím to teda ještě jednou přepočítat).
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:04
- Nahlásit
aren
jsem to to opravila do tučného na Neessi. Snad je to tak OK.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:38 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit
Já poradím velice ochotně a rád...je to velmi snadné:
prosím zde něco, co by mohlo zabrat, jen je třeba nezapomínat!!!!!!!!!.........
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:48
- Nahlásit
aren
jé, on fakt chvd je fatdog. Hlavně, že nezapoměl si vzít ten Lexaurin. Ho musím pochválit. Hodný chlapec.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:49
- Nahlásit
fatdog
hodný chlapeček, nezapoměl. A zítra zase, ať chlapeček nezapomene.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 17:20
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Přestaňte brát do úst mé jméno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 18:41
- Nahlásit
fatdog
a které? Chlapeček? Vy se jmenujete chlapeček? A nebo Lexa urin?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 18:44
- Nahlásit
jablunka
Jenže ten můj sameček si fšechno rozmyslel a gdyž už sem se těšila,že na chvíli vypadne z domu,tak prej se mu po mě moc stejskalo(nevím co by dělal gdybych měla odjet na dýlejc),že na fesťák nejede a bude mi dělat společnost doma
Pani,hraje to na vás!! Gdybyste vodjela na dýlejc,zapomněl by na vás během tejdne(pokud byste mu tam ofšem nenechala fšecky harantííí a čokly).To je jediný co mu vás připomíná,to zkuste a uvidíte
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
(pokud byste mu tam ofšem nenechala fšecky harantííí a čokly).To je jediný co mu vás připomíná,to zkuste a uvidíte
A taky navždycky bude!
Jen ať se stará,ať ví jaký to je,gdyž celej den nic nedělám.
On je teď,ubožáček,z toho nic nedělání úplně hotovej.A to měl v mražáku navaříno,jak pro psí,tak pro lidskou smečku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:06
- Nahlásit
jablunka
On je teď,ubožáček,z toho nic nedělání úplně hotovej.A to měl v mražáku navaříno,jak pro psí,tak pro lidskou smečku
Pani,je to nižší forma života,co po nich můžem chtět Biluška má recht,měly sme si vochočit třá ty delfíny....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:10
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška má recht,měly sme si vochočit třá ty delfíny....
Nechtěla bych uklízet tu koupelnu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:11
- Nahlásit
jablunka
No ale hele jak by nám to spolu slušelo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:21
- Nahlásit
davidkova renata
No ale hele jak by nám to spolu slušelo
A gdo je gdo???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:21
- Nahlásit
jablunka
A gdo je gdo???
Gdo ví...
hele co sem našla,koukněte na tu krásu
http://www.youtube.com/watch?v=669JgdXu-u0&eurl=
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
hele co sem našla,koukněte na tu krásu
Teď mi úplně běhá mráz po zádech.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:47
- Nahlásit
davidkova renata
kdes to našla, mám husí kůži.
all
to jsem se pobavila, dnešními tématy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:57
- Nahlásit
Já z těch problémů se psama snad nevylezu. Lilátko přes jedny sousedy (se kterými nemáme plot) chodí k dalším sousedům (tam proleze dírou v plotě) a vraždí u nich slepice. Před chvilkou jsem tam byla urovnat sousedské vztahy, s paní se naštěstí dá jakž takž mluvit. Vracím se domů, otevřu branku, Lilátko se mi prosmýkne okolo nohou a letí ke slepicím. Popadla jsem traverzu a sprintovala za ní. Jak jsou mi ty agilitní sprinty někdy dobré . Dohnala jsem ji ještě před kurníkem, drapla za krk a seřezala traverzou úplně skoro do mrtva. Lilátko se smutně ohlídlo po slepičkách, slíbila jim, že přijde zítra a uraženě šla domů. Myslím, že vezmu novou traverzu (tahle už je dost ošoupaná) a půjdeme trénovat kladný vztah k slepicím. Sousedka odpřísáhla, že dvě už zabila. Jednu minulý týden (na to nejsou důkazy) a druhou dneska, prý ji přitom viděla a hned letěla ke mně ať si jdu zjednat pořádky (asi nekecá, protože fakt přilítla jak na koštěti a Lilátko se na moje volání vyřítilo od těch bezplotových sousedů) . Akorát je mi záhadou jak to s tou pozašívanou hubou dokáže. Nedokáže vzít do huby ani tenisák, musí mít svoji látkovou loptičku. Ale zabít kuře, to jo, to by jí šlo!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
To je krása
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:58
- Nahlásit
jablunka
Lola1
kdes to našla,
Dyš sem hledala tu krávu s tim delfínem ,někam se se proklíííkala.Já na tom předloni byla,bylo to skvělý .Ted už tam dřepim hodinu a klíííkám na další a další
|