Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:08
- Nahlásit

isdpch
Ti dochtoři jsou normálně ignoranti dneska.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:20
- Nahlásit

isdpch
Hele, jestli tě bolí celá pusa a se zubama nic nemáš tak buď rád, to je všechno na dobré cestě . Mě takhle loni v létě bolelo napřed pravé ucho, ale šíleně. Na ušním tvrdili, že s tím uchem nic není. Než jsem došla od ušního domů tak mě začal příšerně bolet zub, ale ještě děsněji než ucho. Na zubním tvrdili, že se zubama nic nemám, ale protože to bolelo absolutně příšerně a bylo to na mě vidět tak mi pro jistotu vytrhli osmičku. Asi abych neměla dojem, že to odflákli Pak jsem pár dní doma trpěla jak zvíře, protože mě střídavě boleli všechny zuby (postupně), obě uši, nos, hlava a levé oko. Ale ve všech případech absolutně děsně. Po třech dnech když jsem v noci brečela bolestí tak to Tomáš nevydržel, přes moje protesty (protože doktory nenávidím - Neessi promine) mě odvlekl na pohotovost a tam stanovili diagnozu - zánět trigleminu (trojklanného nervu) . Druhý den na neurologii usoudili, že to není trigleminus, že to je od krční páteře, která je kompletně v perdeli. Tak doufej, když to nejsou zuby mohlo by to být tohlencto. Marodit se s tím dá donekonečna, protože je to v podstatě nevyléčitelný a při troše štěstí na to uhraješ i invalidní důchod (ale to si napřed zajeď k moři a koukej pořádně ztmavnout)

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:09
- Nahlásit

isdpch
dost mi to připomíná Bruntálskou nemocnici
Ještě ti písnu jednu hypochondrickou historku a pak musím otočit sloupky co se mi suší na sluníčku
Předloňský tábor, nějak jsem si při tréninku natáhla lýtkový sval. Odpoledne jel kolega do Bruntálu koupit si čisté trička a prádlo , tak jsem se svezla s ním, že si skáknu na chýru. Říkala jsem si, slouží maminka, dá mi nějaký Fastum gel, nebo tak něco a ještě se pořádně nadlábnu, protože pro dcerunku určitě bude mít nějakou bábovku, nebo tak něco. Bábovka sice byla, ale s maminkou (je sestra) sloužil jakýsi starý dědula, kterého pro chlast vyhodili z nemocnice v Ostravě (to jsem se dozvěděla později, jinak bych se otočila hned ). Dědula rentgenovým zrakem shlédl moje lýtko a prohlásil, to je ruptura svalu, to se musí buď operovat, nebo 6 týdnů v nechodící sádře. Zeptala jsem se ho, jestli se zbláznil, že mám na táboře 30 puberťáků a jsme na ně jenom dva vedoucí, takže v žádném případě nemůžu jít na operaci. Krom toho se mi nepozdávala diagnoza. O ruptuře svalů u psů něco vím a bylo mi divné, že by se to u lidí projevovalo tak odlišně. Dědek trval na svém a ústupek udělal akorát v tom, že slevil z nechodící sádry na chodící. Na sádrovně byl velmi nepříjemný saniťák, který mi nohu zkroutil do příšerné pozice, takže se okamžitě ozvala moje špatná achilovka ( sportem k trvalé invaliditě). Odmítl moje námitky a prohlásil, že o achilovce v papírech nic nemá a on musí zafixovat ten sval. K sádře mi dal berle, které končily 5 cm nad mýma ramenama. Jak na nich mám chodit už mi neporadil a vyhodil mě. Po příjezdu na tábor jsem 2x spadla na mokré trávě (k velké radosti těch puberťáků ) . Vydržela jsem to do následujícího rána. Pak jsem zjistila, že se mi sice možná zahojí prasklý sval, ale 1. praskne mi achilovka zkroucená v sádře ( v tu dobu už bolela stokrát víc než daný sval) , 2. praskne mi druhá achilovka, protože po druhé noze jsem poskakovala po špičce, víc jsem z těch berlí nedosáhla 3. zlomím si druhou nohu, protože se na těch berlích přerazím . Šla jsem do kuchyně, požádala o nůžky na drůbež a sundala sádru (mimochodem, je to docela dřina, hlavně kolem kotníku, tam je to nějaké tvrdší, nebo co) . Večer volala maminka, aby zjistila jak žiju. Zhrozila se a nařídila mi přijet zítra odpoledne, to slouží známý doktor a ten mi určitě dá jenom ortézu. Tak jsem přijela další odpoledne. Bohužel známý doktor těsně před mým příjezdem odešel na sál a sloužil jiný známý doktor, ovšem nevalné pověsti. Tento opět rentgenovým zrakem prohlídl lýtko, opět našel rupturu, ovšem na zcela jiném místě než ten předchozí a nařídil okamžitý převoz na sál a operaci. Slezla jsem ze stolu, poděkovala, odmítla převoz na sál s tím, že bych ráda s agility pokračovala, takže v žádném případě nepůjdu na operaci v této nemocnici, podepsala revers a vrátila se na tábor. Tam jsem sval stáhla elasťákem a pokračovala v trénincích. Světe div se, pravděpodobně tréninky agi pomáhají na rupturu svalu, protože do týdne byla zahojená Zvažuju, že o tom napíšu studii do nějakého světového lékařského časopisu Od té doby, kdykoliv se něco stane jezdím do Krnova, kde kupodivu používají i rentgeny, ultrazvuky a pod., takže se jim skoro pokaždé podaří stanovit správnou diagnozu

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:14
- Nahlásit

isdpch
počkej až přijde Neessi... ta bude ráda

Tak tvůj zubař by měl dostat prémii.To se jen tak někomu nezadaří,aby tě shledal zdravým
Škoda,že nenašel ten váček pod šestkou vlevo dole,co?No nic,najde ho příště.Vono je to taky těžký,když furt tu hubu dezinfikuješ alkahólem,aby tam nějaký baktérie rostly,že jo?

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:40
- Nahlásit

isdpch
a jo vlastně a to mám přestat pani doktor pít, abych mohl bejt právoplatně nemocnej ?

No to zasejc taky nééé,to by se ti mohly uzdravit játra a ubylo by ti na vostatních chorobách-chlastej víc,ale brčkem rovnou do chřtánu,abys moh bejt směroplatně nemocnej

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:59
- Nahlásit

isdpch
zkusila si to někdy, já jo to je strašnej masakr
Nevymýšlej si a makej. Něco holt musíš vydržet

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:59
- Nahlásit

isdpch
ale brčkem rovnou do chřtánu
zkusila si to někdy, já jo to je strašnej masakr

Dyž chceš bejt chorobnej,tak nekušni a chlastej

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:27
- Nahlásit

isdpch
no já věděl, že tady dostanu to správnou radu, hned zítra provedu ... není nad to, když má jeden moudrého doktora

tohle ti nebudu účtovat,teda,dyž tak chválíš.Vono bé dost bodíků,když to budeš dodržovata dyž to přežiješ do příštích švestek u bilišky,tak tě dorazí ta její domácí vypálená 90tiprocentní slivovica.

aren
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:31
- Nahlásit

Neessi
Nazdar paní
isdpch
Tak se mi to, náčelníku, potkalo. Shání se nový motor.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:05
- Nahlásit

aren
Nazdar paní

Taky zdravim,pani.a hlavně termity-každé Aishino hárání vzpomínáme,jak nosila termití smečku

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:13
- Nahlásit

Lidi, já mám tak praštěné psy, že to až není hezké. Každá z nich má svůj "fetiš", ze který by dýchala. U Winky je to smetáček. Jenže z něho vždycky vydrbe ty chlupy a pak je žere, takže je to zakázaný fetiš. Dneska se jí podařilo mi ho ukrást a pečlivě schovat. Potřebuju ho na ty natírané sloupky, abych z nich napřed sundala pavučiny . Vylezu ven, sloupky jsou na svém místě, barva taky, ředidlo by bylo, štětec plave v ředidle, ale smetáček nikde. Wiňous leží pod šeříkem a tváří se jako že ona nic. No nic, budeme hledat.
- "Wiňous, dotlač ten smeták"
Winky poslušně vyběhne a letí někam do zahrady. Spadla mi brada, že by ten pes fakt pochopil, co jsem mu řekla? V klidu, nepochopil, donesla mi tenisák. Tím tak dokážu omést pavučiny.
- "Wiňous, smeták, smeták, SMETÁK, dones" . Sedí a blbě čučí. No nic, tak jdu hledat sama. Víte jak blbě se hledá jeden malinký smetáček na třech hektarech? A to ještě furt nemáme plot, takže ho taky mohla odtáhnout třeba až k rybníku. Pak mě napadlo použít pumu, ta má docela slušné plošné vyhledávání. Pumička mákla, ale výraz "smeták" nemá v repertoáru, takže přinesla gumáku, motyčku (tu jsem hledala minulý týden), spadlé jabko, víko od kyblíku a pak i ten SMETÁK. Hurá hurá, třikrát sláva. Ten malej šmejd si ho schoval do tunelu. Bože můj, jak já miluju Lilátko, to jenom leží, spí a nic nikam neschovává

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:14
- Nahlásit

isdpch
přežiješ do příštích švestek u bilišky

sorry- "u bilušky"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Čuás fšícíí zdraví i nemocní ,taxem se urvala vod plotny,zasednu f klidu k písí ,pošunu si monitór a vono blik žádnej vobraz!!Mi trvalo hodinu,než sem zjistila,že vzadu je takovej kablík a dyš s nim trochu zarejduju,zas se to rozsítíUž mi ty trpajzlícíí serou,řeknu vám!
Choroby jako dobrý,proto já t dochtorům vůbec nelezu,bo stejnakl vědí trosek a eště čoveku tou péčí způsoběj závažný zdravotní problémy,viz BiluškaS vetama je to stejný,loni chtěla jedna ambiciozní vetka mermomocí voperovat mojí 15 letou kočku,páč měla za to,že má nějakej předmět ve střevech.Hučela do mě jak hluchej do vrat,jenže nepočítala s mojí lakotou.Hned v úvodu sem se chytře zeptala ,kolipa by to tak stálo...prej asi 4 000tisíceKdyž se sem probrala z bězvědomí,rychle mi došlo,že je to cena jen za operaci,kde je následná péče,nejrůznější injekce bůhví na co,vyndání stehů,odborný výklad a doživotní velmi drahá dieta nejlépe od Eukanuby,kterou bojkotuju .Takže sem jí suše sdělila,že počkám do pondělí(byl pátek) a že kočku přinesu ráno utratit.Zkoušela to na mě eště chvíli(byl konec června,dovolená za dveřmi ),ale já zůstala jak kus ledu.Ve středu jsem si neodpustila telefonát,kde jsem vetku informovala,že kocourovi se daří výborně a navzdory absenci zcela nutné operace je zcela zdráv.Eště že sem tak lakotná,bo jinak by kocour už dávno prděl do hlíny.Ovšem z mýho hlediska to byl teda špatnej tah,bo se tý kočičí sfině snad nezbavim!!!!!!Nevíte někdo,proboha,kolika se může v nejhorším případě dožít kočka??????

aren
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
Naše Číča se dožila sedmnácti let, umřela u porodu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:46
- Nahlásit

davidkova renata
kolika se může v nejhorším případě dožít kočka??????
Sem slyšela, že až 25 let. Soucítím s váma paní
U nás je taky jeden takový veterinář. Když jsem ještě pracovala na stanici přírodovědců tak přišla nějaká bábrdle a vnucovala nám šest koťátek. Že prý nechala kočku vykastrovat, ale ona jí stejně porodila. Byla jsem zvědavá, kde že ji teda kastrovali. Paní prý, že doktor Mužík (v tu chvíli už nám bylo všechno jasné, každý pejskař v okrese s ním má své zkušenosti ). On té kočce podvázal vejcovody, kočka normoš zabřezla a porodila oněch šest koťat. Paní šla za vetem "reklamovat" kastraci. Vet ji vyhodil s tím, že kočka měla tzv. zadrženou březost, čili zabřezla ještě před kastrací a porodila až půl roku poté . Babičce jsme doporučili ať nechá kočku vykastrovat znova, tentokrát u nějakého veterináře,ale paní tomu odmítala uvěřit, neboť co nějaké ženské od králíků vědí o kastraci, že jo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:05
- Nahlásit

aren
Naše Číča se dožila sedmnácti let, umřela u porodu.
Ty voe...jako při tvým nebo při jejím???No vono je to stejnak fuk,bo jednak je to kocour a navíc kastrovanej a dvanak já kuli tomu teda zabřezávat fakt nemíním,to jí rači vemu šikovně lopatou
Biluška
že až 25 let

Vet ji vyhodil s tím, že kočka měla tzv. zadrženou březost, čili zabřezla ještě před kastrací a porodila až půl roku poté .

Zadržená březost jo??Hele to je fakt dobrý,s tim se vyblbnem.Napadá mě třá,že isdpch by moh mít zadrženou smrť nebo tak něco.

aren
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
při tvým nebo při jejím???
Při jejím
Říkám to proto, že nebýt toho, že tehdy spadla z jakési police a zkomplikovala si ten svůj porod, tak tady mohla být ještě dlouho, a taky proto, že maminka říkávala, že když zvířátko ukončí reprodukční cyklus, tak je v polovině svého života (né že by mi to přišlo stopro pravdivý, ale co kdyby), takže Číča v těch sedmnácti ten reprodukční cyklus ještě ukončený neměla

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:09
- Nahlásit

Biluška
...teď jsem slyšela písničku Lucie BÍLÉ a normálně mě úplně zaujala, že by se Ti jako mohla líbit s ohledem na Tvůj silně pozitivní vztah k bílé.

V bílý mlze
bílej anděl
bílej pes
a bílej ďábel
bílý sovy
bílý mříže
bílý písmo na papíře

aren
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
isdpch by moh mít zadrženou smrť nebo tak něco.
To se mu bude líbit že jako umřel už před narozením, třeba

Joker
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:13
- Nahlásit

Lidi prodám 2 svině svinutý přelečený za hodný malinušky. Bába se v noci pochcala na balkoně, ráno si přišel stěžovat soused, že mu to nateklo na prádlo, du venčit, mladá se mi pochčije u dveří. Vrátim se z venčení, stará se mi pochčije do postele, tak ji seřežu a než to vysušim, pochčije se v předsíni. Tak na tohle nemám nervy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:22
- Nahlásit

Joker
Lidi prodám 2 svině svinutý přelečený za hodný malinušky

No konečně taky něco lidskýho,si to tak neber,počkej ,až se ti poserou.Hele bude něco v neděli(jestli je teda do tý doby někdo nekoupí ).V sobotu nee,jedu pa.

aren
To se mu bude líbit
To jo.Skýtá to netušený možnosti,jen si to předstaf!!

Joker
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:24
- Nahlásit

Hele bude něco v neděli
Nic. A já zas nemůžu příští týden

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:32
- Nahlásit

Joker
Nic. A já zas nemůžu příští týden

Nekecej,že ty už máš na ně zájemce??!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:39
- Nahlásit

isdpch
zadržená smrť je vo ničem
ale né,domysli to do detailu
když už jsem jednou na palici, tak ať si to dlouhodobě užiju, ne ?
a jak k tomu přijdem my vostatní??!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:49
- Nahlásit

isdpch
ať se ti nepřismahne to milefule
to se mi přismahnout nemůže,bo sem se v pominutí mysli rozhodla,že nebudu vařit nic!Můžeš teda mít celej víkend zadržovanej hlad a projeví se ti teprve až budeš doma Dyk řikám..netušený možnosti..

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:51
- Nahlásit

Joker
Nic tak nepotěší jako cizí neštěstí . Braja i BonišMyš se tady pro změnu posírají

davidkova renata
Kdysi jsem četla nějaký horror, tuším od Kinga, a tam žili lidi na "vypůjčený čas". Mezi lidma tam chodil jakýsi malý grázlík (nějaký duch, nebo něco na ten princip) a odstříhával jim auru. Ten člověk s tou odstřiženou aurou ještě chvilinku žil, ale pak se mu stal nějaký úraz, nebo infarkt, nebo tak něco a on umřel. To by se Isdpchovi taky mohlo líbit, ne?

isdpch
Já už mám všechno uvařený, heč . Budou švestkový knedlíky, švestkové milefule a švestková bublanina. Psice dostanou játra s rýží a uvažuju, že jim do toho taky mrsknu pár švestek, poněvadž mají vlákninu a tak je pro trávení důležitá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:55
- Nahlásit

Biluška
To by se Isdpchovi taky mohlo líbit, ne?
To jo!Řeknu zejtra Rudovi,at mu jí ufikne
Psice dostanou játra s rýží a uvažuju, že jim do toho taky mrsknu pár švestek
Nevim,pani,švestky prej projímaj,čili se vám poserou dvakrát tolik

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
Nevim,pani,švestky prej projímaj,čili se vám poserou dvakrát tolik
Fakt? Já jsem zase slyšela, že staví. Tož nevím. Stejně by mi to ty mrchy nežraly, znám je

Garfield
Tak tuhle písničku díky bohu neznám . Díky za varování, jak ji uslyším v rádiu tak ho hned vypnu

isdpch
to je ňákej chlast, no to by se pak hnedle mohly ty úrazy stát, vo tom žádná
Jenže tomu zlýmu trpajzlíkovi se tam motali jakože dobří trpajzlíci a ti se ty lidi snažili zachránit. Nakonec se tam přimotal nějaký stoletý dědek a devadesátiletá babka a toho trpajzlíka zabili. Asi měl King dojem, že knížek, ve kterých trpajzlíka zabije velký silný chlap, jemuž asistuje křehká, ale velmi silná blondýna je už dost

Pentas
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:40
- Nahlásit

ahojky všichni
Biluška
prosím tě nekonají se v našem okolí na konci srpna nějaké utajené zkoušky ZOP?

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:48
- Nahlásit

Čus fšicííííííí.....
tak sem z5,krásně unavená a nevyspalá,ale je mi fajn.
Muším vás dočíst,páč je tady spousta nového a i móc pěkná nová témata.Tak si dám ještě hoďku a pak sem tu.
Jináč,blahořečena buď Moravská hroudo.

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání