| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 15:35
- Nahlásit
Darina1
Biluška
ještě k tomu mému,taky to máme takle kvuli tomu,že on chce moc děti a já naopak děti v životě nechci a neplánuji,takže i kvuli tomu,s jeho rodičema se nestýkám,nemají rádi zvířata,a pořád do mě hučeli že at se jich zbavím a pořídim si děti já miluji zvířata a ještě plánuji 1 morčátko od 2 elišky co bude mít miminka asi za 3 měsíce a chci si nechat samičku od ní.
Mi jsme spolu jenom kvuli tomu baráku - mě hypotéku nedají,jemu ano,bude mít barák,ale nemá nikoho kdo by mu přispíval na splátky a mě když vyhodí domácí,tak nemám kam jít,ale oba to víme a tak proto i jsme spolu,ale jsem ráda že když jsem mu oznámila že chci ještě 1 hafana,tak neprotestuje,ale má jedinou podmínku,musí to hlídat barák a já už vím co chci
a ta svadba,tak to klidně bysme se vzali
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 15:53
- Nahlásit
želva
No nevím holka, myslím, že za pár měsíců, nebo pár let přijde a řekne : "Peti promiň, ale potkal jsem JI, strašně ji miluji, čekáme spolu dítě......" Ale dělej jak myslíš, je to tvůj život a už nejsi malá
Gerda
Tady bude nějaký rozvod? Povídejte paní, povídejte a nebojte se rozvést detaily
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:12
- Nahlásit
Čus fšicí.......
Tak sem dneska absolvovala běhání po úřadech,páč cérenka bude mít 15 let a nutně potřebuje OP.Sice nevím na co,ale budiž.Hned ráno sem sebou švihla před autobusem,takže mám natlučený obě kolena a odřený dlaně.Prostě holka šikovná.Už vidím jak mě po vsi roznesou,že sem se o půl osmý ráno válela ožralá na zastáfce.Pak mě nasrala úžasná úřednice tak,že sem jí řekla,že odedneška neplatí naše rodina daně,protože takovou píp platit nebudem.
Gerda
to raději seženu to samoparkovací auto v americe
Sem debil,páč já četla samoopalovací!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:12
- Nahlásit
Biluška
děti už má - 2 a prej kluky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:14
- Nahlásit
jablunka
ty platíš daně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:17
- Nahlásit
želva
Jak "prej". To neví co má za děti?
jablunka
Soucítím s vámi paní , úřednice jsou mrchy všechny do jedné.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:18
- Nahlásit
želvaty platíš daně?
To ty taky,jen o tom nevíš.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:20
- Nahlásit
Biluška
no on mi tvrdí že děti už má,když nechci já,a jsou to prej kluci,co já vím, já to nezjištuji ,asi proto se chcem brát,prostě mě požádal o ruku a já svolila,tak proto píšu že se vezmem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:20
- Nahlásit
Biluška
úřednice jsou mrchy všechny do jedné.
Šííííílený!!!A muj chlap už tam semnou odmítá chodit,páč se prej chodím na ouřady hádat cíleně. Ale to zas né,copak můžu za to,že tam pokaždý sedí ňáká pipina.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:22
- Nahlásit
jablunka
To ty taky,jen o tom nevíš.
jejiži ještě že to nevím,ale vím,jenom si dělám legraci,když vidím kolik dávám,tak je mi občas blbě
a na uřadech to znám,občas jsou to krávy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:33
- Nahlásit
želva
,když vidím kolik dávám,tak je mi občas blbě
a na uřadech to znám,občas jsou to krávy
To mi povídej,když z vydřenejch peněz odvádíš na něco takovýho,tak se mi chce bejt bezdomovec.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:48
- Nahlásit
Biluška
Tady bude nějaký rozvod? Povídejte paní, povídejte a nebojte se rozvést detaily
No pani, tak já snad nejsem blázen, abych si podtrhla dětství nějakou svatbou, na to je času dost, navíc obřad svatební mi nepřijde důstojný a důležitý, naopak je mi noční můrou, takže kde není svateb, nemůže být rozvodů, čímžto se usnadňuje fáze: "A nehledej mě, stejně mě nikdy nenalezneš, jsem u maminky!" já si prostě sbalim tašku a psa a sem u maminky eště ten večer a taky že tam sem, pani!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 16:52
- Nahlásit
želva
Želvo nevdávej se, přece ti bude stačit, když ho jen přinutíš, aby všechen majetek napsal na tebe, přece si ho kvůli tomu nebudeš brát, ne? Víš, jaký je to papírování, když se chceš pak rozvést? A jakej opruz, když si máš dělit majetek? Hrůůůza, raději to vyřeš jinak než svatbou...a hypotéku, a´t si vezme taky jen na sebe, ty se nikam nepodepisuj
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 17:24
- Nahlásit
jablunka
ráno sem sebou švihla před autobusem,takže mám natlučený obě kolena a odřený dlaně.Prostě holka šikovná.Už vidím jak mě po vsi roznesou,že sem se o půl osmý ráno válela ožralá na zastáfce.Pak mě nasrala úžasná úřednice tak,že sem jí řekla,že odedneška neplatí naše rodina daně,protože takovou píp platit nebudem.
Sem dneska šla po dovolený do ordinace-v půl sedmý jsem se převlíkla,srovnala poštu a vzala si žvýkačku Orbit,co čistí zuby(po cigáru) a v tom lup...lup..lup a já začala nadávat,že v ní mám sklo.Jo big ho.ning-žádný sklo,sedmička vlevo nahoře a už jsem věděla,že to bude zase po čase pěkně zku.venej den a BYL.
Úřednice na našich slavných úřadech jsou kapitola sama pro sebe-tuhle jsem se jedné,co neznala odpověď ani na jednu z mých elementárních otázek zeptala,jestli je tam fakt zaměstnaná,nebo tam jen tak sedí a na někoho třeba nečeká.Děsně se namíchla a řekla,ať si jdu ke starostce,když se mi něco nelíbí.Tak jsem tu nánu ujistila,že tam právě jdu a zažádám ,aby jí zadrželi plat do doby,než bude něco vědět,že takovýhle netáhla nemíním platit ze svých daní.Chjo.Fšude stejný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 17:35
- Nahlásit
Neessi
JJ, všude stejný. Někdy mám pocit, že na úřednice se dělá zvláštní konkurz, při kterém musejí prokázat, že nic neumí, nevědí a nehodlají se naučit
želva
Bože můj, jak může být někdo tak hloupý. Zůstávat s chlapem kvůli budoucí hypotéce. Chlapů jsou přece všude mraky,proč si nenarazíš nějakého už s barákem?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 17:39
- Nahlásit
Neessi
žádný sklo,sedmička vlevo nahoře a už jsem věděla,že to bude zase po čase pěkně zku.venej den a BYL.
Při představě zubaře bych ten den měla taky zku.venej.
neznala odpověď ani na jednu z mých elementárních otázek
A nejlepčí je,gdyž se ji zeptáš proč tady sedí a ona ti řekne,že jsou tu pro nás!No to bych blila!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 18:39
- Nahlásit
Tak ženy, dnes tady strašit nebudu, už utíkám pryč, přijde mi to lepší než se tomu postavit čelem. kdo uteče, vyhraje, zdrhám z práce, tak sbohem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 19:41
- Nahlásit
Biluška
Někdy mám pocit, že na úřednice se dělá zvláštní konkurz, při kterém musejí prokázat, že nic neumí, nevědí a nehodlají se naučit
Du se přihlásit,konečně jsem se našla
Gerda
Jakej rozvod??Co to kecáš?To asi zas pindala Dzedzy ty svý fantazie,bo si brousí na Bendu zuby,ale marně .Když už se za ní vypravil se mnou na Ovčáry,zrovna s někým randila a to je po nadějích
jablunka
Vy ste ale trupka,pani,vite?
Neessi
Nekomentuju,dalo se to čekat,vo zubu ti povim indy,taky výživná historie
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:41
- Nahlásit
davidkova renata
Du se přihlásit,konečně jsem se našla
no s tvým vyjímečným přístupem k lidem,co tě se.rou(a tebe skoro fšichni ) a s naprosto dokonalým slovníkem a bohatou slovní zásobou peiorativních výrazů -to by nemělo chybu.Už to vidím: "Dobrý den,paní Davídková,nemohla byste .." Nemohla,Ještě něco? "Ale já jsem ještě neřekla,proč jsem tady".Tak to ani neřikejte a koukejte vypadnout,bo se nemůžu koukat na ten váš ksicht.Co sem vůbec lezete.
Nekomentuju,dalo se to čekat,vo zubu ti povim indy,taky výživná historie
To rači neeeeeeeeeee.Sem si myslela,že aspoň nebudu žrát,kvůlivá tomu zubu a vono pěkný kulový-kousat se dá vpravo,tak jsem toho zkousla docela dost,pro jistotu,abysem měla zásoby
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:47
- Nahlásit
Neessi
Už to vidím: "Dobrý den,paní Davídková,nemohla byste .." Nemohla,Ještě něco? "Ale já jsem ještě neřekla,proč jsem tady".Tak to ani neřikejte a koukejte vypadnout,bo se nemůžu koukat na ten váš ksicht.Co sem vůbec lezete.
Hele,tys mě už musela někdy vidět bo co
kousat se dá vpravo
Já už tak koušu asi 5 let,zubař je na prášky,dobře mu tak .Na hubnutí to ale nepomáhá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
Já už tak koušu asi 5 let,zubař je na prášky,dobře mu tak.Na hubnutí to ale nepomáhá
Sice to na hubnutí nepomáhá -mně spíš navopak-a takovýmu chřestítku hubenýmu,jako ste vy,pani -tak na hubnutí pomůže leda ta "zubejda",tak s tou anorexií už něco dělejte,bo jsem se tudle bála vás trochu při vítacím objímání víc zmáčknout,abych pak nemusela zařizovat převoz těla po vypuštění duše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:02
- Nahlásit
Neessi
Děte do háje!! Se bojim jít k rybníčku,aby se nepřigestili Grínpís a necpali mě zpátky do vody...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:13
- Nahlásit
davidkova renata
Se bojim jít k rybníčku,aby se nepřigestili Grínpís a necpali mě zpátky do vody...
Jako že hubený nedorostlý rákos?No to se nedivím
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
čus ségra, jestli máš strach u rybníčku jako rákos, já mám strach z Greenpeace u moře (ale ne jako mořská tráva )
Hlavně, prosím, nemluvte barvitě o zubech a zubařích (v souvislosti se zubama), hned mám husí kůži jak pralinky a chlupy v pozoru.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:21
- Nahlásit
Neessi
Jako že hubený nedorostlý rákos?
Jako že Mobidik!!
Lola1
Hlavně, prosím, nemluvte barvitě o zubech a zubařích
Nebudem nebuj,já dostávám anafylaktickej šok dyš vo tom slyšim
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:49
- Nahlásit
davidkova renata
Jako že Mobidik!!
Ha,dovolte pani,abych se zasmála!
Dneska se válel mobidik na chrudimsku na autobusový zastáfce,se divím,že sem nebyla ve správách na Nově!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 22:25
- Nahlásit
dobrou, dámy
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 22:47
- Nahlásit
davidkova renata
Děte do háje!! Se bojim jít k rybníčku,aby se nepřigestili Grínpís a necpali mě zpátky do vody...
hele fakt se nebojte, voni detektory na průhledný nemají...furt Vám to vysvětluji....
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 23:01
- Nahlásit
davidkova renata
nazdárek - bolavej zub se mi včera podařilo uknejšit vypláchnutím koncentrovaným "Tantum verde". Piškotovi taky pomoh...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 06:30
- Nahlásit
fatdog
davidkova renata
hele fakt se nebojte, voni detektory na průhledný nemají...furt Vám to vysvětluji....
Detektory na průhledný- no to nejlepší,nejtrefnější
a mně se furt zdálo,že mám poruchy vidění,když na Davídkovou koukám a vono to není poruchou,vona je fakt průhledná
|