Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 08:20
- Nahlásit

Brýýýýý ráááánko fšem...............

Neessi

mně se furt zdálo,že mám poruchy vidění,když na Davídkovou koukám a vono to není poruchou,vona je fakt průhledná
Pani Davídková je tak trochu šprýmař.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 08:31
- Nahlásit

Jestli se okamžitě nepřestanete bavit o sadistech-zubařích tak jdu pryč. Mě se odštípnul kus zubu o Silvestru, od té doby ho pouze pozoruju jak postupně chátrá a sbírám odvahu. Pořád jsem jí nesebrala dost, takže nikam nejdu A žádám ihned nastolit jiné téma.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 08:46
- Nahlásit

Neessi
Můžu prosím poslat mejlík s dotázkem???

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 08:49
- Nahlásit

Biluška
Jestli se okamžitě nepřestanete bavit o sadistech-zubařích tak jdu pryč
To chce najít nějakýho nesadistu.Mě to sice trvalo dlouho,ale našla jsem paní doktorku,ke které chodí rády i moje děti.Je to takový sluníčko,že je to neuvěřitelný.A já jsem normálně,co se týká zubaře,hysterka,ale k ní jdu úplně v klidu.

želva
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 09:13
- Nahlásit

a h o j v š e m

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 09:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

fatdog
Neessi
hele fakt se nebojte, voni detektory na průhledný nemají...furt Vám to vysvětluji....

Detektory na průhledný- no to nejlepší,nejtrefnější

Fakt moooc ftipný.Se vemte za ruce a založte si eseróčko!A tobě,se Neessi,fakt divim,bo si nemůžu vzpomenout ,že by se f tej vaší slavný přísaze někde vobjevila pasáž,jak se posmívat postiženejm!
jablunka
To chce najít nějakýho nesadistu
Ty neegzistujou...
Biluška
hlejte,zkuste to co maixnerova ,todleto tamtum .Třá vám ten zub doroste..

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 09:35
- Nahlásit

davidkova renata
Ty neegzistujou...
Ale já takovou mám,HEČ.

,todleto tamtum
To je dobrý jako prevence,nebo desifekce,ale neřeší to problém.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 09:54
- Nahlásit

jablunka
Ty neegzistujou...
Ale já takovou mám,HEČ.

Vám teda moc nevěřim...

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
Vám teda moc nevěřim...
Jj,škoda že je až Pardubicích,bych vás jinak seznámila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:22
- Nahlásit

jablunka
Paní, já vám taky nevěřím. Nesadistickej doktor v mém případě by byl pouze takový, který by mi dal narkozu ihned při vstupu do ordinace. Vyzkoušela jsem jich několik a všichni to odmítli. Jak říkám, jsou to sadisti.

davidkova renata
Na žádný todlenctum taky nevěřím, zavání to jakýmsi šarlatánstvím a eště je to moc drahý. Kam bych přišla kdybych kupovala takový drahý todlenctum? Mojemu zubu musí stačit zubní pasta Odol a běda jak neodolá

Lidi dělá se vám špatně když vidíte červy? Mám vám povyprávět co jsem našla ráno ve sklepě? Fujtajksl to zase bude den

želva
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:28
- Nahlásit

Biluška
tak červíky já můžu

želva
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:33
- Nahlásit

a jestli to vyjde,tak si dnes koupím sklípkánka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
zavání to jakýmsi šarlatánstvím
Ale depa,pani,to sou bylinky.
Lidi dělá se vám špatně když vidíte červy
Jako jo.A de vo to,kde voni sou nalezlý. Co ste našla ve sklepě?Mrtvolu.Mám taky historku:na patře u mámy v baráku,bydlela stará samotná pani a v horkým létě doma nezvodpovědně uhynula.Krom toho,že se nafoukla,spadla z postele na zem a protekla se k sousedům o patro níž ,posloužila jako líheň a když pohřebáci asi po měsíci přijeli,nalili jí do pytle,tak ty červícíí měli hlad a lezli z bytu pod dveřma ven na chodbu .Chudák máma pološílená volala snad i na Hrad,aby to jako někdo přijel dezinfikovat,ale kampak na ně.Nakonec na chodbu vylila 3 flašky Lysolu,ty smrady se spojily a máma a celej byt smrděl tak,že nemohla ani na nákup.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:40
- Nahlásit

želva
tak červíky já můžu
Ty taky můžeš ouplně fšecko!

Biluška
Lidi dělá se vám špatně když vidíte červy?
Blééééé,červi a paboucí nebrat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:41
- Nahlásit

želva
Tak to ti je příště pošlu . Jsem uvařila pejskům dva hrnce jater, jeden sežrali hned a druhý jsem strčila do sklepa, že ho dostanou na druhý den. Normálně jsem ho dávala vždycky do ledničky, ale teď jsem si uvědomila, že už nejsme v paneláku a máme k dispozici ten krásný, velký, vlhký, chladný sklep jako dělaný pro uskladnění potravin. Jenže hrnec v ledničce má tu výhodu, že na něho nezapomenete, neboť ho neustále vidíte. Hrnec ve sklepě má naopak tu nevýhodu, že na něho raz dva zapomenete. Jako třeba já . V noci tady byla megabouřka, úplně strašlivá, hrozivá moc. Blesk stíhal blesk, hromy duněly jak při manévrech, potok před barákem se hrozivě rozvodňoval a ježibaba, co ji neměla ráda Akélka, lítala s baterkou kolem potoka, protože jí pomalu, ale jistě vtékal na návštěvu. Asi si myslela, že ho tou baterkou zastaví . My jsme spokojeně spali, jelikož na sklepní bazén už jsme zvyklí a nakonec piraňky občas potřebují čerstvou vodičku. Ráno jsem šla zjistit kolik vody přiteklo (kupodivu žádná), zato jsem potkala ten zapomenutý hrnec s játrama. Teda, aby nedošlo k mýlce, původně s játrama. Teď tam bylo muší hnízdiště. Mě se teda z červů špatně nedělá, ale tohle bylo na mě moc . Ani maso, ani hrnec nebyli pod červama vidět. Blé fuj bek. Hlásím návrat ke tradicím a hrnce s masem už budu opět umísťovat pouze do ledničky

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
Krom toho,že se nafoukla,spadla z postele na zem a protekla se k sousedům o patro níž
Tak to muselo bejt výživný...........(blicí smajlík)

želva
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:45
- Nahlásit

Biluška
ale tohle bylo na mě moc . Ani maso, ani hrnec nebyli pod červama vidět.
no tak to věřím,já myslela že jich tam bylo málo,ale ztohodle bych taky asi blila

želva
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:47
- Nahlásit

jablunka
Ty taky můžeš ouplně fšecko
jedině co nemůžu a kam bych asi nevlezla je ke zvířeti - krokodýl

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:49
- Nahlásit

Biluška
Jenže hrnec v ledničce má tu výhodu, že na něho nezapomenete, neboť ho neustále vidíte. Hrnec ve sklepě má naopak tu nevýhodu, že na něho raz dva zapomenete.
Mám podobnou zkušenost při prvním roce bydlení v domečku.A navíc si vzpomínám,jak jsem týden po příjezdu z porodnice(5 a 1/2 roku) brečela,že mi v -25°C nebude schnout prádlo a drahý se na mě podíval jak na debila a připomenul mi,že máme kotelnu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:49
- Nahlásit

želva
Ne, bylo jich tam příšerně fuj bek bléééé. Následujících patnáct let budu krmit pouze granulema
Jdu okopat zákonky, ale jestli narazím na žížalu tak za sebe dneska neručím

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:50
- Nahlásit

želva
jedině co nemůžu a kam bych asi nevlezla je ke zvířeti - krokodýl
NEVĚŘÍM!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:53
- Nahlásit

jablunka
Já zjišťuji, že bydlení v domečku má ještě jednu obroskou nevýhodu. Děsně nerada žehlím. Většinou uplatňuji metodu kolegyně Davídkové "pěkně to pověs a pak to rovnou narvi do skříně" . V praxi to ovšem vypadá tak, že sundám prádlo ze šňůry, donesu domů, nutně na mě volá jiná práce, takže ho položím do křesla.....no a než se k němu za půl roku dostanu tak už je šíleně zmačkané a musí se vyžehlit. V paneláku jsem ho házela do toho křesla a když přestalo být křeslo vidět tak jsem usoudila, že je nejvyšší čas žehlit. Zrádný domeček mi umožnil prádlo házet do prázdného pokoje na koberec.....Lidi, průšvih, do toho pokojíku už skoro nejdou otevřít dveře !!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:04
- Nahlásit

Biluška
Já zjišťuji, že bydlení v domečku má ještě jednu obroskou nevýhodu. Děsně nerada žehlím.
Tak v tomhle mám neuvěřitelnou kliku,v žehlení se našla moje cérenka.Jinak bych tu kotelnu měla taky plnou nevyžehlenýho prádla.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:15
- Nahlásit

Biluška
davidkova renata
Sem si vzala akorát oběd, že jako si předčtu ty malé broučky a ono ejhle mrtvola, ve sklepě játra a na monitoru kuře, ale jsu statečná celé jsem to přečetla a i spapala.
Jste mě za se dámy dostaly, ale davidkova renata
byla lepší, tak se paní Biluška
polepšete.

Biluška Jo a musím Vám říct paní, že já mám úchylku na žehlení, vše co ten den vyperu tak taky musím hned vyžehlit.
Jedu k Vám na brigádu. Kolikpak dáte za vyžehlenou místnost?

fatdog
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
Fakt moooc ftipný.Se vemte za ruce a založte si eseróčko!A tobě,se Neessi,fakt divim,bo si nemůžu vzpomenout ,že by se f tej vaší slavný přísaze někde vobjevila pasáž,jak se posmívat postiženejm!
pani nachodou fubec nic se nedeje......jak ja bych byl rad pruhlednej...bych byl na tech ovcarech uz celej zbytek zivota a furt jen skodil a skodil...si to predstavte, jakou bych mel radost, jak voni by me tam nevideli....vycmuchat by me taky nevycmuchali nebot mam skvele žumpoidní mimikry, takže to by jim taky nepřišlo jakože vůbec divný....no bez šance........leda, že by na tý nový štaci nebyla žumpa, booo pak bych se vodlišovat moh a priblém by byl hnedle na snadě.....
takže buďte ráda a z mé bledé závisti si nečiňtě žádnou trůdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:22
- Nahlásit

Darina1
Jedu k Vám na brigádu. Kolikpak dáte za vyžehlenou místnost?
POjeďte paní, pojeďte, na ceně se určitě domluvíme Můžu platit ve švestkách a v rybízu? Co se týče těchto platidel jsem totiž milionář

fatdog
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:24
- Nahlásit

davidkova renata
Nessi přísahala věrnost straně? No hlavně, když není vet...ty mám totiž faktivky vod srdce rád až skoro k zbláznění.....

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:25
- Nahlásit

Biluška
Můžu platit ve švestkách a v rybízu? Co se týče těchto platidel jsem totiž milionář
Tý jo,to už se docela postoupilo od kapříků.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:33
- Nahlásit

Biluška
No paní, že se nestydíte mě uplácet nějakým otlučeným z bouřky ovocem a zatím Vám ve sklepě plavou kapříci. Tož to se polepšete a nebo si odvezu Lílatko.
Helé paní a co furt tu děláte kdy už jste slibovala to rytí záhonu, no a vy furt tu jste.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:34
- Nahlásit

Darina1
Sem si vzala akorát oběd, že jako si předčtu ty malé broučky a ono ejhle mrtvola, ve sklepě játra a na monitoru kuře, ale jsu statečná celé jsem to přečetla a i spapala.
Šikovná holka,my kynologové sme na humusoidní situace trénovaný.Ovšem do toho Biluščinýho hrnce bysem si asi ublinkla Až pojedete vod Bilušky,vemte to přes Prahu,dítě konečně pozná,jak vypadá vyžehlený triko.Si myslim,že jednou v životě by to měl zažít...
fatdog
jak ja bych byl rad pruhlednej...
furt jen skodil a skodil
K tomu nepotřebujete bejt průhlednej!
nečiňtě žádnou trůdu
Ok,nebudu se zabývati žádnou Trudi.Raději si vyhledám nějakou zaručenou a funkční dietu,při které můžete jíst vše a neomezeně a navíc se ani nepohnout a kila jdou dolů sama!!!.Akorát si musim dát pozor jak varuje výrobce,abych jako nezhubla třá moc,kdybych chtěla jen 5 kg ,tak abych to včas přerušila bo jinak bych mohla nekontrolovaně zhubnout třá až vo 15 kg.Hm...to sou věci...

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání