Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:17
- Nahlásit

Joker
ŽELVA
HOĎ MI SEM PLS KONTAKT NA TOHO VETA, KDE BUDETE DĚLAT KYČLE. JÁ MUSÍM CO NEJDŘÍV TAKY, NA POZIM POTŘEBUJU UCHOVNIT

n o ---- j o ---- u ž ---- v í m , j a k ---- t o ---- d ě l a t , ---- a b y c h ---- b y l ----- d ů l e ž i t e j ----- m u s í m ---- t e n ---- t e x t ---- c o ---- n e j v i c ---- z d u r a z n i t

jinak já bych uchovnění nedoporučil, potomci by mohli sdědit agresivitu a chut napadat

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:17
- Nahlásit

Akéla vypadá spokojeně,mazlila se se mnou,hrála si s Kobrou, na motorkáře za plotem kašle,pobíhá si s ostatníma psama,
akorát má svinský zánět zvukovodu,až snad s hnisavou komponentou,to netuším kde nabrala,je na lokálních antibiotikách ...a je dost hubená, asi jí granule co měla dřív neseděly, teď se rozežírá na StoneCreeku

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:39
- Nahlásit

Sali
ty jo, žeby námět na článek...?

Tchor
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:40
- Nahlásit

jedna galerie z dneska vetsina je specialne pro Bilusku

http://tchor.rajce.net/Bowenky_12.8.2007

Tchor
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:42
- Nahlásit

ty jo, žeby námět na článek...?

Na clanek by to bylo, ale nejak by to nesedelo do obrazu co se snazis ostatnima clankama vytvorit.

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:50
- Nahlásit

Tchor
Na clanek by to bylo, ale nejak by to nesedelo do obrazu co se snazis ostatnima clankama vytvorit.
Sice jsem čekal tuhle reakci od Sali, ale nevadí
Ano, máš naprostou pravdu...můj obyklý hrdina by tentokrát musel bejt kladnej, takže to psát nebudu leč mám pocit, že bych měl.
No ale raděj toho nemám, protože mě už za chvíli fakt asi nebude mít rád vůbec nikdo...asi jsem blbej no...co Tchoři?

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:52
- Nahlásit

fatdog
nereaguju,sedl na mě břichabol a mám tím pádem jiný starosti.

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:55
- Nahlásit

Sali
dyk joo, dyk uz zareagoval Tchor presne tak, jak jsem si pral .

Tchor
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:55
- Nahlásit

fatdog

Smečka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:56
- Nahlásit

Sali
nereaguju,sedl na mě břichabol a mám tím pádem jiný starosti.
Na mě po tvym příspěvku o Akéle sedl taky bol

Tchor
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:57
- Nahlásit

fatdog

Co rikas na ty fotky? Akela vypadala fakt velice v pohode.

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:58 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit

Tchor
já Ti zas musím odporovat noo neboli spíš vbych Ti chtěl říct, že mám spíš tenhle pocit

Tchor
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 22:59
- Nahlásit

Smečka

Vse se resi, sice Akela dostala na veterine histerak, ale Hanka to prez spadlej kos dokazala vyresit (byla sni na ty veterine sama) a ted uz si nechava ucho osetrovat v pohode.
kdyz jsem ji dneska videl fakt se tvarila spokojene.

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:04
- Nahlásit

Tchor
Netroufnu si z fotky usuzovat, jak na tom pes je ani omylem...možná z videa.....trochu trošičku, ale z fotek rozhodně ne....doufám, že se Tě to nedotkne....nemyslím tím cokoliv špatného na Tebe coby fotografa .....prostě ale tohle si netroufnu.....to fakt neeee ...dokonce byh se klidně i pohádal, že to může hodně klamat )))

Tchor
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:07
- Nahlásit

no je pravda ze ja tam byl na zivo, ale minimalne z nekterych fotek by se to odhadnout dalo treba:

nebo:

Smečka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:07
- Nahlásit

Tchor
Já u psů nikdy něměla zánět na kterej by nestačil obyč.chronicin,ale vím, jak vyvádí děti, když mají zánět středního ucha.Možná to i částečně vysvětluje její "náladovost".
kdyz jsem ji dneska videl fakt se tvarila spokojene
Jo nevypadá špatně až na tu hubenost.
Hlavně ať z ní Ruda neudělá takovou kouli jak z Báji (usuzuju z fotek).

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:09
- Nahlásit

Tchor
Nooo ...ale pokud se ptáš obecně, tak mně nepřijde, že by vypadala dobře, spíše naopak. Ale ty to možná srovnáváš. Já nemám s čím.

Smečka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:10
- Nahlásit

Akéla mi ale nepříjde jako čistej čuvač.

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:13 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit

Smečka

Akéla mi ale nepříjde jako čistej čuvač.

No taky je to čuvačka že jo?

btw taková Jožka Jabůrková svého času taky moc jako člověk nevypadala.

Tchor
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:18
- Nahlásit

Smečka

Taky si myslim ze neni cistej mozna to kolem nej slo, ale jinak je to podle mne vorisek.

fatdog

Srovnavam s popisem co jsem davala Biluska a co jsem dostal od ostatnich lidi co ji videli driv nez ja.

Stav dnes tak jak jsem ho videl ja: s kazdym se mazlila, se psama si hrala, na deni za plotem (motorkari, ciklisti, obcas nejakyturisti atd.) nereagovala. Do kotce se nechala odvest cizimi lidmi atd. Bylo videt ze ji boli ucho, ale nijak dramaticky. Proste mi prisla jako normalni pes, ktery sice neni uplne fit, ale moc to neresi.

Smečka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:19
- Nahlásit

fatdog
Soudím podle hlavy Kubo.

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:21
- Nahlásit

Smečka
Soudím podle hlavy Kubo.
to sis popletlo...kubu máš v trenkách...teda pardon..nyni už ne

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:23
- Nahlásit

Tchor
Srovnavam s popisem co jsem davala Biluska a co jsem dostal od ostatnich lidi co ji videli driv nez ja.
Tak to jo...sry ale já některý věci tady nečtu...povětšinou ty, co by mě fakt mohly reálně dopálit

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:24
- Nahlásit

Smečka
nevím jak dlouho ten zánět má, ale dost z chování by to vysvětlovalo.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:25
- Nahlásit

fatdog
a ty tu čubu neznáš??? to se bojíš kopru nebo pumice, žes tam nebyl se podívat?
nebo máš do Bruntálu lán cesty?

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 23:28
- Nahlásit

Sali
nevím jak dlouho ten zánět má, ale dost z chování by to vysvětlovalo.
Tak jsem se poblil a jdu spinkat dobrou noc všem.

želva
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 07:52
- Nahlásit

brýýýý den všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 08:26
- Nahlásit

Sali
Tchor
Díky za fotky. Aka tam vypadá fakt spokojeně, mám radost, že se tam zabydlela.
Co se týče těch uší - psala jsem už včera Davídkové, že jsem si všimla ve středu ráno, že je má zarudlé (jenom zarudlé, víc ne), ale pak už šli události takovým fofrem, že jsem uši vůbec neřešila. Mohla by to mít z rybníku, je takový hodně zelený, ale ti blbouni tam pořád lezou a začátkem týdne se tam snažili s pumou navzájem utopit, takže by to tak odpovídalo. Hubená je šíleně, říkala jsem to Rudovi. Jak jsem byla na táboře tak měla šílenou střevní chřipku, doslova se vyeala z podoby, zhubla čtyři kila a ještě je nenabrala. Není moc žravá, akorát maso slupne rychle, ale v granulích se frfňá. Jenže maso dostali akorát když jsem měla čas vařit a přiznávám, že poslední dobou to moc často není. Syrové krmit nemůžu, z toho se mi děsně posírají šeltie.
To, že nežere turisty a motorkáře obdivuju, tady se z nich mohla zbláznit
Jo a když dostane hysterák tak pomáhá když se jí zpívá a nechytá se za obojek. Na ten obojek je hrozně citlivá od té doby, co měla ten ostnáč zarostlý do krku. Možná ji to tam i víc bolí, možná je to jenom psychické. Každopádně jak se chytne za obojek tak začne trojčit, ale stačí chytit vodítko 10 cm od obojku a je v klidu. Ale na to jsem Rudu upozorňovala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 08:34
- Nahlásit

fatdog
Prosím tě, nech Aku na pokoji. Jsem ráda, že se tam sžila, měla jsem z toho větší strach. Tady prostě zůstat nemohla a o nikom jiném, kdo by si ji vzal nevím. Tak ať žije šťastně na Ovčárech, vezme si Satana a pohádky je konec.

Sali
to se bojíš kopru nebo pumice, žes tam nebyl se podívat?
Bojí se pumičky Vždycky když ji vidí tak otravuje ať ji dám na vodítko a vymlouvá se na to, že o dva kiláky dál vede silnice. Taky se bojí Hesinky, od té doby co na ni šlápnul a ona teď hystericky ječí kdykoliv se k ní přiblíží

fatdog
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 09:31
- Nahlásit

Sali
a ty tu čubu neznáš??? to se bojíš kopru nebo pumice, žes tam nebyl se podívat?
nebo máš do Bruntálu lán cesty?

Sali ty zas v tom máš magljs..tys houby kynolog!!!!
místo abys ukázala jakej seš opravdovej kynolog a brebentila tu s námi a znala poměry a adresy ostatních diskutérů, tak ty chodíš se psy do terénu a tam jakože šaškujete či co..
tomuhle říkáš kinologye? eh stydlínuj se!!!!!
pak se divíš, že já nejezdím do Bruntálu ...vzdyt to je hruza, co ty vsechno nevis ...jak Tebe muze nejaky pes vubec poslechnout s takovymahle mezerama ve vzdelani......
Jo a kopr ma vouplne nekdo jinej...biluška chová v chlívku makovice akurát...ale nemá je kvalitní, takže tam mě neuviděj....

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání