Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 10:12
- Nahlásit

Biluška
Pán se nějak urazil
A urazil si aspoň něco důležitýho?

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:17
- Nahlásit

Biluška
Pán se nějak urazil
a máš po višních? Nebo von?
Jsi už pumu dlouho neviděl, co? Ta totiž na zemi není skoro vůbec, ta je furt v letu

handula
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:24
- Nahlásit

davidkova renata

A seš náhodný návštěvník,který si potřebuje udělat obrázek o dění na Ovčárech pomocí netové diskuze? v tématu evidentně zcela nekynologickém??

dle data registrace zjistíš, že jsem náhodný návštěvník už asi 3roky , na Ovčárech jsem se byla párkrát juknout a jsem prostě jen zvědavá....

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:38 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

jablunka
Lola1
Po višních mám já, k mé velké radosti. Kmeny a kořeny jsou na jeho pozemku, ale většina větví trčí k nám. Vzhledem k tomu, že všechny stromy na mém i jeho pozemku byli prořezávány naposledy za Františka Josefa jsem k němu vznesla požadavek, aby ty svoje prořezal, nebo k tomu pustil mě. Soused nechtěl, neboť prořezávání stromů mu připadne A/ zcela zbytečná práce B/ týrání stromů C/ se mu příliš husté nezdály . Nakonec jsem mu vysvětlila, že je to zcela nutné, neboť se v těch neprořezaných stromech A/ množí plísně a jiní fujtajblíci neboť se tam nedostane sluníčko a B/ nedozrává ovoce, neboť se tam nedostane sluníčko. Světe div se, pochopil to Ale byla to dřina

Když už jsem byla v tom přesvědčování samečků tak jsem ukecala i Tomáše, že čtvrt roku po stěhování je ta nejvhodnější doba na pověšení obrazů. Kupodivu se nechal ukecat, ale jeho věšení obrazů spočívalo v tom, že já jsem přinesla obrazy z půdy, umyla je, vybrala nejvhodnější místa na pověšení, našla Tomáše kouřícího v kůlně a poníženě požádala o jejich pověšení. Tomáš přišel s vrtačkou, stoupnul si na židli, vyvrtal požadovanou dírku a začal z židle udílet pokyny. "Podej mi kleště", "podej mi šroubovák", "podrž to", "sundej to", "ten šroubovák", "kurňa, to je malá díra" , " vrtačku", "vrták", "ten ne, devítku", "říkám devítku", "kleště"......atd po celých devět obrazů. Já chci toho delfína !!

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:49
- Nahlásit

Biluška
průběh prací úplně vidím, je to jak přes kopírák (jen to kouření je navíc)

Když už jsem byla v tom přesvědčování samečků tak jsem ukecala i Tomáše
to máš dnes tedy velmi úspěšný den

Já jsem včera a dnes sama doma, tak si užívám: peru, vařím potvory rajčata na kečup, kterých máme na zahradě asi ještě 200 kg, naštěstí zrají postupně a v přestávkách rozebírám knihovnu, knïhy skládám do krabíc a jelikož jsem sama doma, úspěšně jsem navštívila kontejner na papír a část složila tam. Ale je to fajn, nemusím vařit apod., včera mě pozvali sousedi na grilování, když prý jsem sama doma. Takový víkend bych brala aspoň 1x za měsíc.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 13:28
- Nahlásit

dobré poledne všem,tak jsem se vyspinkala a hlavně vykoupala ,na vejletě od čtvrtka se mě moc líbilo v ovlčárecké olympiádě Sindy obsadila 10 místo a Ferda 4 místo ,dostali jsme diplom,2 hrnečky,2 fidorky a 1 přívěšek hafana na klíče
Ferdu jsem moc obdivovala a víc si ho vážím,Sindy trochu zlobila ale jinak byla dobrá a Dasty,ten nezávodil,páč jsem ho brzo ráno odvezla do Prahy abych mohla jet s těma 2 dom.
Všici psy ještě ted dospávají ovčáry

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 17:40
- Nahlásit

Biluška
jsem Růdu varovala, že Aki zdrhne odkudkoliv . Vzpomínám si na jeho sebejistý výraz a ujišťování, že "odsud teda určitě ne "
No šikouná vona je,Ruda razí teorii,že někdo blbě nebo vůbec nezavřel kotec.Nevim..Ale fakt je,že jí ani nenapadlo vydat se kamkoli jinam než přes cestu na dolní psinec.Tam vyváděla ,že chce taky na olympiádu
když mě udivuje, že Isdpch měl odvahu vézt Želvu a neměl přitom strach, že si urve kýlu. Nebo v to doufal? . Princip slalomu je mi taky celkem jasný, ale co znamená hra "namoč psa do necek" a "želvo podlez koně" ?
No vono to bylo tak,že pokud psovod nezvládne svýho psa v tý daný disciplíně,tak to muší udělat za něj aby měl aspon 4.Tak proto je tam občas Želva za psa.Necky byly hlavně proto,aby se psi ochladili a taky se ukázalo,že ne každej je na necky zvyklej a tak klade krapet odpor .Třá Nýný. Ve vaně ja jako doma,bo je tam na packy či podvozek po každým venčení,ale necky prej že ne.Tož sem mušela použít traverzu a jak to šlo,panečkuPodlez koně byl spíš cvik pro páníky jak jsou na tom s nervama.Třá isdpch dost blbě,bo se velkejch psů bojí a sato velkej je,vo tom žádná.Napřed že do toho teda nejde,ale pak sme ho vyhecovali,takže šel.Foto bude,ale já to nefotila,někdo jinej ale jo,tak to časem dodá.No jako celek to bylo pojatý spíše na to,jak se psi dovedou vypořádat se situací ,kterou neznaj a jak je páník dovede přesvědčit,že de vo houno.Prostě do praxe jaxi.Škoda,že se nezůčastnili sporťácííí bo ty by s těma čoklama nedokázali ani projít bránou
handulana Ovčárech jsem se byla párkrát juknout a jsem prostě jen zvědavá....
Ale o to přeci nejde,ale znáš tu spoustu lidí a nakonec i ty Ovčáry.Takže je normální,že nahlídneš.Ale neni normální,aby náhodný návštěvník zavítal do tohodle debilního tématu pomalu o 300 stránkách aby zjistil,jak to chodí na nějakejch Ovčárech.Už mě neba to rozvádět,pouze je to podle mne nebetyčná blbina.
jablunka
Že vy ste byla f učení u Šaudka???
Nooo,skoro,možná to bude i tim ,že ty fotky fotil isdpch mým foťákem,abych je sem mohla hned včera fláknoutAle nikomu to neřikejte,budu aspon vypadat jako že to umim
fatdog
no vidíte, tak se to zas jednou obešlo aj bez problému a to je fajn še jho, noneeee
Jistě,ono se to vždy obejde bez skutečného problému,to akorát Vy se furt snažíte nějakej pracně vyrobit.No každej se holt baví jak umí...

želva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 18:10 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
nazdar,nevím jak Nyný,ale ti moji psy ještě pořád by spali

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 18:15
- Nahlásit

želva
No Nyný byla na šrot včera,takhle jsem jí ještě mrtvou neviděla,ale dneska je celkem normální.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 18:17
- Nahlásit

davidkova renata
tak to se u nás říct nedá,taky jsi zapadla brzo spát? já byla tuhá už ve 20 hodin,jenda musel večír venčit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 18:19
- Nahlásit

želva
Já zkolabovala ve 21,nevenčil nikdo bo nebylo koho.Až ted sem se krapet vzpamatovala bo mě eště navíc bolela hlava

želva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 18:20 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
a dívej se ve středu na Vlastní voči na Novu,bude tam Ruda,ale ještě co jsem ho neznal a
neboj já musela vzít si prášek na hlavu a hlavně jak já se rochnila ve vaně,jsem si takle dlouho vanu neužila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 18:33
- Nahlásit

želva
dívej se ve středu na Vlastní voči na Novu,bude tam Ruda
Ok,kouknu

želva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 20:02
- Nahlásit

Sali
víkend s Váma bych nemusela přežít ani v několikahodinovém provedení, a úklid po něm následující dny už vůbec ne.
tak můžeš začít po nás uklízet,už jsme pryč,užij si to

želva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 20:25
- Nahlásit

http://album.volny.cz/davidkovarenata/view.php?alb um_id=91778&browse_page=1&view_page=15#img
a tahle
http://album.volny.cz/davidkovarenata/view.php?alb um_id=91778&browse_page=0&view_page=0#img
tyhle fotky se mě moc líbí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 20:41
- Nahlásit

želva
no ale isdpch dostane důtku bo tam Ferdu nezachytil an sedí na lavičce vedle toho půllitru a přemejšlí vo nesmrtelnosti chrousta

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 21:00
- Nahlásit

Jenom procházím a přeju všem krásnou letní noc. Celé odpoledne jsem trhala Isdpchovo modré zlato až jsem nakonec spadla z ringle Jsem tak strašlivě rozbitá, že by mi Isdpch záviděl, takže vám to radši ani nepopíšu a jdu spát . Dobrou s kobrou

P.S. Lilátko žere švestky, ale pouze natrhané v kyblíku, jinak jí nechutnají

želva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 21:01
- Nahlásit

davidkova renata
no jo Ferda je takovej hafan,kam ho dáš,tam ho pak i najdeš a nesmírně mě překvapil,jak jsme šli na vychajdu asi 3km a on celou cestu šel s námi a bez zastavení a pak se ani nebál koní co jsme viděli,je to prostě ŠIKULKA A JSEM NA NĚJ PYŠNÁ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 21:29
- Nahlásit

Biluška

nakonec spadla z ringle Jsem tak strašlivě rozbitá, že by mi Isdpch záviděl, takže vám to radši ani nepopíšu a jdu spát
Jéééžiš pani,to bude mít isdpch fstek!.Von tentokrát vod vohně ani nechytil a to přikládal celej večír jak topič elektrárenskej.Jediný co mu trochu prosvětlilo pobyt bylo to,že Čert utrpěl asi 3 povrchový tržný rankyTo bylo radosti. Neustále zdůrazňoval,že je mu zcela jasné,že o nic nejde,ale v zásadě se s ním nedalo o ničem jiném bavit.Neustále kladl doplňující otázky a nezasvěcenec by usoudil,že Čert je používán pravidelně na zápasy a má zrovna jeden za sebou.Dále odmítal návštěvu veterinární kliniky,leč pouze z důvodů víkendu,což by ho stálo nemalý příplatek,který si rychle přepočetl na lahvová piva.Být všední den,sedí tam s čoklem už hodinu před otvíračkou.V pátek večer mi psala SMS Neessi,kterážto je lékař(považte,to terno ,pani ),že dorazí v sobotu ráno na otočku.Isdpch se hned začal těšit jak to s ní probere(vona je sice gynekolog,ale co už... ) a taky jí přepad eště než vylezla z auta.Nebudu vás dále zatěžovat popisem situace,kdy se neustále každého dotazoval,čímže tedy to má Čertoj čistit,aby nenastaly komplikace.Nerva chytil ve chvíli,kdy někdo řek,že je to furt otevřený a možná na jeden steh a někdo další,že at děkuje bohu,že to je otevřený ,páč jinak by se tam mohla udělat kapsa a mohlo by to dělat neplechu.Takže se nedokázal rozhodnout,esi má bejt rád či nerad .
Každopádně to tu klidně ráno popište,páč dneska vodjel na tábor a vrátí se až za tejden.Za tu dobu tu bude hafo stránek ,který stejnak přečíst není v lidskejch silách.Teda pokud ovšem člověk není sporťák nebo náhodný návštěvník .Isdpch není ani jedno,takže klidně pište.
Přeju brzké uzdravení ,hlavně kvůli Lilátku bo je snad úplně jasný,že mu pro ty švestky musí někdo vylízt,páč by tuty z toho stromu hapalo.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 21:51
- Nahlásit

davidkova renata
ještě že nejsem na vovčárech,páč tady leje šíleně a je tu hnusná bouřka
jdu spát,dobrou noc

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 22:05
- Nahlásit

želva
čau, ten Ferda, to je opravdu pěkná fotka. Pozdravuj ho.

fatdog
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 22:10
- Nahlásit

davidkova renata
Jistě,ono se to vždy obejde bez skutečného problému,to akorát Vy se furt snažíte nějakej pracně vyrobit.No každej se holt baví jak umí.
vždy? hm a i všechno že jo? takže to jooo....vlastně všechny problémy na Ovčárech jsem vyrobil já....

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 07:01
- Nahlásit

želva
isdpch
Pěkné ráno všem.
Včera jsme si prohlédli fotečky a přečetly povídáníčko, no moc pěkný, ale můj manžílek se rozčílil na tom, že si s vás dělají šoufky no a to ještě tak veřejně. Těžko jsem mu vysvětlovala, že se znáte a že jste kamarádi, hold si to nedal vysvětlit a stále mlel to svoje, že veřejně ne e, ale jinak super.
Takže paní Biluška
už žádné šoufky ( ale jo já mu zakážu to číst ).
No a už za se prskám na monitor.
Paní davidkova renata
polepšete se a více informací, páč se mi ten váš popis moc líby.
Pac a pusu posílá Biško a Damiško.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:44
- Nahlásit

Darina1
Ahoj paní, vysvětlete veleváženému panu manželovi, že až u nás spadne z ringle tak si z něho taky budem dělat šoufky, páč je to náramná sranda . Když jsem trhala švestky tak si moje vlastní pětileté dítě stouplo přímo pode mě. Vyhnala jsem ji pryč se slovy "až budu padat, tak abych nespadla na tebe" . Dítě znalecky odhadlo výšku stromu a na něm umístěné maminky a pravilo "až budeš padat tak už ti bude úplně jedno kam budeš padat. Běž výš, aby tě to pak nebolelo " Mám děsně sadistické děti
Davídková Renata
Paní umíš si představit ten průšvih, kdyby si ty tři povrchové ranky způsobil Isdpch? Jestli byl celý den pohromadě s Neessi tak už teď určitě porodil a my jsme o tu srandu přišly Mohl by alespoň poslat sms co se mu narodilo, to je snad slušnost

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:02
- Nahlásit

Biluška
Paní nemůžu páč on má svojí hlavu a co si prej jednou do ti hlavy zaseje tak to tam pak klíči.
A sadistické dětičky mám taky, paní nejste výjimka a příště bych prosila lest výše ať je o čem psát.

želva
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:06
- Nahlásit

dobré ráno všem
Darina1
to ten můj taky nepochopí a vysvětlovat mu to nemá cenu

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:18
- Nahlásit

želva
Ale stejně jsou to naše zlatíčka ( manžílkové ), já nedám na toho svojeho dopustit.

želva
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:45
- Nahlásit

Darina1
tak to já ne,já bych nejraději vyměnila,ale nemůžu kvuli baráku který on asi bude mít a mě potřebuje aby mu na to někdo přispěl a on to dobře ví,takže je to sice pro někoho divnej vztah jak takle žijem,ale mi jsme spolu už asi 10 let a takle nám to vyhovuje,on chodí do práce obden a já večír a nelezeme si na nervy,jsme rádi že se vydíme jenom obden,každej si děláme co chceme,nechodíme spolu venčit,nejezdíme spolu na vejlety,nechodíme spolu na nákupy atd.. prostě každej žijem v tom svém světě a ten druhej to chápe,každej měsíc zaplatíme společně nájem a různé poplatky a zbytek si necháme,kam chodí on když nejsem doma,nevím,on tedy ví že jezdím tak za RD a na vejlety se psy,ale jeho to nezajímá,vždy když se ptám jestli mu to nevadí,tak mi odpoví '' a proč by mě to mělo vadit,máš koníčka,tak si to užívej,ale bezemě''
asi takle

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:52
- Nahlásit

želva
Želvičko asi takhle každý má zařízeny život jak mu to vyhovuje ty máš tak a já jinak a jsme spokojene obě. Já mám manželství které trvá jíž 25let a se seznamováním 27let a říkám, že bych neměnila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:15
- Nahlásit

želva
Kdysi jsem taky měla takové manželství. On věčně seděl doma, já jsem s dětma chodila na cvičák, na koupák, ven..... Po čtyřech letech mi došlo, že jsem v podstatě mladá vdova a začala jsem se ptát k čemu mi ten chlap do prčic je. Zjistila jsem, že k ničemu a když mi o pár týdnů později postavil ultimátum "buď já, nebo druhý pes" tak jsem s absolutně klidným svědomím prohlásila "fajn, tak teda puma a žádost o rozvod máš na stole" . Od té doby si dávám bacha, abych s chlapem měla společného něco víc než trvalé bydliště. Protože mě to teda nevyhovovalo

Darina1
Na švestku už dneska nelezu, ale jdu natírat překážky, přitom je taky možný nějaký ten průšvih

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání