| Autor |
Zpráva |
fatdog
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 09:33
- Nahlásit
Biluška
Prosím tě, nech Aku na pokoji.
No to ne, jednou jsi mi slíbila, že ji mohu nakrejt, tak to hezky splníš...
Ale chci macatou, ne nějakou Jabůrkovou zas jo?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:07
- Nahlásit
kde jste všicí,davídková asi u rybníka?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:34
- Nahlásit
Čus fšicíííííí..........
isdpch
já čekám až se to tady vyvětrá
Tady něco smrdí???
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:36
- Nahlásit
isdpch
ahoj,až budeš chtít,tak bych ráda probrala ten vejlet,já beru malou krosničku a hafany,ale není problém vzít ferdu a krosničku už na vovčáry ve čtvrtek a autem ten zbytek,ale to nechám zcela na tobě a na Davídkový,já se zachovám a zajistím podle vás
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:38
- Nahlásit
jako že bych jela ve črtvrtek ráno a večír se vrátila bez Ferdy,on to bezemě zvládne a někdo se ho určitě rád ujme na ten den
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:59
- Nahlásit
isdpch
no jasně,není problém,zjistím si autobus
heled už víš kde tam budeš spát,já že davídková už neví kde bude spát od lonska
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:05
- Nahlásit
isdpch
no já mám 3 tipy - 1 - u tebe v autě( což nevím jestli bys přežil,neboj zvracet neumím :lol 2 - v kotci se psema - 3 nebo tam kde jsme seděli,ale já v noci chrápu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:14
- Nahlásit
isdpch
ta 2 varianta je dobrá
já beru 2 vína a sobě spacák a trochu žvance a hlavně EŠUS a lžíci a psům žrádlo,ale asi je nakrmím v pátek ráno a vezmu jenom trochu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:17
- Nahlásit
jablunka
Tady něco smrdí???
Biluška
teda panííííí...musím říct že teb váš Bruntál je brutál čék aby se bál a ve dne chodil s lampou to je náš skoro největší zážitek z tábora
isdpch
beru půl litru ferneta a nějaká piva a budu spát kde upadnu a kde bude spát Čert mi bude jedno
tato varianta se mi zdá i celkem pravděpodobná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:25
- Nahlásit
sarax
teda panííííí...musím říct že teb váš Bruntál je brutál čék aby se bál a ve dne chodil s lampou to je náš skoro největší zážitek z tábora
Cože paní? Já vám nějak nerozumím Jsi byla v Brutále na táboře? Jinak Brutál to tam teda je, vo tom žádná
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:29
- Nahlásit
isdpch
takže mi to jede bud v 16.10 nebo v 16.40,ale spíš jede asi ten v 16.40 a tam budu v 17.16,takže na tu 17.30 tam už budu,ale to se uvidí a proberem to s Davídkovou
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:30
- Nahlásit
Biluška
my byli kousek vedle v Rudný pod Pradědem..je to ten samej Brutál???
isdpch
co ta Lotarka
mnoooo ostříhali umřelý maso..zašili s drénem a momentálně nám tam roste boule..prostě paráda a užívá si
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:34
- Nahlásit
sarax
V Rudné na coursingu? To je fakt kousíček . Zase musíš uznat, že je tam nádherná příroda . Když člověk pomine pana nejvyššího od koňů tak je to tam paráda. A blbce holt najdeš všude ( I když na Bruntálsku se mi zdá, že jejich koncertrace roste)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:40
- Nahlásit
Biluška
V Rudné na coursingu?
no jasně
Když člověk pomine pana nejvyššího od koňů tak je to tam paráda. A blbce holt najdeš všude
toho sem neviděla myslím..ale mladá je smutná že nestihla jít jezdit..tak možná ani nemsuí co?
příroda fakt bomba...bouřky denně skoro no prostě príííma
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:42
- Nahlásit
isdpch
no jasně,po praze se dostanu kamkoliv,není problém tam na vás počkat na Budějovický a uvidíme,ale je to nejlepší nápad,když se nevejdu,tak byste naložili psiska,dám davídkový traverzu na Dastyho a já a batoh pojedem autobusem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:49 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
isdpch
z Budějovický to jede,ale mě až v 16,40,ale to neva,hlavně že se zbavím na chvíli psů
budu s tím takle počítat
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 14:46
- Nahlásit
a já čekám až se to tady vyvětráisdpch
Ty ses po....?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 15:05
- Nahlásit
njn,život už je takovej
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 15:06
- Nahlásit
isdpch
nic si z toho nedělej, mně se tohle taky stává jako nahrážka za erekci ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 15:17
- Nahlásit
Máte taky v pondělí tak mizernou náladu jako já? Připadá mi, že každý kdo projde kolem mě nasírá ještě víc . Pračka se mi ucpala psíma chlupama, auto je celé zabordelené a odmítá se samo uklidit, je tu horko, puma celý den ječí (nejspíš na motýly), na zahradě je šílený binec, který se odmítá sám uklidit, doma je ještě větší binec, práce mě nebaví, po příchodu ke klientovi jsem zjistila, že jsem zapoměla doma smlouvy ( s pokročilým věkem holt nastupuje skleroza) a ještě k tomu jsem zjistila, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. Ježíš, to je zase den. Nemáte někdo trošku kopru?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 15:57
- Nahlásit
Biluška
Bojí se pumičky Vždycky když ji vidí tak otravuje ať ji dám na vodítko a vymlouvá se na to, že o dva kiláky dál vede silnice. Taky se bojí Hesinky, od té doby co na ni šlápnul a ona teď hystericky ječí kdykoliv se k ní přiblíží
Ale ale..to mě zaujalo ,toho by se dalo využít... Tak ať žije šťastně na Ovčárech, vezme si Satana a pohádky je konec.
Hezký ,pani..akurát nevim jak je na tom Sato s dědičnejma vadama,aby ,nedejbože,nebyl třá zdravej
Jinak mám den blbec taky ,vysvětluju si to těma erekcema na slunci ,i dyš tady teda slunko už neni,bo se zatáhlo a já táhla rychle vod rybníka dom,jelikož vod středy sem krom fčera zmokla každej den úplně durch!!!! Vyhodila sem už dvoje křusky,který to nějak nerozchodily a to i přesto,že byly značkový .Asi nějaká sleva, bo stály kolem 200 stovek,prej "čim vic pruhů,tim vic adydas,pani" A to mě f pátek chytla čííílená bouřka ,jedinej vysokej bod na vobrofský louce sem byla já...Prásklo to asi 2 metry vode mě,sem si cvrnkla do trikotu ,pani Aspon vim,že mám čokla co se nebojí bouřky,to je jediný pozitívní.A už tu zas leje
Hlejte,tak s Akélou foto hezký ne?Taky vám nějaký pořídíme,fatdog bude mít fsteka,že se jí na Vofčárech daří .Dyby prudil moc,zmlaťte ho traverzou šíleněděsněstrašněmoc a pusťte pumici Dyby to eště bylo málo,tak esi se k vám někdy dogestíme,vemu samosebou Nyný a to už zabere tutově
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:01 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
isdpch
Hele Hopkirk .na to si matně fspomínám,to byl za totáče děsnej hit.Ten druhej byl Rendl nebo Randál(nevim, jak se to pýše) .No jo,zlatý časy ve Špesáártu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:02
- Nahlásit
tak tu byla kámoška se podívat na miminka morčat,sama si bere tu samičku a k mé radosti mi zdělila že to mimčo černé s jedním pruhem hnědé,plemeno Merina - kudrnatá,tak není sameček ale holčička ,takže zůstavá doma,takže si jí nechám jako k svátku ,jenom to musím říct nějak šikovně Jendovi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:04
- Nahlásit
želva
takže si jí nechám jako k svátku
A kdy je želvy,prosim tě???
Hele,napiš Joker kontakt na ten RTG,asi jsi to přehlídla..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:05
- Nahlásit
davidkova renata
vysvětluju si to těma erekcema na slunci
Slunce je sameček? To je ovšem zcela nový pohled na věc,který by toho hodně osvětloval
Osobně bych teda dala přednost nějaké přízemnější erekci, mohlo by to být zajímavější než práce. Budu se muset po nějaké poohlídnout
akurát nevim jak je na tom Sato s dědičnejma vadama,aby ,nedejbože,nebyl třá zdravej
Blbost, když má někdo tak velký tělo tak se tam přece nějaká vada musí najít. Alespoň nějaká maličká Jestli ne, tak ho vezmem k doktorovi, ti vždycky něco najdou
zmlaťte ho traverzou šíleněděsněstrašněmoc a pusťte pumici
PUmici by se to dneska hodilo. Ty maďarské mrchy jí poradili nové fígle a ona je celá nažhavená je vyzkoušet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:09
- Nahlásit
Biluška
Slunce je sameček? To je ovšem zcela nový pohled na věc,který by toho hodně osvětloval
Jo,osvětlilo by to hodně věcí .No já myslim,že jo,bo na koho to teda budem svádět??Dřív za fčecko mohli komunistíí,ale dneska...
nějaké přízemnější erekci, mohlo by to být zajímavější než práce. Budu se muset po nějaké poohlídnout
Pani,na to jako bacha!!Mám zkušenost,že po určitý době vemete rači zavděk JAKOUKOLI prací než..chápete ne? Ale třá eště nejste tak daleko
Ty maďarské mrchy jí poradili nové fígle a ona je celá nažhavená je vyzkoušet
Hele a mohla by jí Nyný skajpnout??Že by si tak hjako vyměnily zkušenosti .Aby Jarda příště viděl,jak to dělaj v Maďarsku
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:10
- Nahlásit
davidkova renata
želva svátek nemá,ale
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:11
- Nahlásit
davidkova renata
želva svátek nemá,ale Petra má svátek v pátek toho 17 co jedem jo a joker to hned najdu a dám odkaz,hned to bude
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:14
- Nahlásit
JOKER,JOKER,JOKER
http://www.vetkolma.cz/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:16
- Nahlásit
davidkova renata
Hele a mohla by jí Nyný skajpnout??Že by si tak hjako vyměnily zkušenosti.Aby Jarda příště viděl,jak to dělaj v Maďarsku
Jasně, ať jí skajpne. Najde ji jako Biluska01. Ale musím jí říct ať se zapne, ona moc neskajpí, protože jak to zapne tak nemůžu pracovat. S naším prehistorickým piškotem to není tak jednoduché
Dřív za fčecko mohli komunistíí,ale dneska...
Podle mého expřítele můžu za všechno já. Nejen za takové obyčejné věci jako třeba, že špatně spočítal rozměry kupovaného koberce, ale třeba i za počasí. Protože kdo jiný může za to, že je v listopadu ve čtyři tma a ještě k tomu prší? No já přece. A víš co je nejlepší? Jsem osobně zodpovědná za sametovou revoluci a to navzdory tomu, že mi tenkrát bylo čtrnáct
želva
Když nemá želva svátek tak si přece nemůže nechat k svátku morče, to je snad jasný. Jak by se ti líbilo, kdyby nějaké morče prohlásilo, že si nechá k svátku želvu, co?
|