Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:01
- Nahlásit

Neessi
Pani,gde zasejc ste
Pani,právě sem utrpěla šok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normálně se po mě procházela blecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A já furt,proč sem tak pohryzaná,že sem jako lezou voknem komářííííí !!a prej "to sou blechy psí,ty na čoveka nejdou" !!!!!!!!
Tu zmiji rači ani nebudu zkoušet chytat!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:05
- Nahlásit

davidkova renata

Pani,právě sem utrpěla šok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normálně se po mě procházela blecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A já furt,proč sem tak pohryzaná,že sem jako lezou voknem komářííííí !!a prej "to sou blechy psí,ty na čoveka nejdou" !!!!!!!!
Tu zmiji rači ani nebudu zkoušet chytat!!!

Se nedifte,pani- já vim,odkud ji máte-taky jsem musela deratizovat v sobotu večer(teda našla jsem ji na Bordžínce a jen jednu).

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
prej "to sou blechy psí,ty na čoveka nejdou" !!!!

Pani,vy se moc dívate na televízi.

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:07
- Nahlásit

Neessi
mám připravenou ponožku a vtom syrečky a chci to jenom zkusit jen tak pro nás,jestli mu to půjde

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:09
- Nahlásit

jablunka
prej "to sou blechy psí,ty na čoveka nejdou" !!!!

Pani,vy se moc dívate na televízi

ale tam taky bylo to umývadlo s vodou,kde ty blechy topili,že jo?Asi by měla Davídková hupsnout voblečená do rybníka a utopit je.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:12
- Nahlásit

Neessi
taky jsem musela deratizovat v
No jo,ale co mám dělat,dyš čokl hnípe kde se mu zlíbí fčetně postele.Přeci nemůžu vystříkat celej kvartýr,ani nemám ten vohoz jako Svěrák...
jablunka
No s tim je konec,budu se koukat jen po blechách!
želva
mám připravenou ponožku a vtom syrečky
Hm,tak se modli,aby si jí Jéňa ráno nevoblík

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:14
- Nahlásit

želva
mám připravenou ponožku a vtom syrečky a chci to jenom zkusit jen tak pro nás,jestli mu to půjde

To si piš,že mu to půjde-hlavně tu fusekli nejdřív polož na nášlap a mírně na to šlápni,pak fusekli přicvakni na vodítko,které budeš mít mezi nohama,když to povlečeš a udělej nějakých 50 kroků rovně,pak zvedni fusekli a odskoč z té stopy do strany a obejdi to z větší vzdálenosti.A klidně počkej 15 minut a pak na to jdi s Datym(Stopa--hledej),až dojde na konec,tak mu ty syrečky dej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:14
- Nahlásit

davidkova renata
No s tim je konec,budu se koukat jen po blechách

Tak to já du udělat pravej vopak,páč mi dávaj detektífku.Gdybych u toho usnula,takbrou noč fšem......

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:18
- Nahlásit

davidkova renata
No jo,ale co mám dělat,dyš čokl hnípe kde se mu zlíbí fčetně postele.Přeci nemůžu vystříkat celej kvartýr,ani nemám ten vohoz jako Svěrák...

No nevim-já jsem rači po loňské zkušenosti provedla kontrolu hned,než jsem je pustila domů.Tak udělej povodeň-blechy neuměj plavat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:18
- Nahlásit

jablunka
Hm,jakože..dobrou noc,at tě blechy koušou celou noc nebo co??Tady je čék f krizi a vy dete hnípat,to sou mi způsoby.Takovou detektífku co budu mít já stejnak f televizi nenatočej.Počkejte ráno,až vám řeknu co se mi zdálo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:20
- Nahlásit

Neessi
Tak udělej povodeň-blechy neuměj plavat.
Sme na kopci....Chjo,to zas bude noc plná vášně

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:21
- Nahlásit

davidkova renata
neboj,ten příjde ráno a je stejně na balkoně zabalená v láhvi,aby více voněla

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:23
- Nahlásit

Neessi
Já jsem si vždycky mazala tvarůžky na podrážky, to už se nedělá? Je teda pravda, že to bylo za starých svazarmovských časů a dodnes trénuju stopičky pořád po staru (nebo na nadrobený párek, ale to nejde u šeltií, poněvadž to jsou vysavače a netřeba je to ještě v terénu učiti).

davidkova renata
Se holt budeš muset obejít bez Svěrákovského ohozu. Buď ráda, že to nejsou štěnice, nedávno jsem četla jakousi reportáž o tom, že když se někam nastěhujou tak jsou prakticky nezničitelné.

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:26
- Nahlásit

tak za chvíli je tu rudajdu jukat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:27
- Nahlásit

Biluška
mazala tvarůžky na podrážky, to už se nedělá? Je teda pravda, že to bylo za starých svazarmovských časů
Já taky,pani.
Buď ráda, že to nejsou štěnice
Jak jako štěnice??!!To eště existuje,proboha?Nebo myslíte nějakou tu techniku??Že by sporťácíí??!!!
Rači mi popište,jak asi vypadaj(a neřikejte,že hnusně,to je mi jasný )

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:33
- Nahlásit

davidkova renata
Štěnice vypadá jako placatý brouk, trochu jako ploštice, je hnědá a má nožičky jako brouk. Je pochopitelně hnusná, taková jako kdyby chlupatá. Určitě bude někde na netu obrázek.
Oni už si všichni právě mysleli,že žije leda tak v rumunských noclehárnách a teď se začala objevovat i v bytech hógofógo lidůch. A jak se někam nastěhuje tak je skoro nezničitelná, protože zalízá pod tapety, pod obložení a tak a žádný chemický sajrajt na ni nefunguje spolehlivě. Byl to moc poučný článeček, jsem ráda, že máme akorát muchy a mravence

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:38
- Nahlásit

Biluška

Můj ty bože,todle na noc...
Jediný co mě utěšuje je to,že nejsem ani rumunskej gastarbeiter ani hogofogo čovek...Zlatý blechy

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:40
- Nahlásit

davidkova renata
Hm,jakože..dobrou noc,at tě blechy koušou celou noc nebo co??Tady je čék f krizi a vy dete hnípat,to sou mi způsoby.Takovou detektífku co budu mít já stejnak f televizi nenatočej.Počkejte ráno,až vám řeknu co se mi zdálo...
Teď mi dávaj reklámu,tak sem tu.Samo,že budu čekat,že ráno napíšete co se vám zdálo.A na blechy se vyse.te,zejtra to něčím postříkáte a bude po nich.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:41
- Nahlásit

sem našla tudle za 250 kč

je to vona??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:42
- Nahlásit

jablunka
na blechy se vyse.te
Pani,to bych i udělala,ale dyš jí nechytim!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:43
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.skudci.com/stenice-stenice-domaci
Tady je, teď už ji určitě poznáš . Extchýně k nám kdysi přitáhla svrab. Dovalila se na návštěvu, půl dne se hnízdila na gauči v polštářkách a pak jen tak mezi řečí prohodila, že v nemocnici chytla od jakési paní svrab, že na to má mastičku, ale že ji to strašně svědí. Málem jsem ji tenkrát zabila. Doma kojence, Hesinka byla malé štěně (a že jsou šeltie festovně chlupatý štěňata ) ..... Dezinfikovala jsem celý byt ještě hůř než moje matka Všechny polštáře z gauče, včetně potahu jsem vyhodila, roztokem sava jsem umývala i rámy u obrazů.... a s Kotkem jsem se málem rozvedla, protože prohlásil, že nechápe proč tak šílím. Maminka s tím svrabem taky žije, tak vo co gou. Fakt zlatý blechy

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:44
- Nahlásit

davidkova renata
Ta vaše je hezčí, ale určitě by se nevešla pod tapety

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:46
- Nahlásit

Mizím, tak dobrou s kobrou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:47
- Nahlásit

Biluška
ale určitě by se nevešla pod tapety
Já tapety nemám
tak dobrou s kobrou.
Tak dobrou s blechou..

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 22:06
- Nahlásit

ak co,koukali jste?

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 22:07
- Nahlásit

Jasně!!!

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 22:10
- Nahlásit

Lola1
já taky,a v něčem se s rudou i sejdu ,např.rodina,jsem magor,ale raději budu mít 4 hafany než jedno dítě,už jsem taková

želva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 22:18
- Nahlásit

tak a jdu venčit tu svojí 3hlavou smečku( já vím,platím pivo :lol a pak hajat a číst si něco o smrti a o gestapu,dobrou noc všem
at vás blešky koušou celou noc

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 22:20
- Nahlásit

želva
číst si něco o smrti a o gestapu,dobrou noc všem
dobrou a ať nemáš z té literatury divoké sny Maxipsa Fíka.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 08:08
- Nahlásit

Brýýýýýý ráááááánko fšem.........

Tak dneska sem tu prvá.
davidkova renata
Čekám na reference,jak dopadla noc.Co bleška ?A jaké byly sny?

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání