Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:59
- Nahlásit

Gerda
Vólga vólga, šírá řeka, rovný kraj. Ech Potapiči, tolik let se dívám na Volgu a nemohu se vynadívat.
Řekneš: "ech co!"
A co třeba Kudrjaš, oči má, ale k přírodě je slepý, to profesor Lomonosov, moudrý člověk, přírodu zkoumá, zápisky dělá, a přitom je jako jeden z nás, holoubku, jako ty, Potapiči, jako já!

Ty woe,to je na mě moc ...
Du si udělat smaženici,ráno sem našla nějaký houbičkyDybysem se zejtra nevobjevila,tak to nebyly bedly

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
Dybysem se zejtra nevobjevila,tak to nebyly bedly

Já nevim, matko, radši to nejez, dej si radši kafe od žida

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:11
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
Vólga vólga, šírá řeka, rovný kraj. Ech Potapiči, tolik let se dívám na Volgu a nemohu se vynadívat.
Řekneš: "ech co!"
A co třeba Kudrjaš, oči má, ale k přírodě je slepý, to profesor Lomonosov, moudrý člověk, přírodu zkoumá, zápisky dělá, a přitom je jako jeden z nás, holoubku, jako ty, Potapiči, jako já!
Ty woe,to je na mě moc ...
Du si udělat smaženici,ráno sem našla nějaký houbičkyDybysem se zejtra nevobjevila,tak to nebyly bedly

Tak teď jste mě soudružky dostaly!!!

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:59
- Nahlásit

tak jsem si včera půjčila z knihovny: Misha Defonseca - Přežít s vlky a docela je to zajímavé

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 13:30
- Nahlásit

a ještě:

Ira Byock - Dobré umírání - je to o možnosti pokojného konce života

a ještě:

- Gestapo,historie Hitlerovy tajné policie 1933-1945( to je fakt hustý,to čtu jenom přes den,a v noci se mi o tom zdá

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 13:45
- Nahlásit

želva
Ira Byock - Dobré umírání - je to o možnosti pokojného konce života

a ještě:

- Gestapo,historie Hitlerovy tajné policie 1933-1945( to je fakt hustý,to čtu jenom přes den,a v noci se mi o tom zdá

Fáááákt dobrá kombinace čtiva........

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:21
- Nahlásit

jablunka
Fáááákt dobrá kombinace čtiva........

Já bych si na ní dala pozor, jestli něco nekuje....ňákej převrat, nebo něco, víš? Kdo ví, k čemu jí Paroublbek přemluvil.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:24
- Nahlásit

jablunka
Fáááákt dobrá kombinace čtiva

no mě by se to líbilo,si to pučim taky ,hlavně to vo tom pokojným konci bo to už bé brzo aktuální
Jinak mi Želva tudle pučila Slepičí polévka pro milovníky psů.Náíáádhera!!Jsou to jen krátký příběhy,ale zatim jsem řvala skoro u každýho.Fakt se mi to moc líbí bo je zcela bez debat,že pes je to nejúžasnější stvoření jaký jsme s tomhle všivým světě mohli potkat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:25
- Nahlásit

Gerda
Kdo ví, k čemu jí Paroublbek přemluvil.
Ke styku
Ale dalo mu to makačku

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:31
- Nahlásit

davidkova renata
Ke styku

se obávám k ňáký revoluci, dyť se koukni, co ta Želva čte!

StaHi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:40
- Nahlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:41
- Nahlásit

StaHi
Jóóó´,tak takhle nějak ho vidím i já.Du blit.

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:45
- Nahlásit

StaHi
jé,děkuji
davidkova renata
tak to jsem ráda že se ti knížka líbí,mě jí dobře poradili v knihkupectví
Gerda
se obávám k ňáký revoluci
no a je to venku

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:57
- Nahlásit

Nazdárek ,kecafky!Tak co jste tu dneska roznesly na kopytech?
Koukala jsem nějakej Šolochov se tu citoval a nabraly jste východní směr-tak vopatrně,jo?
Pro Gerdu bych tu mohla mít zbytek převodofky z Volgy 21,tak si v Moskvě vobjednej zbytek

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:34
- Nahlásit

Ahoj lidi, tak jsem šťastně doma. Dneska jsem nikoho nepřejela, nic nenabourala a nic nerozbila I když je to s podivem .Zato nějaký debil málem naboural mě a to tak, že kdybych to neubrzdila tak už se vítám s Cassinkou a Valdíškem za Duhovým mostem. Za Bruntálem je krásný široký rovný obchvat, takřka dálnice ( má to skoro 3 km na délku, no prostě bomba ) . Valím si to tam 120 a stále zrychluju a najednou vedle mě auto. Nějaký sameček se nemohl smířit s tím, že by před ním jela blondýna. Koukám, před náma v protisměru náklaďák. Tak jsem teda dala nohu z plynu, aby mě ten debil mohl předjet a neskončil pod tím náklaďákem. Kolem projelo auto a za ním vozík, ze kterého asi metr a půl trčely dlouhé trubky. Před náklaďákem prudce uhnul do svého směru, zařadil se těsně přede mě, ale tak těsně, že by mezi konec jeho trubek a můj přední nárazník neprostrčil papír.Brzdila jsem i očima. Jenže vzápětí se mu ten vozík rozhoupal (tou prudkou změnou směru), rozkýval celé auto, debil lítal od krajnice ke krajnici a trubky se mi kývaly asi 10 čísel od předního skla. Brzdila jsem nožní i ruční brzdou, očima, silou vůle a ještě jsem si vzpoměla jak se modlí. Idiot zkur...., pos....., debilní.
Fakt už mám strach do toho auta sedat, policajta u nás člověk neuvidí jak je rok dlouhej takže si tady každý dement myslí, že může jezdit jak šumáchr

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:41
- Nahlásit

Biluška
Ahoj lidi, tak jsem šťastně doma.
To je dobřééééééééé
Zato nějaký debil málem naboural mě

A to jsi ho nechala jen tak odfrčet?Stejně máš to auto obouchaný,tak jsi ho měla předjet a hezky mu to vrátit,debilovi

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:49
- Nahlásit

Biluška
.Zato nějaký debil málem naboural mě
Já to opravdu vidím na tu špatnou karmu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:50
- Nahlásit

Neessi
Pro Gerdu bych tu mohla mít zbytek převodofky z Volgy 21,tak si v Moskvě vobjednej zbytek

jen zbytek? Se na to můžu vyprdnout, velebnosti, dkyž mi z centrály pošlou celou krásnou novou Volgičku. A když na ní navařim ještě radlici, můžu jezdit strašit Bilušku, že jí jako nabourám )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:51
- Nahlásit

Jo a musim vám říct, že já jako jemná, citlivá a submisivní duše, jsem pěkně sjela kurýra, že rozhodně v pátek v Moskvě bude. Bych to do sebe neřekla....

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:41
- Nahlásit

Neessi
A to jsi ho nechala jen tak odfrčet?Stejně máš to auto obouchaný,tak jsi ho měla předjet a hezky mu to vrátit,debilovi
Jsem chtěla paní, ale on nejel, on letěl nízko nad zemí. Pronásledovala jsem ho až k první vesnici, pořád jsem si říkala, že pojedu za ním (s těma trubkama určitě nejel nikam daleko) a pak ho seřvu. Taky jsem koketovala s myšlenkou zavolat policajty, ale jelikož znám jejich chápání a tempo jejich práce (s několika z nich jsem chodila na základku a měli problém vůbec dokončit osmý ročník ) tak jsem ji zavrhla. Bohužel ve vesnici se ten dement vůbec neobtěžoval zpomalit a stotřicítkou ji proletěl. Já jsem slušně zpomalila na daných padesát a tudíž mi zmizel, haj..l .

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:42
- Nahlásit

Gerda
když na ní navařim ještě radlici, můžu jezdit strašit Bilušku, že jí jako nabourám )))
Paní to se vám nepovede, jsem z dědiny a traktory u nás jezdí na každém kroku

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 18:21
- Nahlásit

jestli někdo chce zavzpomínat:
http://www.youtube.com/watch?v=xa0gvq9d054&mode=re lated&search=

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
čauky,nepůjdeš zítra do šárky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 20:46
- Nahlásit

No žencký, to je ostuda, kde ste? Máte štěstí, že už jedu z práce, jinak by mi bylo dost líto, že sem tu asi nejspíš sama. Jo a z tý Moskvy mi psali, azbukou, zjistila sem, že ještě jsem schopná si to přečíst. Nicméně Volgu mi nepošlou, budu ráda, když mi potvrděj příjem materiálů na festival.
Dnes sem taky měla chuť na čokoládu, takže jsem velkoryse sežrala 3 balení miňonek - samozřejmě hořkejch. Posléze jsem si upatlala proforma fakturu. Taky sem sežrala spoustu jiných věcí a zapila to sojovým mlíkem bio produktem. Zhruba před hodinou jsem onemocněla pravděpodobně břišním tyfusem, paratyfusem, tetanusem, dilatační střevopatií, dýmějovým morem a možná i mimoděložním těhotenstvím. Když to takhle půjde dál, zhubnu na Želvinu svatbu do podoby skutečně velmi drobné a tenké drůžičky.

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 20:47
- Nahlásit

Biluška
Jsem chtěla paní, ale on nejel, on letěl nízko nad zemí

No dobře,tak si ho nechytila,ale příštího si odchyť-hezky hladký zadržení bez rukávu-vytáhni ho z auta a třikrát s ním prašti vo zem,pak vyrvi z jeho auta volant a zapíchni mu ho ..víš kam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 20:48
- Nahlásit

Gerda
Zhruba před hodinou jsem onemocněla pravděpodobně břišním tyfusem, paratyfusem, tetanusem, dilatační střevopatií, dýmějovým morem a možná i mimoděložním těhotenstvím.
Volám okamžitě isdpch,pukne závistí!!
P.S.ale houby,pani,normálně se asi poser..e po tej náloži

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 20:53
- Nahlásit

to Davídková

Pani,gde zasejc ste?Tady čék na vás čeká a vono ho.vno.....
Sem se chtěla pochlubit,že už jsem stihla zubařku dneska a mám vyspravíno v tlaměNaštěstí ten zub byl scíplej,tak se to obešlo bez narkózy-zato vo hladu celej den,bo mi zakázala žrátA to jsem si nestihla koupit tu čekuládu Lindt,co tu fčéra s ní mávala Gerda.

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 20:57
- Nahlásit

tak zítra chci s Dastym zkusit stopičku,tak jsem zvědavá jak mu to půjde

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 20:58 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Gerda
Jo a z tý Moskvy mi psali, azbukou,

to de?Já to zkoušela na PC a vždycky to převedlo do naprosto idiotských výrazů do latinky.No nic,hlavně ,že vám pošlou to "svidítělstvo",pani.

měla chuť na čokoládu, takže jsem velkoryse sežrala 3 balení miňonek - samozřejmě hořkejch. Posléze jsem si upatlala proforma fakturu. Taky sem sežrala spoustu jiných věcí a zapila to sojovým mlíkem bio produktem. Zhruba před hodinou jsem onemocněla pravděpodobně břišním tyfusem, paratyfusem, tetanusem, dilatační střevopatií, dýmějovým morem a možná i mimoděložním těhotenstvím. Když to takhle půjde dál, zhubnu na Želvinu svatbu do podoby skutečně velmi drobné a tenké drůžičky.

Teda ty si čuně-bioprodukty nalejt na hořké miňonky-se nedif,že se z toho pose..š

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:01
- Nahlásit

želva
tak zítra chci s Dastym zkusit stopičku,tak jsem zvědavá jak mu to půjde

a budeš to dělat s vlečkou?Dej do toho syrečky a poběží po stopě jako Bordžínka

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání