Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 10:18
- Nahlásit

isdpch
jsem starej zkušenej táborník, ale protože nechlastám a chodím ráno v šest venčit a v sedm už po kafi šlapu stopy, tak uléhám v deset večer když se knajpa teprv rozjíždí a většinou Luděk Šillhavý začíná s kytárou falešně sladkobolně pět Nijagáru...a ani mě pak ve tři ráno nebudí zvuky zaléhajících dvojic ve vedlejších stanech.

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 10:21
- Nahlásit

aren
když zašiješ vpichový kousance tak téměř vždy zkejsnou...šít se dá jen když je to trhnutý do dýlky místo do hloubky, nebo třeba na obličejí nebo tak, a stejně se to kreje antibiotikama celkově.

aren
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 10:34
- Nahlásit

Sali
Aha, dík za vysvětlení.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 13:19
- Nahlásit

Sali
Jen se děsím CO na to tady řeknou náhodný návštěvníci, kteří by mohli být tak důvěřiví že by si chtěli udělat obrázek o dění z netu
No nevim co by "náhodní návštěvnícíí" dělali v tématu Pro Davídkovou Renatu o 273 stranách Leda by nebyli zas až tak náhodný...
Jinak můžeš nechat cajky f klidu,já osobně nijak nepiju,bo mi narozdíl od isdpch blbě bejvá,což mi za to nestojí

Čus fšicííí,zas du pa...

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:17
- Nahlásit

davidkova renata
Čus fšicííí,zas du pa...

To ste se tady paní moc neohřála.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:30
- Nahlásit

isdpch
Tak nazdááááár......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:37
- Nahlásit

jablunka
se vohřejvá u plotny
Si jí asi vemu s sebou,vypadá to dooost chnusně
hlejte,až se vrátim,mušíte mi vysvětlit ty kentauřííííí.Jako co s nima máte..:confusedyk se normálně f přírodě nevyskytujou,tak jak z nich mužete mít tudlenctu fóbii??!!A dyk sou i roztomilí

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:47
- Nahlásit

davidkova renata
yk se normálně f přírodě nevyskytujou,tak jak z nich mužete mít tudlenctu fóbii??!!A dyk sou i roztomilí
To já mám takhle z filmů a z knížek,fakt mi to stačí.Někomu můžou připadat i roztomilí,já při pohledu na ně zvracím.
Ale snažím se to eliminovat a nedívám se na filmy z Olympu.(nadbůch laskavě promine)

handula
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:51
- Nahlásit

No nevim co by "náhodní návštěvnícíí" dělali v tématu Pro Davídkovou Renatu o 273 stranách

se budeš divit, ale já vlezu všude...

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 16:44
- Nahlásit

jablunka
Jste se zbláznila paní aj s pávama, ne? Víte jak to příšerně řve? A eště by to uklovalo Lilátko a já budu zase lítat po veterině. Nic takového, Lilinka dostane fungl novou traverzu a půjde hezky přes plot koukat na slepičky

Sali
Pamatuju jedny závody v Brně na Zetoru. Všichni účastníci stanovali na místě (na písčitém place pod klubovnou). Všichni s vyjímkou dvou v deset zalehli a nabírali síly. Ti dva se propili ke čtvrté ranní a rozhodli se zalehnout. Vzbudil mě jejich hlas nad mým stanem.
- "ty voe, jak najdem náš stan. Škyt."
- " voe, ty seš blbej, voe, škyt, náš stan je přece ten, škyt,přece ten, škyt škyt, jak v něm spí moje žena Kateřina, ne?
- "checht, checht, škyt"
Mlácení do stanu a řev " hej, je tam moje žena Kateřina?" . V těch stanech bylo sumasumárum asi 120 psů. Myslím, že ten rachot byl slyšet až dole v Maloměřicích

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 21:14
- Nahlásit

Biluška
dost dobrý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:54
- Nahlásit

handula
se budeš divit, ale já vlezu všude...
A seš náhodný návštěvník,který si potřebuje udělat obrázek o dění na Ovčárech pomocí netové diskuze? v tématu evidentně zcela nekynologickém??
Čus fšicíí ,taxme zpátky ,bylo to gůt,počasí se naštěstí umoudřilo,ale sem děsně oslabená(pro Sali: né z chlastu,ale spaním,či spíše nespaním v žigulu,kde se dá noc trávit leda tak v prenatální poloze při mý vejšce ).Byla i olympiáda,vzhledem ke zdravotnímu stavu některých účastníků spíše paralympiáda...
Foto bude hafo,ale až později.

Biluška
Akéla koně nehoní,zasejc ste kecala!

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:55
- Nahlásit

davidkova renata
Jé, nazdáár, jak bylo?

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:57
- Nahlásit

davidkova renata
Sem blbá, vlastně píšeš, jak bylo...
Budou fotky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:02
- Nahlásit

aren
Sem blbá, vlastně píšeš, jak bylo...
Budou fotky

fotky budou pozdějc,to taky píšu.Sme na tebe vzpomínali,škoda,žes nemohlaBylo to fajn,akorát Čert byl voba dny za Korálka,tak z toho byl isdpch poněkud rozčarován

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:19
- Nahlásit

davidkova renata
Akéla koně nehoní,zasejc ste kecala
To není možný. vy jste ji tam musely opít či co jinak to není možný. Jenom jestli vy jste ji nepřevlíkli do jiné kůže, a pak chudáka nevyného pejska nevydáváte za Akelku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:24
- Nahlásit

Lájoš
To není možný
To je jistý,pani.Lítala tam na dolnim psinci mezi koněma jako vodjakživa.Snad vyjdou fotky,někdo to fotil,ale já ne,takže ode mě to nebudeA lítala bez koše ,jen na šňůře..

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:39
- Nahlásit

davidkova renata
Čert byl voba dny za Korálka
Ten je hodnej, aspoň jsme měli zastání

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:41
- Nahlásit

davidkova renata
ten koš nepotřebovala ani když byla se mnou, ale nesměla tam být biluška. To neposlouchala nikoho a nic. A na koně říkala zabiju, zabiju, tak zabiju tebe když mě držíš.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 19:08
- Nahlásit

davidkova renata
spaním,či spíše nespaním v žigulu,- si pořiď pořádný spací autohnízdo, já na cestách chrápu ve psím boxu s dobrmanem v náručí a vše je OK.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 19:29
- Nahlásit

Ahoj lidi, my jsme byli dneska na voříškiádě. Jsme se prýmovně pobavili . Lilátko bylo třetí ve štěňátkách (ze tří ), protože odmítlo chodit na vodítku, říkalo ať jí všichni políbí šos, že je jí horko a chce jít za Wiňátkem se tulit. Belinka vyhrála nejšikovnějšího pejska (jak taky jinak, že jo) a pak pořadatelé postavili takový pofiderný parkur, skládal se ze dvou sudů, nějakých koňských překážek a celty a vyhlásili na tom soutěž "který pejsek to nejrychleji přeběhne" . Puma to rozbalila naplno, nakonec to bylo skoro jako agi a lidi se mohli zbláznit , protože pumu v akci v Úvalně ještě nezažili

davidkova renata
Akélu jsem bezproblémů naučila co je ovce a koza. Trochu s problémama pochopila co je kráva a že to nesmí sežrat. Koně viděla, za dobu co žila se mnou, jenom jednou a to byla šílená a absolutně neuklidnitelná. Nakonec jsem ji musela odvést (spíš odsmýkat) pryč, ječela po těch koních, nevnímala mě, nechtěla pamlsky, nechtěla nic, akorát zabít koně. Byli to dostihoví a rozhýbávali se před závodem, takže běhali a tím to bylo ještě horší. Možná, že kdyby stáli tak by to vzala stejně jako tu krávu.
Není to Lájoš, jsem to já, vaše milovaná Biluška, ale zapoměla jsem se přehlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 20:19
- Nahlásit

Lájoš
Nazdárek naše milovaná Biluško.Tak dnešek byl, zdá se ,ve znamení soutěžního klání...Klálo se u vás i u nás,tady máte nějaký foto
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=91778&browse_page=0
Je tam i Aki a koně ,když budete pečlivě číhat,na nějakejch fotkách jí identifikujete i s koňma vokolo.No pokud vim,tak je na Ovčárech viděla poprvý.
Je to fakt šikovná holka,takže se jí nějak povedlo procedit se z horního psince a škemrala u vrat u dolního,že jako cééé taky.Tak jí Ruda otevřel vrata a dál sme si jí nevšímali bo rotovala po place a byla celá ráda,že je tam taky.Vůbec mě nenapadlo to s těma koňma,sem to popravdě dávno zapomněla,ale fakt na ně kašlala a to je tam podle mne viděla poprvý bo dole eště nebyla,tak nevim..

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 21:15
- Nahlásit

davidkova renata
Já jsem Růdu varovala, že Aki zdrhne odkudkoliv . Vzpomínám si na jeho sebejistý výraz a ujišťování, že "odsud teda určitě ne " . Ovečka nemá ráda, když je někde sama, ona chce být s lidma a chce být ujišťovaná, že je nejhezčí a nejovečkovatější ovečka ze všech ovečkovatých oveček na celém světě

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 21:19
- Nahlásit

davidkova renata
no vidíte, tak se to zas jednou obešlo aj bez problému a to je fajn še jho, noneeee?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 21:22
- Nahlásit

davidkova renata
Princip hry "převez psa v kolečkách" jsem pochopila, i když mě udivuje, že Isdpch měl odvahu vézt Želvu a neměl přitom strach, že si urve kýlu. Nebo v to doufal? . Princip slalomu je mi taky celkem jasný, ale co znamená hra "namoč psa do necek" a "želvo podlez koně" ?

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 21:50
- Nahlásit

davidkova renata
Hezký obrázký, díky
Tak pro mně čundrování už asi až na novým...
Zato to tam budu mít blíž, aspoň.

Se spaním v autě s Tebou cítím, jsem sice kratší, ale i autíčko mám (přesněji: měla jsem) menší, a je to téměř k neusnutí, zvlášť když pejsánci chtějí být přitulení.

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 22:57
- Nahlásit

davidkova renata
ségra, jsi šikulka, pěkný fotky.
želva
Co jsi to tam pořád hledala na zemi?

fatdog
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 00:27
- Nahlásit

Lola1
Co jsi to tam pořád hledala na zemi?
to je jasný, želva byla jak puma ...ta je taky furt na zemi, no ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 09:13
- Nahlásit

Brýýýýý rááááánko fšem......

Biluškaa neměl přitom strach, že si urve kýlu. Nebo v to doufal?
To stopro,páč tu ještě neměl,ta na seznamu chybí!
davidkova renata
Úžasný fotenky,pani.Že vy ste byla f učení u Šaudka???

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 10:07
- Nahlásit

fatdog
to je jasný, želva byla jak puma ...ta je taky furt na zemi, no ne?
Jsi už pumu dlouho neviděl, co? Ta totiž na zemi není skoro vůbec, ta je furt v letu

All
Včera tady byl soused (ne ten, co ho žrala Akéla, druhej) a hodlal řešit něco ohledně višní u plotu. Zatímco na mě čekal než se obuju tak buzeroval psy na zápraží. Vyřvával tam "sedni, sedni", psice z něho pochopitelně měli prdel. Vylezla jsem ven a oznámila mu, že řve zbytečně, protože moji psi mají mozek takže neposlouchají kdejakého debila, který si myslí, že jim může poroučet. Pán se nějak urazil

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání