Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:34
- Nahlásit

Dobré ráno, mládeži, skončila mi dovolená, mám ze stresu opar již od čtvrtka. navíc mám rozbité auto, není to protržená olejová vana, ale nejspíš v kelu přední poloosa, což nevim, co je, ale děsí mě to. Taky nemám olej v motoru a převodofce, nejspíš eště sjetý disk na pravém předním kole a tak nějak si říkám, jak je možné, že mi to ještě jede....No, te´d už jezdím metrem, raději

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:30
- Nahlásit

Gerda
Paní, kup si nové auto, tohle už evidentně nezachráníš

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:41
- Nahlásit

Biluška
na tom už se pracuje, už sem taky o dost lepší řidič, klidně už zaparkuju do místa pro náklaďáky, což je poměrně úspěch, ještě nedávno jsem musela mít celý volný chodník, abych se k němu trefila.
Co se tady probralo za dobu mé dovolené, abych to nemusela číst celý?
Pani, viděla sem vaší Akélu, je strašně vošklivoučkáááááá )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:45
- Nahlásit

Gerda
Paní, ve vedlejší vesnici zřídili parkoviště pro kamiony co čekají na přechod hranic. To je bomba. Tam zaparkuju dokonce i já, pokud se mi tam teda nemotají ty pitomé kamiony

viděla sem vaší Akélu, je strašně vošklivoučkáááááá )))
Ovečka není vošklivoučká Ovečka je nejovečkovatější ovečka v celém oveččím vesmíru. Už jí Desenský zpívá?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:49
- Nahlásit

Biluška
Tak to já k vám budu jezdit parkovat, myslim, že si tam dovolim i nějakou tu masírku v podobě zaparkování jednou rukou, nebo smykem, nebo tak něco, bo parkoviště pro kamiony je můj sen!
Ovečka je taková kudrnatá, dlouhonohá, furt se někde zamotává, nevim, jak hodnotí zpěv a jestli se toho vůbec někdo ujal....no víte, sem jí mohla testnout na flétnu, ale bála sem se, že by mě umlátila košíkem a když ne ona, pak určitě někdo jinej

aren
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:54
- Nahlásit

Gerda
není to protržená olejová vana, ale nejspíš v kelu přední poloosa, což nevim, co je, ale děsí mě to. Taky nemám olej v motoru a převodofce, nejspíš eště sjetý disk na pravém předním kole
Jé, paní, nejsme náhodou spřízněný? Nebo naše auta aspoň?

All
Ahoj všem, dnes jsem jela pro 11kilo granulí do Olomouce hromadnou dopravou a je to žůžo.

fatdog
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:02
- Nahlásit

Ahoj všem, dnes jsem jela pro 11kilo granulí do Olomouce hromadnou dopravou a je to žůžo.
no hlavně, když chutnaj, tak to má být

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:05
- Nahlásit

Gerda
Když ovečce někdo okoupe ty pozvracený nohy tak nebude kudrnatá, ale krásně rovňoučká. Můj tajný tip je, že je tam přikřížený NO, ale to stejně nikdy nezjistíme.

bo parkoviště pro kamiony je můj sen!
Můj taky, jenže se tam pořád motají ty pitomé kamiony Jako kdyby si nemohli parkovat někde jinde

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:07
- Nahlásit

aren
Snad nemáš taky klinicky polomrtvé auto? Ani nevim, co jsem s tím dělala, v každém případě jsem požádala přítele, který s ním jezdil po dobu mé rekonvalescence po úraze, aby zkontroloval všechny tekutiny v autě, než mi to předá, tak jediný, co udělal, že dolil vodu do ostřikovače. Myslim, že chlapi by měli rozumět autům!
A odkud pro granule do olomouce? Z Prahy? Já to většinou vozím v batohu, to není tak težký a dá se to odvézt i busem, ale teď ještě batoh kvůli rameni tahat nemůžu, takže to nosím po třech kilech metrem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:08
- Nahlásit

Gerda
no víte, sem jí mohla testnout na flétnu, ale bála sem se, že by mě umlátila košíkem a když ne ona, pak určitě někdo jinej
Třá já!!!Gde ste byla,vy slibotechno??!!No jo vim,nějaká autooprava boco..ale co tamto,dyk víteMi písněte třá SZ.
Biluška
Tě pic pani ,tak jaká,už se rozležely ty modřiny a podlitiny?
Hlejte,vona Neessi prozíravě vodjela asi za 3 hodky a skoro dvě strávila s Rudou,takže isdpch měl časovej pres.Ale pozor..von tvrdil,že dyby se to stalo jemu,vůůůůůůbec by to neřešil ,prej mu šlo výhradně vo to,aby se to Čertoj na tom táboře nějak nezkomplikovalo a von to nemusel teda řešit někde u veta.Důvěrně vám ale řeknu,že mu to nějak nevěřim.Třá posledně jo...to sme měli domluveno,že sjedem v neděli na Vofčáry na kafe.Jenže někdy v úterý že je mu prej blbě a asi angína a takový ty kecy.Ve čtvrtek navštivil tedy lékařku,která prohlásila,že ta angína a ATB.Poslala ho ale v pátek eště na výtěr,aby se jako vědělo.No a isdpch se jí snaživě zeptal,jak dlouho si tedy ona jako lékař myslí,že by měl ležet.A ona že prý určitě 5 dní,což bylo do pondělka.Isdpch okamžitě zrušil Vofčáry v neděli,páč pani dochtorka řekla do pondělí .Nebylo s ním k hnutí ,s volem.Jako perličku akorát dodám,že když si šel pro ten výsledek výtěru,vyšlo jaxi najevo,že houno angina,ale normál rýmička .No pani,todle mít doma,tak začnu hrát na zobcovku .
Jinak Růdu jsem zpívat neslyšela,ale snad se počítá,že písničky jely z kompu celý dva dny vod rána do večera

želva
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak Růdu jsem zpívat neslyšela,ale snad se počítá,že písničky jely z kompu celý dva dny vod rána do večera
a jak já jsem zpívala

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:10
- Nahlásit

Biluška
Pani já te´d pracuju na zlepšováku - naučim se parkovat na místě pro osobní auta. Víte, já sem přeučenej levák a jednu cvhíli jsem jezdila v autě po Skotsku, tak v tom mám teď lehce zmatek - někdy přemýšlím, jestli jedu skutečně po správné straně vozofky a když se při parkování otočím dozadu, už nevím, kde je napravo a kde nalevo, takže se učím couvat podle zrcátek ) zní to sice strašně nebezpečně, ale dodržuji veškeré předpisy, rychlost a zkušenějším uhýbám z cesty, abych jim nepřekážela

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
písničky jely z kompu celý dva dny vod rána do večera
To je dobře, na to je Ovečka zvyklá. Nejradši má Kabáty . Pozná se to podle toho, že neuteče z místnosti. Nesnáší Elán, to utíká až k sousedům .

Co se týče Isdpchovi angíny. Kdysi jsem našla boží vtip. Víš jaká je nejhorší mužská nemoc na sedm? No přece rýmička . Tomáš na ni pokaždé taky umře. Ve chvíli kdy přijede z práce, od auta se potácí jako opilý a hned ve dveřích mi oznámí, že je mu strašně špatně tak si beru v práci dvanáctky a evakuuju se k chůvě. Není nad to, když máme dva byty

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:14
- Nahlásit

davidkova renata
už sem ti SZ poslala, ne asi!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:16
- Nahlásit

Gerda
Paní, f klidu, podle zrcátek to jde líp než s otáčením, ale nesmíte věřit samečkům, kteří se vás snaží zmást (a to jsou úplně všichni ) . Mimochodem, víte proč mají ženské takové problémy s couváním? Protože máme špatný odhad vzdálenosti. A proč máme špatný odhad vzdálenosti? Protože chlapi se nás celý život snaží přesvědčit, že tam to má dvacet centimetrů

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:19
- Nahlásit

Biluška

tak to já sem asi chlap, protože při parkování mám neustále pocit, že mám moc velký auto a rozhodně se tam nemůžu vejít ))) A považte, že mám fiestu!
Někde vynalezli takový auto, co má otáčecí kola, když chceš zaparkovat, nastavěj se ti tak, ža do mezery pro auto zajedeš rovně - chápete pani, jak to myslim?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:23
- Nahlásit

Gerda
Někde vynalezli takový auto, co má otáčecí kola, když chceš zaparkovat, nastavěj se ti tak, ža do mezery pro auto zajedeš rovně - chápete pani, jak to myslim?
Gde ho prodávaj a kolik stojí??Pokud bude eště automat,mohlo by to klapnout...

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
myslim, že zatim jen v eméérice, viděla sem to v ňákym chytrym pořadu, jak se ženám usnadní parkování

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:37
- Nahlásit

Gerda
tak to já sem asi chlap, protože při parkování mám neustále pocit, že mám moc velký auto a rozhodně se tam nemůžu vejít
To jste, paní, zářným příkladem samečkovského působení na váš odhad vzdálenosti. Prostě už vás chlapi totálně doblbli

Já ho cííííí, ať ho sem okamžitě emeričáni dovalí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:40
- Nahlásit

Biluška
To jste, paní, zářným příkladem samečkovského působení na váš odhad vzdálenosti. Prostě už vás chlapi totálně doblbli

Vidíte pani, to mě nenapadlo, člověk by řekl, že by tahle vada mohla být pro muže spíš potěšující, když mám odhad spíš směrem k většímu ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:48
- Nahlásit

Gerda
Vidíte pani, to mě nenapadlo, člověk by řekl, že by tahle vada mohla být pro muže spíš potěšující, když mám odhad spíš směrem k většímu ))))
Pro chlapy to asi potěšující je, ale parkování vám to neusnadní

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 14:02
- Nahlásit

Biluška
to je pravda pani, to raději seženu to samoparkovací auto v americe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 14:04
- Nahlásit

Gerda
Biluška
No hele,tak jedem do tej Emeriky bo co???Pro mě teda jiná možnost neni...

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 14:27
- Nahlásit

Tak jim někdo písněte ať nám tři schovají a večer se tam pro to stavíme Kolik to tak může stát? No, já s sebou vezmu pumu a oni nám emerikáni udělají cenu

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 14:33
- Nahlásit

Tak já tam večer cinknu a výměnou za tři parkovací auta jim nabídnu koncert na zopcofku v kárnedží hól - co vy na to? Může to být něco jako charitativní akce na podporu třeba nějakých menšin, nebo tak něco....

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 14:42
- Nahlásit

Gerda
Já nevím paní, zase abyste nehrála moc levně. Takový umělec si musí uvědomit svoji cenu. Radši se skákněte poradit s Goťákem, ten už tam zpíval tak vám snad řekne. Zase když to bude charita, tak by to snad šlo....

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 15:00
- Nahlásit

Žencký, hlavně tu buďte večer, mám zas ňáký veliký megapracovní soustředění, budu si s váma určitě potřebovat povídat, zas tu zkejsnu ani nevim, do kolika.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 15:04
- Nahlásit

Gerda
výměnou za tři parkovací auta jim nabídnu koncert na zopcofku v kárnedží hól
no nevim,pani..narozdíl vod Bilušky nejsem tak optimistická
Charitu v tom vidim v tom smyslu,že tam Gerdu jakožto chudáka z rozvojový země nechaj hudlat aniž by chtěli zaplatit nájem za halu.
du venčit,čus zatim

želva
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 15:06
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=xK3mVxGfzPY&mode=re lated&search=

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 15:26
- Nahlásit

davidkova renata
seš fakt sprostá, se vůbec už nedivim, že se s tebou chce benda rozvést!

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání