Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:38
- Nahlásit

fatdog
Nessi přísahala věrnost straně?
no nevim..esi byl tedleten Hippokrates komouš tak snad i jo.
No hlavně, když není vet
Je gynekolog,tak nevim,esi se Vám bude hodit..
jablunka
jo,to už se docela postoupilo od kapříků.

Nechci vidět ty konce

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:44
- Nahlásit

davidkova renata
O.K. paní a copak dáte vy, čímpak zaplatíte?
No u Biluška
se nedivím, že hamouní to víte my ze sevaru, ale o vás Pražácich je známo, že jste BOHATÍ a jinak jedu na sever a na s pátek přes Prágl tak jestli nezabloudím tak zítra jsem u vás.
S pozdravem od Biška a Damiška.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:46
- Nahlásit

Darina1
čímpak zaplatíte?
no já právě myslela,že by to byla jako taková charitatííívní akce pro potřebný.Tydle akce sou moc důležitý a maj velkej význam

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
Tak jsem se zamyslela sama nad sebou a tak když vy pojedete dělat tu charitu do té emeriky za ty auta tak já udělám charitu tady a budu žehlit jakože zadara, ať jednou taky dětičky vidí jak vypadá krásné nažehlené prádýlko.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:57
- Nahlásit

želva
jedině co nemůžu a kam bych asi nevlezla je ke zvířeti - krokodýl
Nevěřim!Hele jak je rostomijej
http://cafe.loveme.cz/video/krokodyli-a-aligatori- nehoda-pri-predstaveni/

Erin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:58
- Nahlásit

Biluška

. Teď tam bylo muší hnízdiště. Mě se teda z červů špatně nedělá, ale tohle bylo na mě moc . Ani maso, ani hrnec nebyli pod červama vidět. Blé fuj bek. Hlásím návrat ke tradicím a hrnce s masem už budu opět umísťovat pouze do ledničky

No ale Ty za to nemůžeš,to přeci ten Němec co krade slova i myšlenky
Taky mě navštěvuje s pravidelnou přesností)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:00
- Nahlásit

Darina1
ať jednou taky dětičky vidí jak vypadá krásné nažehlené prádýlko.
no tak holt kluk bude dál chodit zmačkanej.Ale za pokus to stálo

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:16
- Nahlásit

fatdog
Pane kolego, služeb Neessi vy asi skutečně nevyužijete . Leda byste se chtěl přidat k Ispchovi, ten už je u Neessi v ordinaci pečený vařený

Darina1
Náhodou už mám jeden záhonek hotový, včil se vrhnu na druhý. Víš jako dá práci vymotat z clemantisu plevelný svlačec? Jsem měla chuť vyrvat to všechno a říct Tomovi ať to tady všechno vyasfaltuje . Kdy že tě to máme čekat s tou žehličkou? V pátek? Já už teda něco mám, ale ochotně to přesunu .

davidkova renata
no tak holt kluk bude dál chodit zmačkanej.Ale za pokus to stálo
Si nestěžuj paní,alespoň je to kluk, na tom se to ztratí. Ale moje zákeřná máti koupila holkám takový příšerně načančaný bílý sukýnky a oni je po mě vymáhají na první školní den. Víš jak se ty volánky stupidně žehlí?? . Vnucuju jim myšlenku, že rifle jsou daleko lepší, ale jsou naočkovaný od babičky a nedají si říct

Erin
Myslíš toho Němce jak Brajeně pořád našeptává, že se má venčit v obýváku? Ježíš, aby to náhodou nebylo nakažlivý

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:20
- Nahlásit

Biluška
Co v pátek já su už na cestě a koukám, že jsem přejela Krnov. No a šup,šup otvíráme vrátka.

Erin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:27
- Nahlásit

Biluška

Myslíš toho Němce jak Brajeně pořád našeptává, že se má venčit v obýváku? Ježíš, aby to náhodou nebylo nakažlivý

Jo, tohodle germána mám na mysli.Mému otci krade i mobil a čísla v něm.Já se pak ženu z Liťáku do Brna,odemknu byt a dostanu děsnýho sprda,že mi volá už půl dne a já to neberu.No ani nemůžu,že když mě fónuje z vypnutého mobilu,že?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:30
- Nahlásit

Biluška
Si nestěžuj paní,alespoň je to kluk, na tom se to ztratí. Ale moje zákeřná máti koupila holkám takový příšerně načančaný bílý sukýnky a oni je po mě vymáhají na první školní den
Hm,tak to už abyste začala.Hele a co tu uhrát na nedbalou eleganci?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 13:07
- Nahlásit

Nazdar mládeži, už jste doprobrali zubaře? A už Davídkový konečně přiznejte, že by měla trochu shodit, bo je třeba tlustší než Twiggy.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 13:49
- Nahlásit

tak sem se rozhodla, vás po delší době vyzkoušet, jak na tom jste jako velkokynologové a odborníci na mé oblíbené ííípo a estli dete s dobou!!!
vychytávka cacáto totiž nesmí žádnýmu kynológovi chybět- sem se zastyděla, že nosim hovnopytlíky po kapsách...

Cacata BonTon Box
atraktivní plastový zásobník igelitových pytlíků na psí exkrementy, zásobník je na vrchní straně vybaven sponou, kterou lze připevnit na opasek nebo na vodítko, uprostřed zásobníku je kulatý otvor, kterým se sáčky velmi lehce vytahují

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 13:52
- Nahlásit

eva od jondy
Tý voe, to jsme zase úplně mimo

Davídková Renata
To musíme mít. Tady v té naší pérdeli to nekoupím, zkus to sehnat v Praze.

All
Už vím jak vypadá vodítko s vobrtlíkem, heč heč

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 13:53
- Nahlásit

eva od jondy
Cacata BonTon Box

Zas nestíhám...,vůbec nejdu s dobou a nesleduji poslední výstřelky kynologie.Kolipa ta krávovina stojí?
sem se zastyděla, že nosim hovnopytlíky po kapsách...
Já nenosim žádný a nestydim se vůůůbec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 13:56
- Nahlásit

Biluška
musíme mít. Tady v té naší pérdeli to nekoupím, zkus to sehnat v Praze.
Hm..jen jestli to nebude už vyprodaný.Dyby ,nedejbože ,jo,mám náhradní plán.nemethova se nějak zmiňovala,že šije ,tak v nejhorším eva pošle střih a vona to spíchne .Ale jedině až mi prozradíte co je vobrtlík

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 14:00
- Nahlásit

áále, vod čeho máme ten intérnet,
koukněte sem:
http://www.ekramek.com/
pod MISKY a NÁDOBY sou zásobníky sáčků
naše milá cacáta
u mě vede zebrovaný, ale možná kdyby to nemethova dokázala, můžem udělat na cacátu ještě kapsičku na vovladač elektriky a tyhle vobyč cacáta tim úúplně vykopeme z trhu!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 14:34
- Nahlásit

eva od jondy
můžem udělat na cacátu ještě kapsičku na vovladač elektriky a tyhle vobyč cacáta tim úúplně vykopeme z trhu!!!

Pani,vy ste naprosto genyjální!!! nemethova to dokáže i dybysem jí k tomu měla donutit násilím.Du jí písnout mailíka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 15:29
- Nahlásit

Biluška
Už vím jak vypadá vodítko s vobrtlíkem, heč heč
Tsss,sem si ho už taky našla

želva
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 16:11
- Nahlásit

davidkova renata
já chci taký nějaké novinky,ale pod elektrikou nejdu pod 7 . Mi dnes psy pomíhali nosit letáky a každej je obdivoval jak pomáhaj ,tak asi zavolám na firmu,at jim dají kšiltovtičky a tričínka

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 16:17
- Nahlásit

davidkova renata
si myslim, že naše nový cacáto bude fakt góól!! a určo ho povolej používat i při ííípu, jen si to představte, psovod nastupuje do kantýny s růžově fosforeskujícím svítícím cacátem s důmyslnou veselou kapsičkou na ovladač pséka!!

vodítko s vobrtlíkem
pche!! jedině snad v kombinaci s tímhle!

Obojek Herm sprenger, ostnáč s obrtlíkem 58 cm

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 16:17
- Nahlásit

Děcka, musim vám říct, že na rehabilitacích pravidelně podstupuju elektrošoky, sice ne obojkem, ale jen elektrodama přivázanýma k ruce a taky sem si nastavila sedmičku, jako Želva. Trochu mi to popálilo ruku a záda, ale vydržet se to dá. Navíc je u toho výhoda v tom, že jsi přivázaná ke zdroji, takže vlastně ani nemůžeš utéct. Navrhuju zmodernizovat postupy a elektrické obojky napojovat přímo do sítě,, nebo ke zdroji, snížíme tím pravděpodobnost útěku psa - nejen za zvěří, takžep roblém lovení je již nyní pořešen. Štěňátka z línijí dostanou do puppy výbavičky kromě puppy traverzičky i puppy drátek 30 cm a zdroj s puppy prográmkem + jako bonus puppy obrtlíček na puppy ostnáček

želva
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 16:24 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Gerda
správně,takle to bedem dělat.
Mám dotaz a co mám dávat do výbaviček když předám malinký morčátka,taky jako u pejska?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 16:52
- Nahlásit

želva
pro morčátka můžeš dávat do výbavičky jenom párátka (místo traverzičky) a 9V baterii a drátkem 10cm

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 17:32
- Nahlásit

ježkovy voči,vy jste tady zase toho tady namastily(i),že to čtu hodinu a mám dost.Červy,tekuté mrtvoly,vostnáče -tohle smíchat dohromady,tak je tu materiál na docela slušný horór.A to sem si chtěla dát k večeři játraNic nebude,ale když takhle přes den budete popisovat hnusný věci,tak to bude třá slušná diéta a stanu se taky průhledná-jako Davídková
Tak třá pište vo hořký čokoládě (na tu jsem ujetá)a vůbec o všech potravinách !!!a denně ať to tu mám aspoň půl roku-jasný???!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 17:45
- Nahlásit

Hořká čokoláda je zdravá a moc dobrá, když má třeba takových 85% a je to nedej bože Lindtka!!!!! No, tu bych si taky dala. Onehdá sem byla v továrně lindt ve švýcarsku, můžu vám popsat, co všechno měli v obchůdku s 50% slevou pro návštěvníky továrny - chcete?

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 17:57
- Nahlásit

Gerda
. Onehdá sem byla v továrně lindt ve švýcarsku, můžu vám popsat, co všechno měli v obchůdku s 50% slevou pro návštěvníky továrny - chcete?
Ježíši,nic nepopisuj,už teď mám poslintanou klávesnici!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 18:31
- Nahlásit

Ahoj lidi.
Tak jsem byla prodat ty poeané švestky do výkupu. Vzala jsem to cestou ke klientce, takže jsem jela oblečená v hógofógo kostýmu s kravatou, v kufru dva kýble švestek a bednu jablek. Zastavím před zahradnictvím a jdu požádat pana majitele, jestli by laskavě ty švestky nevyložil, páč já v tom kostýmu nemůžu, aby ještě vypadal kostýmovatě. Pan majitel má ruku v sádře. Paní majitelka mi velkoryse pokynula, abych zacouvala dovnitř, že tady už to nějak vyložíme. Nóo.......mám s couváním své zkušenosti, ale tady by to snad šlo.....brána je jak pro náklaďák, sice tady zavazí ten skleník, ale ta cesta je dost široká, to se snad trefím. Tak jo, já sem couvnu. Poučena z minula nevytáčím nikam hlavu, koukám do zrcátka....co koukám, brejlím tam jak sova, oči mám na zrcátku skoro nalepené, abych nedejbože nesejmula ten skleník. Najednou rána jak z děla.Sloupek od brány v prdeli. Blatník v prdeli. Pohlá přední karoserie, nebo tak něco, čert aby těm chlapům rozuměl. Pravé zrcátko tam co ten blatník..... Jdu se oběsit na švestku.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 18:39
- Nahlásit

Biluška

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 18:48
- Nahlásit

Biluška
Není to z tvé strany už tak trošku provokace svatého ...Tadeáše...Kryštofa...nebo jak se ten patron všech řidičů jmenuje? Příště už se nenech vyprovokovat k tak riskantní operaci jako je couvání do brány, to dá přece rozum, že je moc malá, i kdyby byla pro bagr, ne?

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání