Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 17:13
- Nahlásit

fatgod

Aha, tak proto jsi nastolil tohle rektální téma.Dík za info

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 18:17
- Nahlásit

Milé soudružky,milí soudruzi
páč to balím a minimálně do čtvrtka nebudu u PC,tak se s váma loučím.Třikrát HURÁ Moravě!!!HURÁ,HURÁ,HURÁ........

želva
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 19:02
- Nahlásit

Joker
cože,fakt jop,tak to já se voptám zítra jak to tedy je,já mám jít dokt. Čápovi

želva
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 19:04
- Nahlásit

davidkova renata
no tak kde jsou fotky a vyprávění?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 19:44
- Nahlásit

Čus fšicí ,taxem doma.Jen v rychlosti bo sem zjistila,že tu práci tady za mě nikdo neudělal .Tagže...cestou sme se pravda kousek ztratili,ale fakt jen malinkej.Benda se nějak asi zamyslel(no to né,to je blbost) a vjel do nějaký diuný uličky co nevedla nejspíš nikam,maximálně do vesnice Tajná.Ale rychle to zaregistroval a votočil to asi po 50 metrech,tak snad se to ani nepočítá.Pak už to probíhalo splavně až do tý doby,než vyšlo najevo,že identita Dzedzy tam zanechala psa osudu a šla někam randit bůhví s kým.Benda tam jel de facto kuli ní a dyš zjistil,že je mu asi nevěrná,nebylo do něj už nic.Dokonce si ani nedal ten zbylej gulášA dokonce byl tak mimo,že se ani nebránil,když mu někdo strčil kolečko do ruky,páč dovezli Vetamix.Pak sme šli vykoupat psy,dali si cígo a vypadli.Akéla tam průběžně rotovala a i se šmajchlovala.Akorát vobčas na nějakýho čokla zavrčela,aby jako udržela ten kredit zlýho psa,ale dál to nerozváděla.Pak si chtěla hrát s Nyný,jenže ta se na ní vyprdla,bo byla nasraná,že na ní ze začátku dělala držky.
Jaká je ovšem situace na Ovčárech nyní nevíme,bo při našem příjezdu jsme na stole zaznamenali 2 velké,podezřelé útvary,o nichž někdo tvrdil,že to jsou pýchavky a někdo další z nich vyrobil chutnou krmiCpali se všichni(krom nás s Bendou),i naše Božstvo,takže tuhle dobou budou asi svorně na infekčním Škoda,že tam nebyl isdpch bo otravu ve svém repertoáru ještě neměl
Foto zítra nebo později...

Smečka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 19:50
- Nahlásit

isdpch
to skutečně ne, mezi mým příspěvkem o větrání a tvým příspěvkem ve kterém mě oslovuješ se nevyskytuje ani jeden příspěvek od tebou jmenovaných osob.

A já tvrdím něco jiného?
Když přestaneš reagovat,přestanu i já.Myslím,že natolik už se známe.Ty jsi ten kdo napadá ...vždycky se ozvu,s tím se smiř.
Danielo, ty to tady prostě sleduješ, tebe to zajímá, tak to aspoň přiznej a nedělej kolem toho komédie.

Ty jo ty jsi komik
Přiznávám,hlavně mě nemuč pro svatého Petra
Nedovedu si vůbec představit jak bych mohla reagovat na něco,co nesleduju jasnovidec nejsem.
Nyní mě to zajímá hodně,chci vědět jak bude pokračovat Akéla u Desenského a tady se o ní mluví.
Ale abych ti nekřivdil
Ty? Ne, to by mě ve snu nenapadlo něco takového.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
Vyřídila jsi vašemu božstvu, že se Akélce musí zpívat?? Chuděrka moje malinkatá, oni ju tam týrají a nezpívají jí .

Sali
Tak já se někdy zajedu podívat a písnu další kapitolu do svého bestseléru o Bobulce

isdpch
DOZRÁLY ŠVESTKY, ZAČÍNÁ SKLIZEŇ

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 19:55
- Nahlásit

isdpch
Smečka
Vy dva jste horší jak moji haranti. Je mi jedno kdo to začal, já to skončím. Každý do svojeho pokojíka a uklízet, nebo tam na vás vlítnu a nepřejte si mě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 20:24
- Nahlásit

Mejdej, mejdej, mejdej,
Morava volá Prahu na pomoc. Žádáme všechny soudruhy a soudružky, aby nám pomohli splnit plán.
Jsem se na ty švestky podívala zblízka a zjistila jsem, že třešně se proti nim neurodili . Na těch stromech není ani vidět listí, je to jednolitá modrá barva. Pomoc pomoc. Špendlíky už jsou skoro přezrálé a ještě mi zbývá jeden a půl stromu. Lískáče a ořechy začínají dozrávat, dávám jim tak týden, dva. Ringle +- týden. Pomoc pomoc pomoc.

želva
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 20:26
- Nahlásit

Biluška
přijedu,ale kdo mě tam k vám vodveze?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 20:29
- Nahlásit

želva
No buďto Isdpch, nebo sem jezdí parní lokálka. Taky už jsem tady viděla projíždět autobus, ale to byl nejspíš zájezďák . Ale neboj,jak Isdpch uslyší o švestkách tak vyrazí ještě dneska
Tomáš celé léto tvrdil, že švestky miluje a že je sní v jakémkoliv množství. Dneska se podíval zblízka a nějak mu ztuhnul úsměv na rtech . Už dokonce nadhodil, že bych teda snad mohla nějaké vzít v pátek do kanceláře.....

želva
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 20:45
- Nahlásit

Biluška
neboj,určo bych zatebou někdy ráda jela,tak určo je neporážej a příští rok se dám u tebe na brigadničinu a budu trhat do aleluja

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 20:48
- Nahlásit

Biluška
jak Isdpch uslyší o švestkách tak vyrazí ještě dneska
jj, ale nesmí slyšet tohle o polotovaru, ale o hotovém výrobku v lahvích.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 20:57
- Nahlásit

Lola1
jj, ale nesmí slyšet tohle o polotovaru, ale o hotovém výrobku v lahvích.
Pššt, to bude překvapení Ten bude koukat, až zjistí, že mu flašky teprve visí v přírodní formě na stromě . Na druhou stranu má možnost rozšířit si vzdělání o trošku botaniky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 21:06
- Nahlásit

Biluška
Mejdej, mejdej, mejdej

Pani,co bysme f tom Práglu za ty vaše peckovice daliNemáte smysl pro vobchod,máte bejt ráda,že máte konečně ty majetkyIsdpch k tomu pustit nemůžem,pokud se pokusí vylézt na strom,způsobí se těžká zranění.Ale Želva je dobrá volba,sežere cokoli je v dosahu,ta by vám vod nich mohla pomoctZejtra je středa,to jede nějaká mašinka né?Akorát nevim,esi tam nebo zpátky..
Hlejte,vo tom zpěvu se sem namouduši chtěla zmínit,ale ten blbej Němec mi to zas zkazil .Nicméně se domnívám,že Akéla by naopak zpěvěm trpět začala!Ale f pátek,pani,jí zazpíváme společně f plný sestavě,počítám tak kolem 11 večírEsi jí doted nehráblo,tak pak je to na tuty..
Tumáte pani
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=91616&browse_page=0

Smečka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 08:27
- Nahlásit

isdpch
Tak jo.
Doporučuju hned ráno mokrý hadr na hlavu.Pokud výměně teplot nebrání vlasy,jde to prý rychle

želva
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 08:43
- Nahlásit

davidkova renata
no fotečky pěkné a Bendovi to mooc sluší a co se týče toho jídla,budu muset hubnout,ale až po Ovčárech
a napište mi má drahá maminko jestli budete u rybníka,něco vám přivezu

jinak ahoj

želva
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 08:56
- Nahlásit

isdpch
no tohle jsou rodiče,pomoooooc ,neboj sebou beru jenom trochu žvance pro psy a sobě lančmíd a vodu budu pít tam

Smečka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:00
- Nahlásit

a když nebrání mozek to je potom fofr, ale co tobě budu vyprávětisdpch
Nic,protože si nedovedu vůbec představit o čem bys ty konkrétně mluvil

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:06
- Nahlásit

isdpch
hááááskýýýý, ten benda přes prázdniny ňák vyrost

A já myslela,že to je tím mojím monitorem,co dělá z lidí tlusťochy

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:13
- Nahlásit

davidkova renata
No jo, kde jinde by Ovečka mohla být než u žrádla Bwt - už vykradla Modrému ledničku?

All
Nejnovější příhoda ze severu (pro Tintu a Neessi z jihu)
Když byla Winky malinké štěňátko a čůrala spokojeně doma milovala Tomáška. Jakmile měla příležitost dala mu svoji lásku najevo tím, že mu načůrala,nebo nakakala do papuče. Tomáš ve čtyři ráno vstával do práce a hádejte co udělal . Po čase už jsem jeho řev na téma "já to pitomé štěně přerazím, zabiju, vyhodím...." už ani nevnímala. Winky vyrostla a čůrá slušně venku. Místo ní doma likviduje koberce a moje nervy BonišMyš. Včera Tomáš ležel na podlaze a rozebíral počítač (on furt rozebírá nějaký počítač, je to takový jeho švihlý koníček, pořád nepochopil, že přidržovat konec látkového tunelu je mnohem zajímavější a potřebnější). Bonince se moc líbilo jak hýbe myší a snažila se ulovit myš, nebo alespoň jeho ruku. Po chvíli přeskakování Toma a myši se unavila a dala najevo, že by šla spinkat. Jenže to v naší smečce není tak jednoduché, on by mohl přijít jiný z těch šmejdů a tu myš jí ulovit zatímco ona bude spát. Takže suverénně dřepla a počůrala Tomovu ruku Sameček řval jak najatý, dožadoval se okamžité satisfakce v podobě vystěhování štěněte do kotce, nebo alespoň na půdu, strašlivého seřezání štěněte, jeho okamžitého prodeje, nebo odvozu na Ovčáry. Já jsem nebyla smíchy schopná slova, takže nejen, že jsem nezasáhla, ale navíc jsem byla samečkem obviněna, že nadržuji štěněti a jemu se posmívám. Naštvaně odešel do koupelny a v tmavé chodbě šlápl... hádejte do čeho . Nebavil se s náma celou noc, teprve ráno nás vzal na milost, protože volal z práce, že zapoměl termosku s kávou ať mu ji přivezu
Noooo, možná vezmu vlky a kafe na procházku

želva
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:19
- Nahlásit

isdpch
jsi chytrej chlapík,no to víš že budu pít takovou červenou a žlutou vodu ,sama si vezu hned 2 láhve

aren
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:34
- Nahlásit

Nazdárek lidi.
davidkova renata
Pěkné fotečky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:44
- Nahlásit

Biluška
No u vás bych chtěla dělat samečka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:04
- Nahlásit

isdpch
já teda ne, dyť je to u nich vo h.......

No,takže je vlastně fšecko jak má bejt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:10
- Nahlásit

isdpch
kdy začínáš u plotny
Zejtra ráno..
Se asi pos...u!Navíc má bejt f pátek vo 15 st. míň a kosa
Du asi k rybníku,je to tady taky vo ho...ě jako u Bilušky doma nebo se tu děje něco zajímavýho?

želva
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:21
- Nahlásit

isdpch
prosímtě,asi bude velká změna,jela bych už zítra,gerda naloží pár čoklu a bákg a jáí přijedu s Dastym autobusem a vy tam přijedete v pátek,ale vše budu vědět zítra ráno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:27
- Nahlásit

isdpch
a jaké bude menu, já abych věděl kolik si mám vzít ešusů
Neber si žádnej,třá v nějakým hnutí mysli se na fšecko vys...u a můžeš si nasbírat třá nějaký kořínky.Prej je to zdravý...

želva
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:29
- Nahlásit

isdpch
prosímtě,pampelišky rostou všade a kopřivy taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:40
- Nahlásit

isdpch
No hele,já bysem to klidně udělala,ale tvoje smůla je,že z toho rozumim akorát spojkám a eště ne všem.Takže si připraf nožík na ty kořínky
Anebo...případně až dorazí Biluška,ta by mohla podat nějaký vysvětlení k tomu tvýmu menůůů

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání